![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay ne güzel seni gün içinde görebilmek redflovers cim... ttli3 tekrar yeni işin hayırlı olsun...bu arada sana bir haberim var dün akşam bu gün için iki nokta denedim kendimle ilgili...bakalım yapabiliyormuyum diye.... oldu hocam yapabiliyorum sevincli ...sanada deniycem akşama..... girlhaha bigcii... bebişlerin hayırlı olsun ömürlü olsun...ne güzeldir şimdi o yavrular.... gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
gözlerini açsınlarda isim koycam 1. ölmeseydi güzel olacakdı ağla 4 oglan 2 kız olmus kızın biri dogmadan ölmüş ağla gözlerini açsalarda isim koysam acaba isimleri ne olsun düşünüyorum yüzlerce ad buldum kızın adı belli hayat yada sevimli gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 88a 88a 88a |
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kübra üzme bizi ağlama ya. herkese iyi geceler, ne yaparsınız, ne edersiniz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gecenin sabaha varmasını bekleriz....sabahında geceye... ::) dusun böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehehehe nerede bekliyorsun? otobüs durağında mı? aa34 dl67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok.... otobüs durağında genelde otobüs beklerim.... super ya sen? çeşitli amaçlar için kullanıyorsun sanki bekleme ihtiyacı duyduğunda otobüs durağına gitmek zor olsa gerek 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |