![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmm anladım.. bunda gülcek bişey yok gibi ama sadanim neyse... durucum saol cnm ya hepsini D2ye koplamaz hiç aklıma gelmedi valla gelsede uğraşmazdım heralde 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki de dosyaları yanlışlıkla gizlemiştir kardeşin. bi kontrol etmekte yarar var. yöntemi şu şekilde: başlat > denetim masası > klasör seçenekleri > görünüm > gizli dosya ve klasörleri göster işaretli olmalı şu şekildeki gibi http://img528.imageshack.us/img528/826/klasorva0.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bari cafemiz temiz kalsın ya. n9598 Her yerde bu saçma mesajlara denk geliyoruz zaten. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [size=11pt] Formun daha seviyeli ve düzenli olması açısından; Paylaştığımız konularda ve yazdığımız yazılarda, Lütfen: [i]Dilbilgisi kurallarına uyulmasını, Kullanılan resimlerin, açılıp açılmadığının tespit edilmesi için önce, önizleme butonundan kontrol edilmesini, Yazıların, argo ve sokak ağzıyla yazılmamasını, Daha önce paylaşılan konuların tekrar paylaşılmadan arama butonundan kontrol edilmesini, Paylaşılacak konuların özellikle seçilmesini ( diğer sitelerdeki her yazının ve konunun paylaşılmamasını ) Kendi Adıma Rica Ediyorum.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şaka değil arkadaşlar emin olabilirsiniz sad456 teoman klasör seçeneklerini buldum ve o dediğin gibi aynı ....:S http://img229.imageshack.us/img229/7984/adszlc0.th.png |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vista yoksa xp mi kullanıyorsun ? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse üzerine alınmasın... kimseye birşey demiyorum... şimdi reklemlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |