Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

BURCU GELEGEN 02-07-2007 11:26 AM

HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Sabahtan beri bu başlığı nereye koysam diye düşünüyorum yeni bir katogori açamadığımdan buradan başlıyorum ve yetkili arkadaşlar ya da Atakan bey bu başlığı uygun yere yerleştirebilirse daha iyi olacak.
Bir süredir düşünüyorum ve dikkat ediyorum genelde günlük yazışmalarımız kendi başlıklarımız altında dağılıp gidiyor bir kısmını yeni üyeler bilmediği için okuyamıyor yada vakitden dolayı bizimde gözümüzden kaçıyor.
Buı başlıkta değişim olsun yada kısa sohbetlerimizi paylaşalım. Mesela ben dün sabah sitenin açılışını yaptım burayı havalandırdım çay demledim sizleri bekledim akşam kimbilir kim kapattı siteyi 44 kısaca pek sevmem ama bu tabiri geyik yaptığımız başlık olsun cilgin897 evet size sabah ben börek yapmıştım aç olanlar buyurabilir ofisinizden evinizden bir kahve çay olun oturun tadını çıkarın bu güzel günün keyifle.

Ben birazdan dışarıya çıkıyorum harika görüşmeler yapacağım mesaimi keyfle bitirmek istiyorum ve sonra ailemle son gecemi geçireceğim yarın sabah Bodrum'a dönüyorlar bana harika geldi çok özlemiştim annemi teyzemi kısmetse bende hafta sonu gitmek istoyorum Bodrum'a Emeli göreceğim super
sabah sabah çenem düştü hadi bakalım arkadaşlar sohbet köşemize hoşgeldiniz k8908 uy897 art56art56

hayalayaz 02-07-2007 12:26 PM

Ynt: GÜNLÜK SOHBET KÖŞESİ

ben geldiim
kahvemi aldımda geldim...burada deniz manzarası muhteşem..hafiiif bir imbat var..deniz ipek bir çarşaf gibi nazlı nazlı dalgalanıyor..biraz sonra dikişlerime başlıycam..bir iki sipariş aldık...artık ufaktan çalışmayada başladım...hayırlısı allahtan..

kuman1979 02-07-2007 03:13 PM

merhaba ben geldim.okuldayım şuan odam çoook sıcak.klimamız yok da biraz fakir bir okuluz ama mutlu bir okuluz sanırım klimadan daha etkili oluyor bu yüreklerimiz için hepinize sevgiler...

BURCU GELEGEN 02-07-2007 04:41 PM

bende ofise bi uğrayayım dedim uğramışken hayatimdegisti cafesine uğramamak olmaz aaaa evet bu başlık kafe olsun günlük olarak kafemizde sohbet edelim. Harikayım ben ya y789 öğlene doğru ofisten çıktım çok pozitif enerjimle eski müşterilerime uğramaya başladım cuma günü yeni müşterrimede kapıdan merhaba derken bir kahve içmek için oturdum işten, Bodrum'dan bahsederken kendi işleri ile ilgili isteklerini anlatıyordu bende son cümlemi kurup kalkacaktım. Siz yeterki isteyin içinizde inanç olsun istediğiniz iş potansiyeline ulaşırsırsınız dedim ve aldığım cevap: Evet THE SECRET ya dedim sır işte burada müşterim kitabını okumuş hemen 2 kitap önerisinde bulundum ve dilerseniz size The Secret filmini hediye edebilirim bulamadığı için seyredememiş. Çok iyi bir şekilde oradan ayrıldım ve uzun süre önce yaptığımız işin karşılığında alamadığımız bir müşterime doğru yol alırken gayet olumlu ve sakindim. Veeeee sonunda çok rahat bir şekilde hesabını kapattım 96 alk78 bu keyifle ofise geldim.

kuman1979 02-07-2007 05:01 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ KAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

oooo saat kaç olmuş ya ben eve geç kaldım şimdi annem ne yemekler yapmıştır kim bilir.birazdan çıkacağım akşam idmanım var ama gece tekrar sitedeyim.görüşmek üzere bu arada acaba şu the secret dedikleri ne ola merak ediyorum yaw biri bilgi verirse sevinirm. smiliyface

25emel 02-07-2007 08:59 PM

aaa bende bir yorgunluk kahvesi içeyim... ohhh pekde güzelmiş manzara yakarşı sessiz sakinnnn.... onayi

pisimbat 02-07-2007 09:07 PM

sevincli gssmile her cafenin bir kedisi olmalıdır diye bende geldim arkadaşlar pisimbat kedisi geldi 44 8977
şöle buz gibi soda alımda cam kebnarındaki puf'a kurulayım ben krz67

tresor 02-07-2007 10:35 PM

herkese selamlar, inanlar inanmayanlara soylesın, duzenlı telkınlerı dınleyen ve sır rı kullanmayı ogrettıgım bır arkadasımız ımkansız dedıgı ısınden kurtuldu, aldıgın ucretten cok daha yuksek bır ucretle haftaya yenı ısıne baslıyor, olmaz demeyın, siz bu sırrı deneyin f678h f678h guitar selamlar hepinizeeee

BURCU GELEGEN 02-07-2007 10:45 PM

ohh ohh ne güzel herkesler gelmeye başlamış evet cafenin kedisi olmaz cilgin897 bende akşam yemeğinden sonra şöyle bir güzek kahve keyfi yapayım ohhhh

pisimbat 02-07-2007 10:49 PM

12389 burcuu bak baştan söyliyeyim canım kenarındaki yeşil büyük puf benim ona göre kaptırma kimseye rezerve pisimbata 8977 arada süt verin et verin sevin başımı utananadam dusun

hayalayaz 03-07-2007 12:13 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

uykum geldi arkadaşlar
ben gidenzi, pencereleri açık bırakmayın olurmu,hepinize iyi geceler..renkli renkli rüyalar..

pisimbat 03-07-2007 12:32 AM

allah rahatlık versin hayal

25emel 03-07-2007 12:45 AM

ooo ben kaçarım artık evcagazıma sıcacık yatagıma... önce hele su arkadasları bir yatırayım 44 ev topladılar hadi siz gidin dolaşın biraz dedim gitti gelmediler bir ifadelerinide alayım hele sonra yatırayım smil56

YAZGÜLÜ_81 03-07-2007 12:53 AM

alk78 ne güzel bir cafeymiş burası ama ben geç kaldım kimsecikler kalmamış neyse yarın uğrarım ben de blissy

25emel 03-07-2007 12:55 AM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
alk78 ne güzel bir cafeymiş burası ama ben geç kaldım kimsecikler kalmamış neyse yarın uğrarım ben de blissy

oo hayatım sende pek geç geldin yaaa herkes kendine rezerv etti mekan sen ne güzel diyon hala sevincli manzarayı gören iskenle benim o pufda sevgili pisimbatımın artık sende bul bi yer :))) 44 gulensmiley

pisimbat 03-07-2007 01:36 AM

krz67 vallaa ben pufun üstünde pusuya yattım izliyorum şaşkın burdayız biz meraklanma gulensmiley

YAZGÜLÜ_81 03-07-2007 02:52 AM

aa şu köşedeki sandalye boşmuş eh orası da benim yerim artık e ne yapalım geç kaldık cam kenarında ki yeşil puf olmasa da 44
camlarımızı da kapatalım ortalık da derli toplu eh kapatalım artık mekanı dimi ama iyi gecelerrrrrrrrrr hismiley

BURCU GELEGEN 03-07-2007 03:39 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
12389 burcuu bak baştan söyliyeyim canım kenarındaki yeşil büyük puf benim ona göre kaptırma kimseye rezerve pisimbata 8977 arada süt verin et verin sevin başımı utananadam dusun

sen beni tanımıyon daha ama ben tam bir kedi manyağıım onuda geç hayvan deme bana muhteşem yaratıkları bir dönem 4 kedim 1 köpeğim vardı işim gereği 3 kedimi annemde bıraktım biri maalesef melek oldu ama şükürler olsun ki hepsi sağlıklı melek olan kızımın gözleri görmüyordu 3 yaşındaydı ama biliyorum ki dolu dolu yaşadı 3 yılını şimdi bir kedim ve köpeğim var olsa da sokaktakilerini saymıyayım y789 yeri her zaman hazır tüm sorumluluğu bende 44

BURCU GELEGEN 03-07-2007 03:43 AM

offf sabahın 4 ünde dağıtmışım kendimi harika bir gündü anlatacaklarım çok ama uykusuzum kafeyi ben kapatıyotum sabah gelen poğaça alsın 44 44 44 44 44

hayalayaz 03-07-2007 08:26 AM

günaaaaydın...poğaçalar,börekler(börekler açayım sanaaa)çaylar ve kahveler benden...kafenin delisi başköşeye otururmuş..deniz manzarasını görmeme olanak sağlayan,dededen kalma koltuk benim ona göre..daaatırım ortalığı..pisimbat gel çocuğum kucama bakiiim mırıl mırl...bakın kafasını okşadıkça gırrrr..gırrr.mırrrr..mırrrr...pek hoşuna gitti kızımın..hepinize iyi günler bol kazançlar..poğaça börek yemeden aç karnına işe gitmeyin..hepinizi öptüm..

berkeberk 03-07-2007 08:46 AM

bi yerde bize gösterin muhabbeti kaçırmayalım. bilseydim boğaçayı fazla alırdım. ama benimkini paylaşabiliriz.

BURCU GELEGEN 03-07-2007 09:16 AM

Günaydınnnn geldim bende Hayalim poğaçalar harika olmuş sağol şimdi kahvemide içeyim Berkeberk öyle hemen kurulmakyok köşeye bari paspas yap sung66 Bak hayalim havalandırmış kafemizi bende akşam kapatmadan etrafı toparlamıştım sende şöyle güzelinden bir paspas çek kafemizi temiz tutalım lütfen arkadaşlar ay bi kendime geleyim anlatacam çok şey y789

pisimbat 03-07-2007 01:08 PM

[quote=hayalayaz ]
günaaaaydın...poğaçalar,börekler(börekler açayım sanaaa)çaylar ve kahveler benden...kafenin delisi başköşeye otururmuş..deniz manzarasını görmeme olanak sağlayan,dededen kalma koltuk benim ona göre..daaatırım ortalığı..pisimbat gel çocuğum kucama bakiiim mırıl mırl...bakın kafasını okşadıkça gırrrr..gırrr.mırrrr..mırrrr...pek hoşuna gitti kızımın..hepinize iyi günler bol kazançlar..poğaça börek yemeden aç karnına işe gitmeyin..hepinizi öptüm..

clapping sağol hayal vallaaa kıymalı poğaçaya da bayılırım ben
ben senin koltuğuna göz kulak olurum oturan olursa bir tısssss larım kaçırırım
eheheheee 44

pisimbat 03-07-2007 01:15 PM

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: pisimbat üzerinde Dün 10:49:10 ÖS
burcuu bak baştan söyliyeyim canım kenarındaki yeşil büyük puf benim ona göre kaptırma kimseye rezerve pisimbata arada süt verin et verin sevin başımı

sen beni tanımıyon daha ama ben tam bir kedi manyağıım onuda geç hayvan deme bana muhteşem yaratıkları bir dönem 4 kedim 1 köpeğim vardı işim gereği 3 kedimi annemde bıraktım biri maalesef melek oldu ama şükürler olsun ki hepsi sağlıklı melek olan kızımın gözleri görmüyordu 3 yaşındaydı ama biliyorum ki dolu dolu yaşadı 3 yılını şimdi bir kedim ve köpeğim var olsa da sokaktakilerini saymıyayım yeri her zaman hazır tüm sorumluluğu bende

vallahi benimde eskiden evde 4 kedim 1 köpeğim vardı
bazı sebeplerden dolayı onları başka arkadaşlarıma bırakmak zorunda kaldım
şimdi de teyzem istemiyor evde bakmammı bende kendimi sokkalardaki kedi köpek börtü böcek tüm mahlukat ile alakadar birisiyim mahallenin ve yolumun üztündeki kedilerle köpeklerle haşır neşir durumum devam ediyor

krz67

oelma22 03-07-2007 02:25 PM

burcucum selam,üç gündür giremedim siteye,herkesi çok özledim,valla bu site alışkanlık yaptı bende ,giremeyice özlüyor insan.hafta sonu Gaziantep'teydim,müzeleri gezdim,hayvanat bahçesine gittim,çocukluğumun geçtiği yerleri tek tek gezdim,kendimi iyi hissettim,cuma günü de yola çıkıyorum Adana'dan Bodrum'a çok iyiyim ve de herşey için tüm güzellikler için şükürler 956k

dennise 03-07-2007 06:29 PM

gercekden bu manzaraya karsi oturmak cok keyifli
umarim kimsenin yerine oturmamısimdir.
Bende gun batimini seyterek sitiyorum bir kahve yanindaaa.. kahvesmiley
Arkadasim beni bugun gercekden cok kirdi sad456
Neyse ki bu manzara karsinda hepsini unuttum y789
Iyiki varsiniz sagolun

pisimbat 03-07-2007 08:05 PM

kahvesmiley buz gibi soda limonumu aldım puf'umu teras'a çıkardım şöylee essin serin serin ohhhh uy897

artık birileride şöyle kurabiye verirse bana deymeyin keyfimee miiyyaaawwww f678h

BURCU GELEGEN 03-07-2007 09:21 PM

Alıntı:

oelma22 Nickli Üyeden Alıntı
burcucum selam,üç gündür giremedim siteye,herkesi çok özledim,valla bu site alışkanlık yaptı bende ,giremeyice özlüyor insan.hafta sonu Gaziantep'teydim,müzeleri gezdim,hayvanat bahçesine gittim,çocukluğumun geçtiği yerleri tek tek gezdim,kendimi iyi hissettim,cuma günü de yola çıkıyorum Adana'dan Bodrum'a çok iyiyim ve de herşey için tüm güzellikler için şükürler 956k

oooo ne bu ya herkes Bodrum yapmaya başladı Özlem hafta sonu bende oradayım nasipse ve buradan Emel, Lerzan hatta olacak biliyorum Hayal ile geleceğiz Bodrum'a görüşelim izmir toplantısından önce Bodrum oluyor gibi s456 Ben fazla kalamayacağım ama sizleri görmek harika olacak.

Pisimbat bende hayvan tutkusu var inanılmaz çok seviyorum kediler köpekler fareler böcekler y789

Ya ama kızdım size insan yediğini içtiğini neden yıkamıyor ne hale gelmiş burası böyle el atın bakayım daha akşam yeni başlıyor sabahlayacağız film izleyeceğiz kitap okuyacağız sonra burayı temizlemek zor oluyor hareketlenin

hayalayaz 03-07-2007 11:00 PM

hah hah ha hayt geldiiiim..tiramisuya nedersiniz..yani imbat akşamlarında ct de iyi gider nasılsa trafiğe çıkmıycaz.. pisimbat gel çocum yanıma sana yumuşacık minder getirdim....arkadaşlar ben karar verdim yeniden psikopata sarıcam...ben normalliği kıvıramıycam...neyse boşverin...ne filmi burcum hepimiz toplandık sohbet sohbet...vede en tatlısında muhabbet benim çenem açıldımı susturamazsın..şööyle bi dolaşayım gelicem yine..

pisimbat 03-07-2007 11:12 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
hah hah ha hayt geldiiiim..tiramisuya nedersiniz..yani imbat akşamlarında ct de iyi gider nasılsa trafiğe çıkmıycaz.. pisimbat gel çocum yanıma sana yumuşacık minder getirdim....arkadaşlar ben karar verdim yeniden psikopata sarıcam...ben normalliği kıvıramıycam...neyse boşverin...ne filmi burcum hepimiz toplandık sohbet sohbet...vede en tatlısında muhabbet benim çenem açıldımı susturamazsın..şööyle bi dolaşayım gelicem yine..

sevincli 128956 ayyy sağol hayal yahu hangimiz neye göre kime göre normaliz ki zaten boş ver nasıl istiyorsan öyle davran hayal
ben bir dilim çayımın yanına tiramisu alabilirim şımarıklığımı mazur görün efm hayal hnm. 44

asisler 03-07-2007 11:15 PM

Dinle DİNLEN

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=P-B4sjUve3E&mode=related&search=[/youtube]

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck[/youtube]

zevk meselesi tabiii tartışılmazzz

BURCU GELEGEN 03-07-2007 11:28 PM

Bende istiyorum ve yanında kahve alabilir miyim "Ne biliyoruz ki" seyretmek isteyen el kaldırsın k8908

asisler 03-07-2007 11:29 PM

ben ben bennnn s456

BURCU GELEGEN 03-07-2007 11:30 PM

Haaa unutmuşum ya kimsede görmemiş sanırım mısır haşlamıştım dileyen alsın s456 asisler gel yamacıma o zaman film başlamak üzere 98569

25emel 03-07-2007 11:34 PM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
ben ben bennnn s456

amaann sende bir şeyden geri kalsan şaşardım zaten y789 burcu mısırı yollasana şuyamacında ki ile hani flim izlemek isteyen sahıs varya hani o sevincli

pisimbat 03-07-2007 11:58 PM

burcu mümkünse benim mısır'ım közlenmiş olsun yuh artık bana hatta şımarıklık pati boyunu geçti hangi filmmi izliyoruz söyleyin bakalım dusun

fato09 04-07-2007 12:07 AM

yaa ama ben çok severim haşlanmış mısırı ağla eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdiniz neyse ki yarın buranın pazarı annemle çıkıp mısır alayım bari partysmiley

25emel 04-07-2007 12:17 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
burcu mümkünse benim mısır'ım közlenmiş olsun yuh artık bana hatta şımarıklık pati boyunu geçti hangi filmmi izliyoruz söyleyin bakalım dusun

"Ne biliyoruz ki" yi izliyorlar sanırım

pisimbat 04-07-2007 12:25 AM

'ne biliyoruz' diye film mi yapmışlar yahu gelip bana sorsalardı onca paraya yazık yahu ben 10 şıkta cevap veriridim ama bişi anlamz kafaları karışırdı o ayrı olay neyse ben ses çıkarmayayım şurda pufumun üstündeki minderime kıvrılayım bakım bende bari ne bilmiyorlarmış dusun

BURCU GELEGEN 04-07-2007 12:34 AM

Pisimbat kediliğini bil 44 öyle köşede oturmakla olmaz kalk bakim sen anlat 10 dk olsun karışmaz bizim kafamız deliyiz biz y789 Fato bol tuzlayıp yedim Allahım ne güzel nimetler veriyorsun bize şükürler olsun. Benim çok uykum geldi ama ya dünde kafemizi ben kapamıştım sabah olacaktı neredeyse bugün erken kaçsam filme siz devam edin ben dayanamayacağım seyretmeye gözlerim kapanıyor ve lütfen etrafı toparlayın arkadaşlar yarında pisimbat yemek yapsın khkh56 Asisler sende film getir dilerseniz yarın uygunsuz gerçek filmini de seyredebiliriz
Herkese mucuklar ben yatar uykulusmile uykulusmile uykulusmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM.