![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 her ikiside çok çok güzel mersi arkadaşlar sevincli smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.youtube.com/watch?v=h65S7...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=pgtvq...eature=related bunları buldum bende..çok hoşuma gittiler.. cat22 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.youtube.com/watch?v=xLCXA...eature=related hani derler ya öldürmeyen Allah öldürmüyor diye.... 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 25889 956k gssmile smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm arkadaslar ben geldim. hismiley hey milett nerdesiniz yahu? pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kim nerde nasıl ne yapıyor derken günler nasıl gecti bilemedim.ev çocuk bahçesi gibiydii.... biri teyzee suna bak saçımı çekiyor 88a die bagırıyoo diğerii ya hala suna birşey söle die yanımda koşarak uzaklasıyor tuh788 allahım bilemedim cennet bahcesimiii cehennem azabımıı girlhaha baktım olacak gibi deil anneler cocuklara bagırıp cagırıyo bebelerim aglayıp duruyo dayanamıyorum da bakın hanımlar kim ne istiyorsa kalksın kendi işini kendi görsün hizmet olayını beklemeyin dedim.kendimi bebelerime adadım. sevincli kah beraber çok eglendik kah hep beraber sinir krizleri... ama zevkliydi zamanın büyük çogunlugu unutmam gerekenleri unuttum onlarla... güzel bir değişilik oldu super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heyy milett artık bir arabam var s45apk yeni katılan arkadaşlarımızdan zeze_emre satılıga cıkardıgı bir audi vardı ucza kapattım sung66 şimdi sırada arabamı burada göstertmeeek varr atakan su ekletiyide eklesek arabamı herkesler görse sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy senin adına bende mutlu oldum.. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tebrikler.Yeni yilda yeni araban hayirli olsun Emel :) Dikkatli kullan aa34 Extrasini göster butonuna tiklayinca diğer üyeler görebiliyor. sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz. Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir.. Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye... :) |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) üzülme pisimbat sadece sen değilsin...bende gerçekte aldı sandım..hani ucuza kapattım falanda değince...bende sandım ki gerçekten aldın.. khkh56 neyse biz inandığımıza göre gerçeğide kapına gelir yakında... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aha eyy site ahalisi atakan bana rüşvet verdi hemde villaa khkh56 ama bilmiyorki ben hala saf bir cat56 hayatimdegisti has sent you a Barbados'da Villa (Çekim Gücü Ürünü). If they left a message explaining why, it will be below: şimdi bu benim ilerde olmasını istediğim bişeye hayali olarak kavuşmam anlamınamı geliyor bir nevi dilek ağacı olayımıdır bu ben kimim nerdeyim yahuu blook zınk durdu aklım valaa blook bu araba benim evrene gerçekleşmesi için yolladığım niyetim/duam bir nevi bak şimdi iyce karıştı aklım evren dediğin allahın yardımcısımı yani yoksa kenan evrenmi eğer o ise yandın emel duaların dileklerin hep olur inallah kardeşim şamanik konusuna gelince bak tırstı yok piyasada kıskanç senide elimden almaya kalkar o bilirim sakın kanma emel smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook cat56 2008'in ilk cafe mesajı benden olsun istedim blook 4897 dusun 44 sevincli mmaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww miyyyyyyyyyaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn tek başıma kldım yahu kaç saatir koca sitede eğlenin siz cat56 dikin siteye bekçi gidin eğlenin siz dlckrn dlckrn dlckrn blook ks3 blook uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aa olur mu pisicim bende burda nöbetteyim :P Bu aralar canım pek bi sıkkın o yüzden mesaj zamanadım ama hepsini okudum. Madem başladım o zaman birer kahve ile başlayalım mesajlara felan değil mi :P http://www.resim-yukle.com/img01/15/...ressure-dc.jpg |
ayrıca atakan beyefendiye bir sitemim var nedeni şudur : atakan herkes herkese ''karma'' veriyor ama hınzır atakan ben veremiom yahu sanacaklarki pisimbat cimri bir karmayı bizden sakınıyor bilselerki gönül ne karmalar vermek istiyr ama tahminimce bir komplo içindeyim ben şu şamanik dlckrn cat56 blook(canımsın kıskançsın ama cansın yahu)ve atakan beni çekemiyorlar emel bacım yetiş yahu cat56yi köşeye sıkıştırdı karma verdirmiyor bunlar ben cimri değilim deil karma yüreğimin kelimelerini sunuyorum sizlere dusun şaşkın site yönetimi karma vermek istiom tamir edin benim karmamı blook khkh56 atakan şaka yapıom biliyorum ben göremiom dimi o karma verme zımbırtısını anca teşekkür edebiliyorum ben ben garip cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisicim niye karma veremiyon canım... cat56 her kesin isminin altında yeşil ve kırmızı oklar var sen sadece bizlerinkini görebilirsin canım.. teşekkür butonu altta sadece canım.. cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu arada karma demişken... atakan beycim biz niye yarım saat arayla karma verebiliyoruz??? dusun |
|
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ahhhh karma karma derken karman çorman oldum yahu ben 3 kuruş aklım gitti İzinlerde bir sorun gözükmüyor.Ya kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı yada Shamanic kiskandiği için engellemiş olabilir demişatakan evet bencede komplo var ayrıca hiç birimizin okları görünmüyormu sende... dedin suzzyy hayır canım bende kimsenin okları görünmüyor nedense bilemicem br şaman'amı danışsam acaba kıskanç site ne olacak yahu şaşkın 44 dusun dlckrn blook ks3 kiss3 cat56 |
Karma izni yukarida ki bölümdeymiş onu açmamışım meğerse... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu durumda pisicim..bir hesap yaptım coffe2 sanırım senin bu durumundan dolayı en az on karma zarardayım yani... ağla khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ana mucize oldu şimdi görüyorum sevincli gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ah rabbim kuru iftiralardan saklasın... blook 3 - 4 gün yoktum vermiş veriştirmişsiniz arkamdan... 12389 pisii atakan ile emelide almışsın yanına... 44 happy6 hele hele... arkamdan iş çevirisiniz hımmmm blissy sevincli sevincli üçünüzün karmalarını ve bankadaki paralarınızı.. ayrıca extralarınızı ve evcil hayvancıklarınızı zimmetime geçireyimde görün siz.. girlhaha sonra hawaiden katılırım foruma tatilsmiley hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neşeniz bol olsun güzeller kiss3 shamanım nerdeydin kız sen..geçen yıl bir ara göründün birde bu yıl göründün khkh56 baya zaman oldu görüşmeyeli sevincli ay bu çok hoşuma gitti... http://www.nlpat.com/Newsletter/e-tr...k/bakislar.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma kuzucum geçen yıldan öğrendiğim en önemli ders 1 çocuk misafir 50 yetişkin misafire bedeldir.. arkasından temizlik yapmak 100 pasaklı misafir temizliği yapmak gibidir... ya benim bu temizlik işini biraz gevşetmem lazım.. bu yılı pasaklı geçirmeye karar verdim.. girlhaha bende öle bakmak istiyom.. girlhaha okumadığım 6 sayfa mesaj var daha.. bi bakışta hepsini okuma gücü istiyom... sizlerin hızına yetişme gücü istiyom.. okuduklarımı bi bitirsem eklemek istediğim yeni mesajları ekleyecek gücü bulmak istiyom.. ama şimdi sofra hazırlamak için mutfağa doğru yönelmem gerektiğimi biliyom.. yoksa bu çok çalıştığım bakış bile kurtaramaz beni.. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Shamancım görüyosun arkandan iftira atmışlar. Ama ben seni koruyorum yok shaman öyle yapmaz kıskanmaz seni, beceriksiz kedi :P Kedisin ya işte unutmuşun izinleri açtırmayı oyksa karma marma bahane diii miiii :P al ben sana verdim karma :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |