Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pisimbat 28-12-2007 12:02 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

smil56 her ikiside çok çok güzel mersi arkadaşlar sevincli smiliyface

hülyaa 28-12-2007 08:26 PM

http://www.youtube.com/watch?v=h65S7...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pgtvq...eature=related

bunları buldum bende..çok hoşuma gittiler.. cat22

hülyaa 28-12-2007 08:33 PM

http://www.youtube.com/watch?v=xLCXA...eature=related

hani derler ya öldürmeyen Allah öldürmüyor diye.... 96

pisimbat 28-12-2007 08:34 PM

25889 956k gssmile smiliyface

25emel 29-12-2007 02:30 PM

slm arkadaslar ben geldim. hismiley hey milett nerdesiniz yahu? pc05

suzzy 29-12-2007 02:56 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı

oooooo...emo'cum hoş geldin canım yaaa... wave wave wave
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy

25emel 29-12-2007 03:25 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı

oooooo...emo'cum hoş geldin canım yaaa... wave wave wave
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy

çokdannnn ya giderken yarı yıl tatilinde bende olacaklarını söledir sevincli şaka yapmışlardır demi f678h

25emel 29-12-2007 03:30 PM

kim nerde nasıl ne yapıyor derken günler nasıl gecti bilemedim.ev çocuk bahçesi gibiydii.... biri teyzee suna bak saçımı çekiyor 88a die bagırıyoo diğerii ya hala suna birşey söle die yanımda koşarak uzaklasıyor tuh788 allahım bilemedim cennet bahcesimiii cehennem azabımıı girlhaha baktım olacak gibi deil anneler cocuklara bagırıp cagırıyo bebelerim aglayıp duruyo dayanamıyorum da bakın hanımlar kim ne istiyorsa kalksın kendi işini kendi görsün hizmet olayını beklemeyin dedim.kendimi bebelerime adadım. sevincli kah beraber çok eglendik kah hep beraber sinir krizleri... ama zevkliydi zamanın büyük çogunlugu unutmam gerekenleri unuttum onlarla... güzel bir değişilik oldu super

guardian 29-12-2007 04:30 PM

allam bende bu ormanda olmak istiyom ya

pisimbat 29-12-2007 07:24 PM

heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook

25emel 30-12-2007 01:37 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook

aa34 aa34 nie yaf canınamı susamış girlhaha anladınız siz onuuu aa34

25emel 30-12-2007 01:52 PM

heyy milett artık bir arabam var s45apk yeni katılan arkadaşlarımızdan zeze_emre satılıga cıkardıgı bir audi vardı ucza kapattım sung66 şimdi sırada arabamı burada göstertmeeek varr atakan su ekletiyide eklesek arabamı herkesler görse sevincli sevincli sevincli

pisimbat 30-12-2007 02:02 PM

ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456

pisimbat 30-12-2007 02:04 PM

bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook

hülyaa 30-12-2007 02:08 PM

emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super

hayatimdegisti 30-12-2007 02:11 PM

Tebrikler.Yeni yilda yeni araban hayirli olsun Emel :) Dikkatli kullan aa34
Extrasini göster butonuna tiklayinca diğer üyeler görebiliyor. sung66

pisimbat 30-12-2007 02:23 PM

blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44

hayatimdegisti 30-12-2007 02:30 PM

Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz.
Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir..
Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye...
:)

25emel 30-12-2007 02:38 PM

Alıntı:

ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456

saoll pisimbatım benim 44

Alıntı:

bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook

aa34 aa34 aa34 aa34 etabe kolaymı bizimle ugrasmak bea 2600 2600

25emel 30-12-2007 02:39 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super

saol hülyam... yanlız ben sürat sevrim f678h yanlış anlaşılmasın kesinlikle tavsiye etmem ooo67 laf aramızdakalsın ama ne yapayım severim 12389 partysmiley

25emel 30-12-2007 02:42 PM

Alıntı:

blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44

oyy yerim ben senin saflıgınıııı ark5 bu araba benim evrene gerçekleşmesi için yolladığım niyetim/duam bir nevi

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz.
Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir..
Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye...
:)

sapkal89

hülyaa 30-12-2007 02:56 PM

üzülme pisimbat sadece sen değilsin...bende gerçekte aldı sandım..hani ucuza kapattım falanda değince...bende sandım ki gerçekten aldın.. khkh56
neyse biz inandığımıza göre gerçeğide kapına gelir yakında...

pisimbat 30-12-2007 02:56 PM

aha eyy site ahalisi atakan bana rüşvet verdi hemde villaa khkh56 ama bilmiyorki ben hala saf bir cat56

hayatimdegisti has sent you a Barbados'da Villa (Çekim Gücü Ürünü). If they left a message explaining why, it will be below:
şimdi bu benim ilerde olmasını istediğim bişeye hayali olarak kavuşmam anlamınamı geliyor bir nevi dilek ağacı olayımıdır bu ben kimim nerdeyim yahuu blook zınk durdu aklım valaa blook

bu araba benim evrene gerçekleşmesi için yolladığım niyetim/duam bir nevi
bak şimdi iyce karıştı aklım evren dediğin allahın yardımcısımı yani yoksa kenan evrenmi eğer o ise yandın emel
duaların dileklerin hep olur inallah kardeşim
şamanik konusuna gelince bak tırstı yok piyasada kıskanç senide elimden almaya kalkar o bilirim sakın kanma emel smiliyface

pisimbat 01-01-2008 12:37 AM

blook cat56 2008'in ilk cafe mesajı benden olsun istedim blook 4897 dusun 44 sevincli
mmaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww
miyyyyyyyyyaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn

tek başıma kldım yahu kaç saatir koca sitede eğlenin siz cat56 dikin siteye bekçi gidin eğlenin siz

dlckrn dlckrn dlckrn blook ks3 blook uykulusmile uykulusmile uykulusmile

Silvara 02-01-2008 10:28 AM

Aa olur mu pisicim bende burda nöbetteyim :P Bu aralar canım pek bi sıkkın o yüzden mesaj zamanadım ama hepsini okudum. Madem başladım o zaman birer kahve ile başlayalım mesajlara felan değil mi :P

http://www.resim-yukle.com/img01/15/...ressure-dc.jpg

pisimbat 02-01-2008 01:09 PM

Alıntı:

Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Aa olur mu pisicim bende burda nöbetteyim :P Bu aralar canım pek bi sıkkın o yüzden mesaj zamanadım ama hepsini okudum. Madem başladım o zaman birer kahve ile başlayalım mesajlara felan değil mi :P

http://www.resim-yukle.com/img01/15/...ressure-dc.jpg

eheeh mersi silvara wave pc05 çok iyi geldi

ayrıca atakan beyefendiye bir sitemim var nedeni şudur :
atakan herkes herkese ''karma'' veriyor ama hınzır atakan ben veremiom yahu sanacaklarki pisimbat cimri bir karmayı bizden sakınıyor bilselerki gönül ne karmalar vermek istiyr ama tahminimce bir komplo içindeyim ben şu şamanik dlckrn cat56 blook(canımsın kıskançsın ama cansın yahu)ve atakan beni çekemiyorlar emel bacım yetiş yahu cat56yi köşeye sıkıştırdı karma verdirmiyor bunlar ben cimri değilim deil karma yüreğimin kelimelerini sunuyorum sizlere dusun şaşkın

site yönetimi karma vermek istiom tamir edin benim karmamı blook khkh56

atakan şaka yapıom biliyorum ben göremiom dimi o karma verme zımbırtısını anca teşekkür edebiliyorum ben ben garip cat56

suzzy 02-01-2008 01:16 PM

pisicim niye karma veremiyon canım... cat56
her kesin isminin altında yeşil ve kırmızı oklar var sen sadece bizlerinkini görebilirsin canım..
teşekkür butonu altta sadece canım.. cat56

suzzy 02-01-2008 01:18 PM

ya bu arada karma demişken...

atakan beycim biz niye yarım saat arayla karma verebiliyoruz??? dusun

hayatimdegisti 02-01-2008 01:20 PM

Alıntı:

ya bu arada karma demişken...

atakan beycim biz niye yarım saat arayla karma verebiliyoruz??? dusun

Karma sisteminin anlamını korumasi için bir süre limiti koyulmuş.Aksi takdirde bir kişi bir dakikada aynı kişiye 30 karma verebilirdi.1 saatlik ara uzun bir süre olmuş bu süreyi azaltabiliriz.

pisimbat 02-01-2008 01:43 PM

Alıntı:

her kesin isminin altında yeşil ve kırmızı oklar var sen sadece bizlerinkini görebilirsin canım..

ahh be güzelim asıl sorun ben o yeşil ve kırmızı okları göremiyorum atakanlada görüşmüştüm olmuo yahu dediğim gibi değil karma ben tüm tüylerimi veririm yahu ama komplo var komplo şttttttttt(atakan +şamanik)

hayatimdegisti 02-01-2008 01:44 PM

Alıntı:

Alıntı:

ahh be güzelim asıl sorun ben o yeşil ve kırmızı okları göremiyorum atakanlada görüşmüştüm olmuo yahu dediğim gibi değil karma ben tüm tüylerimi veririm yahu ama komplo var komplo şttttttttt(atakan +şamanik)

İzinlerde bir sorun gözükmüyor.Ya kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı yada Shamanic kiskandiği için engellemiş olabilir.

suzzy 02-01-2008 01:45 PM

Alıntı:

Alıntı:

hiç birimizin okları görünmüyormu sende... dusun

pisimbat 02-01-2008 01:47 PM

ahhhh karma karma derken karman çorman oldum yahu ben 3 kuruş aklım gitti

İzinlerde bir sorun gözükmüyor.Ya kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı yada Shamanic kiskandiği için engellemiş olabilir demişatakan evet bencede komplo var

ayrıca
hiç birimizin okları görünmüyormu sende...
dedin suzzyy hayır canım bende kimsenin okları görünmüyor nedense bilemicem br şaman'amı danışsam acaba kıskanç site ne olacak yahu şaşkın 44 dusun dlckrn blook ks3 kiss3 cat56

hayatimdegisti 02-01-2008 01:50 PM

Alıntı:

ahhhh karma karma derken karman çorman oldum yahu ben 3 kuruş aklım gitti

İzinlerde bir sorun gözükmüyor.Ya kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı yada Shamanic kiskandiği için engellemiş olabilir demişatakan evet bencede komplo var

ayrıca
hiç birimizin okları görünmüyormu sende...
dedin suzzyy hayır canım bende kimsenin okları görünmüyor nedense bilemicem br şaman'amı danışsam acaba kıskanç site ne olacak yahu şaşkın 44 dusun dlckrn blook ks3 kiss3 cat56

Buldum şimdi ilgili izni?Artik karma verebilirsiniz bol bol :)
Karma izni yukarida ki bölümdeymiş onu açmamışım meğerse...

suzzy 02-01-2008 01:51 PM

bu durumda pisicim..bir hesap yaptım coffe2

sanırım senin bu durumundan dolayı en az on karma zarardayım yani... ağla

khkh56 khkh56 khkh56

pisimbat 02-01-2008 02:00 PM

Ana mucize oldu şimdi görüyorum sevincli gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley uy897 uy897

shamanic 02-01-2008 04:42 PM

ah rabbim kuru iftiralardan saklasın... blook

3 - 4 gün yoktum vermiş veriştirmişsiniz arkamdan... 12389

pisii atakan ile emelide almışsın yanına... 44 happy6
hele hele... arkamdan iş çevirisiniz hımmmm blissy sevincli sevincli

üçünüzün karmalarını ve bankadaki paralarınızı.. ayrıca extralarınızı ve evcil hayvancıklarınızı zimmetime geçireyimde görün siz.. girlhaha

sonra hawaiden katılırım foruma tatilsmiley hpm2

hülyaa 02-01-2008 05:12 PM

neşeniz bol olsun güzeller kiss3
shamanım nerdeydin kız sen..geçen yıl bir ara göründün birde bu yıl göründün khkh56
baya zaman oldu görüşmeyeli sevincli

ay bu çok hoşuma gitti...
http://www.nlpat.com/Newsletter/e-tr...k/bakislar.gif

shamanic 02-01-2008 05:30 PM

sorma kuzucum geçen yıldan öğrendiğim en önemli ders 1 çocuk misafir 50 yetişkin misafire bedeldir..
arkasından temizlik yapmak 100 pasaklı misafir temizliği yapmak gibidir...
ya benim bu temizlik işini biraz gevşetmem lazım.. bu yılı pasaklı geçirmeye karar verdim.. girlhaha

bende öle bakmak istiyom.. girlhaha

okumadığım 6 sayfa mesaj var daha.. bi bakışta hepsini okuma gücü istiyom...
sizlerin hızına yetişme gücü istiyom..
okuduklarımı bi bitirsem eklemek istediğim yeni mesajları ekleyecek gücü bulmak istiyom..

ama şimdi sofra hazırlamak için mutfağa doğru yönelmem gerektiğimi biliyom..
yoksa bu çok çalıştığım bakış bile kurtaramaz beni.. khkh56

Silvara 02-01-2008 05:43 PM

Shamancım görüyosun arkandan iftira atmışlar. Ama ben seni koruyorum yok shaman öyle yapmaz kıskanmaz seni, beceriksiz kedi :P Kedisin ya işte unutmuşun izinleri açtırmayı oyksa karma marma bahane diii miiii :P

al ben sana verdim karma :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM.