![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) O kadar içten ki gözükmüyor ki :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben senin gözlüklerini kıskandım. :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayrıca emin ol ben daha içten gülüyorum. :D |
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayrıca sen de daha içten gülüyorsun. Bence harika bir gülümsemen var. :)) O gülen yüzün hep mutlu kalsın. Hem içi hem de dışı hep mutlu olsun arkadaşımın. :)) |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli bir gün diliyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok ciddi bir önerim var dostlar dinleyin. Artık çocukluğumuzun masal kahramanının adını değiştiriyorum. Aydede yazmayı yasaklıyorum. Yeni hali karşınızda. “I-DEDE” ... Yazımın devamına Pinnwand-Fotos | Facebook tıklayarak ulaşabilirsiniz.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne güzel günlük sohbet cafemiz bile varmış. En güzel sitenin en güzeel insanlarına selamlaar :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet ama genelde burada da ben gevezelik ediyorum. :)) Yine beeen. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) haha şikayetçi değiliiim :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayatımız nerede başlıyor? ... goo.gl/PTMtQ |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hakkari Bilgiye ihtiyacım var iyi kötü ne olursa. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hakkariye gidiyorsun yani sweetim.. hersey gönlünce olsun.. isteyipte bir türlü gidemedigim sehirimiz.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gerçekten mi şirinem? Ben biraz endişeliyim karar vermedim henüz. Elimden gelen her yolla bilgi topluyorum. Özellikle de yaşanmış bilgiler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elbetteki en dogrusunu yapiyorsun, herseyi bin düsünüp anlayip bilip hareket etmen gerek.. Bense gezme amacli ama ne hikmetse bir türlü hakkari´ye gidemedim.. Hatta gecen sene 3. kez tur ayarladim ama tur´u iki saatlik bi tuhaf kargasayla kacirinca anladim ki, hakkari daha bana hosgeldin demek istemiyor.. oysa cok güzel bir yer... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nereye gitsek.. kendimizle gidiyoruz.. nereden gelsek kendimizi bırakıyoruz.. ve bilgilenme isteğine hak veriyorum.. bilgisizliktir korkutucu olan.. ama unutma.. bilgiler başkalarının algıları ve yaşamı.. ve önyargıdır bazen.. bazen tüm bilgilerden sıyrılmak ve sezgilerinle başbaşa kalmak gerekir.. ve hiçbir adım nihai adım olmak zorunda değil. yazmıştım.. ben karar verirken karar matrisleri falan yapmasam da.. sadece tek bir soru soruyorum kendime.. hangi şıkkı denemezsem keşke derim? yolun açık olsun.. sevgiler.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar tekrar, uzun zaman aradan sonra tekrar evime donmus gibi hissetim bir an.. son bir bucuk yil zor gunler gecirdim..sukur atlattim, yasadiklarim kolay olmasada o donemde cok gucluydum, ve bunun sebebi yillar once dinledigim telkinlerden aldigimdan emindim..telkinleri hazirliyan, bu siteyi kuran ve emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum..tekrar aranizdayim ve ben bundan dolayi mutluyum |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hosgeldin tekrar yanimiza, seni burda gormek cok guzel... Mutlu paylasimlar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar siteye yeni geldim. Eskiden bir ara telkinlerini indirtmiştim. Geçen evi toplarken elime geldi cd aaaa dedim evet ya ben bunu dinliyordum değil mi bir ara? Sonra yeniden açtım siteyi karıştırdım ve kaç gündür müptelasıyım. Gece gündüz okuyorum ve bir yandan da telkin cdlerimi bu defa daha bilinçli olarak dinliyorum. Biraz baş ağrısı size de oldu mu arkadaşlar? Hatta bazen sırt ağrısı, midem de kasılma falan hissediyorum. Ve herhalde su sesi dinlediğim için olacak ki ha bire su içiyorum. Ölüyorum susuzluktan sanki. Yani aklıma bile gelmezdi su içmek. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu tür yan etkiler görülmesi normal benzer yazılara forum içindeki başlıklardan ulaşabilirsin. Telkinlerin işe yaradığının göstergesi say. Su içmek seni hem bedenen hem de ruhen arındıracaktır. O ağrılar da yakında geçer. 5 yıl iyi bir süre yeniden burada olduğuna göre bu kez çok daha fazla yol almaya gelmişsin buna emin olabilirsin. Değişim dolu günler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu telkinleri ve çekirdek inanç tesbiti yaptırıp uygulayanlar var mı????? daraldım hayatımda çıkış arıyorum gerçek yorumlar bekliyorum tatmin edici |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kardelen kardeşim ben dinledim yaptırdım.. mutlaka yaptır... bence paradan korkma çekirdek inanç tesbiti yaptır... onları iyice dinledikten sonra diğer ücretsiz telkinleri dinle.. faydası inanılmaz.. saygılarımla |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkürler sweeet, hayatta hiç bir şey tesadüf değildir bunu biliyorum. Demek ki yeni bir başlangıcın eşiğindeyim.Eh ben de sevgiyle değişimi tabi ki olumlu yönde değişimi kabul ediyorum.girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) forumun en sevdiğim yerine kimse uğramaz olmuş yahuuuu :) kilo verme istiyorumm.5 kilo .inceceik olmak istiyorummm |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bunun için napıyorsun..:)) |
Ben de almak istiyorumm. yiyorum yiyorum alamıyorum diyenlerdenims456 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) var ya, biliyor musunuz.. öyle işte... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim hayatım hala değişmedi. Fakat değişiyor gibi sanki44a |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımve kilo vermek iştiyorum kilo verme telkini naşılbulabilirim ve bunu kullanıp kilo veren var mı naşıl işliyor bu işler |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim yüzüm çöktü sanki gözlerim çok olgun bakıyor (büyüme telkini etkisi olabilir) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elma yiyom hayatı seviyom hehe |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben böyle yağmur görmedim ömrümde çok yağmur yağıyor buralarda bu aralar. :) Herkese mutlu günler dilerim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burada hava mükemmel, dışarı çıkıp bri fincan kahve içip geldim yalnız da olsam herkesle bir gibi.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir. |
ya da başka şeylerde de aynıdır, duygularını ifade etme konusunda da aynıdır.. normalde içinden geçenleri söylersin, biter. ama nasıl söyleyeceğim, nasıl tepki veredek, o gün hava yağmurlu mu çamurlu mu olacak vs diye içine girdiğimiz büyük ikilemler bizi hem yoruyor, hem de özümüzden, hakiki bize yaklaşmaktan iyice engelliyor. farkında olmak gerek skan67 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ÖSS den bahsettiğine göre daha çok gençsin,Rabbim uzun ömür versin herkesin ne kadar yaşayacagınıda yine Rabbim bilir ama benim birazcık acelem var artık.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 PM. |