Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

mevsim sonbahar 10-06-2013 08:56 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

benim canım sıkılıyo ya ilk kez bu saatlerde buralardayım haklı olarak kimsecikler yok ,evde bende yalnızım biraz korkak biraz huzursuz dolanıp duruyorum,buranın sessizliğini seviyorum ama yalnız olunca biraz ürkütücü oluyo

Işıklı yol 10-06-2013 09:40 PM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843355)
benim canım sıkılıyo ya ilk kez bu saatlerde buralardayım haklı olarak kimsecikler yok ,evde bende yalnızım biraz korkak biraz huzursuz dolanıp duruyorum,buranın sessizliğini seviyorum ama yalnız olunca biraz ürkütücü oluyo

en iyisi böyle zamanlarda yatak odasıdır. laptopunuz varsa çayınızı çerezinizi alın. Güzelde bir film açın. değmeyin keyfinize

mehtap1606 10-06-2013 10:12 PM

hayatım değişti cafesinin şarkısı bu olsun hatta bu bizim forumumuzun şarkısı olsundertys456s456smileydance

sweeet 10-06-2013 11:52 PM

http://o1306.hizliresim.com/1b/c/p0gu4.jpg

Eveeet kızlar. işte gelinlik ayakkabılarım. 2 saat içinde bir sürü dükkan gezdim ve en içime sineni en iyi ayağıma uyanı buldum ve çok da uygun fiyata aldım. Mutluyum. :D

Işıklı yol 11-06-2013 05:55 AM

Çok şık ve ne kadar güzel ki o ayakkabılar seni sevdiğin ve birlikte olmak istediğin sevgili eşine götürecek. İşte bu yüzden bir kez daha güzel ve değerli o ayakkabılar. Sonsuz olsun arkadaşım. aşk'la...

Işıklı yol 11-06-2013 07:17 AM

Günaydın arkadaşlar. Ben yine erkenciyim. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, şifa ve ne varsa dileğiniz en kolayından ve hayırlısından gerçek olsun diliyorum. Allah hepinizi hepimizi korusun, Yar ve yardımcımız olsun.
GÜNAYDINNNNN

mevsim sonbahar 11-06-2013 09:16 AM

günaydınlarrrrrr..

Işıklı yol 11-06-2013 09:19 AM

günaydın forum arkadaşımactionsmile

maviinci 11-06-2013 10:33 AM

günaydın genjler sevincli

papatya_27 11-06-2013 10:49 AM

hayırlı musmutlu huzurlu günlerrr

maviinci 11-06-2013 11:36 AM

ben kendimi bazen dayanılmaz derecede yalnız hissediyorum sigrt56

Işıklı yol 11-06-2013 11:52 AM

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade - YouTube
Sana hediyem olsun, maviinci. Allah yüreğine yakışacak sevgiliyi buldursun. Yarenin olsun.

maviinci 11-06-2013 12:10 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843411)
kimse yabancı değil bu duyguya. fakat birileri geliyor birileri gidiyor insanın hayatından sanki bir liman gibiyiz. Dua edelimde bazısı da demir atsın bu limana. Yinede insan yalnız doğar yalnız yaşar ve yalnız ölür. Baki olan yalnızca Allah.peki sorsam ağaçları sever misin? Kuşları, çiçekleri, böcekleri, bulutlara hiç selam verir misin? Yerdeki karıncaya hiç selam verdin mi? Yada daldaki kuşa?

tabii ki y789 havada uçan tüylere bile blissy kedilere, kelebeklere, turistlere khkh56

Işıklı yol 11-06-2013 12:19 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843413)
tabii ki y789 havada uçan tüylere bile blissy kedilere, kelebeklere, turistlere khkh56

hmmm sen o zaman şöyle kanlı canlı bir yaren istiyorsun. Allah görüyor kulunu sen merak etme.y789

maviinci 11-06-2013 12:19 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843411)
Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade - YouTube
Sana hediyem olsun, maviinci. Allah yüreğine yakışacak sevgiliyi buldursun. Yarenin olsun.

Aaaaminnnn hpm2

maviinci 11-06-2013 12:21 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843414)
hmmm sen o zaman şöyle kanlı canlı bir yaren istiyorsun. Allah görüyor kulunu sen merak etme.y789

Işık ablaaaaa khkh56 khkh56 çatlattın beni gülmekten khkh56khkh56khkh56 artık kıtmet diyelim.. ben aramıyorum bezdim partysmiley

Işıklı yol 11-06-2013 12:26 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843416)
Işık ablaaaaa khkh56 khkh56 çatlattın beni gülmekten khkh56khkh56khkh56 artık kıtmet diyelim.. ben aramıyorum bezdim partysmiley

Olmaz öyle boşa mı diyorlar arayan mevlasını da bulur ........ sen yine bakın sağa sola. Dur ben esma günlüğüne yalnızlar için bir kaç esma bulup yazayım okuyun bari ne diyim.

maviinci 11-06-2013 12:37 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843418)
Olmaz öyle boşa mı diyorlar arayan mevlasını da bulur ........ sen yine bakın sağa sola. Dur ben esma günlüğüne yalnızlar için bir kaç esma bulup yazayım okuyun bari ne diyim.

blöf yaptım sanırım guitar şuna baksana ışık abla, çok iyi khkh56

http://3.bp.blogspot.com/-TfC5lLLIpr...stas%C4%B1.jpg

pastadan bahsediyorum tabii ki smil56

Işıklı yol 11-06-2013 12:58 PM

uuuuuuuuuuuooo67

vallahi söz bulamadım bi saattir düşünüyorum yok yorum yapamadım

Işıklı yol 12-06-2013 08:31 AM

http://i1231.photobucket.com/albums/...ogusu-agac.jpg

GÜN AYYY DINNNNNN FORUM SAKİNLERİİİİ

mehtap1606 12-06-2013 09:34 AM

Easter Eggs with Coffee and Chocolate Muffin | Flickr - Photo Sharing!

G
Ü
N
A
Y
D
I
N
956ku859

mevsim sonbahar 12-06-2013 09:36 AM

günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik

papatya_27 12-06-2013 09:55 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843482)
günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik

günaydın mevsim sonbahar güzel dileklerin sana da huzur mutluluk versin inşaallah..yaşadığın üzüntüyü hissedebiliyorum yıllar önce ben de kaybetmiştim..güzel duygular bırakıp gidiyorlar bu hayattan..

mevsim sonbahar 12-06-2013 10:38 AM

teşekkür ederim,çocuklugum köyde geçtiği için o zamanlarda köpegimi kaybetmiştim,yıllar sonra kızım çok istediği için ona herkes karşı çıkmasına ragmen köpek aldım sonra bahçeli evim olunca bir sürü hayvan yetiştirdim başka köpeklerimde var ama ne bileyim bunu kendim için almıştım ve daha yavruydu kısa ama mutlu yaşadı

Işıklı yol 12-06-2013 10:38 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843481)

nasıl güzel resimler teşekkür ederim. bayıldımmm içim açıldı.girlhaha

Işıklı yol 12-06-2013 10:40 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843482)

çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücüsadanim

mevsim sonbahar 12-06-2013 10:46 AM

teşekkür ederim ...

mevsim sonbahar 13-06-2013 10:42 AM

herkese günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrr,yagan yağmurun bereketi,bollugu ve huzuru sizlerle olsun(burda yagmur yagıyoda)

maviinci 13-06-2013 10:44 PM

ya ben sorunum problemim yok diyorum ama bi yandan da acaba diyorum, acaba birşeyleri hasıraltı mı ediyorum.. bu soru kafamı kurcalayıp duruyor bir süredir..

sweeet 13-06-2013 10:49 PM

Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?

annie hall 13-06-2013 10:51 PM

Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

maviinci 13-06-2013 10:56 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843743)
Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?

Problemlere yoğunlaştığımda;

mutsuz olabilirim - mutlu olabilirim. uzunca bir süre mutsuzluk, can sıkıntısı, takıntılar vs. ile yaşadım, sonra bir şekilde bununla başetmeyi öğrendim ve temelde insanın kendi seçenekleriyle ilgili olduğunu farkettim. Yani, burada sanırım asıl zihnimi meşgul eden, hâlâ kendimde eksik gördüğüm birtakım şeyler olması ve bunlara karşı harekete geçmeyi istemeyişim ya da bunlarla ilgili yöntemler geliştiremeyişim. öyle işte.. belki de ilgi istiyorum sadece, ya da bu sadece istediklerimden bir tanesi ve ben çekiniyorum...

sweeet 13-06-2013 10:59 PM

Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

maviinci 13-06-2013 11:00 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843744)
Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

haklısın.. geciktiğimi düşündüğüm bir çok şey var. bunun üzerimdeki etkisinden bahsetmek bile istemiyorum.. bazen böyle olan biteni yukarıdan izleyeyim diyorum ama akılalmaz şeyler oluyor, çok güzel şeyler..:)

sweeet 13-06-2013 11:01 PM

O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...

maviinci 13-06-2013 11:05 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843746)
Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

4 yıldır ailemden uzağım, sen var ya sen nasıl da çözdün :)) işte tam alışmaya başladım diyorum tekbaşınalığa, bişeyler oluyordu ve çalkantılar vs.. bi türlü toparlanamıyordum.. şimdi şimdi alışıyorum, uzun süredir böyle birşey yaşamıyorum. ama işte, artık nasıl bir boşluk oluştuysa içimde, dolmuyor ya..

eyleme geçme açısından problemim yok aslında, kendime engeller örüyorum ama çok aşırı büyük değil, yani mesela sınavlarım bitene kadar erteleyeyim diyorum yapacağım şeyi.. hâlâ düşüncelerimde tortular var, onları hissediyorum..

sweeet 13-06-2013 11:06 PM

Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım.

maviinci 13-06-2013 11:08 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843749)
O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...

evet :) gelmiyor, hissetmek istediğim gibi hissedebilmek ve düşünce akışını kontrol edebilmek, rahatsız edenleri serbest bırakmak çok eğlenceli özellikle sevincli yine farkındalık konusuna geldim sanki yu89

maviinci 13-06-2013 11:11 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843751)
Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım.

ertelemek.. seni çok iyi anlıyorum. kendimi de bu noktadan algılamaya başlıyorum derhâl. zira sonu yok bunun

sweeet 13-06-2013 11:21 PM

Hemen ve şimdi diyorum kaybedecek bir şey yok zamandan başka. O yüzden onu da kaybetme hemen şimdi derhal harekete geç. :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM.