![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınlar... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
girlhaha canım sana da günaydın...nasılsın? |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de iyiyim canım ....sabah sabah kafamı ütüleyen bir müşteriyle uğraşıyorum.... 2600 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah kolaylık versin. :) :) :) Sürekli bilgisayar başında olanlar için 45 dakikada bir 5 dakikalığına gözlerinizi başka yere çevirin diyorlar. Göz monitöre çok fazla odaklandığı için kırpma sayısı azalıyor ve akabinde göz kuruluğu oluşuyormuş. Benim her zamanki gibi masadan kalkmam çok zor. Bunun yerine monitöre bakarken gözlerimi sık sık kırpsam faydası olur mu acaba?y789y789y789 |
sonra sana kırpık demesinlersmil56 |
Ben bir ara dışarı çıkayım en iyisi. :):):) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de birazdan çıkıcam... cuma bugün şu banka işlerini halledeyim...pazartesiye kalmasınnnnnnnnnnn. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldim ,aldım buz gibi soğuk kahvemi,oturdum pencere kenarına manzaraya karşı.. belki içim açılır,şu uğursuz bulutlar dağılır...manzara da hani güzelmiş.... haaa arkadaşlar,haberiniz olsun iş arıyorum.. sabah sabah pek güzel bi haber almadım, ama hani kulağınız deliktir,duyarsınız...Kıbrısta lefkoşada iş arıyorum.mimarlık adına... duyarsanız ses edin emidunk56bad45bisikletçalışmam lazım... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugun Buranın pazarı actım intenrti telefon bekliyorum. çalsın giidp pazar masraflarını motorla alacağım. kendinize iyi bakın hayırlı Cumalar. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tünayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarr nasılsınızzz..?? hayırlı cumalar buaradaaa...motorla paza gitme fikri hoşuma gitti :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi bitsin artık bu haftanın son günü de akşam saat 6 olsun eve gidelim. bir sürü Kitaplarım var okunacak ve bu arada dinlenmek de istiyorum.. Haftaya sadece 3 gün işe gidicez sevincli yaşasııınnn... 956k sorası 4 gün Bayrammmm.. cilgin897 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınlar... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gunaydinnn ::) |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) superiiiiiiiiiiiiiim planner y789seni sormaliii?smileydance |
ah ah benim cennet türkiyem |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de süperim zahiri.smileydance Müthiş bir hava ve evde beni bekleyen yığınla temizlik.y789 Ne çelişki ama.khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olsuuuuuuuuun olsun temizlik guzeldirrr sevincli yardima geliiim hemen halledelimm smileydance |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hahahah. Tamam gel, camları sen sil, tozları ben alayım olur mu?y789 Buralarda bir yerde okumuştum "ne kadar çok dağınıklık varsa o kadar temizlenecek şey vardır" diye. Çok çalışmam lazım çooooook.f678h |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fırsat bulursa bi ara bizimkine gel zahiriii :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ederim ayipsinizzzsevinclisevincli temizlikten kacan pis olsun beeedl78 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Valla ben kaçarsam hem pis olacağım hem de çok pis fırça yiyeceğim o kesin.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bana da yer açın ya huu : ) kim nereye geliyor temizlik mi bize de gelin : ) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en sonunda günlük sohbet yeri bulundu .herkese merhaba |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba reyna |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanada merhaba nasılsınız.?actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) girlhaha25889önce sanada sonra nasılsınız? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkes tatilde mi ya?? Bir çalışan bizim şirket mi? İş de yok, ne iş ya... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar adminlerimizden sevgili "shamanic"e ulaşmam lazım kendisine özel mesaj göndermiştim bana dönmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. |
merhabalar, sevgili shamanic, işlerinin yoğunluğu sebebiyle bazan geç cevap verebiliyor. |
ben geliyorum beeen hu huuu sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınlar.:) |
|
kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah'ıma şükür bugün iyiyim y789... sen nasılsın plannercim ? bugün nasıl işler ? bayarama da az kaldı...yaşasın tatillllllll:) öpücükler çok tatlı teşekkürler benden de sana gelsin http://a.imageshack.us/img232/9061/n509yr5034438gk6.gif |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağol canım.:) Ben de çok seviyorum o öpücükleri.:) Seninkiler de çok şeker ama. :) Yarın başlıyor tatil, sonra da bayram.s456s456s456 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bizim patrondan hala ses yok ...Yarım gün mü tam gün mü çalışcaz?Keşke gelmeyin dese....dertyy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM. |