![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkar. İnsanlar sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten çekindiği için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten ürktüğü için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, dolu dolu yaşamadığı için.” - SHAKESPEARE - |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın site sakinleri.:) Gününüz aydın, gönlünüz şen olsun.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gec kalmis bir gunaydinda bendennn :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet, seninki tünaydın oldu biraz.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siteye yeni girebildimm ^-^ o zaman tunaydinn y789 nasilsin?sapkal89 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim, sen nasılsın?krz56 Bugün biraz sessiz gibi burası sanki... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tesekkurler bende iyiym y789 bilmemkii sohbet bolumune pek bakmiyo arkadaslarimiz sanirmm ::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sohbet bölümünü değil, genel olarak siteyi kastetmiştim.krz67 İfadeler çok hoş ya.dunk56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) a pardonn y789 bizim gibi neseli insanlarada bu smiley lar yakisir dimi amaa sevincliterli345 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmmmm uzun süredir yoktumm :( ben halaa kötüyüm amaa yaaa..:(( |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nedeen?:) 2gun girmedim siteye forumju ozlemisim yaa:p iyi gcelerrr :) |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sizi seviyorum arkadaşlar. 956ks456 İlk kez karşımdakinin ne düşüneceğini düşünmeden, yani mesela "sizi seviyorum" derken yanlış veya abuk subuk anlaşılacağımdan korkmadan yazabiliyorum. Karşımdaki alınır mı diye düşünmüyorum, yanlış anlaşılır mıyım diye kaygılanmıyorum. Burada öğrenmek için varım ve git gide daha rahat olduğumu görüyorum. Hepinize teşekkürler.actionsmile Sevgiyle kalın.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gerçekten bizde seni seviyoruz::) şimdi düşündüm de aynen dediğin gibi burda seni seviyorum demek..olması gerktiği gibi kolaycacık... hislerindeki samimiyeti anlayabliyorum iyiki varsınsapkal89 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar ey site halkı.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar planner ::::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba kimse varmı burda |
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben iyiyim tesekkur ederim ::) ya sen? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağolasın.:) İşleriniz ras gitsin, sevgiler.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) moralim bozuk ama hzurluuyum... mutlu değilim fakat huzurluyum... ouf kafaam karışık..:S |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende bocalamaya başlıyorummmm yaaaaaaaaaa......... ay sanırım yine mutsuzuuummmm...:(((( |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tunaydinlar ::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın...:) |
nasılsın? |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlarrr ::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ve aleyküm selam. :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) naber planner ::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim zahiri, sen nasılsın? :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende iyiyim tesekkurlerr.. siteden ayri kaldigim zmnlarin acisini cikariyorum:p |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) b456iyiyim şu an... ne güzel uyumuşsun bir de ben şöyle uzanıp da keyif yapsam.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben hala uyuklamaktayım :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) inan bendee uyku ile uyaniklik arasinda bir yerdeyim:p |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben "ney" versiyonlarını merak ediyorum. Ney sesini çok seviyorum, hele bir de gitar ile ikisi karıştı mı... Off offf. :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok beğendimmmmmmmm, hepimize gelsinnnn |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi gecelerrrrrrr! Kimse yok muu?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM. |