Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

nilsoy 04-06-2009 09:50 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

bende 40 olmadan doğurayım diyorum.... oğlum büyüdü diğerini doğurana kadar üniversite yaşına gelir... yoksa askerde bile peşindeyim çocuğun... yazık yaniiii

nilsoy 04-06-2009 09:52 PM

siyahça ...... ben açamıyorum youtube görüntülerini......... gülemiyom da... kısanıyom valla.. bari ne var görüntüde onu söyleyi ver.. ben hayal gücümle canlandırim olayı..

Belgin ∞ 04-06-2009 09:55 PM

Nilsoy canlandırma için senin bile hayal gücün yetmez y789

Ajdar'ın çikita muz dansı var sigrt56

nilsoy 04-06-2009 09:55 PM

akınyıldız ben çalmadım valla... şeytan almış götürmüştür... merak etme satamaz zaten geri getirir....

hayat kadere inat 04-06-2009 10:48 PM

ayy çokk merak ettim resmini tarif edermisin accık sevincli

MuminOKAN 06-06-2009 12:18 AM

e hadi biraz hareketlenelim. yayına girdim :))

zar 06-06-2009 01:57 PM

arkadaşlar çekim yasası cd sini bilen varmı

Belgin ∞ 07-06-2009 09:11 AM

Bursa'dayız sevincli 12 de eğitimimiz başlıyor, güzel enerjilerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Hepinize hepimizden kucak dolusu sevgiler.

cemboli 11-06-2009 12:02 AM

hayırlı olsun inşallah ablacım imkanım olsa ben de gelsem keşke...

Belgin ∞ 11-06-2009 12:05 AM

Nerelerdesin sen hayırsız?
Özledik ablacım, bir gittin anca y789
Hoşgeldin kiss3

hayat kadere inat 11-06-2009 10:12 AM

kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha

bayşegül 11-06-2009 10:48 AM

hayat kadere inat
oglunuz ve sizin için ne büyük basarı masallah
her zaman herşey gönlünce olsun.....
her cocuk bir degil işte inşallah büyük oglun da daha iyiye gider

aquariel 14-06-2009 11:53 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466173)
kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha

Sevgili hayat kadere inat ne kadar sansli bir annesin. Buyuk oglun icin uzulme krzm67. Bende okul hayatim boyunca cok parlak bir ogrenci degildim ama zorla kapak attigim universiteyi bitirdikten sonra is hayatinda cok basarili oldum sapkal89
kahvesmileyBenim oglum 4,5 yasinda. Dilerim ki onun universiteyi bitirdigi gunu gorurum. Ama anaokulu ogretmeni bir yazi yollamis ; Cok vicdanli ve iyi tavirlari olan bir cocuk O0. Kendisinden kucuk siniftaki cocuklari koruyor ve yardim ediyor. Siz anne-babasina tsk ederim demis.

emeel 15-06-2009 10:50 PM

merhaba ben yeni çok yeni üyeyim siteyi kuantum fiziği araştırıken buldum ve hayatımın nasıl değişeceğini merak ettim.burda kimse varmı?

aquariel 17-06-2009 01:35 AM

Hosgeldin Emeel,
Biz buradayiz ve inan bana cok kisa bir sure icinde fark edeceksin ki en guzel sitelerden birisindesin. Siteyi ziyaret etmedigin gun kendinde bir eksiklik hissedeceksin. Hele ki mp3'leri indirir ve duzenli olarak dinlersen, kendindeki olumlu degisiklikleri de hissedeceksin.
Sevgi ve mutluluklar....

Ring 17-06-2009 07:30 AM

Ben siteyi dün gece kişisel gelişim üzerine bir şeyler araken farkettım amacım motivasyonumu sağlayıp ders çalışmaktı.
Bu siteyi farkettikten sonra neler mi yaşadım aslında ilk amacım telkinlere göz gezdirip siteye bir daha girmemekti.Yani gerek olmaz diye düşünüyordum.Neyse telkinleri indirdim başladım dinelemeye bir yandan indiriyorum bir yandan dinliyorum derken 3 saat kadar dinlemişim.Daha sonra yarın okul var diye yatağa girdim.Müzik dinleyerek uyumayı sevdiğim için telkinleri açık uyudum.Hiç güvenmiyordum telkinlere asllında ama bilinç altı önyargı kabul etmez gerçeğiyle karşılaştım.
Şimdi söylediklerime belki guleceksınız ama uyumaya çalışırken zinde kalma gune zinde başlama telkini ile her şey berbat oldu.Saat 3.30 da yatağa girdim hala dim dik ayaktayım.Valla ne diyeceğimi bilmiyorum hayatımda ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Sanırım bu site benim vaz geçilmezim olacak.Herkese kucak dolusu selamlar.Yeni güne merhaba...

aquariel 17-06-2009 07:52 AM

Hosgeldin Ring,
Dilerim sinavin iyi gecer :-)) Telkinleri dinleme konusunda yapman gerekenler site kuruculari tarafindan cok guzel anlatilmis. Once onlari okumani tavsiye ederim. Tecrube konusuyor :-)) Bende senin gibi yapmistim :-))
Sevgi ve mutlulukla...

Ring 17-06-2009 08:43 AM

mrb aquariel

Aynen öyle yaptım gayet sabırsız hatta maymun iştahlı olmama rağmen sabırla siteyi geziyorum okuyorum öğreniyorum.

Guzel temennin için teşekkürler.

kaliteci 30-06-2009 02:28 AM

çok güzel bi kafe

MuminOKAN 07-07-2009 09:31 AM

biraz radyo dinleyelim mi?

cadi_bm 07-07-2009 09:54 AM

Günaydııınnnnnnnnnnn herkese;
Kahve içip ayılmaya çalışrken farkettim sitenin bu kısmını :)
Umman gibi maşallah hakim olmak zaman alacak :)
Seviyorum sizi yaww .... :))

cadi_bm 07-07-2009 10:47 AM

Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2

MuminOKAN 07-07-2009 10:56 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469858)
Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2

Merhabalar.
Profilinizde, Solda Yer Alan "Seçenekler Düzenle" Butonu İle Saatinizi GMT+1 Olarak Ayarladığınızda İstediğiniz Değişiklik Yapılacaktır.

cadi_bm 07-07-2009 11:04 AM

İnamıyorum yaww bu soruyu sorarak rezil oldum yani :)))

MuminOKAN 07-07-2009 11:08 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469864)
İnamıyorum yaww bu soruyu sorarak rezil oldum yani :)))

O Zaman Ben Çok Daha Önce Rezil Oldum. sevincli
Bende Sonradan Öğrendim. sevincli

Belgin ∞ 07-07-2009 11:21 AM

Selam genclik sevincli sizlere meditasyon adasindan sesleniyorum, otelde bir bilgisayar buldum hemen basina kuruldum. bir selam verip deniz kaciyorum birazdan.

bu guzellikler icinden sizlere selamlar kiss3

cadi_bm 07-07-2009 11:59 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469865)
O Zaman Ben Çok Daha Önce Rezil Oldum. sevincli
Bende Sonradan Öğrendim. sevincli

İyi o zaman smil56

cadi_bm 08-07-2009 08:57 AM

Günayyyyyyyyddddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn nnnnn herkese :)
Nasılsınız bugün?
Neler yapmaktasınız? ;)

sanemce 08-07-2009 09:27 AM

http://img231.imageshack.us/img231/2...din1ng0pv3.gif

Günaydınlar efenim gününüz aydın, neşeniz bol olsun
smileydance

cadi_bm 08-07-2009 10:00 AM

Bugün herkes için sıradışı ve çok güzell bir gün olacakmış gibi geliyor bana :)
Sıradan bir çarşambaymış gibi gelse de :) Benim hislerim kuvvetlidir ;)
Şu an ne yapmaktasınız yapacaksınız anlatın bakalım ;)
Bugün ankara sıcak çok sıcak meteorolojiye göre 80 derece hissedilecekmiş(yok artık)
Sıradışı olacağı buradan da belli di mi :)))
Kısık su sesleri eşliğinde çalışıyorum iş arkadaşlarım her ne kadar bu seslere anlam veremeyip şaşaırsa da .... :)))
Su sesi rahatlatıyormuş ondan diyorum :)))
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum hayatımdeğişti.com' cular :)))

sanemce 08-07-2009 10:38 AM

dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

cadi_bm 08-07-2009 10:53 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470015)
dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

Bu daha başlangıç
Şimdilik iki tane hiç fena deill sung66
Dediğin doğru farkın farkına varmak...
Bazen bildiğim bişeyi aslında hani ezberden bilip anlamını sonradan idrak ettiğimi FARK EDİYORUM smil56

gülenver 09-07-2009 05:29 PM

Cevap: Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ KAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

slm,ben bugün üye oldum.nereye ne yazılır ne okunur bilmiyorum ama sıkıntımı bi yere yazdım.bulup bana yardımcı olmanızı istiyorum.teşekkürler

Belgin ∞ 09-07-2009 11:15 PM

Arkadaşlar Haber Türk'ye Prof. Dr. Nurselen Toygar beyni çalıştırmanın yollarını anlatıyor. İzlemenizi öneririm.

cadi_bm 10-07-2009 09:19 AM

Günaydınnn;
Nasılsınız??
Bu dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum. Bu konuda konuşmayı sevmiyorum ve utanıyorum ama önyargıyla bakmaz burda kimse die düşünüyorum ve görmediğim için sizi (şimdilik :) ) rahatım kısmen.Paylaşmazsam kimseyle patlicam şaşkın bir arkadaşım dün beni bir arkadaşıyla tanıştırdı aynı ilden olduğumuz için olduğunu sandım saflık oluyo bazen bende ağla2neyse meğer niyeti gönül işi şeklindeymiş bana sonradan söyledi çocuğa sormuş nasıl buldun falan die o da şakayla karışık geçiştirmiş. Sabaha kadar uyuyamadım kötü rüyalar falan. Çok mu iticiyim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama nedenini kavrayamıyorum.O kişiye ilgi duyduğumdan değil de neden beni beğenmediğine takıldım sinir oldum. Çok kötü hissediyorum. Bir de sabah başka bir arkadaş şey dedi yeni çıktığı biri var ben bunu zor buldum sana da onun bir arkadaşını ayarlayayım ( !). Allahım ya bu gönül işlerinden ne zamandan beri böyle bahsedilir oldu. Sizce de çok kırıcı değil mi bu tabir? Kaynağı tükenmiş gibi kapmak bu gözle bakmak... Bunda bir yanlışlık yok mu? Sevgi nerde? Neden biz kızları bir tabiri caizse evde kalma korkusu sardı. Çıldıracam yahu agl34

aysegul_tirtil 10-07-2009 10:04 AM

bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

cadi_bm 10-07-2009 10:46 AM

Çok doluyum ya şöyle yüksek bi yere çıkıp çığlık atasım var.
ama önümdeki saçma işleri yapmak zorundayım. Allahım hayat neden bu kadar zor bazen......

suzzy 10-07-2009 10:47 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470221)
bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

çok üzücü bir haber ayşegülcüm....yaşı çok gençmiş gerçekten...

başınız sağolsun...sad456

aysegul_tirtil 10-07-2009 10:53 AM

sagol ablacım,allah ailesine sabır versin

Belgin ∞ 10-07-2009 10:57 AM

Bitanem benim, üzüntünü anlıyorum. Ama kaçımız birbirimizin içinde yaşadıklarını tam manasıyla bilebiliyor ki? Hepimizin hayatta bir amacı var, amacını bulamayanlar için ise hayat bazen kabusa dönebiliyor. Allah taksiratını affetsin. Sen de topla kendini canım benim ne olursun.

Her şey tekrar yoluna girecek biliyorsun, tekrar yoluna sokacak kadar güçlüsün sen, ben arkadaşımı bilmem mi hiç?

http://img398.imageshack.us/img398/3...ec0198o9mf.jpg

Bu uğur böceğiyle sana huzur ve sevgi gönderiyorum tırtılım ark5
Günün geri kalanı tam istediğin gibi geçsin.
Seni seviyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM.