![]() |
1 saat eski konuları aradım silinmiş sandım blook Altta buton varmışkaç günlük mesajları gösterelim diye 30 günde kalmış.Onu tüm mesajları göstere ayarlayınca bütün mesajlar göründü sevincli Kendimi çok cahil gördüm y789 Sabahtan beri arıyorum |
Nerde o buton ayol.. sevincli Bak ben de bi saat onu arıycam şimdi bulamıyom sayfa altlarına bakıyom ama .. Hangi sayfadayken çıkıyor ::) Eski mesajları bulmak için de 2 nokta mı yaptın yoksam y789 |
awayy aradigin butonu burdan bulabilirsin..sagda ust de Profiliniz butonuna bas, daha sonra sol tarafta ayarlar ozellikleri tikla, o sayfada istedigin ayarlari yaparsin umarim kolay bulursun |
Alıntı:
sevgiler |
Saol Su_Durucum.. Benimkinde standart seçili herhalde o şekilde kalmalı.. Ya da 40 mesaj göster'i mi seçmeliyim.. dusun Neyse yerini öğrendim dener dener dururum artık sevincli |
Alıntı:
|
dün gece atakan beyle butonları türkçeleştirdikk. Bu sayede forum kullanımı biraz daha iyi hale geldi... Zamanla eskisinden Daha harika bir forum olduğunu anlamak zor olmıcak |
Ellerinize sağlık Akın Berk.Çok güzel olmuş art56art56 |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum emeği için...956k |
Akın Berk ve Atakan Bey her ikinize de teşekkürler 956k ilk başta çok yadırgamıştım forumun yeni halini ama sevmeye başladım sankim wave |
evet bende alışmaya başladım artık...blissy hatta baya hoşuma gitti burası...ve daha da düzene giricek zamanla...arkadaşlar ellerinize sağlık... atakan bey siz de bir kaç gündür hem forumla hem bizlerle sabırla bıkmadan uğraştınız...rt67 sorularımızı yanıtladınız...elinizden geleni yapmaya çalıştınız... aynı şekilde shaman'cığımıda az uğraştırmadım....O0 çok ama çok teşekkür ederim... actionsmile |
ya site ne zaman değşti kendimi çok yabancı hissediyorum bu haline alışamadım |
selam arkadaşlar. kaave yokmu ? |
Kahve yok puding var yer misin sevincli |
Kahve mi istemiştiniz.. Bunu beğenirsiniz umarım..actionsmile http://www.hizliresim.com/2008/11/30/9117.jpg |
selam güzel insanlar.... |
forum sitenin değişikliği biraz yabancılaştırdı bizi... ufak tefek hatalar vermesi şimdilik normal ama,uzun sürmez umarım... |
sürekli yenileniyor neyseki Atakan Bey'in ve yardım eden diger arkadasların ellerine saglık.gerçi hala teşekkür butonuna basınca yasaklanıyorum ama olsunsevincli |
dün bir ara üstteki menü uçtu... ooo67 neyseki sonra ufak bir operasyonla geri getirmiş atakan bey terli345 |
Arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra sonunda girebildim:) Yalbız nick'imizi nasıl değiştirebiliriz?yada değiştirebilirmiyiz?:) tema ya alışmakta sıkıntı çekiyorum bende başlarda... |
uykum var rt67 |
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aranızda yeniyim yani. sizinle duygularımı paylaşmak istedim bi an.. yeni geldim ama iki günüm sürekli forumdaki yazıları okumakla geçiyor, çok güzeller hepsi de, emeği geçen herkese, yeni ufuklar açtığınız için ve bi parça da olsa kendimi huzurlu hissettirdiğiniz için teşekkürler... yeniden MERHABA:) |
hosgeldin smil56 seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiler |
paylaşımda bulunacağım ama aynı şeyleri yazmak istemediğim için uzun bi süre siteyi incelemem gerekiyor, ama sitede olmayan mesela matematik yazılısı ihtiyacı olan varsa gönderebilirim:D |
Alıntı:
biz teşekkür ederiz yanımızda olduğunuz için....s456güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler...actionsmile |
?? Atakan bey bizim puanlarımız silindimi? |
selam arkadaşlar... kaave yok mu??? |
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz. |
arkadaslar bugun kendimi cok kötü hissediyorum, sabahtan beri sürekli telkinleri dinliyorum olumlu içsel konusmalar yapıyorum ama bi ise yaramıyor..calismak benim icim terapiydi ona bile kendimi veremiyorum içimde bisey dügümlendi sanki bi sorunumda ağlayamamak |
Bu "yemekteyiz" adlı program ne enteresandır ya... Ne güzel yemekler yapıyolar. Hiçbiride beğenmiyo 44 |
sevincli Hepsi kendini ilk başlarda çok iddialı buluyorlar ama sonra el ayak birbirine karışıyor.Geçen akşamki programda ortalık fena karışmış Abbas Güçlü yü izlerken kaçırmışım.Çok pişman oldumy789 |
uyku tutmadı ya rt67 |
Nihayet tatile kavuştuk çok şükür waveblissyhpm2 |
pamukçuğum canım hayırlı tatiller hayırlı bayramlar olsun canım |
Canım Serpil'ciğim çok teşekkür ederim kiss3 Ben de senin yanaklarından öperek ,tüm ailenizin bayramını kutluyorum,huzurlu ,sağlıklı sevgi dolu bir bayram diliyorum canım benim |
dunk56 Allhm bu nasıl bi ağrıdır...sigrt56 çıkacaksan çık yirmilik diş bozuntusu yoksa ben sökcem 2600 agl34 |
Geçmiş olsun melodiss, Bu diş ağrısı, diş çıkartma, çok zor işler yaa..Ben de vaktiyle çok çektiğim için.. |
teşkkrler yeni bir hayat, evet çok zor sadece diş ağrısı olsa yine iyi kulağım ve başımda ağrıyo büyük olasılık dişin etkisi dayanılmaz bi hal aldı ama çarem yok...sadanim |
melodis geçmiş olsun... Benimde dişimde apse vardı..Çok küşür geçirmeyi başardım..Dur sana 2 nokta yapayım işe yarar inşallah. |
selam eğer 20lik dişse hiçbeklemeden gidip çektirin derim. yoksa ilerleyen günlerde ona yakın dişlerden birini sıkıştırıp, patlatıyor. birde onlar ağrıyor. kendimden biliyorum. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM. |