![]() |
ÖNCELİKLE Hepinize şimdiden iyi bayramlar... Bu tatil sürecinde aranızda olmıcam. Tüm tatil doluyum. http://www.msntr.net/smileys/0431103082.gif İlk Gün Aile ziyaretleri falan filan... Bolca şeker Yemeyi düşünüyorum Sonrai günler arkadaslarımlayım http://www.msntr.net/ifadeler/hareketli/190.gif Issız Adam filmini çok övdüler gidip bi görücem neymiş... blook zor bi haftaydı... maddi açıdan güzeldi... Bayram için hazırlık yaptım. Ama sosyal açıdan üzücüydü. üzüldüm işte bende anlamadım. Son bir seneki duygusal moralim bu hafta yerlerdeydi Araki bulasın... Ama yapabilirim biliyorum. Bu hafta bir şey anladım... insanların dışarıdan hayranlıkla baktığı ama yakınlaşmaktan çok korktukları bir insan profili çizmişim. bu son 5 aydır hep tekrar etti. Bunu deiştirmek istiyorum. bu yönde hayal kuruyorum. Hayal ettiğim araba için güzel haberler aldım... hayatımdaki 2. kuantum sıçramanın 2oo9 un ilk aylarında maddi açıdan geleceğini hissediyorum. gün içinde yapmam gerekenleri yapıyorum. günüm iyi gecsede kötü geçsede bazen gözyaşı bazen kahkaha girsede hayallerime giden yolda vazgeçmeden inatla yapıyorum. Hayatta kötü dediğimiz şeyler bazen bizi daha iyisine hazırlar. yaratımın bir parçası olurlar. İşte bunun farkında olmak lazım. Hepinize iyi tatiller diliyorum... ben kaçıyorum Annamin bayram için aldığı şekerlere saldırıcam http://www.msntr.net/ifadeler/hareketli/35.gif |
Alıntı:
|
Ne güzel bir rüya görmüssün..Umarım gercek olurr O0 |
Bizim yan taraftaki binaya gözübağlı kurbanlık bir dana indirilirken çok duygulandım ve aklıma bir fikir geldi ,meditasyon yaparken uyguladım (lütfen gülmeyin :( ) İçimden kurban edilecek tüm varlıklara seslendim ve onlarla bağ kurmaya çalıştım, "lütfen korkmayın lütfen lütfen.. sakin olun sizleri çok seviyorum ve sizlere tüm sevgimi gönderiyorum lütfen kabul edin ,bu size güç versin,siz yaradana en kutsal şekilde kavuşmak için seçildiniz lütfen korkmayın ve gücünüzü sevgiden alın" dedim umarım faydası olmuştur ,ben istisnasız bütün hayvanları seviyorum hepsini.. Paylaşmak istedim :) |
Alıntı:
Normalde geleceği pek ruyasında gören birisi değilimdir fakat dün gece ki ruyamda gördüklerimi hatırladıklarım şunlardı:Berk'i gördüğümü kesin hatırlıyorum sanırım zengin olmuştu+bir şey daha vardı...Ceset gördüm ve ölüm haberi aldım(neyse ki benimle ilgili değil,bir yakınımla ilgili),birşey daha gerçek olmuştu ama ne???Dün gece yatmadan önce çok fazla olumlama yaptım kendi kendime belki ondan dolayı böyle olmuştur...bu gece bir daha deniyeceğim:) herkeze sevgiler... |
pamukcum yalnız degılsın aynı seyı bende bızım koyuna yaptımsad456 |
Alıntı:
|
|
Hepinize iyi bayramlar... İzmirden Sevgiler !!! actionsmile 956k956k |
Edirne' den herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum... |
An itibariyle camın önünden görebiliyorum dışarıda bahçede kurban kesilirken yaklaşık 10 tane çocuk seyrediyor (yaşları 6-10 civarında kız erkek karışık) ve anne babaları da orada olduğu halde tek birşey yapmıyorlar bu çocuklar izlemesin diye..Ben kahroluyorum burda onlara izletmekten ne zevk duyuyorlar ?Ne zaman bilinçleneceğiz anlamış değilim.Perdeyi kapattım bu satırları yazarken ..Ben bu bayrama bu duygularla başladım pek iyi hissedemiyorum açıkçası..fazla duyarlı olabilirim ama ben en azından şükredecek bir şeyim var insanlığım :) Ay sinirleniyorum gittikçe terli345 |
selamlar arkadaslar. çok online olamıyorum halinizi hatrınızı sorayım dedim... http://www.msntr.net/smileys/9747152086.gif Çok enteresan bir gündü. bir kaç aile ziyareti ve en sonunda bütün akrabalar ananemlerde toplandık. Babamla benim espirilerden gülmekten çenem ağrıdı artık. ben yaklaşık 1 seneye yakındır Fitness yapıyodum. http://www.msntr.net/ifadeler/hareketli/177.gif Yeni fiziğimi gören eniştem hemen "seni bilek güreşinde yenerim" dedi. Her sene der. ve yenerdi. neyse eniştemi şöyle 2 saniyede yendikten sonra dayım atladı... onuda derken babam beni yenmek istedi onuda derken. Evde iş güç bırakıldı. herkes birbiriyle bilek güreşi yaptı. teyzem annemle, annem dayımla, babam eniştemle ben yerlere yattım artık gülmekten... http://www.msntr.net/smileys/12210263084.gif yarın arkadaslarımlayım... Issız adam diyolar ama. ben bizim kızları kafalarsam AROG a gitmeyi planlıyorum. 3 ve 4. gün dağ evindeyiz. Özel mesajlar hakkında bir şey söylemek istiyorum. Okadar çok özel mesaj geliyor ki. Bazen çok sağlıklı düşünemiyorum. Sağlıklı cevaplar veremiyorum bazen haliyle. Bazı konuda yardım isteyen üyelerden özür diliyorum. cevaplayamadığım onca özel mesaj var. Ben özel mesajlar yerine konularımı takip etmelerini ve genel anlamdan kendilerince sonuç çıkarmalarını rica ediyorum. Bunu kararı almamın sebebi yeni yapacağım proje olduğunu söylemek istiyorum. Kafamda uzun süredir olan bir projeyi hayata sokmak istiyorum. Çekim yasası ve bilinçaltının sırlarıyla ilgili bir forum açıp sırf bu konunun meraklıları enine boyuna okusun tartışsın istiyorum. Bu amaçlı bir forum yok diye biliyorum Çok üye amacında deilim. Öğrenmek isteyen saygı duyan, düşünmeye açık az veya çok; ama öz kişilerin bulunduğuı özel bir platform olmasını istiyorum. Forumda çok fazla kategoride bulunmayacak. Çekim yasasının Teorik, bilimsel ve dini olarak paylaşımları olucak. Zaman vermeyim. çünkü oldu bittiye getirmek istemiyorum. http://www.msntr.net/ifadeler/hareketli/205.gif Kuantum düşünce ilgilendiğim için ve webmaster olduğum için projede zorlanacağımı sanmıyorum.... Fikirlerinize açığım... Hepinizi seviyorum... iyi bayramlar |
Çok iyi düşünmüşsun inşallah öyle bir site olur orada da takılırız:) |
çok sevindim akın bey umarım güzel bi site olur. tekrardan iyi bayramlar actionsmile |
naber gececiler.... 44a Bugün bi ton şey yedim ya... napıcam bilmiyorum huzursuz oldum >:( gece gece ağırlık çalıştım yok böyle bişi. Bi duş alayımda yatayım... cem kardeşim bu arada saol. Bende aynı rüyalardan görüyorum... |
Alıntı:
|
Selamlar... yeni geldim sinemadan... AROGA gittik... yerlere yattım. çok güzeldi... Çok istediğim bir kitap bana hediye geldi... Dinlere göre çekim yasasını anlatan bir kitap... bakalım neymiş ne dedilmiş |
bugun ıngılızce çalıştım sanırım bu toeflı ya alıcam ya alıcam başka cerası yok!!!::D arog guzeldi demek..bend egıtmek ıstıyorum aslında...kıtabında cok ılgınc okudukça bızlerıde haberdar edermısın? |
|
okudunmu peki hıc?anlatımı nasıl? |
yanı bızım dınımıze gore mesela cekım yasası varmıymış nasılmış? |
|
şimdi ben de okudum yazıyı.. ben de bişeyler eklemek istiyorum. dinimizde hüsn-ü zan ve su-i zan denilen iki kavram var. hüsn-ü zan genelde yapılan herhangi birşeyin iyiliğini düşünmek onun altında art niyet aramamak şeklinde yorumlanır. su-i zan ise tam tersi... yani bunu çekim yasasındaki olumlu düşünme ve olumsuz düşünmeye benzetebiliriz. mesela biri hakkında sürekli olumsuz düşüncelerimiz varsa aramızdaki ilişki de olumsuz olur. ama hüsn-ü zan ile yaklaşırsak yani şöyle iyi niyetle yaapmıştır deyip iyi duygular beslersek o insana karşı ilişkilerimiz de düzgün olur, hiç bişey olmazsa kendimize iyilik etmiş oluruz başkaları hakkında kötü düşünmeyerek...naçizane bilgilerim bunlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaden ben ogün arada kaldım sen diorsun AROG büşra dio ISSIZ ADAM sonunda anlaşdınız girebildik ama berk dediği gibi aroga izledik gzldi hersey ordan cıkdık pizza yemeğe ama yine berk cok kacırdı ne buldu benim tabak arada büşranın tabak.... HERSEY COK GZLDİ 2NİZİN YANINDA OLMAK BENİ COK MUTLU EDİYOR CANIM BERK :) |
arkadaşlar bugun cok sıkıldım ya....bu kadar neşeli şeyelrden sonra bole suratsızlık yapmak ısteemzdım ama moralım cok bozuk.....kendımı o kadar yanlız hısssedıorumki........... |
hayat cokkk güzelsinnnn y789 |
gercekten guzelmi?ben enden goremıyorum..acaba ben bı gun boyle gelıp hayatt cok guzelsın dıe haykırabılcekmıyım:( |
, sadece herseyin içinde oldugunu bilmen yeter haykıracaksın hemde suan.mutlu olmak için hiçkimseye hiç bir seye ihtiyacın yok.kendini oldugun gibi kabul et.sen oldugun gibi güzelsin.ve varolusun san ihtiyacı var.aksi takdirde burda olmazdınihayat coookk y789güzeldir |
bak şimdiiiiiiiiiiiii gercekten benımde hayat duygularımı tozlarını aldın ve moralımı duzelttın saol:D sana bednen kocaman alkış......................:D |
Hayaaat beni neden yoruyosun?, 14 yıllık arkadaşım sıradaki parça sana gelsin dedi bu akşam otururken ve bu şarkı çıktı bahtıma y789 Bu kadar alakasızlık görmemiştim sevincli Hayat beni hiç yormuyor,ben onu yoruyorsam bu koşturmacalarımla kusuruma bakmasın artık olacak o kadar. Hayat seni seviyorum,iyi ki benimsin sahip olduğum en değerli şeysin. |
Alıntı:
aslında burda sana ince bir mesaj vermiş sevgili hayat... ( beni bu şekilde anla algıla artık diye...)sevincli şaka bir yana doğruya doğru...f678h |
Alıntı:
en azindan ben görememisim sikintilar gelir gecer bu hayatin anlamsiz oldugu anlamina gelmiyo diyorumki karamsar olma kendini neseli tut oyala sonra ben gibi sinir harbinin icinde bulur bu sefer hayattan hic bisi anlamazsin saygilar kamil.... |
inadına ve herşeye ragmen hala cok güzelsin hayat 956k |
Alıntı:
|
Sitenin üst kısmı yakıyo arkadaşlarkrzm67 ne dersiniz? :) |
Alıntı:
|
evet çok güzel wave şimdi tam hayatım değişti sitesi oldu işte!! :))) |
Evet banner süper olmuş elinize sağlık956k |
bencede siz güzel insanlarin hakettigi gibi olmus emegi gecenlere tsk ederiz.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 AM. |