![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
2 adet önlü arkalı nufus cüzdanı süreti 10 adet vesikalık fotograf ikametgah ilmuhaberi son mezun olduk okul diploması aslı ve fotokopsi ssk. no. bunları hazırla heyet toplancak akşam o zaamn karar verirzz saka saka hg aramıza vien1 vien1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler herkese. hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] hayırlı geceler hayırlı sahurlar herkeze .! |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba dostlar... sizleri özledim ama bu aralar işlerim öyle yoğunki... inşallah önümüzdeki haftadan sonra yine hep beraberiz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] hep özletiyosun lier abim kendini ama hep cabuk gel yahu |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Saat ilerleyip iftara yaklaşdıkca insanın içinde bi kedi oynaşıyor yaa offf mide iflas etmeye başladı benim :) kendi yaptıgım hatalar yüzünden oruçdan olacam ama tutuyorum kendimi tutcamm zorlada olsa tutcam oruç sevincli az kaldı iftara 1 saattende az sevincli hadi herkeze hayırlı iftarlar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci içindeki kedinin yanına salıver senin köpeği sevincli 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] dobimi allah korusun yer beni vallaha sevincli o köpek degil başka bi varlık o terminatör sevincli gerçi onun atarı bana yemez kes lan sesini diyip suratının ortasına tekmeyi yada çivili sopasını yedigi zaman susar ama o benle degil içimdeki kediyle haşır neşir olacak |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler, mozilla firefox kullanıyordum, şimdi i.e 7'ye geçtim, farkındalığım daha da arttı sanki. böyle daha net herşey :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler dostlar... bisiklet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier bey sizi daha net görebiliyorum şu anda :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anlayamadım... s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) esprik, yoktunuz ya uzun süredir, o bakımdan yani :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Günaydın herkeze mutlu ve umutlu bir günler oruç tutanları orucunu allah kabul etsin. |
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] YEni bigün yeni bi sayfa yeni bi umut bu Gün izmitte olmam gerekiyodu ama gitmdim sevincli malum tosfedi protoste ediyoruz Nasılsınız Aslında bi arkadasım olsa su an yanımda içimden altın parka gitmek yada ataküleye cıkmak geçiyo ama tek basına sıkılır pffff sıcak ve guzel bi gün umarım sizin için iyi geçer super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu avatar yazılarda niye görünmez oldu, bir ayarı mı var acaba, bilen biri var mı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhaba bir süre kayboldum avatarlar uçmuş dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) demek sadece bende değil, ben de dün avatarı değiştirdim yenisi çıkmadı ne oluyoruz dediim şaşkın |
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] avantarımda zavallı oglumun resmini koydum bende sevincli tekrardan acılınca ama satdım bu oglanı basıma bela oldu şimdi hönk diyeceniz sizi forum oyunları/ popomundocular baslıga davet ediyim sevincli oradaki oglumdu avantarımdaki velet daha dogrusu veletimdi o oyunda acayip terimler kullanılıyo ölmeye geberme cocuklarada velet deniyo sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] iyi Geceler site Sakinleri İYisinizdir umarım bi şey sorucam ya havuz orucu bozarmı ?? bi arkadaş teklif etdide bu gun gidelim diye oglum gel yaa sende ne artiz adamsın su yutmadıgın mühtedce bi şey olmaz dedi gitmedim onlarla altınparka havuza ? havuz bozuyomu orucu bi programda bozuyo diye bi şey izlemişdim sanki 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Değerli Kardeşimiz; Kaplıcaya gitmek havuza girmek orucu bozmaz. Ancak dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu konuda önemli olan kaplıcada yıkanırken ağza su kaçmamasıdır. İlla ki ramazanda gidilecekse havuza akşamları girilmesi daha uygundur. Ağza su kaçmasıyla ilgili hükümler: Boğaza kaçan yağmur, kar veya doluyu istemeyerek yutmak orucu bozar kazayı gerektirir. Denize, yahut başka bir suya dalınca, kulağına su kaçmak orucu bozmaz. Derideki gözeneklerden (mesamattan) içeri giren şeyler orucu bozmaz. Buna binaen vücuda sürülen yağ veya yıkanılıp soğukluğu içeri nüfuz eden su, orucu bozmaz. Çünkü bunlar mesamat yoluyla içeri girerler. Yıkanmak, duş almak, yüzmek orucu bozmaz. Ancak ağza kontrolsüz su kaçırmamak ve yutmamak şartıyla. Peygamberimiz oruçluyken gusül almış, yıkanmıştır. Ağza alınan su yutulursa oruç bozulur. Oruçlunun ağız ve burun temizliği yaparken dikkat edeceği, içeriye su kaçırmamasıdır. kaynak : sorularlaislamiyet.com |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] teşekkur ederim bilgilerin için sanırım bunun tartısmasını yapmıslardı bi tv programında sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öhö öhö. ar yu redi. millet günaydın... nerdesiniz. saklandınız sanırım... smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) wan,tu,tri,forooooo burdayım.günaydın Mümin. smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın bacım. nassın? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağolasın hacı emmi.sağlığına duacıyık.ne güzel böyle cafe bize kalmış. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) harbiden beyaaaa. nerde bu millet nerde bu site sakinleri nerde???? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uyuyo herkes.dün gece eğlence vardı galiba.kımse uyanamamış.Serpil abla bile gelmedi daha düşün yan, smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar hepinize mutlu neşeli dolu hafta diliyorum. 8977 blissy uy897 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın güneş.sanada mutlu haftalar. |
ya bişey sorcam ne demek bu novosibir? kod adım demessin dimi sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun spy game rusyada bir kent ismi, orijinali novosibirsk. |
saol super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar aranızda konyada yaşayan varsa alaattin keykubat yerleşkesinin adresini yazabilirmi rica etsem. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM. |