![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yıldım artık arkadaş http://www.hayatimdegisti.com/forum/...milies/610.gif |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir akşam daha ettik. Geçiyor arkadaş sayılı gün. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gününüz güzel geçsin arkadaşlar. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uzun zamandır ayrı kalmıştım hayatım değişti ailesinden bugün tekrar dönüş yaptım.Özellikle üniversiteden mezun olduğum işssiz kaldığım ve boşlukta hissettiğim dönemlerde çok yardımını gördüm bu formun gerçekten tüm iyi niyetiyle yardımcı olmak için çırpınan arkadaşlar oldu.yıllar sonra eskileri yad etmek ve tekrar arkadaşlığınızı hissetimek için geldim.İnşallah güzel sohbetlerimiz olur. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldiniz kardesim ınsaallah birbirimize faydalı oluruz |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yoğun bir günün sonunda evde olmak gibisi yok. uy897 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) güzel,hayırlı ,bereketli akşamlar herhese |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [QUOTE=colhe;862200]güzel,hayırlı ,bereketli akşamlar herkese music45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bilgi verdiğiniz için tesekkurler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaslar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tesekkurler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar herkese ben yeni üyeyim bana destek verirseniz sevinirim. Ankara`da yaşam koçu tavsiyesi verecek birileri var mı? Teşekkürler şimdiden. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Vay be.... Üyelik tarihi: 01-04-2008 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Atakan bey'in hayatımıza katkıları oldukça fazla. Hatta şu sıralar çok sık görüşemesek bile istanbul'a her gittiğimde bir kahve babanesiyle 2 kelam ediyoruz. Güzel peojelerde olacak. Burada çok güzel arkadaşlıklar ve ortam var. Düşünün, ben bir sigara bırakma konusuyla uğrayıp, hepberaber seminer vermeye kadar büyüdü :) Deneyimlerden ve aklınıza takılan herhangibir soruda, gerek bana gerek moderatör arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Bu arada yavaştan podcast yayınına başladım. Takip etmek ve dinlemek isterseniz, beklerim. https://anchor.fm/mumin-okan |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu sapkal 89 u unutmamak lazım sapkal89 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir girişimcilik yaparak yöresel ürünler satışı yapmam Antep Fıstığı, Biber Salçası vb ürünler satarak sevdiğim işi yapıyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim hayatımı değiştiren nokta ayrılık sonrası kendime değer verip sex body ile hayatıma devam etmekti. Gardırobumu fantezi jartiyer takımı ile doldurdum. Her gün ayrı heyecan her gün ayrı haz yaşadım. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kedimin kedi kumunu değiştirip geldim ben de . Bu kediler ne değişik ne güzel canlılar değil mi? Evinizin her yerini dağıtıp koltuğunuzu parçalasa dahi durup gözlerinizin içine baktığı anda onları affediyorsunuz. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir arkadaşımız en iyi kredi kartı hangisi diye sormuştu öğrenciler için. Öğrencilere tavsiyem kredi denen illete hiç bulaşmamaları. Ama bunu yapmak zorunda kalırlarsa yurt dışı menşeyli kartları seçmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü yarın öbür gün bir kaos veya savaş durumunda devlet bankalardaki paralara el koyabilir. Paranıza erişiminizi engelleyebilir. Ama bahsettiğim kuveyt tğrk gibi bankalarda bu sorun söz konusu değildir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 PM. |