![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hosgeldin ya sehri ramazan. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhabalar. Bende yeni üyeyim ve hayatımdaki tek ve en büyük problem nickimdende anlaşıldığı gibi asosyal biriyim. hiçbir şekilde öncelikle kızlarla iletişim kuramıyorum. diğerleri gibi yanımda mutlu olmuyolar. Yardım edebileceğini düşünen varsa mail den konuşabiliriz. yesilirmak.148@gmail.com |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar herkese Merhaba, İşyerinde sıcacık çayimi içerken, HAYATIM DEGİŞTİ CAFE sine uğramak istedim. Herkese güzel gün dilerim smileydance |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamm.. bizde bir uğrayıp selam verelim dedik... 956k Biz derken; ben, mis gibi kokan dumanı üstünde türk kahvem ve okuduğum kitabım.... herkese kolay gelsin.. Bana da gel keyfim gel.... sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bana da oradan bir maden suyu çek. Herkese iyi akşamlar. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler... : )) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevdim bu köşeyi.iyi geceler =) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar. Şuanda facebook üzerinde Esra&Aykut Oğut'un yayını var. https://www.facebook.com/ayratown/app_229334227275823 Dinliyorum dinlemek istreyenlere tavsiye ederim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şimdi baktım, maalesef yayın bitmiş.. Neyse abone oldum bir daha ki sefere artıkın.. :) actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayratown un yeni halini ben de pek bir inceledim doğrusu. Bir dahaki sefere inşallah yakalarsın. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi akşamlar, Selam ve dua ile. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) k8908Iyi aksamlar super modum |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Zertinya nerdesin sen olmayinca buralar cok sessiz Herkese degisimde basarilar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi akşamlar teşekkürler.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hosgeldiniz kardesim hayirli aksamlar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayirli sabahlar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese. :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi akşamlar enerjiniz bol moraliniz yüksek olsun :) Sevgi ve huzurla |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Forumda bulunan butuun dostlarim,mutlu yillar hepinize.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba sevgili arkadaşlarım. Sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sevgimle |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mutlu yıllar yeni yıl hayırlara vesile olsun herkeşe 😁 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Forumcular |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mumin cim hos geldin tekrar :) bekliyoruz diger forumculari |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk Atakan bey, bende bu konuya değinecektim . Buraların canlanması gerekiyor. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook canlandiralim eski uyeleri cagiralim. Pisimbat da geldin. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Harika olur |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın hayatım değiştiren forumum, sizleri ne kadar çok özlemişim.... ne olaylar ne olaylar, facebook icat oldu, buralara uğramaz olduk sanki, ama gönlümün en güzel köşesinde ailem gibi oldunuz... gününüz bereketli olsun |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sahi kadınlarla elele derneği tarihe karıştı,2011 de kapattık, genç girişimciler derneğini kurduk, neoglance yeni bakış eğitim kültür derneği olarak istanbula nakil ettik ama ben aldım o heyecanla kendimi bile aştım. atakan kocaman yürekli insan sana binlerce teşekkür... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canlandıralım bakalım. Faydalı olur inşallah. Bebeğimden vakit buldukça girip okuyorum yeni mesaj ve başlıkları. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlarorgan bağışında bulunucagımama nereye |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hastaneye danışmak gerek bir de form doldurman. Prosedürü vardır illa ki. Detayını bilmiyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm bn yeni üye oldum inşallah hakımızda hayırlısı olur s456 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese selamlar Yaşamımdaki mutluluk bolluk bereket ve zenginliği her Nefes alışımda hissediyor hayatın bana vermiş olduğu tüm nimetleri kucaklıyorum ve kabul ediyorum Kendimi seviyorum ve onaylıyorum Mutlu hiisedin mutlu kalın :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Iyi bayramlar arkadaşlar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) t678Bayramınız mübarek olsun dostlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM. |