Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

maviinci 13-06-2013 11:23 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843759)
Hemen ve şimdi diyorum kaybedecek bir şey yok zamandan başka. O yüzden onu da kaybetme hemen şimdi derhal harekete geç. :D

http://www.kaliteliresimler.com/data...eli_cicegi.jpg

can'sın sevincli sevgiyle kal, kaçtım ben daha fazla ertelemek yok blissy

annie hall 13-06-2013 11:23 PM

Biraz desteğe ve cesarete mi ihtiyacın var ne? :) Paulo coelho'nun Hac isimli kitabında yazar; aşağıdan yüksek, engebeli görünen bi tepeyi türlü güçlüklerle tırmanmış ve en tepeye çıkıp ordan aşağıya baktığında tepenin aşılmasının aslında kolay olduğunu görmüş. Hayatın her alanında geçerli bu. Sıkıntı içindeyken herşey aşılması zor görünür ama sıkıntı giderildikten sonra aslında herşeyin ne kadar basit ve kolay olduğunu anlarız. Bu düşünceyi sindirdikten sonra insan her konuda daha cesaretli davranmaya başlıyo, istekleri ertelemeyip daha güvenli oluyo. Neden yapamayayımki diyosun.

mevsim sonbahar 14-06-2013 11:16 AM

günaydınlarrrrrr,

Işıklı yol 14-06-2013 11:58 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843775)
günaydınlarrrrrr,

sana da günaydın arkadaşımactionsmile

colhe 14-06-2013 02:31 PM

iyi günler dilerim bende

maviinci 14-06-2013 06:32 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843761)
Biraz desteğe ve cesarete mi ihtiyacın var ne? :) Paulo coelho'nun Hac isimli kitabında yazar; aşağıdan yüksek, engebeli görünen bi tepeyi türlü güçlüklerle tırmanmış ve en tepeye çıkıp ordan aşağıya baktığında tepenin aşılmasının aslında kolay olduğunu görmüş. Hayatın her alanında geçerli bu. Sıkıntı içindeyken herşey aşılması zor görünür ama sıkıntı giderildikten sonra aslında herşeyin ne kadar basit ve kolay olduğunu anlarız. Bu düşünceyi sindirdikten sonra insan her konuda daha cesaretli davranmaya başlıyo, istekleri ertelemeyip daha güvenli oluyo. Neden yapamayayımki diyosun.

çok güzel bir örnek, teşekkür ederim guitar sözün bittiği yerdeyim y789

Işıklı yol 14-06-2013 09:39 PM

İÇ KONUŞMALARIMIZ DAVRANIŞLARIMIZI YÖNLENDİREBİLİR

Aklımıza gelen bütün düşünceler, bilinçli veya bilinçsiz olarak kendimize söylediğimiz her düşünce, elektriksel dürtülere çevrilir ve bunlar daha sonra zihinsel emirlere dönüşerek her an hissettiğimiz duyguları ve yaptığımız eylemleri elektriksel ve kimyasal olarak etkilemesi ve kontrol etmesi için beynimizdeki denetim merkezlerini yönetir.

Nasıl ki azgın bir köpeği görmek, beyine adrenalin salgılaması için bir emir oluyor, masum bir kediyi görmek merhamet ve acıma duygularını harekete geçiren başka bir emir oluyor, aynen bunun gibi düşüncemiz de beyin için zihinsel bir emre dönüşüyor.

Örneğin sağlığınızda hiçbir sorun olmadığı halde birkaç kişi size “Hasta gibi görünüyorsun” derse siz de hasta olabileceğinizi düşünmeye başlarsınız. Bu düşünceniz elektriksel dürtülere dönüşecek ve beyninizi o yönde harekete geçirmiş olacaksınız. Büyük olasılıkla da çok geçmeden hastalığın ilk belirtileri vücudunuzda ortaya çıkacaktır.

Nitekim tıp araştırmacıları tüm hastalıkların yüzde yetmiş beşinin kendi teşvikimizle olduğunu söylemektedirler.

“Başarısız, beceriksiz ve sakar” olduğunuzu düşünürseniz beyninizi ve sinir sisteminizi o yönde harekete geçirmiş olursunuz.

Sonuç olarak geçmişte şu veya bu şekilde hangi “düşünceleri” kendinize programladıysanız onlar sizinle ilgili her şeyi etkiliyor, yönetiyor ve kontrol ediyor.

İnsanların büyük çoğunluğu kendilerini olumsuz olarak programladığı için yapabileceklerinden çok daha azı ile yetinmek zorunda kalmaktadırlar.

PEKİ BU OLUMSUZ PROGRAMLAMAYI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİZ?

Olumsuz düşünceleri en hızlı değiştirmenin yolu sık sık olumlu iç konuşma yapmaktır. Olumlu iç konuşmaya örnek olarak şunları verebiliriz.

Kendime Güveniyorum

Hedeflerime Tümüyle Odaklanırım

Zorluklarla Mücadele etmeyi Severim

Daima Büyük Düşünürüm

Prensiplerimden Taviz Vermem

Zamanı İyi Kullanırım

Her Zaman İyimserimdir

Başarılı Bir İnsan Olduğuma İnanıyorum

Başarısızlıklar Karşısında Yılmam

Yaratıcımın Bana Büyük Bir Potansiyel Verdiğinin Farkındayım

Hoş Görülü Bir İnsanım

Her Engeli Bir Fırsat Olarak Görürüm

Sorunlara Değil Çözümlere Odaklanırım

sweeet 14-06-2013 11:13 PM

İyi geceler millet bütün gün mobilyacı ile resmen cebelleştik(!) Herkesin mi bir anısı olur bu mobilya ustalarıyla ama bir şekilde olacak. Evimin eşyaları yavaş yavaş tamamlanıyor. Yarın yine çarşı yolları gözüktü bize hadi hayırlısı. İşimiz rast gelsin.

Işıklı yol 15-06-2013 09:13 AM

Harika bir rüya gördüm. Çok mutluyummmm...wave44
ALLAHIM GERÇEK OLSUNN. AMİN DEYİN NE OLURRR. NE OLUR KABUL OLSUN.

guitar

mevsim sonbahar 15-06-2013 09:35 AM

Aminnnnn en kısa zamanda gerçek olur inşallah

mevsim sonbahar 15-06-2013 09:36 AM

günaydınlar herkese

Işıklı yol 15-06-2013 09:38 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843873)
Aminnnnn en kısa zamanda gerçek olur inşallah

aminnnn yıllardır hayalini kurduğum, asla vazgeçemediğim ömrümü adadığım bir dua bu. Tüm varlığımla "gerçek olsun" dilediğim bir rüya bu.

atlante 15-06-2013 11:15 AM

Amin,inşallah gerçekleşir. Ben sıkıntılıyken sizlerden dua beklemiştim ve esirgemediniz.Bence dileyen arkadaşlar ihtiyaç duyduklarında buradan seslenebilirler bizler de dualarımızı onlar için yapabiliriz.Çok rahatlatmıştı beni o streste ,enerjinizi almıştım..

Işıklı yol 15-06-2013 11:56 AM

Emel Sayın - RÜYALAR GERÇEK OLSA - YouTube

herkesin rüyaları gerçek olsun dileğiyle bugün cafemizin şarkısı bu olsun diyorumm

mevsim sonbahar 15-06-2013 11:11 PM

tamda bu şarkıyı düşündüm yazsam yanlışmı olur derken offffff eskil günlere doğru şöle bi gidip geldim,teşekkürlerrrr

Işıklı yol 17-06-2013 07:22 AM

günaydın arkadaşlar. Her şey gölünüzce olsun

mevsim sonbahar 17-06-2013 10:25 AM

günaydınlar,sağlık huzur ve barış dolu bir hafta dilegiyle

Işıklı yol 17-06-2013 10:41 AM

Mehtap kahve çikolatalar senden, bilgin olsun

mevsim sonbahar 18-06-2013 09:51 AM

günaydınlarrrrrrrr

maviinci 18-06-2013 10:05 AM

günaydınlar efendim :)

mevsim sonbahar 20-06-2013 09:58 AM

günaydınlarrrrr:)))))

Işıklı yol 20-06-2013 10:52 PM

Herkese iyi akşamlar:) Eminim beni çoooookkk özlediniz. Biliyorum çünkü bende sizleri çooookkk özledim. Çok fazla işim var. Ev topluyorum. Temizlik, eksikler, tamirat uffff çok çalışmam gerekiyor. Arada sizlere yazarım, her nerede olursam olayım bir selam vermek için uğrarım sevgili arkadaşlarım. Ufak tefek kararlar için bile çok fazla düşünüyorum. Bazılarına pişman oluyorum. Tüh olmadı bu diyorum. Bu kadarcık bile hata insanı gerçekten yıpratıyor. Eğer hataya tahammülünüz yoksa. hele annem her şeyi sorguluyor beğenmiyor. Artık takılmıyorum ama sözlerine. Ben öyle istediğim için öyle sen beğenmeyebilirsin diyorum. Yavrularım saolsun hemen annanne böyle güzel olmuş annem doğru yapmış biz sevdik diyorlar. üzülmeyim diye hemen sarılıp öpüyorlar. Allahımmm öyle güzeller ki adeta çölde bulduğum vaha gibi evlatlarım. İyi ki varlar. iyi ki yanımdalar. Şükürler olsun.
Hepinize sevgi ve selam yüreklerinizden öpüyorum. Şimdilik Hoşça kalınnnnactionsmile

ßyKuS 20-06-2013 11:06 PM

''Ufak tefek kararlar için bile çok fazla düşünüyorum. Bazılarına pişman oluyorum. Tüh olmadı bu diyorum.'' diyorsun ya istersen buna bir son verebilirsin.. İçsel çatışma telkini doğru seçimleri yapmanda çok etkili.. Dilersen kendi günlüğümde içsel çatışma telkiniyle ilgili attığım mesajı okuyabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post844171

Işıklı yol 21-06-2013 11:13 AM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844231)
''Ufak tefek kararlar için bile çok fazla düşünüyorum. Bazılarına pişman oluyorum. Tüh olmadı bu diyorum.'' diyorsun ya istersen buna bir son verebilirsin.. İçsel çatışma telkini doğru seçimleri yapmanda çok etkili.. Dilersen kendi günlüğümde içsel çatışma telkiniyle ilgili attığım mesajı okuyabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post844171

dinliyorum teşekkür ederim. Umarım bende faydasını görebilirimactionsmile

mevsim sonbahar 23-06-2013 09:04 PM

herkese hayırlı kandiller

Işıklı yol 23-06-2013 09:08 PM

hepimize hayırlı kandiller olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Işıklı yol 24-06-2013 07:57 AM

Yarın taşınıyorum bu evden. Yeni bir semt, yeni insanlar ve yeni bir başlangıç. Sık sık taşınmanın bu avantajı var arkadaşlar. Her zaman, eskileri eleme, gözden geçirme ve işe yaramaz eşyaları atma imkanınız oluyor. Düşünsenize bütün bir evi elden geçiriyorsunuz. Ne varsa işe yaramaz AT GİTSİN :)
hepinizi sevdiğimi ve değer verdiğimi bilmenizi isterim. Her ne kadar sürçü lisan ettimse affola. Allaha emanet olunuz. Selametle
kısmetse yazarım yine bir yerlerden. Değilse hakkınızı helal ediniz. benden yana hepinize ayrı ayrı hakkım helal olsun.
IŞIK*

ßyKuS 24-06-2013 12:45 PM

Başka bir yere taşınsanda yinede foruma girebilirsin diimi

bumbada 24-06-2013 12:50 PM

ah ah ah ah sınavda düşük yapan insan hüznü ...

maviinci 24-06-2013 07:11 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844378)

teknik (sigrt56) problemlerden dolayı giremeyebilir bad45

Işıklı yol 24-06-2013 11:05 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844378)

Netimin olduğu her yerden yazarım:) Belki bu kadar sık olmaz ama yine de her fırsatta yazmaya gayret ederim. Geleceğin ne getireceğini kim bilebilir ki? Ben hep umudunu taptaze tutmaktan yanayım.Her geceyi bir sabah, her kışı bir bahar takip eder. Allah ölüden diri, diriden ölüyü çıkarır. ben hayata insan çerçevesinden bakmam, ben hayata daima Allahın Sonsuz kudretinin bir göstergesi olarak bakarım. Yani sonsuz bir boşlukta, korkunç bir alev topunun etrafında bir yörüngede dönüp duruyoruz. Bir nefesi kim yapabilir? Bir damla suyu bir insana kim dönüştürebilir? Bir yumurtadan kim bir kuş yaratabilir? Oysa Allaha her şey nasılda kolaydır. Öyleyse neden üzüleyim ki. Allah her şeye Kadir

Işıklı yol 24-06-2013 11:10 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844400)
teknik (sigrt56) problemlerden dolayı giremeyebilir bad45

Haklısın malesef doğru bu4897

Işıklı yol 25-06-2013 06:56 AM

Eveeeet işte gelip çattı büyük gün. Allah yardımcımız olsun. Ve sevgili Rabbi Rahimim hayatımdan ilahlık taslayan, kendini benim hayatıma yönetici tayin eden her zalimi başımdan def etsin. Allahım sana sığınıyorum kalbime basıp geçenlerin şerrinden, dilinden zehir akanların şerrinden ve bana yaşama hakkı, sevme hakkı tanımayanların şerrinden. Allahım sana sığınıyorum, sevmeyi bilmeyenlerin şerrinden, kalp kırmayı marifet bilenlerin şerrinden. Dünyada çalım satarak dolaşanların, kendini ilah zanneden densiz kulların şerrinden. Ah Allahım bahtına düştüm beni o kullardan uzak eyle ve beni de onlara benzetme. Yolumu aydınlat ve Senin işlerini anlayacak hikmet bahşet gözlerime yüreğime. Elimin, dilimin ve diğer azalarımın şerrinden Sana sığınırım. Azabından rahmetine sığınırım. Yaptıklarımın, işlediğim kötü amellerin şerrinden Sana sığınırım. Allahım beni zalim kullarının eline ve insafına bırakma Sen biliyorsun Ya Rabbi Rahimim yüreğimin en gizli sırlarını, benim bana bile söylemeye çekindiğim isteklerimi ve hatta benim bile bilmediğim ihtiyaçlarımı. Sen gider Ya kerim olan Allahım. Ey merhameti bol Allahım, beni insanlardan müstağni kıl. Bana bol kanaat ve şükür bereketi ver. Allahım ihtiyaçlarımı tez zamanda gider. Allahım yardımını benden esirgeme. Salat ve selam peygamberlerine Hamd ü sena Rabbül Aleminedir.
IŞIK*

Işıklı yol 25-06-2013 07:02 AM

Ve bu duam her mahzun gönül için olsun buradaki. Hepinize selam ediyor sizleri Allahın Rahmetine havale ediyorum. Allah günahlarımızı mağfiret buyursun ve sizleri muhabbet şerbetleriyle doyursun. Allah yar ve yardımcınız olsun. İşlerinizi ıslah etsin.
Sevgimle kalınız.
selam ve dua ile
IŞIK*

maviinci 25-06-2013 07:13 PM

arkadaşlar bana iş tavsiye etsenize ankarada, ramazanda çalışmak istiyorum.. aslında temmuz ve ağustos boyunca. belki eylülün ilk yarısı da.

maviinci 28-06-2013 08:50 AM

biri olsa da muhabbet etsek, nasıl sıkıldım anlatamam

Işıklı yol 28-06-2013 12:22 PM

ben yokum tabi öyle de sıkılır canınız:)

maviinci 28-06-2013 03:04 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844540)
ben yokum tabi öyle de sıkılır canınız:)

alacağın olsun ışık abla blook y789 y789

maviinci 28-06-2013 09:06 PM

yakarım bu gezegeni :O :D

Işıklı yol 30-06-2013 05:23 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844558)
yakarım bu gezegeni :O :D

guitar8977girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.