![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şamanım yapılcak bi şey yok hiiiiiiiç üzerine alınmıyor bizim cat56 cik hadi bu seferlik elleşmeyelim..şımarsın.. |
selam selam arkadaşlar nasılsı8nz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook 789569 heee elleşmeyin beni şımarayım acık yahu şaşkın döndü zati ayyyy kahve yapayımda içelim hayal ,şaman hadi gelin başka isteyen varsa gelebilir 8977 ayrıca şaman 3 kelime 1 hikayeyeide aksatmayalım arada el atalım yahu şaşkın 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldimm geldim.. daha yeni geldim ben eve yazık bana... ttli3 şimdi bi bitki çayı yapıp katılıyom size.. sevincli kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben artık bu saatlerde kahve içmiyorum içemiyorum..zift içmişim gibi oluyor..bitki çayı yaptım..hoş ordan oaraya koşup laf yetiştiricem derken kaçırdım keyfi galiba dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaşlar bugün bi sürü işim var hepsinin bugün bitmesi gerekiyor. ama yapacak halim bile yok. canım istemiyor. bi canlansam çok iyi olacak. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim gönderdiğim enerjiden kendi hakkın olanı talep et..her gün ihtiyacı olan ve isteyen herkesin alabilmesi için kanal oluyorum.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nasıl alacam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) HAYAL AYAZIN GÖNDERDİĞİ ŞİFA ENERJİSİNİ SEVGİYLE KABUL EDİYORUM DE MÜMKÜNSE BİRAZ UZAN..MÜMKÜN DEĞİLSE NİYET ETMEN YETERLİ |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayal ablacım canım benim çok teşekkür ederim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgiyle gitti güneşim şifa olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kizgin1 789569 dlckrn ks3 yu89 cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese Selamlar.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam hayat nasıl gıdıyo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://img137.imageshack.us/img137/4079/a287ael7.gif günaydıııın.....günaydııın...tüm site sakinlerinin günü güzel bereketli sağlıklı mutlu ve neşe içinde geçsin..dünlerinizdeki negatiflikler,anlarınızda pozitife dönsün..yeni bir gün,yeni bir heyecan katsın hayatınıza..yaşanmış ne varsa iyilerden,taşsın bu ana..istenmeyen ne varsa,kalsın yaşanmış anılarda...aynalar neşeyle baksın asık suratlarımıza..hepinize saygı ve sevgiler 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese Günaydııınn smiliyface blissy derty uy897 blissy uy897 derty http://www.bugday.org/Img/Uploads/dergi%2012/cay1.jpg Buyurun arkadaşlar http://www.sifaolsun.com/haberler/webfoto/kahve.jpg afiyet şifa olsun, http://www.kedimveben.com/newcon/tea.gif http://www.nestle.ie/NR/rdonlyres/56...feMugMulti.jpg gününüz süper olsun 44 http://www.mutfaksirlari.com/wp-cont...bitki_cayi.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar smiliyface aranıza katılalı çok fazla olmadı beni tanımıyorsunuz ama müdayim olmaya kararlıyım tabi ikizlerimden fırsat bulabilirsem gulensmiley blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoş gelmişsin, sefalar bulasın, ikizlerine öpücükler kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ihmal ettik yahu cafeyi blook haydi doluşun bakalım 2 kelam edelim hoş sohbet edelim sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese veeee Cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa :) derty vay be saat ne çabuk 11 olmuş nerdeyse |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) keyvan hoş geldin canım, ikizleri benim için candan ciğerden bir öpüver,, kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar ya benim bildiğim kafe kalabalık olur aslında sitemizin üye sayısı da bir hayli fazla ama iki gündür hiç kimse konuşmamış bu kafede güzel bi sayfa olmuş.bari bugün ben yazayım da günü kurtaralım ::)ya gerçekten bu site çok güzel daha da önemlisi bu sitede ki kalbi çok çok güzel arkadaşlar herşeyden güzel insanların aynı amaç için bi yerde toplanması dertlerini hüzünlerini sevinçlerini paylaşmaları çok güzel hepinizden allah razı olsun çok kısa olan hayatta umarım üzülmeye ayırabileceğiniz bir saniyeniz bile olmaz inş. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu kapalı havalar ve güneşin olmaması içimi çok sıkıyor çok daraltıcı bi hava şaşkın bad45 bad45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün marolim çok çok çok bozuk. çok büyük hayal kırıklığına uğradım. hayal abla bana biraz enerji göndersen ne güzel olur. bugün çok ihtiyacım var. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün kendimi kötü hissediyorum bende,havadanmıdır bilinmez,ama dün gayet iyiydim gün boyunca güldüm.bugün ise içimde inanılmaz derecede ağlama isteği var.ağlayamıyorum işyerimde insanların beni böyle görmesini istemiyorum.ama biri gelip neyin var dese patlayacağımıda biliyorum.ego.güven.g ve suçluluğu sabahtan beri dinliyorum.birde sabahtan çok sinirli uyandım 4897.ya ben düne kadar çok iyiydim birgün iyi bir gün kötü olmak istemiyorum.ağlıcam şimdi. agl34.yardım edin lütfeennnn.hayalablacımmm,arkadaşlar.. 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNEŞİM, ÇİÇEĞİM neoldu size kuzularım bol bol enerji gönderiyorum..alıyorum deyip alın..bu durumlar arada sırada yaşanıyormuş..olağan kabul edin..gülmek ve ağlamak enerji boşalmasıdır..içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın..sonrada sepebsiz ağladığınız için kendinize gülün...ama benim yolladığım enerjiyi aldıktan sonra ağlayacağınızı sanmıyorum..kendinizi neden bu böyle diye sıkmayın..birde aklınızda olsun..ben hergece şifa gönderiyorum zaten ..kendinizi o, la, la hissettiğiniz zaman hayal ayazın gönderdiği şifayı kabul ediyorum deyin..olurmu..hadi gelin bi öpeyim kiss3 hah bişeyciğiniz kalmadı geçti gitti..işte.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ttli3 canım ablam benim sonsuz teşekkür ediyorum.senin o kocaman güzel enerjini aldım bile kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablacım sen bir tanesin seni çok seviyorum. çok teşekkür ederim. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 kiss3 cat22 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar, güneşli ve sıcak bir istanbul sabahından. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız. |
clapping çok şanslısın ve güçlüsün unutma. engelleri aşıp ulaştığın başarı, yüzünü şimdikinden daha güzel gülümsetecek. inan buna... ya engeli olmayanlar ne yapmalı?? boş beleş bi hayat... ı-ıh yok... amacı olmalı... 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümin okan ilgin için çok teşekkür ederim. keşke sizin gibi ve bu sitedeki insanlar gibi herkes iyi insanlar çok olsa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 onlar iyiki var. blissy gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba bu sabah ben de moralim çok bozuk başladım güne..arkadaşımın babası çok hasta sanırım fazla etkilendim. oysaki son 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum. bir an, eski hallerime döneceğim diye korktum. ama eminim yarın çok güzel bir gün olacak. hem benim hem de herkes için inşallah. herkesi çok seviyorum. herkese hem çok sağlıklı hem de çok mutlu ömürler diliyorum... |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook blook aanaaaa sanki emeli gördüm sanki blook cat56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |