![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım çekti yaaaa simit yanında sıcacık çay coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bişey soracağım sizce 2 , 3 ve hatta 4 telkini aynı anda dinlemek beyni nasıl etkiler. bence güzel bir düşünce mesela 1 telkini 12 saat dinlemek yerine 3 telkini dinleriz böylece etkilerini daha çabuk görürüz. bu konuyu buranın hit oranı yüksek olduğu için belirtmek istedim . sakın hemen olmaz demeyin beraber düşünüp yanıt bulalım. çünkü beyin sandığımızdan daha hızlıdır. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Telkinleri günde 12 saat dinlemeniz gerekmiyor.Uykuda yada uyanıkken 7-8 saatde dinleyebilirsiniz. Sorularınızı sayfa hitine göre değilde ilgili kategoriye açarsanız mutlaka yanıt gelecektir. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yeni avatarım nasıl? f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) super |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) thumbsanim f678h hoşgeldin kuzucuğum nasılsın ? iyi ol emi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tek kelimeyle çok şeker...aynı sen... sevincli |
|
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kesinlikle khkh56 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba Hayal Abla.. Hoşgeldin... actionsmile actionsmile Nerelerdesin, özlettin kendini. Ben de 2 gündür eve hapsoldum ve genellikle sitedeyim. Senin de bi baş sağlığına gittiğini öğrendim. Hatta dedim ki, Hayal Abla'nın ortadan kaybolması bile, birilerine destek olmak için :)) İyi ki varsın Abla... 956k 956k http://img228.imageshack.us/img228/3...phar6ixzp0.gif Sağlıcakla... hismiley |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anaaaa dusun ne başsağlığı hayırdır 4897 |
Bu konuda tam bi bilgim yok ama, bir üyenin babasının sanırım. Suzzy söylemişti.. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evvelki gün kurbynin babası vefat etti..dün toprağa verdik..onlardaydım..bu gün döndüm.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kıyamam canım benim... oldukça yıpratıcı onun için...umarım en kısa zamanda toparlarlar kendilerini... b456 |
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydıııın Herkese... s456 http://img343.imageshack.us/img343/6529/gunaydin5ji.jpg Herkes uyuyor mu yaa. E bugün pazar ya. ooo67 Geceden beri pek kimse yok sitede. http://img164.imageshack.us/img164/2...erwithcqk5.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hımmm pzar anlayışı kişiden kişiye değişiyor sanırım 44 mesela ben sen bumsj yazarken uyuyordum f678h benim için pazar günü uyumak demek hoş bazı günler nöbete gitmek anlamı taşısadaaa..... ki bugün nöbete gidicemm.uyumakkk uyumakkkk uyumakkk tender45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar. gerçi öğlen oldu ama neyse. keyifler yerinde dimi? http://img160.imageshack.us/img160/6711/budasz8.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınnnn wave dünkü tempodan sonra bugün pazar olduğu için kendime izin vermiştim ve 12 ye kadar uyudum. ben kendi adıma "keyifler nasıl" soruna cevap vereyim mümin.okan art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok iyi sevindirici. ben karfura gidip gelicem. müzik istermisiniz bu sırada?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar millet...eee tünaydın demek lazım artık....bir mutfağa koşuyom bir foruma bakıyom bir ortalığı topluyom bir foruma yazıyom...pazar günü benim için iş güç zamanı... b456 bazen bir yerlere gidildimi bütün işlerim aksıyor evde... amaaaa...temmuz ve ağustos aylarında c.tesi pazar tatil olucaz bu beni çok mutlu ediyor... wave blissy mümin ne sevimli bunlar yaaa....bayıldım... aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evett arkadaşlar mutfak bilgimin sıfıra yakın oldugunu bilenlerr bilirr ya bilmeyenler için sölüyorum aa34 annem yok malum gitti gezmelere babamla beraber kendi yagımızda kavruluyoruz girlhaha netteki tümm yemek tarifi sitelerini sık kullanılanlara eklemişim.hergün bakıp bişiyler yapıyorum...yav bu yemek yapmak işi ne sıkıcı yaaa terli345 küçüklükden gelen ve yemek yapmaya dair tüm zevklerim bertaraf eden bir anımdan sonra elimi bile sürmem amaaa iyi yerim aa34 mutfakla tek alakam bayramlarda yapılan baklava böreklerdir tuh788 ha birde sarma sardırır rt67 offfff off anneee nerdesinnn çabuk gelll emb23 hem tariflere bakarak tam tamına yapılanla uyusmuyor aynısını yaparsan bi tuhaf oluyor...bakıyorum işin boyutu değişiyor emegimi kurtarmak adına ekleme ve cıkarmalar yapıyorum aa34 ama şansmıdır yoksa potansiyel varmı bilmem babam yemeklerime bayılıyorr sevincli bugün pirinç pilavı yaptım içine kekik reyhan kattım bakalım nasıl olacak tadı merak ettim girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili mumin msj alınmıştır saol 44 yav zaten biliyorum benim yapayacagım üstesinden gelemeyecegim bir şey yoktur f678h bu arada pilavım çok güzel olmuş ttli3 aç olann buyursunn clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende az evvel pilav yedim. teşekkürler. super |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saolun sizede. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) villa sahipleri. konu başlığını aşmamak için buradan devam edelim?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) super İsteğin üzerine cafenin bir köşesine taşıdım konuyu... hayırlı olsun villalarınız arkadaşlar... 956k |
selam selam millet nasılsınız? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar. Ücretsiz bir program ile YouTube filmlerindeki müzikleri indirip onları tek bir tıklama ile bilgisayarınıza MP3 dosyası olarak kaydedebiliyorsunuz. *.flv dosyalarını *.mp3'e bu program sayesinde çevirebiliyorsunuz. Üstelik çok da hızlı. Yapmanız gereken sadece YouTube linkini veya mp3 olarak seslerini almak istediğiniz flv dosyasının konumunu girip kayıt adını belirtmek. Ben kullandım, hızlı ve sorunsuz. İşinize yarayacağını düşündüm. hismiley http://www.tamindir.com/program/1650...verter_2.3.htm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |