![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNAYDIN herkese Burcucum sen bak da geç falan farketmez ben beklerim bu arada nice yıllara ve iyi eğlenceler thumbsanim f678h actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) etrafımdaki sahtekarlardan bıktım usandım. yüzüne gülüp ardından tekme atıyolar insana ya. herkes kendini ne akıllı zannedio. yada karşındakini ne kadar saf. bişi sölemiosak kibarlığımızdan oysa. bıktım usandım ben bu yüzlerden. midem kaldırmıyo artık. pes. 4897 şurda az soluklanayım.. sinirim yatışsın yoksa çok fena höykürcemmm. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşe sakin ol bak ne konuşuyoruz benzer benzeri çeker yakındıklarımız devam ettikçe yaşantımızdan çekilmez daha çok gelişir. Sakin ol ve bırak olumluya dönüş. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olamıorum sakin ya. bu kendini bilmez , densiz insanlar beni çileen çıkarıyolar... dolandım geldim bak hala sinirim tepemde. bişi daha içim.soğuk bişi. blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) idea3 ayşe şarkı söyle iyi gelir hemde bağıra çağıra ben öle yapıyorum guitar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) amannn gerek kalmadı. evimdeyim çok şükür. çıktım ofisden.. oğluşumma bi sarıldım, bi kokladım bi tepindik yatakın üstünde bittti gitti vallahi... ohh be. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar millet!!! napıyonuz dün görüşemedik akşam dedemdeydim geç geldim eve. şimdi de gezmekten geldim smiliyface yazın tadını çıkarıyoz annemle kardeşimle habire gezioz 8977 şimdi bi akşam yemeği yiyip kahvemi sizlerle içicem öpüyorum herkesi çok çok sevgiler ve selamlarlaa şimdilik bay hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldi m hadi fal bakacam artık sıradakiler yanaşın bakim yapın kahveleri gelin bakayım 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben şimdi içemem kahve felan. LOST u izliorum gözümü ayırmadan...hakkımı sonra alayım... allam biri bana yarın mesaim olduğunu ve yatıp dinlenmem gerektiğini söleyebilirmi lütmen yaaa. 789569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi git yat Ayşe fal kaçmıyor |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yapmam gereken bi işim var çıkıyorum kafede kimse yok o yüzden kapatıyorum gelen olursa giderken kilitlesin kapıları. hepinizi çok seviyorum çok sinirliydim Ama son anda atakanın güzel haberi İzmir toplantısına gelmesi beni güzel sohbetlerin hayaline götürdü ve şimdi daha iyiyim son görevimi yapacağım yatacağım. Evet kafemizden de duyurulur Bu c.tesi pazar İzmir toplantısı olacaktır herkese kapımız açık. Bekleniyorsunuz hadi hareketlenin 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Vazgeçtim yapmayacağım o görev olarak adlandırdığım olayı net yazmıyorum çünkü birileri tarafından okunuyorum. Saladım herşeyi toparlanma zamanı telkin müziğimi açıyorum 1 bardak rakımı koydum ve işte benimleyim music45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Huu huu kimsecikler yok muu clapping bu arada Turkiyede saat sabahin yedi bucugu tabiki kimse olmaz 44 Kiskandim simdi sizi , ne guzel hafta sonu bulusacaksiniz, yediginiz ictiginiz sizin olsun bari yaptiklarinizi anlatinda kendimi orada hayal edeyim. Bende hafta sonu gole yuzmeye giderim bisikletimle, evimize cok yakin harika bir gol var burada ve sahane bir gun batimi manzarasi oluyor, bayiliyorum seyretmeye, benim rakim yok simdi, bari biraz sarap iceyim. Orada olsaydim bende size kahve fali bakardim ama 13 saatlik kucuk bir engel var arada. Burada su anda gece yarisi 12.45. Uykum yok bu gece, okumakta istemiyorum, bari dedim birileri varsa sohbet ederdik . Gonul ne kahve ister ne kahvehane, gonul sohbet ister kahve bahane, hepinizi sevgiyle kucakladim hpm2 Sevgi ve Isikla kalin hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınn.. ene..... nerde bu buluşma izmirde, saat kaçta...gelirim bende. gssmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hımmm. okudum seni. rakıyı ya koymuşun hemen 44 ben manisadayım. haftasonuda zaten izmirde olucam. eğitimim var. kaçda buluşcanız siz. akşam üstü gibi olarmı? ev değilde bi cafe de buluşsak daha iyi değilmi? ev adresi bulmak başlıbaşına bi iş.. 4897 ne taraftasınız ki siz? c.tesi bana daha uygun sizede uyarsa. pazar dönerim çünkü ben.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) c.tesi pazar istediğin zaman olur cafede rahat edemeyiz ev ortamı bize daha iyi geldi benim evim göztepede sahile yakın orada da kafeler var Hayal küçükyalıda ama evi ulaşıma yakın karşılama yaparız |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Birde Hayal'e ulaşamıyorum bilgisi olan var mı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÖZTEPE tarafını bilmiorum. adres tarifi gerekcek. her iki günde 5,30 da bitiyor eğitimim. sonrasında boşum. ama c.tesi bana daha uygun. başka gelen varmı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kediniz çarşıya çıkıyor eğer sıcaktan asfalta yapışmaz yada eriyip buhar olup bulutlara karışmaz isem akşam dönerim mmmmmmmmmmaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww ::) |
Hayal'e ulaştım ruhsal ve bedensel gayet iyi herkese selamları var toplantıyı ben organize ediyorum herşey çok güzel olacak yarın akşamda nasipse Hayal'e gideceğim. Benim evde olmasını uygun gördük çok sıkıldığımız zaman atarız kendimizi sahildeki kaferlerden birine Göztepe çok basit bir yer konak >Alsancak her yerden ulaşım var ve göztepe sahilindeki iskeleyi herkes bilir kime sorsanız oraya yakınım gelecekleri karşılayabiliriz uygun yerden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevindim.. bişi sorcam.. bu günlüklerim sayfası aktif değilmi. bende bi günlük açmak istedim ama yeni konu aç bulamadım. dusun |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?board=282.0 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tşk ederim. link iyi oldu, hemen yazdım. beklerim sayfama, günlüğümün hatrına bu akşam çaylar benden.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar hafta sonu buluşmaya gelenlere sesleniyorum özellikle fal bakıp da bilmiyorum diyen olursa yakarım 44 başınızın etini yirimm utananadam ben fal isterem ona göreee gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen gel fallar senin olsun Ayşe'yede bakacaz hem ben sana bakmadım mı khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ama ben bi de canlı istiommm bakcan demek aslan burcum beee oleyyyy cilgin897 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 98569 kahvesmiley Ben geldim kimsecikler kalmamış yine geçeyim şöyle köşeme bir çay içip kapatırız artık Burcucum fal meselesini unutmadım uygun bir zaman da bakıverirsin artık yaaa ben de sizlerle görüşmeyi çok isterdim ama maalesef şu an böyle bir imkanım yok ama olsun kalbim sizin yanınızda olucak . herkese sevgiler kocamannnnnnn öptüm hepinizi actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet elifim keşke burada olsaydın kapanmadı bugün kafemiz ya bende varım bahçeye kedi yavruları girmiş onlarla ilgileniyordum pisimbatım gelse de sevse şunları 44 FATMA BAKACAZ TAMAM aslıymış kızdırma ama ya beni ben harbi bakmıştım o an sana dusun nilgün msn adresin yok bende sen beni ekle arkadaşım ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhh ya hayat var ne güzel 3 saattir müzikleri dinliyorum kendime zaman ayırdım neydi o yaşadığım dalgalanmalı günler geçti gitti şimdi birde kendime soda açayım The secret seyredeyim sonra huzurla yatayım k8908 arada bakacam kafemize ama kimler uğramış 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum kusura bakma ya kimsecikler yok dedim seni sonradan gördüm affet, senin dalgalanmaları atlattığına sevindim bugün ben pek iyi değildim bir de mide bulantısı midemi üşütmüşüm ve gerginlik de bir taraftan tam bir depresyon günümdeydim ara sıra siteye girdim farklı yazılar okudukça biraz kendime geldim şükür şu an iyi ve huzurluyum şu dalgalanmaları bir atlatabilsek 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bitecek Elif sırayla atlatıyoruz işte bend e bu akşam fazla uçtum yalnız yatsam iyi olacak sabah iş var 44 kendimle olmak harika birşey dün akşam yaşadığım sıkıntıyı tamamen hayatımdan çıkardım Elif nasıl rahatladım anlatamam Sende düzeleceksin en güzeli böyle durumlarda yalnız kalmak ve müzik dinlemek ya da kitap okuyabilmek ben yapamamıştım bu 3/4 gündür zaten olan bir dalgalanmanın üzerine başka sorunlarda eklenince dün kendimi kaybettim ve şimdi o sorun iyiki olmuş hayırlısıyla da atlattım diyorum. Yatayım ben artık siteye yeni filmler önerisi ve kitap ekledim. Herkese Allah rahatlık versin arkadaşlar ben yatayım güzel rüyalar göreyim sevgiyle kalın yüzünüzden gülücük hiç eksik kalmasın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yaşadığımız dalgalanmaların üzerine bir de başka sorunlar eklenince insan iyice şaşırıyor bunalıyor , benimde bu dalgalanmaların üzerine ufak da olsa birtakım sorunlar eklenince gerçekten bunaldım.Fakat geçeceğine ve daha da iyi olucağımaza inanıyorum sorunlarını atlatmana çok sevindim Burcucum iyi geceler , tatlı tatlı rüyalar herkese sevgiler uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooooo bende geldim şimdi bi hastamın yanındaydım geceden beri krizlerine çare bulmaya çalıştık ama kalp atışları düzeldi ve benimki de onayi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnnn kimse yok mu kafemizde ya açtım kapıları gelin bakayım çıkacağım birazdan dışarıya akşama kadar yokum Allah bana bol bol satışlar nasip etsin. Çok iyi kalktım bu sabah herşey yoluna girecek dalgalanmalarla hep başa dönüyorum biliyorum ama sonuna kadar devam edeceğim. k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkeseeee gulensmiley burcu kızma canım ya biliyorum samimi olarak baktığını o zaman. takılıyorum ben sadece işte utananadam bu arada dün harika bir gün geçirdim kuşadasında deniz güneş ve kum muhteşem üçlüsüyle birlikteydim.imkanı olan herkese tavsiye ederim deniz beni acayip rahatlatıyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oyyy çok sıcak biri bana soğuk birşeyler verebilir mi çok yoruldum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya burası da aynı yanıyoruz şöle buzz gibi bir dondurma olsa ne şahane olurdu dimi en karamellisinden tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayran istiyorum ben 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM. |