![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de sana güzel taze sıkılmış buzlu portakal suyu 44 http://atticfox.files.wordpress.com/...ange_juice.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Peki o zaman mevsim salatasını da ben ayarlayayım. EQ sayacım IQ sayacımla aynı değeri gösterdi. Sonuç 54. ----------------o------------------- Bugünüm barış akarsunun ıslak ıslak parçasını dinlemekle geçti. Gitar beni öldürüyor. [youtube=425,350]X5DQNr4VcIY[/youtube] ----------------o------------------- ReenkarnOsyon hakkındaki yoğun araştırmalarım geçmişime ulaşmamı sağladı. Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir.. bir.. birrr.. şeydiniz. in uw uw o ne yaw. eerdere korkuncarnatie. O zamanlarki Çin Taş Devri Kabilesinde M.Ö. 8240 civarında ağaç kovuğundan çıktınız. O zamanlar cinsiyet yoktu. Bir bilgisay... öhö öhö abaküs mühendisiydiniz. On parmak abaküs kullanırdınız. Alemde kraldınız yani. /\/\/\/\ (=======) /o\ /o\ <==== Mağara süsleme sanatından bir kral tasviri. v === === <-----> mmm m Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Öncelikle böyle bir profilin oluşabilmesi için bir düşünce yapısının oluşması gerekiyordu. Bunun için de bir beyine ihtiyacınız var. Ama o zamanlar insanlarda beyin ceviz büyüklüğündeydi ve içinde de henüz olgunlaşmış birşey yoktu. o v /0\==> o___/ İnsanlar erkekliğin 10'da 9'unu o zaman öğrendiler. / \ // \\ Run forest run. O zamandan bu zamana 10'da 1'ini. Bu enkarnasyonunuzun nedeni bilinmiyor. Program hatası olması muhtemeldir. Bi restart edin. Düzelir... Belki. Arkadaşlar kusura bakmayın, bir unsurun eksikliği kalmasın dedim. Umarım konu başlıkçısı alınmaz. Saygılar. Ciddiyete davet olursa katılırken zorluk çıkarmam. (-Son cümle reenkarnatie kısmı içindi ama mevsim salatasından çıkmasın dedim. -İyi yapmışsın ama ben yemem. Ayrıca hesap ödeme konusunda zorluk çıkartırım. -Haydaaarrrrr......) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6 korkunç gel burda yer var balkondayım ben sende kanepeye otur hem yıldızları setredersin burası kuytu gelen olursa sen bööö der korkutursun bende tııısss der tırmalarım sevincli gelenin itina ile indirilir blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo siz çeteyi kurmuşsunuz bize yer kalmadı mı bende bülent ortaçgilden kediler parçasını size hediye etsem cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisim keyfin yerinde belli Zeki Müren dinliyorsun blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallahi öyle pek severim türk sanat müziği vede zeki müren yeri apayrıdır nur içinde yatsın paşam vallahi biz korkunçla çete olduk böcü çetesi geleni geçeni korkutucaz 789569 ama korkunç kendisi galiba benim tırmıklardan tırstı sesi duyulmuyor yahu blook hadi korkunç gelde saklanalım dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya korkunç demek zor geliyor bana başka birşey diyemez miyiz pisim kaçmaz o buralarda gezinmeye çıkmıştır 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qA-QLdBQLtU[/youtube]. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben kanepe arkasında durup a Scary movie sahnesi ayarlayayım. Korkunc bir film hesabına. Hmm daha önce bu materyali kullanmıştım. Döngüler başlasın. Kaos teorisini(kendi adlandırmam yoksa nobele adaylık meselesi değil) yazmaya başlayayım. Bu mesajdan önce bir mesaj atılmış iletisi üzerine aşağıdaki kısmı eklemeyi öngördüm. -Ne yaptın? -Boşver. Yok vazgeçtim yazmaktan ama geyikti zaten. Neyse. Ciddi olayım. O kısmı da geçelim. Böyle kalsın. Korkuncu vurmasınlar. (Bunu da biryerlerde kullanmış olmalıyım.) Addicted to chaos |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu saatler oldu mu çok canım sıkılıyor benim b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gündüzleri işte çalışan, sıcaktan bunalan, rejim sorunu olan (siyasi değil kilo anlamında), standart insan profiline uygun ve daha da özelde bıyık hariç genel türk erkeği profili taşıyan bir kişi gece olup da korkunc a dönüşsün ki bir farklı olma çabası ile insanlar arasında bir kimlik bulsun. Örümcek tarafından ısırıldığı halde örümcek adam olamayan, gündelik hayatta tepkilerini işkembesinde saklayan, laf süsleme sanatını -naçizane- öyle yada böyle yapmaya çalışan ve yaşarken esir, yazarken bir miktar özgür olan bir kişiden korkuncu ayırmak varlığındaki eksikliğini hissettirmekten başka bir şeyi ....... öyle bir şey. malum iq 54 mil civarında sonu gelmedi. :) yine mesaj atılmış. açık yazdım ama bir o kadar da çabuk kapanırım. heheh |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=hIo3xx42D3g[/youtube]. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben yavaştan kafeyi terkederim yarın yokum herşey sizlere emanet beni çok özleyin yarın gün içinde girebilirsem görüşürüz yoksa pazara kadar iyi hoş zamanlar size cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet normale! dönme vakti. Garson hesap lütfen (Milyonlarca kez düşünülmüş ama birkaç kez yazılmıştır herhalde) Sürerim buluttan tarlaları, Yağmurlar ekerim göğün ğögsüne... Güneşte demlerim senin çayını, Yüreğimden süzer öyle veririm... barış ve cem karaca hayattayken dikkat etmediğim insanlara... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uYKUNUN u SU BİLE OLMAYAN GÖZLERİMDE BEN BEKÇİYİM SİZ YATIN ARKADAŞLAR |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Girmeyecektim bugün ama sabah işe gidemedim evdeyim kahvaltı yapmam gerek sigrt56 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar herkese smiliyface kimler var kafemizde ???? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biraz nostalji yapalım erkin babayla:) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=v2OYU9Sb_0w[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben buralardayım ama kitap okuyorum bir süredir kendime vakit ayırıyorum şimdi meditasyon yapacağım telkin müzikleri dinleyeceğim akşamda arkadaşımla yemeğe çıkacağım günümü değerlendirip keyfime bakıyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaşlar bir kaç gündür pek uğrayamıyordum misafirlerim gelmişti gulensmiley ... abimler. az önce yolculadım vee buradayımm sevincli ee anlatın bakalım ne var ne yok? sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim arkadaşlar birazdan dışarı çıkmam gerek şimdi buz gibi meyve suyumu alıp köşeme geçeyim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emell asıl haberi ben senden bekliyorum y789 bende çıkıyorum şimdi hazırlandım süslendim püslendim şöyle izmir güzelbahçe'nin deniz kenarında yemek keyfimi yapıp gelecem gogogo İnşallah güzel bir akşam olacak öptüm herbiriniiz kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 ben de geldim püfür püfür balkonda çay içiyorum korkunç gelde şu üyeleri korkutalım bu akşam cilgin897 yahu emel iyiki geldin yokluğun belli olyur utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim çayımı aldım içiyorum kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canlarım benim sizleri çok seviyorum içimden geldi kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gene mi kaldım tek başıma 4 Ziyaretçi, 1 Üye (0 Arkadaşlar) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: BURCU GELEGEN |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldiiim afyon patlatıyorum sabahtan beri ne patlamaz afyonmuş ikinci fincan kahve patlamadı daha...(afyonla kahve bahane siteye daldım biyığın işvar ben sitede geziyom) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) EEEEEEE bende geldim Ablam geldi yunandan yapti frape. Kimler var bakimmm frape isteyen???????? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli cat56 ben varım utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende burdayımm aldım suyumu gectim manzaramı izlemeye yine ne kendimi dinlemeye... 44 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiss3 herkese iyi akşamlar |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayatım değişti cafesine uğrayan ve uğramayan herkese günaydın Gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aaaa, hayatımdeğişti'yi gezerken... Gezmiş, gezmiş kiminkisi değişmiş de değişti demiş? Ne zaman değişmiş? Nasıl değişmiş? Nerede değişmiş? Öğrenirsem, belki benimkisi de değişir diye... Öyle gezerken, ayağımda şıpıdık terliklerimle... ruh değiştiren bir cafe mi buldum ne? Hem de sınırsız sohbet, bedava çay, kola, ayran, kanyaklı kahve, yaldızlı düşler garantisiyle! :) Dalsam biraz ruhuna, kalsam biraz ruhumla, inansam biraz değişir mi hayatım, hayat beni yavaş yavaş değiştirmeden hayatsızlıkla... denemeden öğrenilmez ki ama (iç sesim) der demez bana, denemeye başlarım bile, nasıl? Kocaman bir öpücükle, tabii önce Lerzan'a, sonra Atakan'a, sonra herkese.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu bölüme yeni bakıyorummm..Bakalım neler var burdaaa... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 PM. |