![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadiyin size anlatayım hafta sonunda yaşadığım komik olayı. şimdi arkadaşlarımla önce kafede oturuyorduk khve m.suyu içip eve dönmeyi planlarken ben; yanımdaki arkadaşlarımın tanıdığı canlı müzik yapan yere gittik sahnede onlarada destek verelim vs... hesabı işte... hemen sahne yanında oturduk evet güzel çocuklardı ve iyi çalıyorlardı. hadi bir anda ben kendimi o bateri çalan kişinin yerine koymaz mıyım nasıl büyük bir zevkti anlatamam Bateri çalmak benim hayallerimden biridir ama imkanlarımdan bir türlü öğrenememiştim. sonra sahnedeki çocukların çoşkusuna eşlik ettim bende bir enerji yükselmesi beni durdurana aşk olsun. Tabi bu arada birşey daha yaptım ama söyleyemem y789 Neyse oradan çıktık izmirin en iyi rock barına gittik. içimde boşaltmak istediğim bir çoşku enerji; hemen sahnenin önündeki kolonların tepesine attım kendimi bıraktım çantayı ne varsa, başladım dans etmeye smil56 Sonra asıl meşhur grup çıktı sahneye. ben kafa sallıyorum sahneye çıkıp eşlik ediyorum o sahne ışıklarının etkisiyle kendimi solist sanıyorum, bir imgelemeler anlatamam. Bu arada ben bir ara en sevdiğim parçada hadbank yaparken benden 30 cm sanırım aşağımda duran bir çocuğa kaşım çarpıyor, canım yanıyor ama umursamıyorum çocuğa bakıyorum birşey diyecek mi, valla hiç hissetmedi sanırım tepki yoktu ama çok güldüm, tam kalın kafa olsa gerek dedim . kızmayın ama dedim işte. 44 tabi bu arada yanıma yaklaşanlar badiguardlarım tarafından engellendi utananadam bendeki o enerji, delilik, çevrede 23 yaşında olduğumu 30 olamayacağımın iddiası ile bir p.suyu karşılığında kazanarak daha da bi sevinçli oldum. çok eğlendim uzun zaman olmuştu bu kadar keyifli gece geçirmemiştim ama beni tek rahatsız eden aşırı sigara ortamı. mümkün olduğunca ben dışarıda içki içmem sigara ortamı yeterince beni bozuyor zaten. Tabi bu kadar güzel günün dezavantajı o kadar hadbank yaparsan pazar günü kalktığında boynun tutuk oluşudur. Neyseki geçti. 3 ay idare eder bu eğlence beni. uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcum ne güzen vakit geçirmişsin canım gıpta ettim sana vallaha yav Allah hiç bozmasın bu neşeni güzelliğini smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar ne güzel özlem denen duyguyu biliyorsunuz ben hep ailemle içiçeyim bu durum bazen çok can sıkıcı oluyor keşke arada biraz mesafe olabilse de ben onları onlar da beni özleseler utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcu tekrar aramızda olduğuna sevindim yazılarınla renk, canlılık katıyorsun happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatma bir ara gel senide götürelim 44 nasılsa aynı tarz dinliyoruz ya şöyle youtube favorilerime baktımda çok duygulandığım gerçek bir olayı sizede göndermek istedim geçen kış sanırım oldu bu teklif Utku ile görüşemedim daha sonra umarım evlenmişler ve mutlulardır. [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=wcnzcHVcU6g[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Utkunun sesi için özür dilemeyi unutmuşum y789 idare edin arkadaşlar böyle erkek bulunmaz pek yinede smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) walla harika olur burcum yaw gulensmiley elifim hoşgeldin nbr nasılsınn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum Fatmacım bir iyi bir kötü iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Elifff hoşgeldin ay ya ben çok duygulandım bundan Allahım umarım hala mutludurlar nasıl ağlıyorum anlatamam size |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyiyim elifçim çok şükür. duygulu burcum benim inşallah çok mutludurlar smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sever misiniz bilmem ama size harika bir trabzon türküsü dinleteyim bi laz kızı olarak yapayım vazifemi smiliyface [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=fHahGYbKFDg[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi konuyu değiştirdim benimde böyle bir kedim var arkadaşlar sifonu çeker deli sarı oğlum hatta banyo yaparken resmi vardı bulmaya çalışayım. bebekliğinden beri suyla oynamaya bayyılır sıpa şimdi annem bakıyor 2 kedim daha var baktığı gerçi biri melek olmuş 88a [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=WofFb_eOxxA[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İşte sarı oğlumun banyo keyfi 6 aylıktı http://img249.imageshack.us/img249/4306/resim376ir8.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu da artık en büyük hali 44http://img407.imageshack.us/img407/961/resim072dn2.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) MAŞALLAH PEK TATLIII BU ARADA MELEK OLAN KEDİN İÇİN ÜZÜLDÜM CANIMM sad456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatma harikasın 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neden harikayım anlamadım dusun şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben benim çocukları günlüğümde tanıtsam iyi olacak biz ailecek hayvan hastasıyız. Sanırım Bodrumdaki evde benimkiler dahil 2 köpek 8 kedi var allahtan ev bahçeli rahat ve özgürler annem hep onlara yer yapmıştır. Tabi tedavi ettirip sahiplendirdiklerim ve ya kurtaramadıklarımız sonuçta hepsi canlar ve iyiki varlar. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öle tabi iyi ki varlar sen de iyi ki varsın ve onlara kol kanat geriyosun smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben çok severim o türküyü çok duygulanırım dinlerken. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yerim ben sarı papiliyi aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cat22 uzun suratttt |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşalr ben yatıyorum sabah iş var malum... Allah bol satışlı kazançlı gün yaşatsın 96 Pisim daha ne kedişlerimin resimlerini göndereyim sana ya ben albüm yapacam günlüğümde böyle olmayacak. Maşallah hepsine. Herbirinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler canım inşallah çok çok satışlar yaparsın Allah iş karşıllığı ve bol bol kazançlar versin 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum Burcucum sen de hoşgeldin happy6 ben de çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler ben sabaha kadar daha çok ziyaret edicek gibi görünüyorum hiç uykum yok size iyi uykular tatlı rüyalar uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sıcaktan uyucak hal mi kalıyor insan seni çok iyi anlıyorum elifçim sigrt56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallaha benim ev serin sevincli öyle uymuşummm tarifi mümkün deil...mışıl mışıll...sabahın 05,24 de uyandım hala ayaktayım... hazır erken kalkmışken cafeyi bugünde ben açayım dedim. temizledim topladım 44 ya akşamdan kaldırsanıza şunları sevincli birazdan yüzmeye gidicem.arkadaşıda uynadırdım sabahın körün de kalk işlerini hallet orada buluşalım die... f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 ayyyy benim içinde yüz emelcim sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese kocaman merhabalar ama ben de yüzmek istiyommm |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhh!! sefam olsun yüzdüm,yüzdüm e sonra yine yüzdümm f678h nasıl rahatladım,nasıl ferahladım anlatamam. darısı başınıza arkadaşlar 44 |
Alıntı:
vayy lerzanım hoşgeldin e hoş git bakalım ben gelinceye kadar sen tüymüşsün 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lerzan hoşgeldin özlettin valla kendini . Emelllll yüz sen valla ne rahat Arkadaşlar bende allahtan gece rahat uyuyanlardanım ev çok sıcak olmuyor. Evettttt geldim ve aklımda olan işlerimi hemen yapıp sizlerede sunmak istiyorum bekleyin canlarımmmm k8908 Bugün daha iyiydi hava 2 satışım oldu ama hiç yoktan iyidir değil mi 44 akşama görüşürüz öptüm sizleri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar hayatım değişti cafesindeki herkese kahve içmeye geldim eşlik edecek kimse varmı kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar hoşgeldin Eylem ben de buz gibi bir bardak su içeyim hem sana eşlik etmiş olurum happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk.Eşlik ettiğin içinde teşekkürler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Rica ederim herzaman aramızda görmek isteriz seni de sevgiyle kal actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eylem hoşgeldin safalar getirdin.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 sevincli ben geldim balkonda pufta oturuyor nescafem ve cevizli kurabiyemi yemekteyim 8977 sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |