Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

eylo 25-07-2007 09:03 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

BeYzA33 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem...

özel msj almak için ne yapmam gerekiyor.Merak ettiğim konuyu hala merak ediyorum y789

eylo 25-07-2007 09:04 PM

afiyet olsun pisimbat

pisimbat 25-07-2007 09:21 PM

Mersi eylem umarım kimsenin canı çekmemmiştir bende bi şaşkınım yahu pat die yazdım ortalığa krz67

BURCU GELEGEN 25-07-2007 10:25 PM

Bende geldimmmmmm Eylem hoşgeldin sende
bende soğuk bir portakal suyu aldım arkadaşlar fazladan da getirdim isteyene verebilirim.
Bu arada olabilirse size sürprizim olacak ama biraz beklemelisiniz gulensmiley

BURCU GELEGEN 25-07-2007 10:46 PM

Ayy ya kimse üzerine alınmasın ama şimdi msn de biri ile yazışıyorum bu site dışında olan buradan biri ve herkes neden bunu diyor benim hayatım roman evet olabilir herkesin öyledir diyorum
ama benim ki farklı yazsam meydan laurese olur zamanında çok şey gördüm zorluklar çektim kimse benim yaşadıklarımı yaşayıpta ayakta kalamaz.
Ya ben bunları yazan insanlar artık bana antipati gelmeye başladı ben bu sitede ağzım açık gözlerim dolu dolu kimlerin hayatını okudum da ve nelerin üstesinden geldiğini gördükten sonra bu insanlarla sohbet etmek etkilemiyor beni

BeYzA33 25-07-2007 10:50 PM

Alıntı:

EYLEM Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BeYzA33 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem...

özel msj almak için ne yapmam gerekiyor.Merak ettiğim konuyu hala merak ediyorum y789

merak ettiğin konuyu ben anlayamadım..mesaj alımı dolu sanırım..silden sana gelen msjları belki olur..bilmiyorumki bende smiliyface

BURCU GELEGEN 25-07-2007 10:59 PM

valla özel mesaj almak için önce birinin sana özel msj atması gerek y789 ve daha sonra sende onu okuyacaksın 44 kontrol panelinden ayarlarınıda yapabilirsin zaten üstte solda gelen mesajlarını görmen mümkün

BURCU GELEGEN 25-07-2007 11:08 PM

Ben bu grubu çok seviyorum ya gulensmiley[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qgDCRSd9QMA&mode=related&search=[/youtube]

hayatimdegisti 25-07-2007 11:17 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
valla özel mesaj almak için önce birinin sana özel msj atması gerek y789 ve daha sonra sende onu okuyacaksın 44 kontrol panelinden ayarlarınıda yapabilirsin zaten üstte solda gelen mesajlarını görmen mümkün

Özel mesaj atabilmek için üye adayları için sınırlama var.Ancak mesaj alımı için boyle bir sınırlama yok...
Bende bir bakayim neden size mesaj gitmiyor coffe2

BURCU GELEGEN 25-07-2007 11:25 PM

ya biri mısır getirdin feci canım çekti

BURCU GELEGEN 25-07-2007 11:28 PM

Ya bende birşeyi merak ediyorum bu doğumgünü yaklaşanların listesine bakıyorum ama hangi tarihlerde göremiyorum nasıl olacak.

ozel 25-07-2007 11:29 PM

b]Ayy ya kimse üzerine alınmasın ama şimdi msn de biri ile yazışıyorum bu site dışında olan buradan biri ve herkes neden bunu diyor benim hayatım roman evet olabilir herkesin öyledir diyorum
ama benim ki farklı yazsam meydan laurese olur zamanında çok şey gördüm zorluklar çektim kimse benim yaşadıklarımı yaşayıpta ayakta kalamaz.
Ya ben bunları yazan insanlar artık bana antipati gelmeye başladı ben bu sitede ağzım açık gözlerim dolu dolu kimlerin hayatını okudum da ve nelerin üstesinden geldiğini gördükten sonra bu insanlarla sohbet etmek etkilemiyor beni
[/b]
[/quote]

Offf ya onceki yazdigimi yollayamadim neyse tekrar yaziyorum, Burcucum kizma onlara, herkesin derdi kendine gore en buyuk derttir biliyorsun, senin gibi bizim gibi bunun farkinda olabilmek zaman alir, biz insanlar yavas gelisen varliklariz bunun icin birbirimize karsi sabira ihtiyacimiz var..benim cok eskiden bir kiz arkadasim vardi, anne ve babsini cok onceleri kaybetmis, evi kendinin, calismaya ihtiyaci olmayan, birtek kuzu gibi bir erkek kardesi ile yasayan birisiydi ..bana gore dertsiz tasasiz bir hayati vardi ama gel gorki kendini dert denizinde yuzen bir balik gibi hissederdi..oyle cok sigara icerdiki bazen sohbet ederken goz gozu gormaz olurdu ben surekli cami acardim o da bana kizardi, usuyormus, eee? bende oluyorum yaani... 4897 neyse ,sohbetlerimizin konusu sadece bu arkadasin dert yanmalarindan ve benim vah vah, yaaa, hadi ya seklindeki nidalarimdan baska bir sey olmazdi. Yinede severdim kendisini.. sonunda kendine oyle buyuk bir dert cektiki gogus kanseri oldu ve tek gogsunu aldilar..dert yanmayi ve sigarayi asla birakmadi..sonunda benim diger kiz arkadaslarimi kiskanip (erkekleri deyil 44) bana bagirip cagirmaya ve hakaretede baslayinca oracikta kestim arkadasligimi.. baktin bunaliyorsun enerjini kaybediyorsun ama karsi taraf hep aliyor ve ogrenmiyor, keseceksin ve ozgur birakacaksin, sevgiyle selametle gitsin onayi music45 Bu arada surprizin nee, merak ettim, banada misir blissy
Sevgi ve Isikla kal

BURCU GELEGEN 25-07-2007 11:32 PM

işte sürpriz yeni smileylarımız hayırlı olsun arkadaşlar.... Haklısın Ferya b456 cat56 ice1 catsle

ozel 25-07-2007 11:34 PM

Ay ben yerim onlari cok sevimliler super

hayatimdegisti 25-07-2007 11:44 PM

Alıntı:

Ya bende birşeyi merak ediyorum bu doğumgünü yaklaşanların listesine bakıyorum ama hangi tarihlerde göremiyorum nasıl olacak.

Forumun üst tarafında takvim var.Orada tüm doğum günü tarihlerini gorebilirsiniz...

BURCU GELEGEN 25-07-2007 11:52 PM

ayy sonunda öpücüğümde gelmiş takvim içinde smileylar için de çok teşekkür ederim Atakan kiss3

hayatimdegisti 25-07-2007 11:55 PM

Alıntı:

ayy sonunda öpücüğümde gelmiş takvim içinde smileylar için de çok teşekkür ederim Atakan kiss3

Ben teşekkür ederim...Bu arada bu smileyler Burcu'dan geldi ben ekledim...
b456 cat56 ice1 catsle kiss3

BURCU GELEGEN 26-07-2007 12:03 AM

k8908 cat3500

25emel 26-07-2007 12:07 AM

simiyler güzel miş bea cat3500

25emel 26-07-2007 12:15 AM

yaf ne oluyo bugün yaf daral geldi hayde ben çıkıyorum size iyi geceler hismiley

pisimbat 26-07-2007 12:26 AM

cat56 bu çok şeekr yahu

BURCU GELEGEN 26-07-2007 12:34 AM

bende en çok buma bayılıyorum kedilerimizde miskin olunca catsle Pisim daha çok kedi smiley var bende bir ara sana msn den göndereyim cat3500

BURCU GELEGEN 26-07-2007 01:28 AM

Gene geç oldu ben yatarım arkadaşlar yarın görüşmek üzere catsle kiss3

pisimbat 26-07-2007 01:37 AM

Alıntı:

bende en çok buma bayılıyorum kedilerimizde miskin olunca catsle Pisim daha çok kedi smiley var bende bir ara sana msn den göndereyim cat3500

pek sevinirim burcu mesut bahtiyar olurum kiss3

YAZGÜLÜ_81 26-07-2007 02:19 AM

Burcucum o kedinin şekerliğine nazar değmesin maşşalah çok tatlı yerim ben onu bu arada yeni smileyler de gelmiş şu öpücük atan çok hoş doğrusu kediler de bir ayrı tatlı kiss3 ice1 yine canım dondurma istediiiiii b456 bu da benim cingözüme benziyor ay hepsi çok güzel cat56

YAZGÜLÜ_81 26-07-2007 08:08 PM

Yok mu kimsecikler arkadaşlar kahvemi alıp coffe2 şöyleee köşemde içeyim ben de çıkıyorum birazdan, görüşmek üzere hepinizi öptüm kiss3 kiss3 kiss3 gogogo

BURCU GELEGEN 26-07-2007 09:48 PM

ben ancak geldim daisyi dolaştırdık arkadaşla sohbet ettik yemek yedik evimize geldik gogogo ben bugün harikayım birşeyler oldu tabi her zamanki gibi y789 cat3500

BURCU GELEGEN 26-07-2007 10:30 PM

Arkadaşlar bir uyarım olacaktır bir haftadır özellikle müşterilerimi ziyaret ettiğimde bilgisayarlarına virüs bulaştığını söyleyip duruyorlardı. 2 gün önce gene aynı konu açılınca müşterime nasıl olduğunu sordum bir arkadaşım winrar dosyasında resim göndermek istediğini al bak bakalım kız arkadaşımla resimlerim var gibisinden dosya gidiyor müşterimde arkadaşım nasılsa deyip açıyor ve gümmmmmm bu virüsün tam açılımını bilmiyorum ama bugünde 2 müşterimin başıan gelmiş. Öğleden sonra bende ofisimde iş için kullandığım messengerı açtım. Çok saygın bir müşterim bana ileti gönderdi bak sana çıplak resimlerimi göndereceğim dedi gönderende kadın yani şaşkın benim hemen aklıma geldi ve kabul etmedim sonra çevrımdışı oldu. Müşterimi arayıp uyardım. dikkat edin. Benim listeme ekli buradan arkadaşlarım içinse asla önce sohbet etmeden dosya göndermem ki şu aralar gönderecek bir dosyam yok b456

BURCU GELEGEN 26-07-2007 11:45 PM

ya niye kimse yok benim canım sıkıldı 4897

pisimbat 27-07-2007 12:56 AM

cat56 ben varım burcu pisicik var

BURCU GELEGEN 27-07-2007 12:21 PM

Aman nyseki biri girmiş kafemize gogogo

dennise 27-07-2007 05:30 PM

ben geldimmm ama cafe bos
dısarisi cok sıcakkk amamn allahım bide trafikk
soda limon yaptim içiyorumm.
Ne trafik nede sicak nede müsterilerin sürekli biseyleri degistirmesi
sinirlerimi bozmuyoo dusun bozuyoda ben ole eskisi gibi reaksiyon gostermeyip
Inadina guluyorumm bu da yeni basladi hayırdir insallah 4897

turgay0101 27-07-2007 05:39 PM

koş koş hadi çay sıcak, simidini kap sen
çok boş konuşanlar yok ki bizde zaten
bak hoş sıcaklık var, her mesajda içten
sar hoş olmuşuz gayri aşktan hepten
kainata olan aşk götürür bizi ,hepimizi kutsi yola
tarik çoktur menzil tek ,paydos yok var ama mola
Atak başladı bu An Lalezara doğru, yelkenimiz fora
Hayallerimiz peşindeyiz, ayaz bu kez tam arkamızda
Emel lerimiz saf derin billur, Derya bize yoldaş
Dost a doğru gideriz ,Korkunç bir güçle ,gel yanaş
Zafer yakın kokar Burcu burcu yok bizde makyaj
iç dış bir sen müsterih ol ,Çoşku(n)muz eksik olmaz
Elif harfi gibi dikiz muhaliflere, kurma bize baraj
amma velakin pek Mert(o)izdir ,böyle geçilir viraj
Bitmez bizde Fer ,(ya) var daima nacizane Carisma
Bir Asis(ler) yap dostum, bak havalandım hadi durma
kedimiz pisicik ne der acaba bu enterasan duruma
gez gör oku ki bu formda genişlesin pen Ceren ,ama
gönlü güzelLer, zan nımız da olsun ebedi güzel tama m

ozel 27-07-2007 06:25 PM

Valla bravo Turgaycim, sende ne cevherler varmis boyle, eline saglik cok ilginc thumbsanim ve guzel bir calisma olmus

BURCU GELEGEN 27-07-2007 06:49 PM

hoşgeldin turgay nerelerdeydin cat3500 harika olmuş gogogo

Korkunc 27-07-2007 08:11 PM

Şiirin başlığı şöyle olabilir mi acaba?

Hayatimdegisti Tour Guide [Hayatımdegisti Turgay(d)]

Madem ismimi koymuşşun ben de başlığa bir deneme yapayım her ne kadar şiirin başlığı şaire ait olmalıysa da şaşkın

BURCU GELEGEN 27-07-2007 10:38 PM

Alıntı:

Korkunc Nickli Üyeden Alıntı
Şiirin başlığı şöyle olabilir mi acaba?

Hayatimdegisti Tour Guide [Hayatımdegisti Turgay(d)]

Madem ismimi koymuşşun ben de başlığa bir deneme yapayım her ne kadar şiirin başlığı şaire ait olmalıysa da şaşkın

hoşgeldin kafemize korkunç fikrine bayıldım art56art56

pisimbat 27-07-2007 11:25 PM

turgay efe demişki:
kedimiz pisicik ne der acaba bu enterasan duruma

cat56 said that:bravo 956k

BURCU GELEGEN 27-07-2007 11:36 PM

Ay ben bu akşam pek keyifliyim hafta sonundan mıdır nedir bilemem y789 hafta sonu ödüllendirmemi de kendime yaptım ve fikret kızılok - doğan canku dinliyorum cat3500

Korkunc 27-07-2007 11:37 PM

Cafenizde bir arkadaşa bakıp çıkacaktım :). Şöyle cafenin az ışıklı yerinde biraz durayım dedim. Arada iki klip oynatılıyordu. Bir hamburger yiyeyim dedim acı sosa gerek kalmadı. 2600

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM.