![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 arkadaşlar be olayı çözdüm olay şudur herkes bu kedinin önerisini beğenecektir umarım burası CAFE BAR arkadaşlar biraz moder olalım herkesin fikrine saygılı oalım ve eğer beğenmediğiniz birşey olur ise tepkilerimiz ve fikirlerimizi saygı çerçevesinde belirtmeliyiz cat3500 cat22 cat3500 hpm2 sevgi barış anlayış bizlerle olsun mmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww wwwwwwwwwww cat22 cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) açıkcası sevgili tatlı kedimmm söylediğin sey mantıklı...biraz modern olalım dogru, e herkesin fikrine saygılıda olalım onada peki lakin bakalım bu siteye üye birr sürü kişi var.senin/benim modern baktıgımız konuya bir başkasının nasıl bakacağı çeşitli seçenekler yaratacaktır...biliyorsun bizim kişisell gelişim alanlarımızı desteklemek için bulunduğumuz bu sitede,farklı amaçlar için bulunabilecek insanların varlığı ihtimalini de göz önünde bulundurmalıyız...( bunu söylerken kesinlikle kişi ayrımım yok genel olarak konusuyorum.) hızla artan bir üye potansiyelimiz mevcut. her kesimden, her bakış açısından insanlar toplanıyor burada... üzücü şeylerin yaşanmasına fırsat tanımamak ve her konuda tedbirli olmak açısından için ben cafe bar olayına sıcak bakmıyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi pazarlar çok işim var bir süre buralara az geleceğim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ole nöroloji sınavını geçtim herkeze kahvesmileybenden bi çayyyy uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tebrik ederim Psiko bak o kadar dert etmene gerek yokmuş değil mi cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de tebrikler psiko |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli 25889 aferim psiko derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldim millet kimse yok mu cafemizde??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mauuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww miiiiiiiiiiyyyyyyyyaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisimm hoşgeldin keyifler nasıll |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallahi iyi diyelim iyi olsun ay uykum geldi kapıyı çalıo kaçmadan ben yatayım iyi geceler utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ii geceler en tatlı rüyalar senin olsunnn cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooh safam olsun..şöyle bir kurulayım koltuğa..seyran edeyim karşıyakayı..ışıl ışıl gerdanlık gibi..çocukken karşıyakaya bakıp, her bir semtin ışığını dağişik bir mücevhere benzetirdik..elmas yüzük..pırlanta gerdanlık diye..bir gün karşıyakadan izmiri seyrederken tacın izmir tarafında olduğunu fark ettim...kadifekalemiz...çocukken oraya piknik yapmaya giderdik...oynar eğlenirdik..geçtiğimiz yıllarda bir misafir götürdük..izmiri en mükemmel yerden görsün diye ...bizi oraya götüren taksi şöförü, biz manzarayı seyrederken yüz milyon kere abla çantalara dikkat diye uyardı ve manzara ..seyran burnumuzdan geldi...şimdilerde bir söylenti var..tekrar mesire yeri olacakmış..bu habere canı yürekten innnnnşşşşallllah diyorum.. arkadaşlar ben lerzanı özledim ve merak ediyorum iletişim kuran varmı? eh artık ben ortalığı toplayıp yatayım hepinize iyi sabahlar..işiniz hayırlı gönlünüz ferah ve rahat olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hepinize selamlar ve tatli ruyalar arkadaslar, yeni haftaniz sevinc ve nese dolu gecsin . Sevgi ve Isikla kalin hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydınlarrrr sabah şerifleriniz hayırlı ola sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hepinize selamlar..... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar uzun ve yorucu bir temizlik maratonu beni bekliyor. ayrıca burda hava 40derece hissedileni tahmin bile etmek istemiyorum. sıcaktan bayılmazsam akşama görüşürüz. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çokk sıcak arkadaşlar hareket etmek bile bunaltıcı işlerime geri dönüyorum akşama girerim sevgiler iyi sohbetler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kızlar ben geldim. Nerde benim kedim cat22 . Çok sıcak çayda içilmez bu havada buz gibi bir portakal suyu alayım ben kedime de bir süt. Burcu canım ayağın nasıl oldu soramadım da sana |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba angel hoşgeldinnn smiliyface |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba mine aramıza hoşgeldin actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin Mine actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dünyanın bütün çikolatalarını istiyorum... evettt hepsiniiii....!!!!! gulensmiley smil56 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de burdayım .... wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse kalmadı mı cafemizde yaw |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kimse yok mu arkadaşlar ben şöyleee dondurmamı alıp yeni koltuğumuza geçeyim happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 heehhee ben burdayım cat3500 gogogo bende zıplıcam yaaaa kanepede happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]BcYb_rDPF9M[/youtube] hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu benim cok sevdigim muziklerden biridir eline saglik Emelcim, icim acildi walla thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ha bide videoya bayildim cok guzelmis yine eline saglik Emelcim thumbsanim onayi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet gerçekten öyle bende çok severek dinledim. sizinle paylaşmak istedim 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) değişik bir ruh hali içindeyim.hayırdır inşallah 44 ne seviyorum ne sevmiyorum ne bekliyorum ne beklemiyorum koskacaman bir hiççç in içindeymiş gibi hissediyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende geldim evet bir süredir yoktum öyle olması gerekti ama artık buradayım. Harikayım arkadaşlar bugün annem günübirlikte olsa izmir'e geldi Kısa da olsa çok mutlu oldum anneciğimi görmek biraz önce uğurladım sağ salim evine kavuşsun. Yalnız bugün neydi o sıcak bir ara içtiğimden yediğimden tat alamaz oldum gözlerim yandı dudakalrım kremlesemde sürekli kurudu zor attık kendimizi eve |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw[/youtube] canlanın ya nerelerdesiniz iyiki geldik yani ben yokken çene maşallahtı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum allah kavustursun , bende annemi iki yil oldu gormedim cok ozledim cook agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat22 cat3500 burda ve coffe2 sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |