![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
25889 25889 tebrik ederim 25889 25889 ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisiko teprik ederim seni krzm67 idea3 insallah sonuc seni cok sevindir hersey istedgingibi olur amin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevindim hemde çoooook gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tekrar tebrikler psiko, artik bir psikoloğum başlıklı konuda girdiğin bir nöroşirurji ameliyatından sonra psikiyatr dan vazgeçip cerrah olmaya karar vermiştin. dediğin gibi Tus'a tekrar girdin ve şimdi hedefin gerçek oldu. üstelik çekim yasasını başlattığın ameliyatta ile aynı branşı kazandın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisiko bir ara benim pisikomla ilgilenirsen sevinirim genel olarak bir bolumden degil yani.. tekradan seni tebrik ederim... |
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) antep güzel şehirmiş ama hocalar tahmin ettiğimden de zor kişilikler ilk günden vizite olur mu yav ayrıca ilk hastamı da almış bulunmaktayım hidrosefali hastası ve 2 hafta süresince omurilik sıvısı üzeinde bulunan su birikmesini azaltmaya çalışıcaz olmazsa artık cerrahi girişim yapıcaz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ee hamama giren terler sevincli herseyin hakkından hayırlısı kardesim art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) psiko hayırlısı olsun senın basarın bızı de mutlu edıyor, hakkında hayırlısı olsun sevgıler tresor |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu cafe niyeböle müşterisiz herkes oruçmu ya (ben hariç aa34) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tam siteden cikacaktim ki bir cafeye bakayim dedim ..... su an kimse yok ama benden sonra gelen musterilere iyi aksamlar diliyorum hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben burdayımmm sevincli cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim çayımı içiyorum hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldim çoook acaip yorgunum bi çayda bana ama yeşil olsun yrl78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam herkese bugun cok streslı bır gun gecırdım, o kadar gerıldım kı bu kadar olur, bes tane sınava gırdım ama becerdım galıba, yarın cevabını alıcam ınsallah hayırlı olur art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yav okul açıldı açılalı oruç tutamıyorum çok yoruluyorum ama allah sonumu hayır etsin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) özebru nolldu nie ağladınki şimdi ben annamadım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nie ağlıosun yaa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatım değişti ailesine kocaaaaman gülücükler(içimden geldi cilgin897) aa34 kiss3 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Iyi aksamlar arkadaslar,siteye yeni gelebildim...hemen radyoyu actim...eee kafede kimler var..ben kahvemi alip köseme cekildim,radyomuzu dinliyorum music45 kahvesmiley ee hadi beni kafede yalniz birakmayin ,gelin burdan radyoyu dinleyelim.. happy6 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldim ama çıkıcam birazdan sadanim offf bu aralar çok yogunum giremiyorum siteye... hepiniizi özledim tuh788 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya emel gitme ama 88a ne guzel oturucagiz surda happy6 music45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ark5 dur yaa buradayım dahaa... gulensmiley bu sarkı benden sana hediye olsun sevgili arkım ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) music45 music45 tesekkurler arkadasim wink77 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende çok yoruluyorum yaa günde 2 ameliyatı kaldırmıo bünye bişey yapsak içim yanmaz sadece izlioz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eee sen seyrederken yoruluyorsun,demek ki bide ameliyat yapsan yorgunluktan seni eve bi ambulans getirmesi gerekicek psiko ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgiyle merhabalar , yayını zevkle dinliyorum. Yorucu bir günün ardından dinlendiriyor insanı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba hayat dolu..bende dinliyorum,cok guzel bir yayin oldu bu aksam...yalniz yayindaki kim bilmiyorum bir bilgin var mi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba Elif, inan bilmiyorum yayını kim yapıyor. Bende merak ettim doğrusu. Yakında bende yayında olucam hazırlıklarımı yapıyorum :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatdolu merakla yayinini bekliyorum super ne zaman yayin yapacaksin,hangi gun... simdiden basarilar diliyorum ark5 yayindaki arkadasida tebrik ediyorum alk78 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) atakan bey yayin cok iyi gidiyor buyuk bir zevkle dinliyoruz,tebrikler alk78 ben her zaman radyoya denk gelemiyorum, biz can dundari bizim siteden biri ve yayinda o var sandik y789 sesi taniyamadik khkh56 kim diye dusunup durdum y789 ama cok begendim yayini,uyumaya kiyamadim ..bekliyorum yayin bitsin diye..tekrar tebrikler alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Atakan Bey zevkle dinliyoruz yayınınızı. En kısa zamanda ben de yayına başlamayı düşünüyorum Elif. Siteden bilgilendiririm sizi. |
Can Dündar'i dj mi sandiniz y789 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) b456 b456 b456 utananadam khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler diliyorum,istemesemde ayrilmak zorundayim,oglum uyandi...yayin cok guzeldi ... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM. |