Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 26-10-2007 03:15 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

indigoo muuu smil56 vallaha yaa s45apk

pisimbat 26-10-2007 04:07 PM

pc05 kahvemi aldım geçtim köşeme ehh hadi bakalım doluşun cafemize yoksa biliyorsunuz resmi olarak tırmalama yetkim var sevincli

eylo 26-10-2007 04:13 PM

öyle yalnız başına kahve içilmez bende geldim yanına kahvesmiley

PAMİRNAZLI 26-10-2007 04:18 PM

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoğunluğum nedeniyle yazamıyordum.Güzel gelişmeler olmuş Psikocum iyileşmiş Sezenim nihayet anne çok şükür hepinizi iyi buldum. Bi güzel haberde benden olsun arkadaşlar şu anda bi taslak hazırlıyorum ben inanıyorumki olacak.Asislerin kulakları çınlasın 35 yaşına kadar parayı buldum gibi 44 Asisler söz % konuşmadık ama seni unutmicam. Kendi mesleğime devam ederek hayat kalitemizi nasıl arttırabileceğimi düşünüyordum uzun zamandır. Ama geçen hafta gördüğüm bir rüya sonrasında ne yapmam gerektiğini biliyorum Zaten çekim yasası iş başında O yolu bana açıyor Şükürler olsun. 128956

shamanic 26-10-2007 04:33 PM

sanada bi maşallah takıyım PAMİRMÜHÜR cüm... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ipityThumb.jpg şükürler olsun... bir çoğumuzun hayatında böyle mutluluk verici gelişmeler olduğu için... darısı darda olanların başına.. asisler demişken o nerelerde yahu 4897 .. bilen var mı .. epeydir haber vermedi kendinden.. sağlık ve afiyette olsunda.. ben de bi kahve yapayım barii.. eksik kalmıyım kahvesmiley sevincli

PSİKO 26-10-2007 04:40 PM

bende geldim bana kahve yasak ama bende bi süt alayımbari utananadam

shamanic 26-10-2007 05:12 PM

http://www.saniter.com.tr/saniter/im...emaster/st.jpg pisiko bey buyrun sütünüz efem...
hayal ablam bu bizim yeni doğacak bebişler var ya indigoluları solladılar... kristal çocuk olarak gelcekler dünyaya.. cilgin897
özellikleri daha bilgece olacak .. süper olacaklar yani ablamm süperrr..
sevincli

PSİKO 26-10-2007 05:20 PM

süt için sağolun
herkese tavsiye ediom amaa bu cafede kadınlar sadece çay içiolar n9598

PAMİRNAZLI 26-10-2007 08:14 PM

smil56 Shamanic özledim seni nasılsın? Psikocum hoşgeldin nasıl oldun umarım iyisindir.. Yarın asisleri msnde göremezsem ararım zaten onun yönlendirmelerine ihtiyacım var. Aslında hepinizin yönlendirmelerine ihtiyacım var. Sıkılmazsanız kısaca anlatayım. Asislerle konuştuğumuzda ne istediğine net karar ver ve iste yolu bulursun gibisinden bi cümle kurmuştu. Ben muhasebeciyim yani edebiyat sadece hobi benim için yinede amatörce yazdığım hikayelerim var.Geçen hafta uyur uyanık bir rüya gördüm elimde bir hikayem ve film setinde oyuncular. Evet dedim buldum. Bunu senayoya çevirmem lazım. Sonra iyide benim o camiadan hiç tanıdığım yokki bu işler torpille olur dedim arkadaşla konuşurken (yine umutsuzluk 4897 ) Ama öyle düşündüğüm sırada bir yönetmen yardımcısı ilginç bi şekilde hayatımın içindeymiş (Arkadaşımızın sevgilisi ) Ve arkadaşım benden bahsetmiş sevgiliside benim yazdıklarımı okuyacağını söylemiş . Çok heyecanlandım. Sonra ama dedim ben nasıl senaryoya çevirebilirim hiçbirşey bilmiyorum.Ve Senaryo yazımı ile ilgili kocamaaan bir kitap elime geçti. Ama dedim benim zamanım yok (oğluşum geldi ya) A aaa oğlum saat sekizde uyumaya başladı üstelik 3 günde tatil. E bundan sonrasını getirmezsem ben karakaçanım wave .. Tabi bu başlangıç sadece ama Harry Potter'ın yazarı Rowling bu seriye başlamadan önce ne kadar zor koşullarda yaşadığını ve insanın kendisine inanmasıyla herşeyi başarabileceğinin edebiyat dalındaki en iyi örneği.. Rowling'in izindeyim.. thumbsanim

PAMİRNAZLI 26-10-2007 08:22 PM

Ben niye vasızmışım kararsız ve işbirlikçiymişim. ağla yok öle bişe
Burç yorumlarını esef ve şiddetle kınıyorum n9598 Ben yardımsever iyiniyetli karşısındaki insanları koşulsuz seven sadık ve vefalı biriyim.
Kendimide seviyom herkesi seviyom sizide seviyom. Burçların olumsuz yönlerini reddediyor Tüm burçların olumlu yönlerini sevgiyle kabulleniyorum. Ayrıca en büyük bjksmile ve buda akşam akşam bana gelsin uy897 k8908 uy897 wave guitar derty

shamanic 26-10-2007 08:32 PM

PAMİRMÜHÜR... bu ara sevinç üstüne sevinç ne kadar güzel haberler bunlar... blissy
maşallah sitemize.. arada düzelecek olumsuz haberleri alsakta genel olarak bi hareket bi bereket..
nası sevindiriyor bizi bu güzel haberler anlatamam..
kendi adıma tarifi yok bu sevincin.. çok ama çok sevindim.. ark5
yolun açık olsun...
telkinler blokajlarını çözmüş.. çekim yasasıda devreye girmiş.. çekilin yoldan pamir geliyor... ttli3 ttli3
sana yardımı olacak yolunu aydınlatacak her şey ve herkez hayatına yönlensin inşallah... onayi
arzu ettiklerinin kolayca gerçekleşmesi için evren gerekli tüm çözümleri önüne sersin..
şevkin çok olsun vee vizyonda güzel bir film izleyelim..
güzel gelişmelerinden haberdar et bizi.. ne kadar yoğun olursan ol... burda izini bırak bizim için.. utananadam

sevgiler.. kiss3

shamanic 26-10-2007 08:34 PM

ben cavap yazana kadar sen nolduda yukarıda ki nesajı yazdın be kuzum anlamadım.. kim dedi öle olumsuz şeylerii ... okuma öyle her gördüğün yorumu falan ben bakarım senin falına ark5

hayalayaz 26-10-2007 08:43 PM

doğru söylüyorsun shamanic olurmu olur..gelsin bebişlerde nasıl gelirlerse gelsinler..bu gün iyi bir gün olacak dedim ve oldu pamirimdende güzel haberler aldık..çok şükür bin şükür pamirim allah tamamına erdirsin..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın ve açsın.. pisikocuğum ben neskafe içerim..gözüm başka türlü açılmaz..ama sütü hiç bişeyciklere değişmem..serde kedilik varya...pisicik yanlış anlama aslan burcu olduğumu ima ettim..aslanlar kedinin büyüğü diyolar ya...tırmalama hemen...bi anlayıp dinle..aaa yedik tırmığı, istifa ettim..kedi cinsinden..şimdi ben balık burcu desem..tırmalamazda.. yutar beni pisicik..en iyisi kova herhalde..pisiler suyu sevmez diye bir rivayet dolanıyor ortalıklarda..hepinize saygılı sevgiler vede iyi geceler..

pisimbat 26-10-2007 10:31 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
doğru söylüyorsun shamanic olurmu olur..gelsin bebişlerde nasıl gelirlerse gelsinler..bu gün iyi bir gün olacak dedim ve oldu pamirimdende güzel haberler aldık..çok şükür bin şükür pamirim allah tamamına erdirsin..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın ve açsın.. pisikocuğum ben neskafe içerim..gözüm başka türlü açılmaz..ama sütü hiç bişeyciklere değişmem..serde kedilik varya...pisicik yanlış anlama aslan burcu olduğumu ima ettim..aslanlar kedinin büyüğü diyolar ya...tırmalama hemen...bi anlayıp dinle..aaa yedik tırmığı, istifa ettim..kedi cinsinden..şimdi ben balık burcu desem..tırmalamazda.. yutar beni pisicik..en iyisi kova herhalde..pisiler suyu sevmez diye bir rivayet dolanıyor ortalıklarda..hepinize saygılı sevgiler vede iyi geceler..

çok yaşa emi hayal güldürdün beni gecenin bu saatinde çok şekersin aslanları severim hem burç olarak hem aynı familyadanız kedigiller tırmalamam kormayınız efm haddime değil
balık burcu olsanızda yemem kıyamam ki hayal bile edemem yahu blook ben çok iyi bir yüzücüyüm hayalcim bildiğin sudan korkan ödlek cat56 alakam yoktur
sevgiler saygılar herkese ::)

hülyaa 26-10-2007 10:52 PM

valla gecenin bu vaktinde benide güldürdünüz hayalablam sen çok yaşa emi aa34
pisimbat seninde bu kedice yorumların çok hoş,harikasın tırmalasanda sendeki bu içtenlik varken sanırım okşuyormuş gibi gelir insana,burdan gördüğüm kadarıyl tırnaklarını kesmişsin acıtmasın diye,kedi tırnaksız olmaz ama sende yok gibi s456
hepinizde ayrı ayrı mucizeler gibisiniz...atakan bey ne iyi yapmış burayı açmakla.yoksa ben sizi nerde bulurdum...süper yaaa
buraya da yazdım sonunda...kendimi aşıyorum ben,yazarken hep diyorum ki,yahu bir dur hemen atlama seni kim tanıyor ki?sonra da amaaaan boşver tanınsan ne olcak tanınmasan ne olcak herkez kucaklaşmış sıcacık sevgiyle ben niye bu sevgi yumağında üstelik kendimi bu kadar severken sizlerden mahrum edeyim,dimi ama? sevincli

su_oguz@hotmail.com 27-10-2007 07:45 AM

günaydıııın..
ayy sitede yalnızım galiba,
pamir cim ne güzel şeyler yazmışsın öyle,allah daim etsin inşallah...
bu arada gerçekten nerde bu asisler yahuuu,hakkatten sırra kadem bastı galiba....
asisleeeeeer nerdesiiiin kardeeeeş,bises ver bakiiiiim...
hayal abla ve pisicik siz kedigiller de pek hoşsuz yaaaaf....
cat3500 cat56 cat3500 cat56 cat3500 cat56

shamanic 27-10-2007 10:18 AM

yalnız değilsin suzzy cim hepimiz buralardayız...

iyi ki var şu kedi familyası... sayelerinde yuvamız güzelleşiyo...

hülyaa cım atlaa her yere dök içinde ki mucizeleri sende sayfalarımıza .. burada kimse misafir değil hepimiz aynı ailenin fertleriyiz.. yazki anlayalım .. öğrenelim.. birbirimizi tamamlayalım..

sevgiler..

günün düşündüren gülümsemeleri..

http://img522.imageshack.us/img522/2...tur2007dx7.jpghttp://hagayret.googlepages.com/kari...atur3-full.jpg ttli3

pisimbat 27-10-2007 02:51 PM

cat56 maaaaawwwwwwwww miiiiiyyyawwwwwwwwwwww sevincli

üç_gömlek 27-10-2007 03:16 PM

tv de ne gördüm arkadaşlar.
müjdat gezen yok mu? bi filminde kızı evlenmeye ikna etmek için uğraşıyor.neyse;sonra diyor ki; "benimle evlen seninle Avrupa'ya balayına gidecez.Avrupayı gezdirecem sana kız.
edirne,keşan,tekirdağ,çorlu" khkh56 khkh56 khkh56 gülmekten yere yattım.

shamanic 27-10-2007 03:27 PM

akşam eğlenceliğiniz... kiss3 avrupa dan sevgilerle khkh56
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=rCCLUPPoPEk&eurl=http://www.baktabul.com/komik-videolar/28054-karikatur-videosu.html[/youtube]

üç_gömlek 27-10-2007 04:43 PM

bu arada sitemizin üye sayısı 10 binlere yaklaştı.

hayalayaz 27-10-2007 09:12 PM

sağol pisicik..sudan korkmayan cesur yüreğim benim..ben kedileri çok severim..küçükken nerede kedi görsem kucağıma alır sevmek isterdim..artık nasıl sevmektiyse o,kedicikler can havliyle..elbiselerimin göğsüme gelen yerini yırtarlardı..sonra bir yavru kedi almış ablam ben iş seyahatindeyken..eve geldim..pıtırcık dolaşıyor evin içinde...karşıdan seviyorum..bir ara..ablam hayal sen kedileri çok severdin..istermisin şimdi bu,onu hissedip gelsin ayağının dibine, miyavlasın beni kucağına al diye..aradan yıllar geçmiş kedi sevmeyi unutmuşum..kedicik zaten çok minik..yürümeyi bile beceremiyor..güldüm ben...konuşuyoruz ablamla işten güçten, kalkmış köftehor,ayağımın dibine gelmiş kucak istiyor..aldım tabi..anladı benim kendi familyasından olduğumu..göğsümde uyudu..aylarca, sabah uyanır toprağına pislettikten sonra gelir suratını ağzıma vurup kendisini öptürerek beni uyandırır..mamasını yerdi..sonra boşver sonrasını... kedileri çok severim ben ..onlar doğduklarında bilge olarak doğarlar...tüm kedilere saygılı sevgiler..

hayalayaz 27-10-2007 09:30 PM

buraya gelipte bize bir merhaba demeyen onbinlere sataşayım yatcam..bir kaç kişiyi ayrı tutarak konuşuyorum..efendim onlar kendilerini biliyor zaten...diğer onbin sayını içinde olanlar ..ayol bir merhaba deyin...ay dur vazgeçtim..daha önemli bir şey geldi aklıma...şimdi söleyin bakiiim bizi onbinlermi okuyo... sevincli

şu ana kadar secret hariç( o kaç sattı bilmiyorum) on bin kişi tarafından okunan kitabı boşverin, yazı varmı?...(o kadar kitap okunmadığını biliyoruz..millet olarak kitap okumadığımız söyleniyor)..arkadaşlar bizleeeeer,yazısı onbin kişi tarafından okunan yazarlarız..şurda 20- 30 kişi en çok okunan yazıları yazıyoruz...içerik ne olursa olsun..okunuyor...bana bi şeyler oluyor...yükselmeye başladım..oturduğum yerde..astral değil..uçuyorum resmen..kendimi tarif edebilmem için uçan adam smileyi olması lazım..biz neymişik be abi...bu moralle hepinize iyi geceler der..uyumaya giderim..halloooo onbinler bu gece rüyalarınıza uçuyorum..ve size neden yazmıyosunuz bakiiiim diye hesap soruyorum..

pisimbat 27-10-2007 09:36 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sağol pisicik..sudan korkmayan cesur yüreğim benim..ben kedileri çok severim..küçükken nerede kedi görsem kucağıma alır sevmek isterdim..artık nasıl sevmektiyse o,kedicikler can havliyle..elbiselerimin göğsüme gelen yerini yırtarlardı..sonra bir yavru kedi almış ablam ben iş seyahatindeyken..eve geldim..pıtırcık dolaşıyor evin içinde...karşıdan seviyorum..bir ara..ablam hayal sen kedileri çok severdin..istermisin şimdi bu,onu hissedip gelsin ayağının dibine, miyavlasın beni kucağına al diye..aradan yıllar geçmiş kedi sevmeyi unutmuşum..kedicik zaten çok minik..yürümeyi bile beceremiyor..güldüm ben...konuşuyoruz ablamla işten güçten, kalkmış köftehor,ayağımın dibine gelmiş kucak istiyor..aldım tabi..anladı benim kendi familyasından olduğumu..göğsümde uyudu..aylarca, sabah uyanır toprağına pislettikten sonra gelir suratını ağzıma vurup kendisini öptürerek beni uyandırır..mamasını yerdi..sonra boşver sonrasını... kedileri çok severim ben ..onlar doğduklarında bilge olarak doğarlar...tüm kedilere saygılı sevgiler..

hayalcim kediler kimleri seveceğini vede kimlerin onları seveceğini hisseder senle aramızdajki gizli bağın sırrı yine kedilerde gizli bence bu hayatta karşılısız olan sevgilerin bşriside hayvan sevgisidir,biri anne(baba),çoçuk ,ve tabikide allah sevgisi gerisi boşşş

shamanic 27-10-2007 10:26 PM

http://joanongovernment.homestead.co...tch_smiley.gif
http://joanongovernment.homestead.co.../godmother.gif
http://joanongovernment.homestead.co...godmother2.gif

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../FlyingCat.jpg cat56

girlhaha girlhaha girlhaha

pisimbat 27-10-2007 10:42 PM

alk78 thumbsanim ark5

PSİKO 28-10-2007 12:08 PM

herkese selam bavul hazırlıodum bi bakam dedim siteye pazar pazar nie hareketli değil bu sitee dusun

pisimbat 28-10-2007 01:25 PM

cat56 burda dr kardeşim birazdan herkes gelir meraklanma sen tehdit ediyorum tırmlarm diye koşa koşa geliyorlar vallahi aa34,bende önümüzdeki hafta çarşambadan sonra 1 hafta kadar olamıcam
dönüşte neden ve sebeplerini yazarım uzun uzun anılar biriktirmeye farklı ve mecburi bir ortama gidecegim sen anlarsın dr. ark5 herşeyin hayırlısı bakalım . terli345 şaşkın dusun
elveda ile merhaba arasında sıkıştım galiba şimdilik hoşçakal demek zamanı sadece muaama cat56

PSİKO 28-10-2007 01:33 PM

anladım ablam anladım hadi hayırlısı bakalım takip edecem seni peşini bırakmak yok güngün rapor alacam 8977

pisimbat 28-10-2007 03:26 PM

eyvallahh dr kardeşim

shamanic 28-10-2007 04:02 PM

pisimbatım .. doktorum.. nerelere gidiyosunuz...

gittiğiniz yerden buralara bağlantı kuramaz mısınız...

gerçi gönül bağımız hep var ama.. harfsel bağda arıyor insan..
yinede çok güzel günler geçirin.. her ne sebep ile gidiyor olsanızda..
mutluluklar yaşayarak dönün... sevinçli güzel haberlerinizi bizlere duyurun.. ark5

PSİKO 28-10-2007 04:05 PM

bindik bi alamete gidioz kıyamete sevincli

pisimbat 28-10-2007 04:25 PM

utananadam vallaaa ben kıyamete falan gitmiyorum işlerim var daha benim dr beycik sende git newyork una ben buralardayım ama az bir süre gelemicem aranıza telaşa mahal yok dönüşümde enteresan yazılarımı okursunuz bildiğiniz üzere benim yazılarımı takip ediyorsanız eğer hayatın ta içindendir ,biraz hüzünlü olsamda asi ,hırçın ve savaşçı bir cat56 ortada fol ve yumurta yokken bişi yazmak istemiyorum fol ve yumurta olunca omlet yaparız birlikte sevincli hem burdayım çarşamba gününe dek yahu tırmalamaya devam edicem beni zileyin siz bakın birçok başlık açıyorum yazın oralara katılın susmayın tırmık geliooooooooo 44

25emel 28-10-2007 04:51 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
utananadam vallaaa ben kıyamete falan gitmiyorum işlerim var daha benim dr beycik sende git newyork una ben buralardayım ama az bir süre gelemicem aranıza telaşa mahal yok dönüşümde enteresan yazılarımı okursunuz bildiğiniz üzere benim yazılarımı takip ediyorsanız eğer hayatın ta içindendir ,biraz hüzünlü olsamda asi ,hırçın ve savaşçı bir cat56 ortada fol ve yumurta yokken bişi yazmak istemiyorum fol ve yumurta olunca omlet yaparız birlikte sevincli hem burdayım çarşamba gününe dek yahu tırmalamaya devam edicem beni zileyin siz bakın birçok başlık açıyorum yazın oralara katılın susmayın tırmık geliooooooooo 44

iyidik böle folsuz yumurtasız f678h folsuz yumurtasız kalalım razıyım sensiz deil ttli3

PSİKO 28-10-2007 05:14 PM

yarın sabah takrardan yatcam ameliyat masasına parça alıncak ciğerimin alt kısmından
zaten bu ciğerimiparça parça alıp bitircekler bende de kanser felan kalmayacak wave

selimeb 28-10-2007 05:16 PM

ya bişe sorcaktım bu canlı fm yayını ne için diğer radyolar gibi müzik çalması içinmi yoksa başka amaç için mi 9 u bekledim anca müzik çalıyoı aydınlatırsanız iyi olur şimdiden teşekkür. dusun

pisimbat 28-10-2007 05:18 PM

sağol emelcim ark5 benim yok biryere gitmiom bi işim var onu halledip döncem sevincli benden kurtuluşunuz zor be güzelim cat56 aldınız başınıza işte
Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
yarın sabah takrardan yatcam ameliyat masasına parça alıncak ciğerimin alt kısmından
zaten bu ciğerimiparça parça alıp bitircekler bende de kanser felan kalmayacak wave

ah be dr bey oğlum gel ben bir tırmıkta hepsini alayaım allah yardımcın olsun cat56

25emel 28-10-2007 05:41 PM

Alıntı:

selim Nickli Üyeden Alıntı
ya bişe sorcaktım bu canlı fm yayını ne için diğer radyolar gibi müzik çalması içinmi yoksa başka amaç için mi 9 u bekledim anca müzik çalıyoı aydınlatırsanız iyi olur şimdiden teşekkür. dusun

hoşgeldin arkadas hismiley yayın programını,deginmek istediği konuları yayın sahibi dj düzenliyor. müzik hayatın en merkezi noktası gibi benim için... yayını yapan ben olsaydım yine bölee sarkı türkü dinlerdiniz,hoş yazılar makaleler okurdum sesime tahammül etmek zorunda kalırdınız girlhaha
genel yayın akışı ile ilgili fikirleriniz önerileriniz var ise sayet paylaşabilirsiniz. sapkal89

selimeb 28-10-2007 05:55 PM

yanıtınız için teşekkürler.Güzel bi site hatta örneğine rastlamadım.Çok şeyde öğrendim ve uyguluyorum.sadece şaşırdığım bir şey var site sahiplerinin (siteyi yönetenlerin )bütün insanlarla nerdeyse tek tek ilgilenmesi.Bu aşk sevgi hizmet yada tanımlayamayacağım şey nerden geliyo.herneyse boşverin süpersiniz takipçinizim sürekli...çok şeyler öğrenecem daha çooook.

25emel 28-10-2007 06:35 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı

khkh56 khkh56 ya arkadaşlar bizim bu uşakta tam bi hanibel potansiyeli var gibi geliyor bana ne dersiniz? aa34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM.