![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler cafe halkı ben geldim. çay getir bana bizim oğlan kap gel hadi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) la çaylar iki oldu, misafirim gelecek birazdan. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) caribbean içtiğim çayın kokusunu mu aldın sevincli.çay ne demek,sen iste,al buyur kahvesmiley.oh çayın geldi,müziğin babasını çalıyo nurhanza ablam da kebap.bu dünyada işin iş kardeşim sevincli sevgilerle smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 almaz mıyım dünyanın öbür yanında çay içsen yine anlarım. sağol bacım iyi geceler. sevgiler sana da kaç gündür görüşemiyoruz ya. müziği nasıl dinleyebiliriz anlatsana ben de dinliyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli bi kaç gün işim var biliyosun ya raporla uğraşıyorum.ondan pek muhabbete dahil olamıyorum .ama sitemizin sayfası çoğunlula açık super.radyoyu dinlemek için;adres çubuğunun altında bi çubuk var site sayfasının en üstünde.eğer sayfayı açtığında çalmıyosa ,play tuşuna bas çubuk üzerindeki,o da olmuyosa sayfayı yenile ya da siteyi kapa tekrar aç.iyi geceler.benden de sevgiler cnm kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) super şimdi oldu yav terli345 ne zamandır arıyodum radyoyu. sık kullanılanlardan giriyordum hep ondanmış demek ki. anasayfadan girdim oldu. ulen yaaa şimdi site daha bi canlı oldu. heheheh cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatım değişti sakinleriiiii hepinize mutlu, iyi pazarlar gulensmiley hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam ve günaydin cafe halki, cooooooooook güzel cooooooooook neseli cooooooooook huzurlu bir gün gecirmeniz dilegi ile kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tünaydınnnnnn Sitemizin güzel insanları nerdesiniz?Pazar kahveniz benden hemde bol köpüklü... http://farm4.static.flickr.com/3161/...763c2f41_b.jpg Hayal ablam rüyamda ikram edemedim sana kahveyi burdan kabul et lütfen ttli3 Redflowers,shamanic,suzzy sizler kahveye dayanamazsınız kokusu gelmedi mi oraya? Herkese afiyet olsun.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yine geç kaldım yaw.Ben içtim sabah kahvemi ama bu da pek bi köpüklüymüş en afillisinden.Ellerine sağlık gülüm.Ne güzel bir gün bugün. Kafada herşey oturmuş yerine,plan var program var,huzur var,neşe var,canlarım ciğer parelerim sizler varsınız. Hepinize kocaman öpücükler canı gönülden kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Afiyet şeker olsun.. Sabah içmişsin olsun buda öğle keyfi için olsun..iyiki sende varsın.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben yapamıyorum kahve heheheh artık haftaya anneme yaptırırım, iki gündür kahve kahve, kahveye çekim yaptırdınız beni aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvelerinizin yanina kurabiyelerde benden ttli3 tatli yiyelim tatli konusalim daima diye onayi http://lh4.ggpht.com/fatoos1976/R5bz...jpg?imgmax=512 afiyet olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ellerine sağlık zeyneb'cim.Çok makbule geçti.Şimdi biri gelir sorar ha makbule nerden geçti diye ama sitede yok o soracak kişi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) makbule nerden kim? nerden geçti khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Al bir tane daha çıktı başıma. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kafede manyaklık yapmak istiyorum şimdi, evet başlayalım. kendi kendime çet yapmak istiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kendime kahve ısmarlıycam şimdi. http://img528.imageshack.us/img528/7...ahve250hl0.jpg al caribbean kahveler şirketten |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dostum teşekkür ederim, yalnız süttozu falan yok muydu biraz acıymış, neyse 1 fincan kahvenin 40 yıllık hatırı vardır derler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Güneşte çok fazla kalma caribbean.Bak Ankara güneşi adamı böyle çarpar. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa34 dışarı çıkmadım ya daha. gıcıklık yapmak istiyorum kimse yok, ben de mecburen bu şekilde bir yol seçtim. bi hüzünleniyorum, bi neşeleniyorum. anlamadım ben bu işten, en sonunda sıyırıp gitmiyim de. blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhhhhhhhhhhhh valla gelsin tatlılar gitsin kahveler hiç bize ikram eden yok bu kafenin işletmecisi kim şikayet ediyorum shamanic abla görüyosun hep kendileri yiyolar bize hiç vermiyolar smil56 kapatma cezası verelim s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Gülüm ben bilsem bende koyucam zaten.Bilmediğimden bu arkadaşların eline düştüm zaten.Bi kahve söylesinler diye dört dönüyorum etraflarında sen bilmiyorsun neler çektiyorlar bana ah ah sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şaşkınlık içersindeyim blissy bizim redflowers siteye nasıl kahve servisi olur bilmiyor dusun buna kim inanır redflowerscım?Hele hele sen birine muhtaç olucaksın sadanim daha neler 44 kızlar ben köpüklü kahveyi çok güzel yaparım ben koyarım üzülmeyin.Ama benide biri düşünsün ben kahve sevmiyorum soğuk şeyler ilgimi çekiyor yok mu ikram edicek? Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ceren ben sana hızlanmış kurs veririm girlhaha ama banada soğuk içicek ikram ediceksin tamam mı? f678h Alıntı:
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili shaman nasıl siteye resim eklenir anlatmış.Umarım size yardımcı olur. Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım duru'cum ben resim eklemeyi biliyorum.Biliyorum da o kayfe resimlerini,pasta börek çörek nerden bulucam onu kestiremiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Senin bildiğini zaten biliyorum ama bilmeyen arkadaşlar var diye sevgili shamanımızın yazılarını buraya kopyaladım. s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers google amca söylesin sana, görsellerden gir. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Caribbean kahve istemiyorum soğuk bişey istiyorum dedim sende ****mı anladın?Teşekkür ederim ama şöyle sade gazoz falan tarzı olursa daha iyi olur.Çok şeymi istiyorum? sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) istediğin gazoz olsun, hangisini seviyorsun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM. |