Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Pamukk 15-07-2008 12:24 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ben şimdi kötü bişey yapyorum ,bu saatte nutella yiyorum aa34 aa34 şaşkın nappiim dayanamıyoruuuuum bisiklet utananadam

Novos 15-07-2008 12:29 AM

ben ne zamandır yemiyorum nutella canım çekti şimdi gulensmiley

Pamukk 15-07-2008 12:30 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ben ne zamandır yemiyorum nutella canım çekti şimdi gulensmiley

aa34 aa34 ya carribean çok fena bağımlılık yapıyoooo 4897 >:( mlk34

ama mutluluk verdiği kesin super

Novos 15-07-2008 12:32 AM

yarın gidecem alacam bir nutella akşam yazacam ben de buraya nutella yiyorum diye aa34
kesin öyledir, seratonin var evet

Pamukk 15-07-2008 12:35 AM

Alıntı:

yarın gidecem alacam bir nutella akşam yazacam ben de buraya nutella yiyorum diye aa34
kesin öyledir, seratonin var evet

nutella ve senin aranda iki nokta yapalımmı aa34 ttli3 yarın bekliyorum carribean buraya yazacaksın serotonin takviyesi yapalım bünyeye gulensmiley

Belgin ∞ 15-07-2008 12:39 AM

Sitemizde sanal reklam uygulaması yapılmaktadır. sevincli
Ay ne şanslıyım artık hiç aram yok çikolatayla falan.Eskiden bi kase bana mısın demezdi.Bu telkinler mi bişi yaptı ne hiç canım çekmiyo artık.(Bunu da telkinlere bağladım ya alkış bana.Bir bu kalmıştı khkh56 )

Pamukk 15-07-2008 12:40 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar o çukulata için subliminal mesaj olmasın..dün bende aşerdim resmen bugün gittim aldım..normalde pek yemem..bu gün özellikle onu canım çekti.. ooo67

valla canımcım abalcım böyle bir subliminal mesaj olamaz ,ben bu mesajın tadını başka hiçbir şeyde bulamyorum ttli3 şimdi arkadaşlar kafama birşeyler atacak nerden canımızı cektirdin bu saate diye aa34 şaşkın terli345 ,ablacım yiyielim boşverr gencken yicez dimi aaa daha genciz ayol kiss3 girlhaha

Novos 15-07-2008 12:42 AM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı

nutella ve senin aranda iki nokta yapalımmı aa34 ttli3 yarın bekliyorum carribean buraya yazacaksın serotonin takviyesi yapalım bünyeye gulensmiley

öyle bir canım çekti ki yok yok kesin alacağım, yazacam

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar o çukulata için subliminal mesaj olmasın..dün bende aşerdim resmen bugün gittim aldım..normalde pek yemem..bu gün özellikle onu canım çekti.. ooo67

nutelladan var kesin acaba kontrol mü etsek müziği sona dayayıp dusun , bu kadar tesadüf olamaz herşey

Pamukk 15-07-2008 12:42 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ay ne şanslıyım artık hiç aram yok çikolatayla falan.Eskiden bi kase bana mısın demezdi.Bu telkinler mi bişi yaptı ne hiç canım çekmiyo artık.(Bunu da telkinlere bağladım ya alkış bana.Bir bu kalmıştı khkh56 )

ay galiba bu akşamki yaptıgımız iki noktaların enerjsisi bana bişeyyaptı khkh56 khkh56 k8908

Akulina 15-07-2008 12:47 AM

Ben Peat yapmıştım çikolata bağımlılığıma baya iyi geldi,eskisi kadar fazla yemiyorum artık...Ama Nutella istedi canım şimdi:)

Pamukk 15-07-2008 12:50 AM

aslında benim de yapmam lazım "can sıkıntısından çikolata yediğim için kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum"
ya bir ara her akşam yatmadan once yer mi bir insan ağla eve almamak lazım kesinlikleeeee şaşkın utananadam

Novos 15-07-2008 12:50 AM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ay galiba bu akşamki yaptıgımız iki noktaların enerjsisi bana bişeyyaptı khkh56 khkh56 k8908

bende de bir saattir acayip uyku var, dayanamayacam yatcam artık. telkinlerde var bir şey hadi hayırlısı heheheh

Pamukk 15-07-2008 12:54 AM

benim vardı ama kaçtı şaşkın uyku duzenim çok bozuldu normalde cok gec yatmam ve gec yatmak hayatta da istemem ama bu ara bozuldu,kitapokuyup yatıcam en guzeli b456 ttli3

Belgin ∞ 15-07-2008 12:56 AM

Pamuk'cum güzel bir uyku düzeni kur kendine.Yakında işe başlıycaksın zorlanırsın sonra. aa34

Novos 15-07-2008 12:58 AM

bende de tam tersi iki gündür bi uyku basmaya başladı. 2-3 den önce uykusu gelmeyen adam, şimdi 12den önce esnemeye başlıyor.
iyi geceler pamuk hismiley

Pamukk 15-07-2008 01:02 AM

Alıntı:

Pamuk'cum güzel bir uyku düzeni kur kendine.Yakında işe başlıycaksın zorlanırsın sonra. aa34

khkh56 aa34 aa34 bitanem eveeeet sevincli ark5 nasıl düşünememişim ,tembel günler geride mi kalıyo neee sevincli sevincli bisiklet aa34 aa34

Pamukk 15-07-2008 01:02 AM

Alıntı:

bende de tam tersi iki gündür bi uyku basmaya başladı. 2-3 den önce uykusu gelmeyen adam, şimdi 12den önce esnemeye başlıyor.
iyi geceler pamuk hismiley

iyi geceler iyi uykular carribeaaaannnn t678 t678 uykulusmile uykulusmile super

Belgin ∞ 15-07-2008 01:05 AM

E kalsın artık gülüm.Vakti geldi ama di mi?Benim için sorun yok.2 saatte aynı 8 saatte aynı.Ama sen başla hazırlıklara. sevincli

Pamukk 15-07-2008 01:06 AM

hadi ben de gideyiiim ,biraz kitap okyup yatayım ttli3 çok huzurlu hissediyorum bu gece http://img361.imageshack.us/img361/4844/a124hx.gif guzel ikinoktalarınız ,enerjileriniz,dualarınız için şükürler olsun ,hepinizi çook seviyorum kiss3 kiss3 kiss3

Lier22 15-07-2008 08:54 AM

Herkese Günaydın !!! fbsmile

Bu gün her şey çok güzel olacak... hismiley
smiliyface

http://img180.imageshack.us/img180/3...utluluk1qw.jpg

shamanic 15-07-2008 09:05 AM

Belgin ∞ 15-07-2008 10:24 AM

Günaydııınn. skan67 Harika güneşli bir gün daha.

melodiss 15-07-2008 10:40 AM

selam actionsmile

http://img255.imageshack.us/img255/9610/cicek6ftiw4.gif
http://img255.imageshack.us/img255/9...edc3b88a68.jpg

Belgin ∞ 16-07-2008 08:55 AM

Günaydın arkadaşlar.Gününüz aydın,neşeniz bol olsun.

MalloryKnox 16-07-2008 09:32 AM

Günaydın Arkadaşlar!!!

Üniversite tercihi yapacak arkadaşlarımız için bir önerim var. Onların meslekler hakkında bilgi bulabileceği bir konu açalım. Okul bittikten sonra hangi alanlara yönelebileceği, nerelerde çalışalabileceği konularında fikirler verebiliriz. Meslekler hakkında internette çok fazla bilgi var biliyorum ama hiçbiri bir meslek sahibinin anlattığı kadar doyurucu değildir eminim. Aslında beraber çalıştığımız insanların meslek seçimlerinden de örnekler verebiliriz. Hangi okulu okudu, hangi kursa gitti, şu anda bu işle meşgul ama ilerde şunu şunu yapabilir gibi bilgilendirmeler yapsak? Ne dersiniz?? Sevgili Moderatörlerimiz bu konuda yönlendirme yaparsa süper olur ttli3

Forumda böyle bir başlık olup olmadığını araştıramadım. Eğer böyle bir başlık varsa tembelliğimi mazur görün ttli3

teoman_ 16-07-2008 10:30 AM

günaydın herkeslere

umelihad 16-07-2008 10:41 AM

Günaydın, arkadaşlar, ben çok mutluyum benim için çok güzel bir gelişme oldu. Mayıs ayında bir adet güneş gözluğu almıştım. Dün takarken kırıldığını gördüm. Dün akşam iş dönüşü aldığım yere gittim görevli arkadaş o kadar iyi davrandı ve aynısın yenisini verdi. En güzeli malımız hatalıdır, nazar olmuşunuzdur dedi. Para almadan yenilendi. Çok mutlu oldum. Benim için yeni bir olay sizlerle paylaşmak istedim. Görevli arkadaş nazar için orjınal taşlı bileklik almamı tavsiye etti. Akşam alamadım benim için özel taş varmı öğrenmem gerekiyor. Koç burcuyum (doğuma göre kımliğe göre ikizler) ben işin içinde çıkamadım yardımcı olurmusunuz...
Her zaman cevrenize güneş olun sevgiyle kalın.....

*zeyneb* 16-07-2008 12:10 PM

tüm hayatimdegisti kafesine günaydinlar kiss3

güzel günlerimiz olsun bugün

http://www.manzararesimleri.net/manz...ri%20(113).jpg

sanemce 16-07-2008 04:30 PM

sen çok yaşa emi.. benimde düşündüğüm birşeydi bu.. ben AÖF okuyacağım başka yolu yok ama hangi bölümü okursam ne gibi imkanlara sahip olurum diye düşünüyordum. düşünmekten ziyade bir bilene sormak daha akıllıca geldi.. evet evet böyle bir başlık altında paylaşımda bulunalım super

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Arkadaşlar!!!

Üniversite tercihi yapacak arkadaşlarımız için bir önerim var. Onların meslekler hakkında bilgi bulabileceği bir konu açalım. Okul bittikten sonra hangi alanlara yönelebileceği, nerelerde çalışalabileceği konularında fikirler verebiliriz. Meslekler hakkında internette çok fazla bilgi var biliyorum ama hiçbiri bir meslek sahibinin anlattığı kadar doyurucu değildir eminim. Aslında beraber çalıştığımız insanların meslek seçimlerinden de örnekler verebiliriz. Hangi okulu okudu, hangi kursa gitti, şu anda bu işle meşgul ama ilerde şunu şunu yapabilir gibi bilgilendirmeler yapsak? Ne dersiniz?? Sevgili Moderatörlerimiz bu konuda yönlendirme yaparsa süper olur ttli3

Forumda böyle bir başlık olup olmadığını araştıramadım. Eğer böyle bir başlık varsa tembelliğimi mazur görün ttli3

MalloryKnox 16-07-2008 05:26 PM

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Arkadaşlar!!!

Arkadaşlar konuyu açtım!!!! sevincli Tavsiyeleri bekliyoruz!!!!

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12867.0.html

ziyaretcixy 16-07-2008 09:02 PM

selam millet ben geldim... Bu arada çekim yasası kitabıma başlıyorum coffe2

Novos 16-07-2008 09:35 PM

herkese iyi akşamlar. smiliyface

birmutluluk 16-07-2008 10:55 PM

günlerdir uğrayamıyorum siteye sanki çok uzuunn zamandır uğramamış gibiyim fransız kaldım herkese iyi geceler

Belgin ∞ 16-07-2008 11:00 PM

Selam nasılsınız site sakinleri.

Novos 16-07-2008 11:11 PM

asalett hoşgeldin diyelim o zaman sana smiliyface ben iyiyim diyeyim kendi adıma, sağol.

birmutluluk 16-07-2008 11:19 PM

teşekkürler canım çok incesin uykum geldi ben birazdan yatıyorum herkese allah rahatlık versin

Novos 16-07-2008 11:22 PM

orta 1de çiko derlerdi ama bana, hatta adım lombi tavuğa çıkmıştı :) şimdi dediğiniz gibi ince gibiyim. teşekkür ederim ablacım, iyi geceler size.

Lier22 17-07-2008 08:50 AM

günaydın sitem...
hepinize günaydın dostlar...
bu aralar biraz hüzünlüyüm ama bu gün atlatacağım galiba...
içimde öyle bir heyecan varki...
eğer iyi bir gelişme olursa haberdar edeceğim...
http://img85.imageshack.us/img85/3980/vahaazl0.jpg

melodiss 17-07-2008 12:30 PM

selam arkadaşlar actionsmile

lier abim sensin dimi blook noldu senin isme ya dusun neyse aynı duyguları paylaşıyoruz bugün hayata tekrar dönüyorum ben kiss3

http://www.resimmax.com/data/media/2...e_yunuslar.jpg

Lier22 17-07-2008 12:40 PM

evet benim melodis kardeşim...
iyi vallaha senin neyin var hayırdır...

isim konusu şey...
biraz değişiklik yapayım dedim...
eskisine döneceğimde biraz böyle... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.