![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier Merhaba ben açacaktım kafeyi ama uyuya kalmışım.Yedek anahtar varmış sende kafeyi açmışsın bakıyorum.Bitki çayları dolaptaydı.Bulabildinmi bilmiyorum.Şuanda içecek ne var Bugün şöyle rahat rahat bir alıç çayı içeyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar... abi sana zahmet oluyor ama bende herzamankinin en sertinden alsam fena olmaz... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese günaydınlar, Lier'ciğim yine döktürmüşsün . sabah sabah çok iyi gitti. Uzun süredir şiir okumuyordum senin şiirlerinle yeniden okumaya başladım. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben bugün kapiçino(yazışa bak sevincli) istiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serpil ablacım Lier bugün yine farklı uyanmış.Lier karaları çıkar beyazları giy hemen.Modunu değiştir.Bak güneş hep bizim doğuyor.Tamam bu günlerde biraz fazla yakıyor ama yine de doğuyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende istiyorum kahve.. sevincli şöyle en keskinlerinden olsun.. pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu orman görüntülerine bayıldım çok güzeller... Güzel bir sade kahve iyi giderdi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar çok çok teşekkür ederim... dün tarlaya gittim çalışmaya... güneş gerçekten de yakıyor... sizin sevginiz de bir başka türlü... mesajları görünce moralim düzeldi... smiliyface hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... burda kafeyi genelde ben açarım cedrus48 ... (şaka tabi..) ceren18 tebrikler... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok yoğun çalışıyorum sitede sadece bulunabiliyorum... cevap yazamadığım için kusura bakmayın... hepinizi çok seviyorum... bana kolay gelsin... bisiklet bisiklet bisiklet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahve isteyenler bu tarafa buyrun sıcak sıcak taze taze http://www.hizliresim.com/2008/8/15/992.jpg günaydın herkeze mutlu umutlu gunler gerce öglen oldu tünaydın sevincli koceli koceli duy sesimizii bu gelen bigci nin ayak sesleriii yarım kalan bi hesabı gormeye gitcem oraya sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier ben buraya üye olalıdan beri kafeyi devraldım sabah erken saatte açıp gece geç saatte kapamak bana kalmış.Bugün bakma uyuya kalmışım.Saat gece 4.00 de şöyle bir uzanayım dedim uyuyakalmışım.Yoksa kafenin sabah açılışını ve çay servisini kiseye bırakmazdım.Melodis günaydın.Gerçi sende ben gibi gece geç yattın aslında biz sen ve lier le şöyle yapalım nöbet yazalım.kafe nöbeti kafeyi açma ve kapatmak için nöbetleşe çalışalım.Ne dersiniz? Bigci kardeş bana şöyle bol köpüklü şekersiz bir kahve lazım 3 gündür uykusuzm.3 günde toplam 5 saat uykuyla ayaktayım.Sebebi ise bu forum.Üye olalıdan beri bende uyku bırakmadı.müptelesı oldum kopamıyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sana en iyisi horoz dirilten lazım bilirmisin horoz dirilteni karabiberli kahve sevincli ama sen kaldıramazsın en iyisi sana güzel bi kahve yapalım buyur afiyet olsun http://www.hizliresim.com/2008/8/15/1095.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cedrus48 sakın şu sıralardaki halime bakıp beni soğuk zannetme... biraz meşgulüm bu aralar.... kafe işlerine bakacağız... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bigci kardeş sağol çok iyi geldi ama ben biberli kahveyi içtim.Ama baya sert bişeymiş.Bu kahve meksika kahvesimi heryerimden dumanlar çıkıyor.Adının horoz dirilten olduğuna eminmisin bu kahve bırak horozu koskoca fili bile diriltir.Ama kendine gelmesi için koskoca bir nehri içmesi lazım.Heralde bu kahveden sonra o 3 günde 6 saatlik uykuyuda arayacağım.Bu kahvenin ne kadar etkisi var.Hani Türk kahvesinin 40 yıl hatrı var ya. |
sen en iyisi benle takıl hoca biz arada bi dicle kızıl ırmak felan yapıyoz su izmitten geliyim bi uzayacaz kırıkkaleye yayın avlamaya geceden ag atıcaz gece 2 gibi delice nin suyunu içdinmi sen hiç kırıkkalede şahsen tavsiye etmem kafana kaya carpmış gibi oluyo sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler herkese, bu saate ancak bitki çayı gider değil mi, rahatlatır. |
ben su an buzlu kola içiyorum sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kafenin çaycısı olarak emrinizin başım üstüne ama bitki çayımız kalmadı.O kadar fazla ilgi vardıki.Ben yarın ormandan size taze bitki çayları toplayayım kekik adaçayı kuşburnu alıç vede kafemiz bitki çayına yeni katılan üyesi kantaron çayı.Ama yinede sizi bu saatte çaysız bırakmam .Birde yanında daha dumanı yeni tüten sıcak bir simit ve bir dilim peynire ne dersiniz? |
ismini vermeyim ama sabaha karsı içilen bi şey nedir bu işte budur sevincli http://www.hizliresim.com/2008/8/16/217.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dostum güzel çorba yapan bir yer biliyorsan.Adresini ver gidelim.Valla benimde çok canım çekti. |
sabah gidelim beraber tuzlama i...be takılalım sevincli |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ya dostlar size kaç gündür alıç çayı alıç çayı diyorum ama alıç çayı nedir? ne gibi faydaları vardır.Onu elimden geldiğince izah etmeye çalışacağım. 10 metreye kadar yükselebilen, dikenli, beyaz veya pembe çiçekli bir ağaçtır. Meyveleri 6-10 mm çapında, 1-3 tohumlu, esmer-kırmızı veya kırmızı renklidir. Hafif ekşimsi lezzetli meyveleri yenilmektedir. Alıç ağacının yaprak, çiçek ve meyveleri Orta Çağdan beri özellikle kalp destekleyici ve kalp-damar sistemi fonksiyonlarını normalize etmek için kullanılmaktadır. Herbiri, bitkiye çok güçlü antioksidant özellikler veren flavonoid (flavonlar) bileşikleri açısından oldukça zengindir. Alıç, kalp-damar sistemi (cardiovascular system) üzerinde pozitif etkiler gösteren 3 grup ana bileşik içerir. Bu bileşikler; triterpenoid saponinler (triterpenoid saponins), aminler (amines) ve flavonlar (flavonoids) ’ dır. Alıç’ ın antioksidant etkisi, serbest radikal oluşumunu engelleyerek (inhibe ederek) kalbin tümünü olumlu yönde etkilemektedir. Avrupalı araştırmacılar, bu bitkinin kalp ve beyne olan kan akışını ve kalbin kasılma gücünü artırdığını, kalbi düzensiz atışlara (kalp ritm bozukluğu) karşı koruduğunu ve kan basıncını (tansiyon) dengelediğini göstermişlerdir. Alıç içerisindeki etken maddeler kalp kasları dejenerasyonunda ve koroner damarlardaki daralmalar sonucu gerekli miktarda kanın ve oksijenin kalp kaslarına gönderilememesi durumundaki oksijen yetersizliğine karşı da kalbin korunmasına yardımcı olmaktadır. Alıç, damarları genişleten bioflavononid’ ler açısından da oldukça zengindir. Bu bileşikler çok güçlü antioksidanlar olup; kalbe oksijen ve kan akışının artmasına yardımcı olurlar. Bu durum kalbin kan deveranı için harcamak zorunda olduğu gücü azaltır ve kalbi rahatlatır. Ayrıca bioflavonoid maddeler kan damarlarının çeperlerini güçlendirir ve vücudun diğer bölgelerine olan kan akışını da düzenler. Alıç içerisindeki bileşiklerin kolesterolü ve damarlardaki plaket oluşumunu da azalttığı gösterilmiştir. Kalp hareketlerini yatıştırıcı ve düzenleyici olarak, tehlikesizce uzun zaman kullanılabilir. Alıç, çeşitli kalp ve kan dolaşımı hastalıklarında rahatlıkla kullanılabilecek ender bitkilerden en başta gelenidir. Kalp ritim bozuklukları (arrhythmias), sinirsel kalp çarpıntıları, kalp yetmezliği, ağır enfeksiyon hastalıkları sonrasındaki kalp kasları zafiyeti, kalp krizi sonrası, yüksek kan basıncı, damar sertliği alıç meyvesinin başarıyla kullanılabileceği alanlardır. Alıç, bedendeki sıvı birikimlerinin dışkılanmasını da sağlayabilir. Ayrıca; sinir sisteminde yatıştırıcı, spazmları azaltıcı, idrar söktürücü etkileri de vardır. Alıç’ ın içerdiği maddelerde vücudda birikme, zehirlilik ve alışkanlık yapma gibi özellikler olmadığından uzun süreli kullanıma uygundur.AFİYET OLSUN |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın cafe.Kimse gelmeden seni ben açtım bugün.İyi günler olsun.Kandiliniz mübarek olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Redflowers seninde kandilin mubarek olsun Allah hayırlara vesile etsin.Yine sitede kutlama günü yaşanmış .Ne güzel üniversite kazanma haberleri var. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet ablacım sitemiz üyeleri çok güzel yerler kazandılar.Onları buradan bir kez daha tebrik ediyorum kiss3 İlk defa bu ay bu kadar kutlama oldu.Neredeyse hergün güzel bir gün kutladık.Daha nicelerini kutlarız inşallah.Ben yavaş yavaş gidiyim.İşler yoğun 2 gündür.Seni buldum ya anlatır da anlatırım ben şimdi tutamam çenemi.Öpüyorum çok kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın hepinizin klandili mübarek olsun.Bizden çaycı falan olmaz 2 gündür uyuya kalıyorum.müşteriler dışarıda kalıyor.Allah tan kafenin anahtarı sadece bende değil sabah erken gelen açıyor kafeyi.redflowers maşallah erkencisin Allah işlerini kolaylaştırın tüm işlerin yolunda gitsin.redflowers bende şöyle pazartesi bir konuşursam müdür beyle birde kabul ederse tutmayın beni.kafede tüm çaylar benden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkezin günü ferah umutları aydın olsun kandiliniz mubarek olsun hava o kadar güzelki yerinde duramıyor insan |
bana kolayı bırakdırcan bi yöntem biliyosan söyle lütfen cünkü bırakamıyorum günde en azz 2.5 litre içmezsem kendimi iyi hissetmiyorum sag sola saldırıyorum cok feci sekilde bagımlıyım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hepinize merhabaaa kandiliniz kutlu yarınlarınız umutlu (eee başka ne desem ) her saniyeniz mutlu geçsiin (oldu mu? sevincli) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok kafiyeli olmuş kaafinur y789 .Seninde kandilin mübarek olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu gün berat kandili...... kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.... smiliyface |
çayla kurtaramazsın.... 44 selam.. sapkal89 Kandiliniz Mübarek Olsun... ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [/quote] sadanim sadanim sadanim çayla kurtaramazsın.... 44 selam.. sapkal89 Kandiliniz Mübarek Olsun... ttli3 [/quote] Ben ikramdan korkmam peki gelin vien1 hepinizi kütahyada misafir edeyim güzel bir orman gezisi ardından orman içinde bir dağ evinde şömineli bir yemek ve tüm dostlarla hoş bir sohbet yetmezmi.Ama sizler peki gelebilecekmisiniz kutlamaya hem seninde kutlamanı yapmış oluruz forum dostları ile vien1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyface gerçekten çok güzel olur... ama şöyle 1 ay sonraya fln erteleyelim... sapkal89 biz senden sözü alalımda.... 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 1 ay sonra diyorsun da senin okul ne olacak okul ne zaman açılıyor.?İnşallah dediğin gibi işim olsun emredin.Hatta olmasada emredin sizin gibi dostlara ark5 can kurban kapımız her zaman açık blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kütahyada bi buluşma hazırlarız... 1 gün için o güne hepimiz ayarlar işlerini... istanbulda,ankarada, izmirde toplandılar ben gidemedim... 789569 bu seferkine gidebilirim inş. sapkal89 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) daha ne isteriz süper olur bence... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM. |