Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Novos 13-08-2008 01:48 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

şaşkın hemmmm, durak mı, doğru söylüyorsun ben de otobüs beklerim, aslında dinlenmek istediğinde, canın sıkıldığında falan da beklenebilir dimi, denemek lazım, bir değişiklik olurdu hani. durakta beklemek için illa otobüsü beklemek gerekmiyor yani, gece gece saçmaladım tamam kabul y789

melodiss 13-08-2008 01:54 AM

smil56 super

bi kahve iyi gider şimdi sana coffe2

Novos 13-08-2008 01:58 AM

oo sen de öldürdün, yok sadece cumartesi akşamları iyi gidiyor, bugün pek kahve içesim yok, teşekkür ederim.

melodiss 13-08-2008 02:06 AM

niçin sadece cumartesi? dusun

Novos 13-08-2008 02:10 AM

dur ben de kafamı kaşıyayım dusun kimyam bozuluyor yarını dökülüyorum ondan, şimdi anlamadım aslında tam olarak ne dediğini, sen de benim dediğimi anlamadın mı bana mı öyle geldi bak tekrar kaşıycam dusun

melodiss 13-08-2008 02:16 AM

benimde kafam şişti sanırım.. doğrudur anlamamışımdır... sigrt56 neyse en iyisi uyumak super

Novos 13-08-2008 02:19 AM

demlenmeyi demedin mi sen? kahveyi neye göre dedin? sana iyi geceler hismiley

melodiss 13-08-2008 02:22 AM

açılman için söylemiştim... smiliyface

tşk.ler sanada iyi geceler super actionsmile

Novos 13-08-2008 02:26 AM

hmm o zaman tamam, içerim kahveyi haftada 3-4 kez. sağol

cedrus48 13-08-2008 07:59 AM

Bugün galiba kafeyi açmak bana kaldı.hu kimse yokmu Neyse galiba herkes geceden kaldı.Ben şimdi bir çayın suyunu demliğe koyayım.Birazdan herkes damlamaya başlar.Çaysız kafe olurmu.Yalnız ben acemiyim çayı soğuk suya atıyoruz suyu kaynattıktan sonramı atıyoruz

Belgin ∞ 13-08-2008 08:09 AM

İşte geldim burdayıım.Günaydın herkese.Cedrus çayı demliğin üstüne koy.Demliğin altında su kaynayınca o kaynamış suyu çayı koyduğun bölüme dök.Altını kıs 15 dakika sonra içeriz.Hadi kolay gelsin.

Mustang 13-08-2008 08:25 AM

günaydın herkese, benimiçin biraz yoğun olacak,malum temizlik olayı...

Lier22 13-08-2008 08:46 AM

ooo günaydın dostlar, bugün kafe açılmış çaylar demlenmiş...

sabah çayını içtim ama sizinle içilen başkadır...

içelim gelsin çaylar....

durun ben getireyim...

http://www.gaxxi.com/cebelibereketga...5028276cay.jpg

cedrus48 13-08-2008 09:08 AM

Yalnız kusura bakmayın acemi olduğum için sğuk suya çay kattım önce suyun kaynatılacağını kaynayan suya çay katılacağını bilmiyordum.Bunu artık acemiliğime sayın.Çaylar tavşan kanı olmadı bu nedenle

Belgin ∞ 13-08-2008 09:13 AM

(fonda bağlama çalar)Üzülme cedrus gardaş.Biz ne su gibi çaylar içtik.Sen de öğrenirsin zamanla,sıkma canını.Bugün Lier'dan içelim yarın öbür gün sen demlersin.Öğretiriz biz sana.(bağlama biter) girlhaha

bigci 13-08-2008 09:16 AM

Günaydın mutlu günler off fena sıcak ankara

cedrus48 13-08-2008 10:38 AM

Yok yok karar verdim ben size doğal çay içireceğim ormanlardan ellerimle topladığım kekik ıhlamur veya alıç çayı demliyeceğim.Keki ve ıhlamur çayını hepiniz içmişssinizdir.Ama alıç çayını içeniniz yoktur heralde.Hepinize tavsiye ederim sağlık yönünden çok faydalı özellikle kalp damar tıkanıklıkları için

Lier22 13-08-2008 10:43 AM

az acele et ama orman kalmadı memlekette... sevincli

teoman_ 13-08-2008 10:57 AM

slm herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... sapkal89

bigci 13-08-2008 11:02 AM

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Yok yok karar verdim ben size doğal çay içireceğim ormanlardan ellerimle topladığım kekik ıhlamur veya alıç çayı demliyeceğim.Keki ve ıhlamur çayını hepiniz içmişssinizdir.Ama alıç çayını içeniniz yoktur heralde.Hepinize tavsiye ederim sağlık yönünden çok faydalı özellikle kalp damar tıkanıklıkları için

rahmetli dedem içirmişdi bi kere köydeyken
onun özel bi formulu var bide acayip bi şey içerdi o otları toplayıp banada içirmişdi tadı nane limon gibi ama o dedigin çay gerçekden guzel bi şey ben 1 kere içdim.

kübrayigit 13-08-2008 11:13 AM

uzun bi mesajım vardı ama sanırım yanlışlıkla silmişim.bir aydır siteye giremedim.son mesajım hamile olduğumdu ama bebeği kaybettim 88a hemde ne acılarla. 88a günlerce hastanede yattım.milyonda bir görülecek kornual gebelik diye birşeymiş. dusun blook beni buldu.depresyona girdim resmen. şu anda bile çok bitkinim.hastaneden çıkalı bi hafta oldu ama nekahet dönemi işte malum.bu arada dinlediğim telkinlerde yarım kaldı.devam edebilseydim belki daha iyi hissederdim ama enerjim öyle düşükki hiç bi şey yapamıyorum. sadanim sadece dingin,boş,tepkisiz hissediyorum şuan.iyi dileklerinizi esirgemeyin lütfen. 96 bunları size yazmam bile rahatlattı beni

aysegul_tirtil 13-08-2008 12:05 PM

canım cok geçmiş olsun dayanısma hattına hemen seni ekleyelim ve toplu enerji gönderelim.ben hemen başlıyorum.

teoman_ 13-08-2008 12:14 PM

sabır ve geçmiş olsun diliyorum kyigit
umarım bu zor günleri bir an önce atlatırsın sapkal89

cedrus48 13-08-2008 04:30 PM

Sabır ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum:üzülme İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp nur topu gibi bir çocuğunuz olur.

kaafinur 13-08-2008 04:47 PM

büyük geçmiş olsun kyiğit. hayırlısı ise bir daha olur. bir komşum var 12 yıllık evli ve henüz hamileliği hiç tatmadı dua et sen hamile kalabiliyorsun bu bile bir mucize bir teselli nedeni. üzülme dualarımız seninle

insirah 13-08-2008 04:54 PM

Sevgili kyigit canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ben de mart ayında bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını işittim, ama ritimsizdi ve çok dayanamadı. 2 aylık idi kalp atışları durduğunda. Ama onun yok olmadığına inanıyorum. Sen de kendini çok üzme lütfen. Şu kısacık dünya hayatı sona erdiğinde onları göreceğiz inşallah. hayal ablanın dediği gibi bir ayğı içindedir derler ark5 nooolur yıpratma kendini, hadi şimdi gülümse ve onu bu gece rüyanda görmeyi dile thumbsanim ben bunu diledim ve aynı gece bebişimi rüyamda gördüm kiss3 ark5 hiç üzülme, bir defa olmuş gene olur inşallah ilk bebeğin de cennetten seni izliyordur tender45

bigci 13-08-2008 05:08 PM

sevgili kyigit cok cok cok geçmiş olsun :( acı bi durum biliyorum bu durumda ne söylene bilirki :'( allah bi dah ayaşatmasın sağlıklı şifalar ile mutlu geçmiş olsunlar

CeM 13-08-2008 05:49 PM

Geçmiş olsun Kyigit bence kendini üzme,neden diyeceksin çünkü Japon felsefesine göre yeni ölen bir bebek sadece bedenini kaybetmiş olur,ruhu tekrar başka bir bedende (tekrar hamile kaldığında)imtihan için tekrar gönderilir super dediğim gibi bence üzme kendini bebeğine tekrar kavuşabilirsin sapkal89

cedrus48 14-08-2008 01:21 AM

Neyse kafe boşalmış herkes uyumaya gitmiş galiba.Sabah kefeyi biz açtık kapatmakta galiba bize kalmış.Ama biraz daha kalırsam bende sabah kafeyi açmaya kalkamıyacağım.Sabah erken kalkıp bitki çayı demleteceğim.Kekik ıhlamur adaçayı kuşburnu ve ve alıç çayı ama sakın diğer piyasadaki toz çaylarla karıştırmayın bunların hepsi doğal.Doğadan bizzat elimle topladığım bitkilerden oluşuyor.Ama alıç çayına baya rağbet var sabah erken kalkan yetişir.Geç kalkana ayılması için şekersiz bol köpükle bir Türk kahvesi Ha birde bana bir avatar ayarlayablecek varmı birde mesajlarımı ifade ve resim ekleyemiyorum.Yardımcı olacak dostlardan bir el uzatmalarını bekliyorum.Hepinize hayırlı geceler.Sabah çaya bekliyorum.

defnilaume 14-08-2008 01:58 AM

İyi geceler uykulusmile

cedrus48 14-08-2008 06:42 AM

Biran kafeyi açmak için geç kaldım sandım .İyi çok şükür kapıda bekleyen yok.Önce şu suyu bir ısıtayım.Artık kafemizde normal çay yok .Bitki çayları kekik,ıhlamur,adaçayı,kuşburnu ve benim gözdem olan alıç çayı.Şöyle bir bağırayım millet uyansın.ÇAYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Belgin ∞ 14-08-2008 07:37 AM

Günaydın cedrus.Ben bir kuşburnu alırım,şekersiz.

Hey site hadi bakalım sabah oldu,uyanma vakti.Kalkında sabah sporumuza başlayalım.

http://www.diyet.com.tr/upload/aerobik.jpg

Mustang 14-08-2008 08:50 AM

Günaydın ,
Benim favorim adaçayı ama alıçı bir denesem diyorum yeniliklere açığım.

teoman_ 14-08-2008 10:07 AM

günaydın türkiye...

MuminOKAN 14-08-2008 10:09 AM

saol teoman_ sanada günaydın sapkal89

bigci 14-08-2008 10:51 AM

günaydın herkeze hayırlı işler bol kazançlı günler
calısmayanlarada mutlu ve sadetli günler
ankarada olanlarada bol serinlikli günler su an yanıyorum cok sıcakkk

Novos 14-08-2008 11:03 PM

iyi gecelerr cafe, nasılosınıııızzz?

cedrus48 15-08-2008 04:02 AM

Galiba yine herkes uyudu kanalı kapatmak yine bana kaldı.Hepinize hayırlı geceler.Sabah görüşmek üzere kafe açılış saati 06:30 hepinizi bitkisel çay içmeye bekliyorum.Ha sahi bu kafenin sahibi nerelerde .kafenin sahibi burcu ile tanışmak nasip olmadı.

Lier22 15-08-2008 08:52 AM

Günaydın dostlar...
http://static.flickr.com/55/147582715_0d2656c7ed_o.jpg

Yaşamak
Bir lokma ekmek bazen
Bazen namlunun ucunda kurşun
Bazen bir odun parçası
Bazen de sırtımda kambur
/ YAŞAMAK
Bazen güzel bir melodi
Bazen de bir duble rakı
Bazen para dolu çanta
Bazen de bir nefes duman
/ YAŞAMAK
Çok güzel bir kadın bazen
Bazen de son model araba
Kuş gibi uçmak bazen havada
Bazen de çırpınış örümcek ağında
/ YAŞAMAK
Bir ışık bazen çok uzaklarda
Bazen de yıldızın kayışı karanlıkta
Var olma savaşı bazen
Bazen de ıssız bir ada okyanusta
/ YAŞAMAK
Bazen bir haziran güneşi
Bir yağmur tanesi bazen
Bazen de damarımda ki kan
Ebediyete ulaşmak bazen ölmek
/ YAŞAMAK

Belgin ∞ 15-08-2008 09:14 AM

Günaydın herkese.Lier dün yoktun merak ettim.Ama bugün gelmişsin hoşgeldin.

Hadi millet uyanın artık yahu.Öğlen oldu. blissy blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM.