![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 khkh56 http://www.erzincan-gsim.gov.tr/imag...rge/boks-b.jpg khkh56 http://img68.yukle.tc/images/1817r_g...p08nz1i5ng.jpg super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi ben gider.Size bol muhabbetler.Pazartesi görüşürüz.Beni özleyin anacım y789 tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) açılma fazla... 98569 tatilin keyfini çıkar... smiliyface hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar mutlu umutlu günler sabah sabah kahve içmek isteyen varmı benim canım acayip derecede kahve istedi nedense http://www.hizliresim.com/2008/8/8/360.jpg resmi gördükce daha bi iştahım acıldı sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın dostlar... günaydın bigci... kahveye hiç bir zaman hayır demem... içelim köpüklü köpüklü... çok da güzel görünüyor... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sabah sabah bu boyun arısı nerden geldi ya off allahım babam az evel dükanda dalga mı geçdi ciddimi dedi bilmiyorum telefonlamı konusuyorsun diyo bana boynum tutulmus yan yatık su an kafam nescafe türk kahvesinin yerini tutmuyo ya arsla bide o fincan dikkatimi cekdi özene bözene yapılmış sevincli sanada günaydın lier abicim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaslar çok güzel bir sabah ve ben son 8 gündür gayet güzel ders çalısıyorum hergün daha iyiye gidiyor birde birşey farkettim çalışırken telkinleri dinliyorum doga sesleri hepsi sanki daha verimli çalışıyorum böyle bir etkisi varmı bilmiyorum ama bende bu etkiyi yaratıyor 98569 bügun çok güzel bir gün kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biraz geç de olsa herkese günaydın sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese Merhaba Biraz önce üstadımız Redflowersla telefonda konuştuk. blissy Hepinize çok selamı var,çok eğleniyormuş akşamlarıda balık ayran yapıyormuş bilginize.. 44 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam duru nbr ..coktandır ugramıyorum bi bakim napıyosunuz buralarda hımm :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam metin hoşgeldin gerçekten yoksun uzun zamandır yokluğun belli oluyor arada uğra geldiğini belli et ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar http://www.windowsmedia.com/mediagui...o/?locale=409& adresinden online yabancı müzik (her türde) radyo yayını olarak dinlenebiliyor çok guzel super super s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler cafeeeeeeeee. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi gecelerrrrr novosibircim bil bakalım sana " neyi aldıgını " sorucam aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler pamuk hehehe ben almadım dün bitmişti annem onu yediğimi görünce aynısını almış khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) özellikle telaffuz etmedim canımız cekmesin diye ama yine de farketmiyo dimi hatırlattım khkh56 khkh56 dunk56 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hahahha aynen öyle, sen de var mı? yoksa netten gondereyim canın çekmesin khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) var hem de buyuk boy annem almış benim de , hatta dünya kupası mıydı hani milli takımın süper oyandığı ,işte onun hatıra ambalajlıları çıkmış khkh56 khkh56 ay canım cekiyo yavaş yavaaaş hayırrrrrrr sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heheheh görmüştüm eveeet onu, yiyecek ya hemen şişmanlayacan ya, dikkat et biraz kendine aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma biraz aldım zaten dusun ama daha fazla almamam lazım kesinlikle kizgin1 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi ya zaten tahmin etmiştim seni, şişmanlamış gibisin baksana sesin kalın çıkıyor aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şaşkın şaşkın bilmem aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biraz dumur oldun galiba, neyse fazla moralini bozmayayım iyisin hadi yine. aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayat beni neden yoruyorsun, madem çok günah,oyunu sen bozuyorsun. sebebi çook…. şeytan diyor ki yanaş şuna, adını anma sataş şuna, deli kader seni karşıma, çıkaracak mı bilen yok can üzülür buna taş değil, çekilecek gibi aşk değil, bu gönül her şeye aç değil, doyuracak mı bilen yok . redflowers ta yok ya yazdıklarıma dumur olacak aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben bu şarkıyı seviyorum ama çoğu sarkıyı dinleyemiyorum sözleri depresyona soktugu için sevsem deee kizgin1 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şarkıların sözleri seni nasıl depresyona sokuyor? dusun anlamadım kii |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamamı değil belki ama bazı satırları mesela "hayat beni neden yoruyosun,oyunu sen bozuyosun" mesela "deli kader çıkaracak mı seni karşıma" bunlar bana serbest bırakmaya ugrastıgım birilerini devamlı hatırlatıyo dinledikce |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hııııı anlaşıldıııı, eee sen de yeni birilerini düşün deeemi amma arkaya bakmamaya çalış biraz da önünde olanlara konsantre ol. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tabi tabi artık öyle zaten super onayi aa34 12389 ,eskiden dinlediğim şeyleri(yani öyle hatırası olan) ve beni depresyona sokanları kaldırdım hayatımdan en azından hiçbirşey ifade etmeyene kadar art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öyle de düşünme de gerçekten serbest bırak gitsin, bırak kuş yuvadan uçsun, off ben geçmişi düşünüyorum da 14 yaşımda bir kıza aşık olmuştum, bir sene öyle deli divane gezmiştim. çok şükür atlatmıştım bir senede, şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım, maalesef başka insanlara fazlaaa fazlaaa değer vermeden dolayı oluyor, halbuki onun da benden bir farkı yok. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet novosibir her kelimenle haklısın arkadasım boşver konusup onunl amesgul etmeyelim zihnimizi ttli3 ben aklıma gelice derim ki "seni dusunerek sana deger vermeyeceğim" Allah herşeyin ama herşeyin hayırlı olanını versin hepimiz için inşallah...Hayırlı olmayan hiçbirşeyi istemiyorum ben onayi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) amin inşallah öyle olur, ben de öyle derim genelde ama bazen de derim hayırsız olsa olsun ama bir şey de değişmez aslında aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar iyi geceler saygılar ! |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi pazarlar keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba,, Dün gelen yeni bir üyenizim.. Cafenize uğramak ve merhaba demek istedim.. s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin kartanesi kahvesmiley hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoş geldin kartanesi iyi paylaşımlar... sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM. |