![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın!!!!! Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli günler diliyorum! hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Anladın sen anladın. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ehuhe anladım canım anladım:),bana bir gün daha ver,onları daha yeni attım,halledeyim sonra elinizdelerdir efenim super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canımcım sana değil bir gün kaç gün istersen veriyim.Yarından itibaren 4-5 gün yokum.E deniz,kum görelim bizde biraz,uzaklaşayım şöyle açılıyım azıcık.Sen hazır et geldiğimde alırım olur mu gülüm. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Oooo canım benim iyi tatiller... tatilsmiley Geldiğinde siyah beyazlar hazır olur kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağol canım benim. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm... canım sıkkın... sigrt56 benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456 gitti arşiv... smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elektrikler kesilince hard disk üzerindeki dosyalar normal şartlarda silinmez. zaten silinmiş olsaydı sen windowsu şu an açamıyor olurdun. kardeşin seni işletiyor olmasın? C ve D diskleri üzerinde herhangi bir dosya adıyla arama yaptırsana belki bişeyler çıkar... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok elektiriklerden olduğunu bende düşünmüyorumda evet kardeşimden şüheleniyorum ama şaka değil... bu kesin kurcaladı bi yerini n9598 hiçbirşey yok cde bu doslalar gizlidir diyor D'de bilgisayarı aldığımızda içinde gelen bi kaç resim falan sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun melodis Aklında olsun arşivini D de sakla ozaman bişey olmaz. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmm anladım.. bunda gülcek bişey yok gibi ama sadanim neyse... durucum saol cnm ya hepsini D2ye koplamaz hiç aklıma gelmedi valla gelsede uğraşmazdım heralde 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki de dosyaları yanlışlıkla gizlemiştir kardeşin. bi kontrol etmekte yarar var. yöntemi şu şekilde: başlat > denetim masası > klasör seçenekleri > görünüm > gizli dosya ve klasörleri göster işaretli olmalı şu şekildeki gibi http://img528.imageshack.us/img528/826/klasorva0.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bari cafemiz temiz kalsın ya. n9598 Her yerde bu saçma mesajlara denk geliyoruz zaten. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [size=11pt] Formun daha seviyeli ve düzenli olması açısından; Paylaştığımız konularda ve yazdığımız yazılarda, Lütfen: [i]Dilbilgisi kurallarına uyulmasını, Kullanılan resimlerin, açılıp açılmadığının tespit edilmesi için önce, önizleme butonundan kontrol edilmesini, Yazıların, argo ve sokak ağzıyla yazılmamasını, Daha önce paylaşılan konuların tekrar paylaşılmadan arama butonundan kontrol edilmesini, Paylaşılacak konuların özellikle seçilmesini ( diğer sitelerdeki her yazının ve konunun paylaşılmamasını ) Kendi Adıma Rica Ediyorum.... |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şaka değil arkadaşlar emin olabilirsiniz sad456 teoman klasör seçeneklerini buldum ve o dediğin gibi aynı ....:S http://img229.imageshack.us/img229/7984/adszlc0.th.png |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vista yoksa xp mi kullanıyorsun ? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse üzerine alınmasın... kimseye birşey demiyorum... şimdi reklemlar... |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hımm tamam xp kullanıyormuşsun. yeni gördüm resmi. tamam işte orda gizli dosyaları göster'i işaretle sonra da arşivlerine tekrar bir göz at super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) melodis abla sadece windows un bulunduğu dizin mi temizlenmiş yoksa komple bilgisayar mı? yani.. c, d, e, kaç tane varsa hepsi silnmiş mi? eğer hepsi silindiyse bilgisayarının anakartı üzerinde yuvarlak bi pil var o bitmiş. eğer sadece windows dizini silindiyse başka bi durum var. tam bilemiyorum ama durumu yazarsan hallolur... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümin söylediğim gibi C de bu dosyalar gizlidir yazıyor D de bilgisayar ilk alındığında içinde gelen birkeç resim ve müzik o kadar.... ayrıca bi ayrıntı masa üstündeki programlar silinmiş ama başlat menüsünden programları tıkladığımda yüklediğimiz programlar görünüyor yani onlar gitmemiş...ama masa üstünde değil.. teoman dedini yaptım ama boş.... sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) başıma senin benzeri bi olay gelmiş korkutmıslardı beni pc çökdü diye megersem bizim hain kuzen sistem geri çevir yapıp pc yi bir kaç ay ki haline cevirmiş :s gerçekden baya korkmusdum bunu her hangi bi klasördede yapabilirsin denetim masasına girmeden söyle önce her hangi bi klasörde yukardan araçlara tıkla http://www.hizliresim.com/2008/8/6/4167.jpg ordaki klasör seçeneklerine gir aynı pencere karsında olacak http://www.hizliresim.com/2008/8/6/4171.jpg aynı işlemi burdanda yapabilirsin gizli klasorleri göster diyebilirsin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sistem geri yükleme yapılmış diyecem ama o zaman masaüstünde ikonlar kalıyor. karışık bi durum. dusun trojan mı var ne iş anlamadım... dusun cd sürücü de cd yok değil mi? dusun istersen bi bilgisayarcıya göster... dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok muminim aylar evel basıma oyle bi durum gelmişdi kendi pcmden az buz anlarım onu soyledim sadece ben burda klasor seçeneklerinin 2. yolnuu gösterdim bizim kuzen o iconlarıda silmiş misal bi klasör olusdurdun icine dosyalar koydun o dosyalar siliniyo fakat dosya silinmiyo farklı bi durum hayatımda 1 kere trojen yedim oda kendi trojenimi aktif hala getirerek salakca ekran kitleniyodu basına gelen varsa aklında olsun bilgisayarınız aniden kitlenip dırrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses gelirse kasadan gelmiyo oses işlemciden geliyo virus var işlemcinizde kafası karısıyo işlemcinin kitlenip kalıyp ekran mouse klavye calısmıyo ne varsa o an kitleniyo bu virusun adı domino yani truva atı :P önce c ye format attım kendim tekrar geldi sonra d ye malesef geri geliyo hem c ye hem d ye format atıp windowsu tekrar yüklersek ancak o zaman kurtulunuyo bi virusden melodis abla kanımca senin ufaklık sana şaka yapmıs sende ondan intikam al :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) işlemci ses çıkarıyor ooo67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya evet bu arada bişey daha söyliyim bilgisayarda virüs varmış bunuda son gün anlamıştım kendi kendine sayfalar açılıyordu netten 4897 sanırım bunla alakalı..... ee ben şimdi nasıl geri getircem hepsini o dediğiniz geri yüklemeyi yapsam olur mu acaba.. dusun |
abla pcde virus tarattır scan diskleri programın varmı virus programı bide ufak troy lar var solucanlar var onlar scan disklerin içinde gizleniyo virus programları bulamıyo onu nasıl bulcan söyleyim eger varsa aynı yöntemden yani aynı yöntem derken yerel disk c ye gir yukarda araçlar yazıyo tıkla oraya klasör seceneklerine tıkla ufak bi pencere gelecek önüne ordan görünüme gir orda gizli dosyaları göster diyo göster gizli dosyaları eger c. de gizli dosya halinde bi kısa yol varsa ki genelde onlar 1 tane olmuyo 5 10 20 tane felan oluyo eger cde öyle bi zamazingo varsa pcnde virus olabilir pcnde virus yoksa eger deep freze kullanmanı c ne kurmanı tavsiye ederim |
hani böyle uzay ve teknoljik filmlerde olur hani robotlar felan böyle kafaları karısınca acayip bi ses cıkartırlar dırrrrrrrrrrrr diye bu ses hoperlerden geliyo fakat işlemci cıkartırıyo busesleri yani kasadan gelmiyo yada powerinden gelmiyo olmadı işlemcinin ısısına felan bak anlarsın bunu normal degerlerin altında olup olmadıgını saten işlemciden o ses geldigi an kitleniyo her seyi pc nin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) serkanım işlemci ne zamandan beri mekanik bir parça??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neyse hadi ben kaçtım... görüşürüz... hismiley |
pc de karmasa yaratmak gibi bi şey |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gününüz aydın olsun arkadaşlar.... hismiley çay isteyen? http://img2.blogcu.com/images/o/z/n/...5028276cay.jpg bugün çaylar benden arşivi geri yükledik sevinçliyim... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çaylamı kandıracan bizi.. iyi gözün aydın... sevindim... smiliyface ben alırım bir çay şöyle demlisinden... pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar eline sağlık melodisciğim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo67 forum istilaya uğradı sanki ooo67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |