![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın dostlar hepinize günaydın... sadanim bu gün yine buruk bir günaydın... dusun konyadaki öğrenci yurdu sabah sabah çok üzdü... artık her gün üzücü şeyler olup bitiyor... inşallah böyle acıları birdaha yaşamayız... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın site sakinleri... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) atakan bey bi şey sorucam... dusun özür dileyerek... b456 bu piyango biletlerinin birazda kazandıranı yokmu... rt67 eskiden arada kazandırıyordu...uzun zamandır oynamıyordum...bu sabah biraz şansımı denemek istedim.... ya ben gerçekten çok sanssızım.. hih33 yada bu piyangolarda bir sorun var...sadece almaya endekslenmiş gibi... sad456 en az on tane denedim ve her biri büyük miktarda aldı benden...sormak istedim....bu normalmi... şans oyunu böyle olmamalı...bir sorun varsa düzeltilebilir belki...bilginiz olsun... sad456 teşekkürler... emb23 yaaa battım ben fena haldeeeee..... hih33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallaha ben de battım 2900 tkl birden gitti... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın.Ben bilmiyordum burada oyun olduğunu nerde bu piayngo biletleri.Ben şanslıyımdır kazanır veriririm size ne kaybettiyseniz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers sakın kumara alışma çok kötü bir alışkanlık... biz battık zaten... şimdiye kafar en az 25000 tkl gitti... bu arada hiç kazandırmıyor... hayalabla battım battım hiç sorma... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Öp valla.Sen adama boşuna lakap takar mısın?Takarsan da doğrudur o.Napıyım her yerde benden baskın çıkıyor cadılığım. Cadıyım ben cadıyım cadıyım cadıyım y789 Dün gece seni gördüm meleğim rüyamda.Sabah kahkahalarla uyandım.Verdiğin akıllar için çok teşekkür ederim.Hepsini uygulıycam merak etme khkh56 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
abla bu ara sanırım eksik yapıyorum bir şeyleri... dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaybettiniz 1546tlk! abaroooowww gitti tlk larım. 88a |
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflovers cim bu oyunu bilmek gerekmiyor gülüm...ben ilk başladığı dönemlerde de oynardım böyle değildi... blook |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar baya bi para gitmiş üzüldüm Ama size bir sır vereyim mi. Kumarda kaybetmemenin tek yolu nedir biliyor musunuz ? Oynamamak. smiliyface Çünkü, 10 kazanırsanınz, 100 gider. Bu bir kural malesef. Hepsinde aynı... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ama mehmet kardeşim burda öyle olmuyorduu... kizgin1 ayy.neyse giden tkl olsun...sevgili forumuma feda olsun...ben medi yapıcam... hih33 |
Kumarda kaybeden aşkta kazanırmış ya. super Böyle düşünün, bardağın dolu tarafı işte size. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın demek için biraz geç oldu ama yinede günaydın veya tünaydın dostlar... hismiley kahve içen varmı? smiliyface http://www.beyazsofra.com/uploads/%5...5DDSC00321.JPG |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın.Ben alırım bir kahve çok iyi olur. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gel gel hadi zaten 2 kişilik... çikolata da var.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geldim geldim.Çikolata mı koştum da geldim aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam selam thumbsanim birkaçtane ( 10 kadar) girlhaha kitap almıştım kargo geldi az önce getirdi kitaplarımı 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli süpermiş abla onunu birden okuyamıcana göre yolla bakim şöyle 3-5 tanesini girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 10 kitap mı bağlasanız gene okumam pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kitap kurtları gelmiş hoşgeldiniz... eğer izlemedinizse bu gün paylaşılan zeitgeist belgeleselini mutlaka izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım ne demek super ama okumam lazım önce girlhaha zeynep okula giderken götürecek şimdiden nasıl yapsak diye düşünmeye başladık.. 2 hafta sonra gidecek çünkü.. belki İstanbul'da okursun üniversiteyi smileydance ozaman birde oturur tartışırız kitaplar hakkında thumbsanim ne güzel olur kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ozaman sen bana gönder okumadıklarını ben okurum thumbsanim ama ben seçeyim alacağın kitapları olur mu girlhaha Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol Lier thumbsanim birinci bölümü izledim, bıraktım ben. psikolojimin daha müsait olduğu bir zaman izlemeyi düşünüyorum sapkal89 Alıntı:
|
ağzından bal damlıyor resmen y789 2 haftada 10 kitap blook 5-5 paylaşın 2 hafta içinde 5ini okusun zeynep sende diğer 5'ini sonrada okumadığı ama senin okuduğun 5'i yanında götürsün sende diğer 5'i oku girlhaha girlhaha noldu bu yaaa girlhaha yok yok güzel oldu ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaybettiniz 1358tlk! gitti yine paracıklar... 5 bilet aldım sadece 851 kazandım... bırakacam ama bu şans oyunlarını... kim demişti kumarda kazanmanın tek yolu oynamamak diye.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hangisinden başlayacağımıza karar verene kadar 2 gün geçecek girlhaha Zeynep dedi bana ama anne bu kadar kitabı bir anda almayalım diye de ben duramadım ttli3 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun sanırım yardımcı olamayacağım Teoman çünkü ilgi alanımın dışında bir tarz.. ama denk gelirse aklımda olsun sana söylerim |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki şansım düzelmiştir dedim y789 nerdeee... gitti tkl ler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier bana 73.000 tlk borç verir misin? Yok olmadı.Borç ister misin.Kasayı boşaltmıssın yahu ne yaptın böyle sen. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öyle oldu dusun hiç sorma... ama siteye feda olsun... bana da ders... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) site değişmiş mi biraz bana mı öyle geldi? mor olmuş güzel olmuş değişiklik her zaman için iyidir :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |