![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba ayşegül benimde korkular üzerine blokajlarım tam çözülmediğiden dün akın berk kardeşimizin sitede paylaştığı yirmibir gün kuralı vardı ben le başlayıpp seçiyorumla biten cümleler söylüyorsun yaptım iananmadım telkinleri ilk dinlediğim andaki etkiler birden tekerar ortaya çıkıverdi baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı ... falan çok kötü oldum ama sonradan da rahatlama geldi arada yapıyorum başta kötüde olsa sonra hoşuma gidiyor atakan beye de sordum durumu açıklam istedim sen de deneyebilirsin tepkilere rağmen devam etmek fayda mı zararmı getirir bilmiyorum cvp bekliyorum bilgisi olan arkadaşlarda varsa memnun olurum konu hakkında umarım yardımcı olabilmişimdir belki akın berk kardeşimiz bu konuya el atabilir hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 2600 o kadar net görülen korkumu bir türlü serbest bırakamıyorum tam hah işte aştım diyorum pat başladıgım yerdeyim korkumun içinden geçip özgürleşemiyorum redflowersım.çözücem ama ne zaman nasıl yrl78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu sevimli nine de kim yavv smil56 |
Görmediğin düşmandan kork.Ama bildiğin,tanıdığın düşmanın her zaman bir yenilme korkusu vardır.Ve seni tanıdığım için söylüyorum yollarını bildikten sonra yapamayacağın hiç birşey yok. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar... f678h bünyenizdeki bu tür karşıtlıklar bilinçaltınızın size karşı koymasıdır... bir süre sonra zaten sizin istediğiniz düzeye gelicektir... Ağrılar ve olumsuz düşünceler şimdilik normal... sonra geçicektrir |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) SELAM... hpm2 bugün kimse uğramamış buraya 4897 blook blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam yeni geldim bende eve.Ne sıcak yahu yandık yakıldık. Naber melodis?Smile ister misin khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ya 2 gündür pek kimse yok hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam arkadaşlar. t678 Hava çok sıcak Ankara'da 2 gündür. Açtım kapıyı pencereyi esmiyor . Bugün matrixe hükmedin ve peat kitaplarını aldım. Kitapları okuyamıyorum sıcaktan. Bir okuyabilsem 2 nokta yapıp serinleyeceğim zaten . krzm67 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar super sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günayddın siz iyisinizdir umarım benim kafam çok karışık, onca emeklerim gene heba olacak diye korku sardı beni, kafam karmakarışık, ne yapacağımı şaşırdım, kapanmak üzere olan dernek için neler yaptım, şimdi hiç tasvip etmediğim bir siyasi partiye kar olarak kalırsa çoook üzülürüm |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm milletttttt uy897 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın efemm art56art56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam.Bana daha yeni günaydın.Ufak çaplı bir depresyon geçirdim de bugün gözümü yeni açabildim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun canım.. inşallah daha iyisindir ark5 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Dostlar... smiliyface Herkesin kimliğinde bir Ferhat dağları delmeğe hazır aşk için Herkesin uçurumu bir Şirin Sorgulanan günlerin toplamıdır hayat... http://www.komikresimlerim.org/data/...8_image020.jpg |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) önümde dağ gibi hemen yapılması gereken bi sürü işler var. ama benim bunları yapacak enerjim yok. istek yok. 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bi bardak su iç. sapkal89 enerjin gelecektir. super değişimleri yaz ama. tamam mı? smiliyface |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) su içtiniz mi? sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hemde kaç bardak içtim. değişen bişey yok. :( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neyse sanırım hatlar yoğun bu yüzden rötar yapmış olabilir. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mümin 2 nokta yapmış anlaşılan Güneş'cim.Az sonra bişeyin kalmaz.Sadece 2 dakika duygularından arınmaya çalış serbest bırak ki 2 nokta amacına ulaşsın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım benim, işlerini dağ gibi görmeyi bırak malısın öncelikle. onları zihninde küçük parçalara ayır. kendine hedefler koy. şu kadar sürede şunu, bu kadar zamanda bunu bitireceğim diye. ve o zaman sürecinde sadece o işin varmış gibi düşün diğerlerini düşünerek kendini germe. sonra en kolayından başla ve teker teker ele al bence. bir de işini çok sevmek ne olursa olsun bu işe dışarıda ihtiyacı olan bir sürü insanın olduğunu düşünmek iyi geliyor. haa enerjiyi nerden bulacağım dersen: ilk önce sağ baş parmağın ile sağ yüzük parmağının köküne bastırarak sağ yüzük parmağınla sağ burun deliğini kapat ve sol burun deliğinden içindeki havayı boşalt. sonra sol başparmağını sol yüzük parmağı köküne bastırarak sol burun deliğini kapa ve açık olan sağ burun deliğinden yavaşça nefes al . bu işlemleri tekrarla. rahat ve sakin olarak acele etmeden. bir süre sonra enerjin dengelenecektir. ben öyle yapıyorum. işe yarıyor. nefes hayattır..... ışık ve sevgiyle........ Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bandırma yolcusu kalmasın.Otobüsteyim sarjbitmek üzere.Hadi bana iyi yolculuklar. smiliyface |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowerscım iyi yolculuklar, akşam yolculuk ta ne güzeldir şimdi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de girdim cafenin kapısından... ormana bakan camın kenarındaki mumlarla döşeli sehpa nın yanındaki kocaman kırmızı koltuğa gömüldüm bile... elimde bir fincan çayım gecenin sessizliğini dinlemeye sonra da kitabımın sayfalarında kaybolmaya geldim... vee redflowerscım iyi yolculuklar sana... yolculukları severim... kendi dünyamda gezinmek için çok iyi bir fırsat oluyor. kafamda yapacak işler olmadan düşünebilmek sadece düşünmek... pencereden etrafi seyretmek bazen de dalıp gitmek... kısacası kendinle ilgilenmek... uzun yolculuk yapmayı özledim valla.. iyi geceler herkese... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evim evim güzel evim.Günaydın size.Evimin kokusunu özlemişim.Şimdi girdim daha içeri.Yatmadan yazıyım dedim.Kalkınca görüşürüz artık. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... redflowers yolculuğun güzel geçti heralde... insanın evi gibisi olmaz... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum ablacım kiss3 Lier yolculuk idare ederdi.Ama sonuçta eve ulaşmak vardı ya ne uykusuzluk dokundu ne yol stresi. Sevgiler kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydıınn.Kendin çal kendin oyna misali boş boş yazıyorum 2 gündür.Nerelerdesiniz huuu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmmm actionsmile nasılsınız bakalım içildimi kahveler? pc05 benim nette sorun var bugün sayfaları bulamıyor bi türlü smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Uzun zamandır cafeye uğramıyordum. Bu gün kahveler, çaylar benden. super http://www.dipsizkuyu.net/forum/atta...in-nescafe-jpg http://www.nestle.com.tr/nestlehtml/...jpg/bardak.jpg http://www.muhasebeburosu.com/haberresim/cay-1.jpg http://img2.blogcu.com/images/c/e/r/...rtekin/cay.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |