Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

su_oguz@hotmail.com 06-11-2007 11:21 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın arkadaşlar

Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim.
Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi anlamda destek oluyorsunuz hepinize teşekkür ederim.
Korkunç bir psikolojik baskı uygulanıyor yokmuşum gibi davranılıyor benim yaptığım işler başka çalışanlara yaptırılıyor bütün gün masamda bomboş oturuyorum. Benimle konuşulmuyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum. Birinin evine zorla girmişim gibiyim ...Dün Sevgili tresor'un söylediği avukatla görüştüm.Kesinlikle kıpırdama dedi.Sana herkesin içinde söylesin işte o zaman çık ve bana gel dedi.Ama öyle zorki !!! Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi .
Diyorumki bazen boşver bırak herşeyi sen bıraktığın tazminatından ve bu işten daha değerlisin kendini bu tür bir savaşta taraf olmak zorunda bırakma.Onlar senden daha güçlü ve çoklar.
Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Sadece dışarıya çıkıp ağlayıp ağlayıp geri geliyorum.

pamir cim ne olur güçlü ol seni çok iyi anlıyorum..
senin yaşadıklarının benzeri şeyleri bende bi dönem yaşamıştım....
ama onların bu olumsuz yaklaşımları seni daha da güçlendirmeli,
eğer sen karşılarında güçlü ve dimdik durursan, kolay kolay yıkılamiycağını hissetirirsen ,
her anlamda sen kazanırsın..bu biraz zor biliyorum ama ,ne olur bırakma kendini,
güçlü olabilmen için sana dua edicem.
super super super

hayatimdegisti 06-11-2007 11:27 AM

Bence de avukat en doğrusunu söylemiş en güzeli git işyerine öylece otur gel kendin için değilse bile tüm mobbing mağdurları için...

Bu yaşadiklarini gerek TÜrkiye'de gerekse Dünyada onbinlerce kişi yaşiyor.Onların istedikleride kendini değersiz hissetmeni sağlamak zaten..

Mobbing Turkiye sitesinin sahibi Gonul Dangac'da sitemizin ilk üyelerinden hatta bu konu ile ilgili sitemizde bir radyo programı yapacak.Ben sizin mailinizide dilerseniz ona vereyim o da destek olur bu konuda... hismiley

Yıldırma sürecinde mağdurun karşılaştığı davranışlar.
1. Çalışanların şerefi, doğruluğu, güvenirliği ve mesleki yeterliliğine saldırılar başlar, (mesleki yeterlilik sorgulandığı zaman bu o kişiye güvenilemeyeceği anlamına da gelir eğer mobbinge uğrayana güvenilmiyorsa yaptıkları iş değersizdir ve kendileri de)

2. Olumsuz, küçük düşürücü, yıldırıcı, taciz edici, kontrol edici iletişim kurulur (verilen süre içinde başarılması zor görevler vermek, izole edilmek, bilginin saklanması, kuralların sıkça değiştirilmesi)

3. Doğrudan ve dolaylı, gizli veya açık yapılması, (göz teması kurulmaz, tutarsız gösterilirsiniz, görmezden gelinirsiniz, yetkileriniz azaltılır)

4. Bir veya birkaç kişi tarafından yapılması (bu duruma bazen yöneticiler ve çalışanlar da katılır)

5. Sürekli, çoklu ve sistemli bir biçimde zaman içinde yapılması (mobbingin sıklığı ve süresi zararı büyütür)

6. Hatanın kurbandaymış gibi gösterilmesi (aniden yetersizmişsiniz gibi gösterilir, önceden şikayet konusu olmayan bazı hatalar sorun yaratmaya başlar)

7. Kurbanın itibarını kaybetmeye, kafasını karıştırmaya, yıldırmaya, onu yalıtmaya yönelik olması ve onu teslim olmaya zorlaması (utandırma eylemleri yapılır)

8. Kişiyi dışlama niyetiyle yapılması

9. İşyerinden ayrılmayı kurbanın tercihiymiş gibi göstermek.

10. Örgüt yönetimi tarafından hoş görülmesi, kışkırtılması, teşvik edilmesi (çare aramak için görüştüğünüz merciler sizi reddeder)

25emel 06-11-2007 11:36 AM

Alıntı:

Günaydın arkadaşlar

Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim.
Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi anlamda destek oluyorsunuz hepinize teşekkür ederim.
Korkunç bir psikolojik baskı uygulanıyor yokmuşum gibi davranılıyor benim yaptığım işler başka çalışanlara yaptırılıyor bütün gün masamda bomboş oturuyorum. Benimle konuşulmuyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum. Birinin evine zorla girmişim gibiyim ...Dün Sevgili tresor'un söylediği avukatla görüştüm.Kesinlikle kıpırdama dedi.Sana herkesin içinde söylesin işte o zaman çık ve bana gel dedi.Ama öyle zorki !!! Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi .
Diyorumki bazen boşver bırak herşeyi sen bıraktığın tazminatından ve bu işten daha değerlisin kendini bu tür bir savaşta taraf olmak zorunda bırakma.Onlar senden daha güçlü ve çoklar.
Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Sadece dışarıya çıkıp ağlayıp ağlayıp geri geliyorum.

hayatım ne kadar degerli olduguna baksana seninle basacıkmak için birlik kurmuşlar.gör işte nasıl aciz olduklarını senin ise nasıl degerli ve güçlü oldugunu...sakın zayıf güçsüz yada degersiz oldugunu düşünme bacım! hersey senin gözünün önünde...onlar sana bu kadar büyük yıpratma politikası uygularken aslında senin ne kadar güçlü,kıymetli oldugunu gösteriyorlar.neden bunu görmezlikden geliyorsun?! deger etmeyen bir insan için böyle bir birlik kurulabilirmi hiç?!böyle bir yıldırma politikası içine girilebilirmi hiç!? 44 bunları bir düşün derim ben pahirim super

Pisem 06-11-2007 11:54 AM

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım. Sizlerle sohbet etmekten mutluluk duyarım. k8908

25emel 06-11-2007 11:55 AM

simyacıı!!!! orayamisun usagumm??

ya simyacı nickini okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam.bir süredir görüsemediğim bir arkadasımmısın sen yoksam ::) kimsin uşagum sen? kimlerdensin? bilmemde mahsur yoksa istersen özelden de yazabilirsin ttli3

25emel 06-11-2007 11:57 AM

Alıntı:

Pisem Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım. Sizlerle sohbet etmekten mutluluk duyarım. k8908

hoşgeldin bizde seninle sohbet etmekden mutluluk duyarız 44

su_oguz@hotmail.com 06-11-2007 12:01 PM

Alıntı:

Pisem Nickli Üyeden Alıntı

sitemize hoş geldin pisem .
gerçekten sitemizde inanılmaz bir dayanışma ve sevgi var...
paylaşımlar çok güzel,seninde paylaşımlarını her zaman bekliyoruz..
bizler de seninle sohbet etmekten mutluluk duyarız.. 956k 956k 956k

shamanic 06-11-2007 12:16 PM

pisem merhabalar.. actionsmile
sevgimizi hissedebildiysen ne mutlu bizlere...
ailemize hoşgeldin..
katılımlarını bekliyoruz..

sevgiler.. hismiley

Pisem 06-11-2007 12:48 PM

HoŞBulduMMM k8908
Teşekkürler Emel, Suzzy ve Shamanic ttli3

Pamir'in yazısını okudum ve başına gelenlere üzüldüm. Birkaç ay kadar önce aynı sorunları yaşadım iş yerimde. Bana hiç iş vermediler, benim görevlerimi başka alakasız arkadaşlara vediler, kendimi çok yalnız hissediyordum, çok derinden yaralanıyordum. Haketmemiştim oysaki tüm bunları, hepsini sevmiş, hepsine yardım etmiş, iş öğretmiştim, birinin çocuğunun okul ödevlerini yapan ben birdenbire haksız yere kendimi bir cephede yalnız buldum. Çok zordu gerçekten. İşim yoktu boş oturuyordum, bunun içinde birde suçluluk hissediyordum. Ne yazıkki ne kadar zayıfsa kişilik özelliklerin o kadar güçlü oluyorsun iş dünyasında. Sonra düşündüm dedim ki kendi kendime "dünyanın sonumu gelmiş hah hah haaaa smiliyface" .
Sonra herzamankinden daha bakımlı ve neşeli işe gelmeye başladım, kendimi olabiliecek tüm olumsuzluklara gülümseyebilmeye programladım. İşim yoktu, bende bilgisayarımı kendim için kullanmaya başladım. Msn'de sohbet ettim, google amcaya merak etiiklerimi sordum, bu arada çok şey öğrenmeye başladım. Sonra bu cephe yavaş yavaş çözülmeye başladı. Çözülenler saygıyla yaklaştılar bana, müdürüm ise çekingen bir hal aldı. Sonuç "Sabrın sonu selamettir" , sıkıntının mükafatını mutlaka alacaksın arkadaşım.

Sevgilerimle cat3500

shamanic 06-11-2007 01:48 PM

yaşamı sevenlere bir süpriz yapmış güzel kuşlar... kondurmuşlar objektife bir gülümseme..
bu gün dahil her gününüzün gülümseyerek geçmesi dileğiyle ...

sevgiler...
http://www.imagetr.org/out.php/i5794_gulumseme.jpg

su_oguz@hotmail.com 06-11-2007 01:57 PM

arkadaşlar size bişey sorucam..
reiki konusuyla ilgili konuşmuştuk hayal ablayla ama sormayı unuttum ,
reiki eğitimi ile birlikte sanırım çakralar açılıyor ve bu enerjiyi kişinin kullanabilmesi sözkonusu oluyor.
yanlış olabilir özür dilerim,
sormak istediğim bu eğitimden sonra,
kişide duyu dışı algılama yada görme gibi şeyler olabilirmi,
bi yardım edin bana dostlar....

shamanic 06-11-2007 02:38 PM

suzzy cim çakraların zaten açık ve çalışıyorlar...
durursa şimdilik görüşemeyiz zaten.. girlhaha

insiye olmanla birlikte var olan enerjini daha aktif kullanmaya başlarsın..
tıpkı az akan bir çeşme gibi düşün bu durumu...
su fazla akmaya başladıkça zamanla borularında tıkanmalara yol açan birikintileride temizler..

enerjin çoğaldıkça çakralarının aktifliği artar .. blokajların çözülür..
her şey mümkündür ama sen daha 1. seviyedesin yanılmıyorsam..
hayal abla seni daha yakından takip ettiği için onunla paylaşmanı öneririm canım..

sana daha net açıklamalar yapacaktır..

sevgiler... actionsmile

su_oguz@hotmail.com 06-11-2007 02:57 PM

ben internetten reikiyle ilgili araştırma yaptığımda bir sitede ,yapılacak ilk seansta yani 1. aşama eğitiminde çakraların açılcağını ve kişiye enrji yükleneceği yazılmıştı..

bilgiler için teşekkürler shamanic bu konuda hayal ablaylada görüşürüz..

hayalayaz 06-11-2007 10:57 PM

pamirim tabiiki sen paradan daha kıymetlisin...ama vazgeçmek üzere olduğun para senin emeğin..senin alın terin..varmı böyle bir şey yaaa...orada otur.. aç bilgisayarı..sitede dolaş..internetten merak ettiklerini öğren...hem sakın kendini luzumsuz hissetme..kimbilir seni ne kadar çok saat fazladan çalıştırıp paranı, yani mesaini ödemediler.sakın kendini değersiz hissetme..her şey en güzel halini alacak inan bana..ellerini midenin üzerine koy..tüm duyguların merkezini kendi bio enerjinle aktive et..ve şifalandır..kesinlikle bakımlı ve havalı ol...ve moralini bozma...avukat doğru söylemiş...o kadar yüreklilerse bunu herkesin ortasında söylesinler...saygılı sevgiler..

suzzyciğim hepimizin çakraları zaten çalışıyor...fakat o kadar yanlış bilgi ve inançlarla donatılmışızki..ben daha çakraları uyum içinde çalışan kimse görmedim..1. derece reiki uyumlamasında...tüm enerji kanalları açılır, temizlenir, korumaya alınır..ve şifa aktaracak duruma getirilir( kişi reikinin yüksek frekansına uyumlanır)..duyu dışı algıların gelişmesi..reikiyle bağlantılı değildir...yani reikici olmayan insanlarında duyu dışı algıları gelişebilir...3 gözü açılır vs..reiki bunun olması için katkıda bulunurmu? reiki şuurlu bir enerjidir..kişinin kullanmaya hazır olduğu yeteneklerini geliştirir..hepinize saygılı sevgiler..

hayalayaz 06-11-2007 10:59 PM

pisem pamirime ve suzzye cevap yazayım derken sana hoşgelişler etmedim...özür dilerim...hoşgeldin balım,safalar getirdin..

25emel 06-11-2007 11:32 PM

hayalimm imgeleme ile zayıflama bölümünü bir acsak diyorum b456

hayalayaz 06-11-2007 11:42 PM

emelim imgelemeyi yazdım ama komşular bi yatsa..ses kaydı yapıcam..

25emel 07-11-2007 12:45 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
emelim imgelemeyi yazdım ama komşular bi yatsa..ses kaydı yapıcam..

harikaaa smil56

PAMİRNAZLI 07-11-2007 01:00 AM

İyi geceler arkadaşlar

Gergin bir işgünü daha bitti. 128956 Oğlum kaçgündür hastaydı bugün iyice tıkanmış . Kortizon tedavisine başlattı yine doktor. Yani bütün gece uyumadan saat başı ilacını vericem makinesiyle yavruma. Yarın sabah 6 da yine yollara düşüp işime gidicem.
Neden böyle oldu neden herşey tepetaklak oldu bilmiyorum.

Bu arada hayal ablam imgeleme zayıflama üzerineyse ben son bir haftadır 3 kilo aldım 70 i geçti yine kilom. Beni unutma emi?

Bide dün gece bir rüya gördüm. Gerçi biraz pis bi rüya zaten sabaha silerim rüyayı bu mesajın içerisinden sadece rüya bana ne demek istiyor onu anlamaya çalışıyorum. Anlımda İki kaşımın ortasında saç dibine yakın olan alanda koskocaman bir sivilce çıkmış içi irin dolu. Sivilceyi sıkmaya başlıyorum. İçinden birdürü küçük küçük kurtçuklar dökülmeye başlıyor. Elim kolum yerler hep kurtçuk doldu. Rüya tabirlerini araştırdım. (Allah korusun )Çocuğunuz hastalanabilir yada ölebilir. Kötü bir haber alabilirsiniz falan yazıyordu. Sinirlerim bozuldu bıraktım araştırmayı cevabı içimde arıyorum sanki o rüya başka bişey anlatmaya çalıştı bana ama ne ? ne anlatmaya çalıştı ? ne ne ne ..................

25emel 07-11-2007 01:15 AM

Alıntı:

İyi geceler arkadaşlar

Gergin bir işgünü daha bitti. 128956 Oğlum kaçgündür hastaydı bugün iyice tıkanmış . Kortizon tedavisine başlattı yine doktor. Yani bütün gece uyumadan saat başı ilacını vericem makinesiyle yavruma. Yarın sabah 6 da yine yollara düşüp işime gidicem.
Neden böyle oldu neden herşey tepetaklak oldu bilmiyorum.

Bu arada hayal ablam imgeleme zayıflama üzerineyse ben son bir haftadır 3 kilo aldım 70 i geçti yine kilom. Beni unutma emi?

Bide dün gece bir rüya gördüm. Gerçi biraz pis bi rüya zaten sabaha silerim rüyayı bu mesajın içerisinden sadece rüya bana ne demek istiyor onu anlamaya çalışıyorum. Anlımda İki kaşımın ortasında saç dibine yakın olan alanda koskocaman bir sivilce çıkmış içi irin dolu. Sivilceyi sıkmaya başlıyorum. İçinden birdürü küçük küçük kurtçuklar dökülmeye başlıyor. Elim kolum yerler hep kurtçuk doldu. Rüya tabirlerini araştırdım. (Allah korusun )Çocuğunuz hastalanabilir yada ölebilir. Kötü bir haber alabilirsiniz falan yazıyordu. Sinirlerim bozuldu bıraktım araştırmayı cevabı içimde arıyorum sanki o rüya başka bişey anlatmaya çalıştı bana ama ne ? ne anlatmaya çalıştı ? ne ne ne ..................

rüy tabiri işini en ii sezen yapıyor sanırım ama benim aklıma direk geleni yazmadan edemiyecegim özür yani s45apk
bacım o kurtcuklar senin kafandaki olumsuz düşünceler sıkmışın ya dökülmüş ya gitmişlerrr yada gidiyorlar da diebiliriz sung66 rüya diyor ki topla kendini ne kadar degerli oldugunu gör...önce sen görmelisin ki onlar da görsünler...ayna durumu yani sen ne hissediyorsan onu görüyorsun yani bi anlamda... bana kızmayacagını düşünüyorum sevgili arkadasım lütfen degeri görrrrrrr bunun farkına var artık lütfen rt67 bak rüyada öle dio ben atmak istiyorum demiş bedenin ruhun sivilce olmuş sende kabul edip sıkmışın atmışın olumsuzlugu dısarı...bunu reel hayatada gecirmelisin. yarın yap makyajını al yanına tüm umutlarını koy cantana işyerine git kurul iş alanına...bırak yapsınlar senin işlerini...

hayalayaz 07-11-2007 01:22 AM

pamirim emel doğru söylüyor..en edalı ve havalı halinle kurul masana bırak işleri yapsınlar...birde o rüyayı tabir eden halt etmiş..mok yemiş...bir kere sivilce ve çıbanlar büyük sıkıntıların sona ermesidir...kaç kere denedim..ben sivilce ve çıbanın patladığını göreyim...büyük sıkıntılardan kurtulurum...bu günlerde sıkıntıların olduğundan, bilinçaltın seni uyarıyor..yarada güven teslim ol...her şey çok güzel olacak..

PAMİRNAZLI 07-11-2007 01:49 AM

Teşekkür ederim Hayal Ablam Teşekkür ederim Emel .... Bende çürümüş düşüncelerimin duygularımın vücudumdan atılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Sanırım son bir haftadır sürekli suçluluk telkinini dinlememin etkisi olabilir.
Hayal Abla yine sana birşey söyleyeceğim belki rastlantı ama sen bana meditasyonu yolladın ya ben her gece onu dinlemeye başladım.İlk gönderdiğin gece sabaha kadar dinledim. İşe gittiğimde bu olay patlak verdi. Ve hala dinliyorum her akşam.Mevcut durum tüm hızıyla devam ediyor.
Şimdi ben başka bir pencereden bakmak istiyorum belkide olaya.....
Acaba diyorum bu şirkette bu davranışlar bu yoğunlukla olmamakla birlikte bu hafta had safhaya çıktıysa bana git deniliyorsa acaba o meditasyonun benim beynime verdiği mesajın yansımasımı? Yani Nazlıcan kızım tamamdır hadi kalk ve silkelen sen burda zamanını geçirdin.Piştin kozandan çık ve artık kelebek ol senin vaktin geldi ben işleri kolaylaştırıyorum kapılar sonuna kadar açık hadi yürü mesajımı acaba?
Diğer yandan ben burda ne kadar yıpratılıyorsam o kadar bileniyorum. Bütün gün kaskatıyım.Gevşeme yöntemlerinin hiçbiri işe yaramıyor. Müzik yayını benim bilgisayarımdaydı.Bütün gün tüm ofise telkin müzikleri dinletiyordum. Kolonlar ve müzik sistemide alındı benden.Dolayısıyla gündüz telkinde dineleyemiyorum.
Şimdi Cuma gününü bekliyorum. Daha doğrusu bir kelime bekliyorum. Sonrası zaten yok benim için ...... bu gün masama bilgisayarıma sandalyeme.. Mutfağa gidip çay makinesine su bidonuna bardaklara .. Ofisteki dolaplara dosyalara ... Arşive.... Ofisteki tüm çiçeklere onları sevdiğimi söyledim. Ofisteki insanlarada içimden sevgimi gönderdim. Müdürüme gönderemedim gelmedi içimden onuda affettim.

25emel 07-11-2007 02:06 AM

http://www.youtube.com/watch?v=sbz74-aD7M0

güzellik tende deil gülüm
yürekde ateş ister.......

PAMİRNAZLI 07-11-2007 02:45 AM

Teşekkürler Emel'im emeklerine sağlık.
Çay demliyorum yokmu içen?
Bide buzdolabının karşısında bi hazırola geçip geleyim.

su_oguz@hotmail.com 07-11-2007 10:42 AM

afiyetler olsun pamircim...
hayal ablam,teşekkürler aydınlattığın için bu tip olaylardan oldum olası anlamazdım zaten...
şimdi lerde dikkatimi çektiği için araştırıyorum,ama öğrenicem sayenizde...
ben birazdan dişçiye gidiyorum,son olucak inşallah,dolgum yapılıcak...
hepinizi kucak dolusu öpüyorum..
görüşmek üzere sevgilerle kalın....
k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

gördüğünüz üzere dişçiye giderken ne kadar keyifleniyorum,gitmeyi erteleyen arkadaşlara önemle duyrulur..
yanlış anlamayın maksat teşfik... wave wave wave wave wave wave

25emel 07-11-2007 12:30 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
afiyetler olsun pamircim...
hayal ablam,teşekkürler aydınlattığın için bu tip olaylardan oldum olası anlamazdım zaten...
şimdi lerde dikkatimi çektiği için araştırıyorum,ama öğrenicem sayenizde...
ben birazdan dişçiye gidiyorum,son olucak inşallah,dolgum yapılıcak...
hepinizi kucak dolusu öpüyorum..
görüşmek üzere sevgilerle kalın....
k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

gördüğünüz üzere dişçiye giderken ne kadar keyifleniyorum,gitmeyi erteleyen arkadaşlara önemle duyrulur..
yanlış anlamayın maksat teşfik... wave wave wave wave wave wave

blook blook blook teşvik mii 88a 88a ben teşvik meşvik olamıyorumm tuh788

su_oguz@hotmail.com 07-11-2007 12:43 PM

ol,ol emelcim teşfik ol,
bak benim bu yapılan ikinci dişim .
şimdi geldim dişçiden,çok uğraştırdım adamı yazık,
ama verdiğim para helal hoş olsun...
mutlaka yen bu korkunu ,çünkü her geçen gün biraz daha çürüyor dişin
super super super

25emel 07-11-2007 12:59 PM

Alıntı:

ol,ol emelcim teşfik ol,
super super super

ya benim 1 dişim agrıyordu nese biir sürü zorlamayla gittim dişciye oydu sonra içini doldurdu faln şaşkın bu arada uyusturuyo ben dayanırım agrı esiğim yüksek diyorum.yok adam uyusturdu.saatlerce felçli gibi dolaştım ortalıkda tuh788 sonra dolgum düştü.1 dişim problemliyken şimdi4 dişim sıkıntılı bunlardan dolgulu dişim dahil 2 tanesinin yarısı yok kırıldı.ne yesem boş alana doluyor terli345 şimdi su içsem bilem agrı var ağla ama yok gitmem ben dişciye falan tuh788 tuh788 tuh788 88a

su_oguz@hotmail.com 07-11-2007 01:00 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=sbz74-aD7M0

güzellik tende deil gülüm
yürekde ateş ister.......

ayyy allahııım...
bunlar nede şirinleeeer bayıldıııım... ttli3 ttli3 ttli3

su_oguz@hotmail.com 07-11-2007 01:06 PM

Alıntı:

Alıntı:

ol,ol emelcim teşfik ol,
super super super

ya benim 1 dişim agrıyordu nese biir sürü zorlamayla gittim dişciye oydu sonra içini doldurdu faln şaşkın bu arada uyusturuyo ben dayanırım agrı esiğim yüksek diyorum.yok adam uyusturdu.saatlerce felçli gibi dolaştım ortalıkda tuh788 sonra dolgum düştü.1 dişim problemliyken şimdi4 dişim sıkıntılı bunlardan dolgulu dişim dahil 2 tanesinin yarısı yok kırıldı.ne yesem boş alana doluyor terli345 şimdi su içsem bilem agrı var ağla ama yok gitmem ben dişciye falan tuh788 tuh788 tuh788 88a

bak işte emelcim benim de senin gibi basit bir kırık idare eder diyodum ,
üzereinden tam iki yıl geçti.allahım ne acıydı anlatamam..
inatla gitmedim,kendi kendine iyice çürüsün diyordum naıl olsa çekilcek,
ama işler düşündüğüm gibi olmadı çektiğim acıyla kaldım ...
ve inan o korku geçiyor sonra,gözünü kararttınmı yaparsın arkadaşım...
bak ben kuşlar kadar rahatım şimdi,
ve inan yaşam kaliteni arttıracak bu tedavi... blissy blissy blissy blissy

25emel 07-11-2007 01:12 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ol,ol emelcim teşfik ol,
super super super

bak işte emelcim benim de senin gibi basit bir kırık idare eder diyodum ,
üzereinden tam iki yıl geçti.allahım ne acıydı anlatamam..
inatla gitmedim,kendi kendine iyice çürüsün diyordum naıl olsa çekilcek,
ama işler düşündüğüm gibi olmadı çektiğim acıyla kaldım ...
ve inan o korku geçiyor sonra,gözünü kararttınmı yaparsın arkadaşım...
bak ben kuşlar kadar rahatım şimdi,
ve inan yaşam kaliteni arttıracak bu tedavi... blissy blissy blissy blissy

bakarız bi ara smil56 saol rt67

25emel 07-11-2007 01:59 PM

shmanic 1 ay yokum demişin ya hayırdır hemserim nere yolculuk ?

shamanic 07-11-2007 02:08 PM

khkh56 o seni çiçeklerden korkutmak içindi.... tuh788
böööö resme bakmadınmı yoksaa sad456
sulucanmı çiçeklerimi güzelim ... 44

25emel 07-11-2007 02:12 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
khkh56 o seni çiçeklerden korkutmak içindi.... tuh788
böööö resme bakmadınmı yoksaa sad456
sulucanmı çiçeklerimi güzelim ... 44

bana ne yafff bir kaç tane alırım ama smil56

25emel 07-11-2007 02:23 PM

muhabbet güzelll lakin ben gitmelii rt67 malum nöbet vakti yaklaştı bad45

üç_gömlek 07-11-2007 07:26 PM

yeni gelen arkadaşlardan selamlamadıklarım varsa hepiniz hoşgeldiniz actionsmile

lalll 07-11-2007 07:35 PM

slm hoş sohbetler

eylo 07-11-2007 07:59 PM

güzel akşamlar hepinize

shamanic 07-11-2007 08:38 PM

akşam eğlenceliği... http://img50.imageshack.us/img50/927/64hz5pq.gif girlhaha http://img267.imageshack.us/img267/4018/res123pq3.jpg

PAMİRNAZLI 07-11-2007 09:07 PM

İyi akşamlar arkadaşlar.
Atakan bey sayfamız bu haliyle güzel olmuş teşekkürler.
Dün geceden uykusuzum. Artık uyuma vakti hepinize bol sohbetler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 AM.