![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=kcNeQ-enLqQ[/youtube] Oda olur bi gün elbet Eylem sung66 Bu klipte özel istektir efem y789 Ayrıca klipteki bayanın gözleride çok güzel dimi. Ben öyle inanıyorum ki gözlerdeki güzellik yüreğin dışa vurumundan başka bişey değil |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimin gözlerinden bahsettiğini anlamadım ama benimkilerde güzel bi gözde görmedim ben orda y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok iyisin, harikasın, süpersinnn... İşte SIR senin şimdi şu an yaptığın. Her zaman bulunduğun anın içinde en güzel olan sensin. ( yada ben, yada her kimse işte. O, Bu, Şu, Onlar, Bunlar, Şunlar, Herkessssss khkh56 ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hiç kaçırmadan izlediğim bir program süperler sağol aa34 aa34 aa34 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi akşamlar arkadaşlaaaaar nasılsınız cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heeeeey kimse yokmu? actionsmile actionsmile actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) varr varr arkadasımm herkesler burada k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Suzy özür dilerim yaa y789 Sen gelmişinde ben nasıl farkına varamamışım hayret doğrusu. Ama bendede suç yok. Artık herkes o kadar çok Secret Secret diye tutturdu ki. Bende bi video çekip sizlerle paylaşmak istedim. Şu an hissettiklerime ve Secret ile ilgili uygulamalarıma dair khkh56 [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=P5sNjLoxNm4&mode=related&search=[/youtube] |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkürler asisler bu kadar uyardı duruma.Sevgiyle kal |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Asisler sizleri baş tacı etmenin haklı sevincini ve gururunu her zaman yaşayacaktır efem sapkal89 İyiki varsınız... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooooh çok korktum kimse yok diye asisler bu arada çok romantik gördüm seni???? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel meraba naaaber ark5 ark5 ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma asisler secret le bozduk kafayı düzelmiyorda olmuyorda... bu arada klip süppper sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Olur efenim Olurrr..... Hatta şimdi şu an oluyor bile... Tüm hayatımız secret..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) diyyooossun thumbsanim thumbsanim thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz byyyyy kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 Allah senide guldursun emel,inan bir damla gulecegim yokken koptum gulmekten..sen cok yasa emii |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=IK9eqk5bgfA&mode=related&search=[/youtube] Mesaj yok Klip var sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ARKADAŞLAR BİRAZ ERKEN OLDU AMA BAYRAM SÜRESİNCE SİTEYE GİREMİYCEM, BU YÜZDEN BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende yarın akşam veya bayramın birinci gününden itibaren yokum Hayal abla :) hepimizin bayramı kutlu olsun şimdiden.... İzmire uğrayabilirmiyim bilmiyorum ama muhtemelen bi denizli, muğla, aydın yapıcaz... hayırlısı artık.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne alem adamsın asısler dans eden kım kardesın mı yoksa s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de bayramda olmayacağım. şimdiden herkese iyi bayramlar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hepinize günaydııııııın catsle |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) guaydin suzi belki ben tekrardan yatarim ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın suzzy günaydın SeZeNNL bugün kimsecikler yok nieki? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayalve asisler bayram nedeniyle olamiycaklarmis iyi eglenceler hayal ve asisler en guzel bayram gecirmeniz dilegimle. ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nerdesiniz? kimse yomuuuuuu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben burdayım efem y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar naaaaber? smileydance smileydance smileydance iyisiniz inşallah |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) asisler sen her daim ordasın zaten, biliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyiyiz çok şükür. Seninde iyiliğin her halinden belli oluyor heeeee 98569 Hayat nasıl bakalım herşey yerli yerindemi ? Bu arada tresora cevaben diyorum ki :) o klibi ben youtube tan buldum ben ve yakınlarımla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Ayrıca Sezennl yede çok teşekkürler güzel dilekleri için. Suzzy sende lütfen öğrendiklerim kısmını okurmussun :) sanırım orda dr. attaction diye biri senin ismini zikretmişte. Aşağı kısımlara doğru uzun bi yazı y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim gibi bugün çalışan varmı aranızda ben 3.e kadar çalışıcam ve yarın bayram 3 gün evdeyiz yuupppi cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben şahsım adına yaklaşık bir aydan beri bayram tatilindeyim. YAŞASIN SECRETTTT OLEYY... OLEYYYY... OLEYYYYYYYYY.. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) demek öyle asisler ?hımmmm secrettt |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben telkin dinleyeli iki gün oluyo ama ben kısık sesli telkinleri hafif bi şekilde duyabiliyorum ve bana yabancı bişeyler söyleniyomuş gibi geliyo öylemi yoksa ben mi yanılıyorum eğer öyleyse bilinç altımız bunu nasıl anlıyıcak biri bunu bana anlatsın bende 2 gündür bi etki yok gece gündüz dinliyorum dinlerkende her işimi yapıyorum bi yrde hatamı yapıyorum acaba yardım lütfen |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmlar arkadaslar bir soum olacakti baskalarinin düsüncelerini önemseme telknini neden sadece su ve ney sesi olarak mevcut. ben new age tarzini ariyorum yoksa benmi bulamadim tsk |
radyodaki?? slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn?? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 AM. |