![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaşlı demedim ki, uykucu dedim y789 oluşturmuş saatini 12 de yatıyor 7 de kalkıyor. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de yaşlı olduğunu söylemedim zaten ;) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bol dedikodu yapılmış arkamdan amanınnnnnn s45apk |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar hepinize bugünkü kahveler benden olsun.kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkürler. Güzel günler bizim olsun. Eski erkek arkadaşım ayrıldıktan 3 ay sonra nişanlanmış bugün öğrendim. Üzülmekle üzülmemek arasına gidp geliyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cadı bm üzülme. ilerde "iyikide onunla evlenmemişim bana göre değilmiş" diyeceğin zamanlar gelecek. herşey gönlünce olsun. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.infocesme.com/wp-content/...tkisel-cay.jpg sanırım güzel bi bitki çayı yorgunluğumu alır... herkese benden bitki çayı afiyet olsun.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) doris çay çok güzel görünüyor. teşekkür ederimmm kiss3 hanigi bitkinin çayı?dusun2 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen hangisinden istersen ondan ikram edelimkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm herkese :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bu mp3lerin bi faydasını görürüm :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yaklaşık bir aydır hafta içi mesai saatleri boyunca özgüven ve suçluluk duygusu telkinlerini dinliyorum, henüz bir değişiklik hissetmedim. Çok mu suçluyum, acaba ondan mı? 4897sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ego ve guven guclendirici ile kilo verme telkinini mp3 e yukledim ikisinide ayni anda dinliyorum. Bu arada alnimin ortasinda tam gozlerimin uzerinde agrilar oldu ama benim sinizutum de var acaba bu beklenen agrilar mi yoksa sinizutten kaynaklanan ayirtedemedim. Bir de her gun duzenli dinleyemiyorum ama dinlemeye calisiyorum bunun ters etkisi olur mu. olumlamalari da bazen sabahlari unutuyorum telastan. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııııın herkese sevincli Gününüz aydın olsun, mutluluktan başınız tavana vursun y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın... mutluluktan başım tavana vurdu :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) beni görünce bu kadar mutlu olacağını bilseydim dün akşamdan yazardım y789 hayırlı işler Mümin Bey'cim girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saolun redflowers'cim :) uzun zamandır yoksunuz :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen öyle san :) uzak takipteyim. akşam eve yorgun dönüyorum. e zaten 1 saat seninle konuşuyoruz telefonda, sonra pofidi gandi tumba yatak y789gözüm üzerinizde forum ahalisi ona göre girlhaha |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://img97.imageshack.us/img97/7647/000200bf0zx.gif kuzuuuum yerim senin kafanı ben sevincli şefkat şefkat şefkat. gördün mü y789 gül birazcık http://img123.imageshack.us/img123/5762/image0046vs.gif |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) banada şefkat..rt67 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) abooooww yandık valla, herkes benden istiyor bana gösteren yok. Mümin'ciğim sağolsun bir tek o düşünüyor beni ark5 y789 Sulti'm öpüyorum en şefkatlisinden girlhaha |
|
|
|
herkeşler beni seviyor, ama olsun üzülme ben de seni seviyorum anaç'ım benim. |
hepinizi öperim yavvhh öpücük cokkgirlhaha |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olmaz sen küçükken kazana düştüny789 |
altın kazana düşmeyle pul olmazmış dl78 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hem o kazara olmuştu 12389 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) huuuuuu millet nerdesiniz? günaydın :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.incikutusu.com/sevgisozleri11.jpggünaydıın..actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben alıyım suzzycimkahvesmiley herkese günaydıngulensmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayyy almaz mıyım :))) yapayım şimdi çok severim kahveyi kim fal bakacak ;))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende içerim :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gud morning site ahalisi sevincli yeni ayımızın ilk hafta başısı mübarek olsun y789 harika haberler alın e mi? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın müdür hanım. mart ayı herkese güzel haberler getirsin :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Eyvallaaaaahhhh Mümin'cim sevincli Mart ayına en çok sevinenleri de buradan selamlamayı bir borç bilirim girlhaha http://img107.imageshack.us/img107/1669/image0055xq.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM. |