![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...zC-1LCr03OSf5N Çaylar da benden olsun. O pastayı tek başına yemek bence iyi bir fikir değil(bize de bırak :) ). Stresten olsa bile bunu yapmamalı insan kendine çok fazla karbonhidrat tek seferde kaç diyor beynim bilincim. Zaten ikinci dilimi zor yerim. Yavaş yavaş, keyfine vara vara yemek hem daha güzel hem de sağlıklı. Hadi afiyet olsun. Ağzımızın tadı hep yerinde olsun canlarım. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Banane vermem. Hepsi benim olmalı. Siz börekleri paylaşın aranızda. khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaa :(( ben sevmek istiyorum |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sana ne engel oluyor sevmemen için? Pastayı bile sevebilirsin. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii. Paylaş o pastayı Zerynthia kardeşlerinle olmaz ki ama aaa :D Kadınlar kahvesi diye başlık açalım o zaman inadına maydanoz olurlar. Zaten ne zaman forumda kadın erkek meselesi konumuz olsa valla yorum sayısı çoşuyor. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ;) madem buldum sizi, soruyim :D Bazı kızların neden burunları çok havada oluyor? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben mi çok abartıyorum, sanırım biraz fazla kafama takıyorum?? |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burnu havada dediğin kız napıyor hakikatten burnu havada mı dolaşıyor? Kimseyi beğenmiyor mu? Sanarsın kendisi prenses :) Prensini bulamayan prenses Çekirdeksiz elmaya, dizesiz şiire benzer. :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben pis erkek kategorisinde değilim demi :D :D |
|
|
|
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Anam maviinci kaç :)) Ben de şunu merak ediyorum gerçekten dünyada mavi olan inci var mı? :)) |
http://esmeraymeliha.files.wordpress...egi-resmi3.jpg senin yanında sönük kalıyor ama işte.. kusuruna bakma artık 956k |
|
http://img2.blogcu.com/images/i/y/i/...1237740562.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 10 numara bir söz yazıcam şimdi. Sev seni seveni yer ile yeksan olsa, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa. ;) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Boncuk gibi duruyor o gerçek inci değil ki geçen gün ben de aradım herhalde google görsellerde mavi araba çıkıyor :D |
|
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) KIZLARR, MORALİMİ DÜZELTTİNİZ ;) YAA BEN DE İŞTE ÇOK ÇEKİCİYİM, AMA KIYMETİMİ BİLMİYOLAR.. EEAHHH :D :D REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ sevincli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ;) öptümmm :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen sevmek istiyorsun ya iyi bir bak etrafında seni seven, senin de sevgini hak edecek alçakgönüllü bir prenses olmasın. Ya iyice bak ya da bir bilene baktır. |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allahım yaa,ben size ne diyim hahaha çatladım yani okurken.Alemsiniz hepiniz.Benim gitmemi mi beklediniz bu kadar muhabbete.Konuyu açın Kızlar Kahvesi olsun girlhahaBu erkekler var yaaaaa sırf meraklarından gelirler,kovsak nick değiştirir gelirler :) Eft yapmam lazım.Gece yine gelirim ben.Mümkünse buralarda olun çene çalalım biraz kızlaaaar.Sweetcim kızacak gece gece yenmeez diye ama Zerynthiacım sen gelirsen şu meşhur ikram edeceğin pastalardan getir biraz ben yerim,kahveyle.Sonra da uğraşırım aldığım fazlalıkları vermek için plates mi başlasam,diyet mi yapsam,koşsam mı yürüsem mi diye bisiklet |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugünün spesiyelleri hazııııırrrr... Afiyet olsun kızlarımaaa... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pastalar muhteşem ya nereden buluyorsun bu resimleri sen böyle? :)) Mmmm nefis gözüküyor. Forumda herkese diyeti bozduracaksın anlaşıldı. :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Heralde bozdurucam. Tek başıma atar mıyım kendimi ateşe. Hepinizi götürücem yanımda. Hepinizi göbeklendiricem. Nihahahahaha (Kötü kadın gülüşü) khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok fenasın sen. :)) Ama pastalar da fenaydı. Bugün pastaya doydu gözüm. :D Ayva göbek harekatı başlamıştır. Ay bugün ne gır gır yaptık ama. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Frezya gelmeden bitiririm ben bunları :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayol bu dilimlerden herkese var. Yeter tüm foruma. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne oluyo burdaaa.Hiiiiiii pastalara baak şaşkınx gözüm dönüyor ama benim:) sweet gelmeyeyim oraya,beni beklemeden yemedin inşallah hepsini.Bak yapma yavrucuum,yeme hepsini,ablana da bırak.Bırak bana,sen çekil kenara,vallahi yaptığın platesler güme gider,yazık değil mi?girlhahagirlhahagirlhaha Zerynthiacım ne yaptın sen?Bari tek çeşit getirseydin ya.Neyse kızlar şimdi pastaları yiyelim bütün k ları alalım sonra hepimiz spora başlarız khkh56 Bana uyarsanız onu da yapamazsınız ya neyse girlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Siz yemezseniz ben yerim nasıl olsa hepsini. Dert etmeyin yani. khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neyse ben uyumaya gidiyorum kızlar. Midem ağrıyor ve yorgunum. Hepinize iyi geceler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM. |