![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam,geçmiş olsun.Görüşürüz.İyi geceler canım. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cafe cafe ben geldim yine,müdavimin geldi:)Ben de olmasam bu saatte sinek avlıyosun burda.Kimsecikler yokken kendi kendime konuşayım bari:) 12389 Günlük açsam mı acaba diye düşündüm bugün,kararsız kaldım,çok sevmem aslında ama bi an istedim.Sonra vazgeçtim.Demek ki zamanı gelmemiş.Neyse belki başka zaman,belki yarın belki yarından da yakın.Ya da sen bu saatte boş oluyorsun nasılsa ara sıra ben gelir,kendi kendime konuşur,konuşur giderim cafenin delisi olarak ahahaha khkh56 Allahım bazen kendimi çok seviyorum deli miyim neyim :) Sabah gelip 'frezya kendini hep sev demeyin tamam mı?'Seviyorum da bazen daha bi çok seviyorum,deliliğim tuttuğundan herhalde:) Sizi de seviyorum. Az önce ne düşündüm biliyor musunuz?Atlatması zor oldu ama bir kaç yıl önce benim için kötü olan deneyimi iyi ki yaşamışım da şimdi burdayım sizlerle tanıştım :)))Uzun bi zaman ara vermiştim,siteye hiç gelmiyordum,şimdi o aradan sonra herşey daha da bi oturmuş geliyor,Önceden bu kadar muhabbet etmezdik sanki şimdi burdaki arkadaşlarımı yıllardır tanıyor,hepsiyle bir şeyler paylaşmış,hepsini bire bir tanıyor gibiyim.Çook güzel arkadaşlarım oldu.Sizlerle olmaktan dolayı Mutluyuum Mutluuu 8977 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bence çok güzel. Ben de bazen kendi kendimi çok eğlendiriyorum ve acayip gülüyorum. Hatta kardeşim de söyler bunu. Bu kız da kendi kendini eğlendiriyor diye. khkh56 Bu tür zamanlarda kendimizi iyi hissediyoruz çünkü sevgimizi hatırlıyoruz. Daha çok seviyoruz kendimizi. O nedenle kendi kendine konuşmak bazen biriyle konuşmaktan daha sağlıklı olabiliyor.y789 İnadına kendini daha çok sev! khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam kızlar.. biricik aşkınız geldi sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin hayatımın erkeği. Canım oğlummm... khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öhöhmm guitar guitar yeaa artiz olmak zor işş khkh56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım oğlum öperim seni. Artizmiş. Yesinler.http://img176.imageshack.us/img176/8...8xstu31xh2.gif |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) @maviinci: Artiz ne arar la cafe de :D @frezya: Bu Kafenin duvarlarının dili var. Sen gidince bize bir bir anlatırlar senin onlara anlattıklarını. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
@frezya: Bu Kafenin duvarlarının dili var. Sen gidince bize bir bir anlatırlar senin onlara anlattıklarını.[/QUOTE] Anlatsınlar,anlatsınlar.Yeter ki size anlatsınlar :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNAYDIN:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese. tatilsmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geri yatmayı düşünüyorum ama şimdilik günaydın ;) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mutlu bir gün diliyorum herkese :) Bugün tesadüfen Star Tv'de Melek Baykal'in programini izledim, tesadüf degildi elbette =) Veee kimleri göreyiiimmm: Abdullah bey ve Özlem hanim Melek Baykal'in konuguydu... Cok mutlu olduuum onlari görünce :) |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ve merhaba yeniden...actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin sevgili melodiss seni yeniden görmek ne güzel. :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum sweeet http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...edd8jsvfel.gif |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uyuma uyuma :) Ben de bekliyorum :)) Şimdi tekrar baktım,saat 2 deymiş tekrarı. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm günaydın herkese, bugün herkes için güzel bi gün olması dileğiyle:9 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biraz geç oldu ama tünaydın diyeyim bari:))) Hava kapalı,yağmur ha yağdı ha yağacak... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Forumda şu an 6 kişiyiz.Bizden başka herkes uyuyor galiba uykulusmile .Nasılsınız?Birer kahve içelim miii? coffe2 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cafe yeniden mrhb.Bugün iyiydim arkadaşım bilgisayarda bir şey ayarlamak için gelecekti,gelmeden önce haber ver demiştim,gelmeden yeniden konuştuk.İşim bitince duruma bakarım dedi.Sonra pat diye geldi haber vermeden.Neden olduğunu bilmiyorum kızdım ben de niye haber vermedin diye.Söylendim biraz,gerçi alışıktır o benim dırdırıma,bazen deli diyip geçiyo :)) Sonra üzülüyorum acaba çok mu tepki verdim diye.Puff bu ara ben mi tersim bişeye tahammülüm mü yok anlamadım ya...Bu gidişle ben de bir günlük açacağım sanırım.12389 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili Frezya, Tepkilerimizin asıl nedeni çoğu zaman o anda yaşadığımız olay olmuyor. Birikimler bir yerde dışarı çıkmaya başlıyor ve bu zamanı biz ayarlayamıyoruz. Stres kapasitemizle alakalı herhalde. Mutlaka sen de arkadaşına kızmak için yapmadın bu davranışı ama ona denk geldi. 1 den 10 kadar say derler tepki vermeden önce. Ben bazen yapmaya çalışıyorum açıkçası çok da kolay birşey değil. Sen de dene istersen. Bir de nelere kızıp da tepki vermediğini düşün, farklı birşeyler çıkabilir altından... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben çoğunlukla bu arkadaşıma kızıyorum ama,altında ne var diye düşündüm de beni kırabilecek bişey de yapmadı ki hiç.Yakın gördüğüm,abim gibi gördüğüm için öyle rahat davranıyorum belki. Belki de ne kadar samimi olursam olayım,biraz duvar örmek istiyorum bilmiyorum ki:( Aslında ona kızdığım nokta kendisiyle alakalı,çok sessiz sakin,hani vur ensesine al ekmeğini.Ben de biraz kızıyorum bazen konuşurken mıy mıy konuşma bi sesin çıksın diye :)Farkında olmadan bununla alakalı bir tepki olabilir mi hiç bir fikrim yok.Bir alakası varsa da şaşırırım zaten. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkes kendi hayatını yaşıyor. Ne kadar nasihat vermeye çalışırsak çalışalım almıyorlar. Zamanı gelmeden kimse bir şey öğrenmiyor. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Haydi cafe ben uyumaya gidiyorum uykulusmile .İyi geceler herkeseee. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar,sitenin giriş sayfasında sorun mu var?Ben son konuları göremiyorum.Sayfanın en altında da hata veriyor uyarısı var.Yoksa benim netimle mi alakalı ? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende de aynı problem var canım. Son mesajlara ulaşmak istiyorsan. Yaralı linkler kısmına gelip bugünkü mesakları görüntüleyebilirsin. Linki: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...earchid=480213 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol sweetcim... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herekese günaydın dün aynı sorunu bende yaşamıştım ama sanırım bu gün düzelmiş şimdilik sorun yok |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cee eee! Selam gençler ve kendisini her daim genç hissedenler! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...99876519_n.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Boş bulundum korktum :D Selam sana da actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sweet çok ensteran birşey oldu:) Günlük tutmaya karar verdim biliyorsun. Formda bir yazıda günlüğünüz kırmızı kaplı olsun gibi bir yazı gözüme çarpmıştı. Geçen gün bir otel benim adıma bir ufak defter yaptırmış, ajanda gibi. Üzerinde de adım soyadım yazıyor, özel basılmış yani. Ve rengi KIRMIZI:))) Nasıl hoş bir tesadüf değil mi? Günlük ve istekler konusundaki yardımların için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın arkadaşım:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benzer bir yazı benim de gözüme çarpmıştı ve benim hedef günlüğüm yeşildi ama artık kırmızı kaplı. Anlattığınız muhteşem bir tesadüf bence. Siz de dilediklerini hayatına çeken sevgi dolu bir mıknatıssınız. İstediklerinizi her zaman böyle kolaylıkla hayatınıza çekebilmenizi dilerim. Günlüğünüzdeki haberler hep mutlu ve gelişim dolu olsun. Hedeflerimize günbegün emin adımlarla yaklaşmamızı seçiyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61141350_n.jpg Böyle bir dekorasyon nasıl olur acaba? (Fotoğrafı nerede paylaşacağımı şaşırdım.) :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Üsteğmen oldum heyo. Bir sonraki rütbeye kaç mesaj kaldı acaba? derty |
Nice nice rutbelere hep birlikte insallahmusic45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM. |