Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

frezya 06-02-2012 02:25 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Bugün hava öyle güzeldi ki sahile gittik.Taa hıdrellezden kalma dileklerim vardı sakladığım,baktım saklamakla bir şey olmuyor aldım denize bıraktım bugün girlhaha deniz kıyısında R.Şanal beyin negatif çekirdek inanç meditasyonunu,arkasından duygu toraklama çalışmasını sonra da koruma baloncuğu çalışması yaptım.Denizin kokusunu içime çektim,oooh çok güzel oldu.Bütün negatiflerimi bıraktım,aldım pozitiflerimi geldim blissy

sweeet 12-02-2012 12:42 AM

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...96735596_n.jpg

Çok güldüm ya buna. Ekonomik sayılabilecek hediyelerden, kutusu plastikse çeşitli amaçlarla kullanılabilir tabi. Hem ekonomik hem kullanışlı :)) Şaka bir yana değişik karşınızdaki şoke edicek bir hediye olabilir bulabilirseniz. Ne öyle tek taş karın mı doyurur? Aşk zeytin, peynir ile ekmeği bölüşmek değil miydi? Bu da şıpsevdi sakızları vari bir cümle oldu ama olsun herkese iyi geceler.

frezya 12-02-2012 04:07 PM

girlhaha iyiymiş bu :)İlahi sweet:) Benimse bana bir kalp peynir alacak sevgilim bile yok ağla2 Off canım sıkılıyo zaten bugün,bir sürü şey yapmam lazım ama o kadar uyumama rağmen canım sadece uyumak istiyor.Hiç birşey düşünmeden,hiç bir şeye takılmadan,uyumak.Her şey iyiyken,ben iyiyken depresyona giriyor olamam di miiii ooo67 Afetme meditasyonlarım da bitmedi.Affede affede bitiremedim ya,hem ben üzülüyorum hem ben affediyorum.Beni üzenler ne yapıyo acaba.Günlerini gün mü ediyolar?İ

Işıldayan Safir 12-02-2012 04:35 PM

Adam bana sevgililer günü hediyesi diye kaşar getirse o peyniri ona yediririm. khkh56

Millet şaşırdı artık ne yapacağını. y789

frezya 12-02-2012 10:50 PM

Dışarı çıktım,kendime geldim derken,can sıkıntımın sebebi de belli oldu :(Eve geldim,meditasyon yapıyordum,sonlarına doğru üzücü bir haber aldım:( Sevdiğim bir ablanın babası vefat etmiş,amcayı severdim,çok kibar ve iyiydi.Nasılsınız diye sorduğumda,iyiyim güzel kızım sen nasılsın?derdi.Allah rahmet eylesin.Evlerine gittik,kötü oldum.Tek tesellimiz Allah çok çektirmedi,kurtuldu.Onu hep o güler yüzüyle hatırlacağım.Üzgünüm...

Bunları buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum.Sanırım günlük gibi yaptım burayı.Arada sıkılınca falan yazıyorum işte,cafe de boş nasılsa diye.

azraist_24 13-02-2012 08:44 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820300)
Adam bana sevgililer günü hediyesi diye kaşar getirse o peyniri ona yediririm. khkh56

Millet şaşırdı artık ne yapacağını. y789

Al benden de o KADAR:))))))

Lusid 17-02-2012 09:22 PM

Kaşar kalp komikmiş. ::)

Bu resimleri çok sevdim..

Sağ beyin ve Sol beyin

http://akroot313.andrewkeir313.netdn...in_1-large.jpg

http://akroot313.andrewkeir313.netdn...in_2-large.jpg

http://akroot313.andrewkeir313.netdn...in_3-large.jpg

sweeet 17-02-2012 10:31 PM

Harika resimler bunlar :)) İlk bakışta hep sağ beyin resimlerine odaklandım. Sonradan sol beyinle ilgili resim ve açıklamaların olduğunu fark ettim. :)) Renkleri algıda seçiciliğimle ayırıverdim herhalde. Rengarenk şeyler benim dikkatimi daha çok ve kolay çekiyor. Teşekkürler.

frezya 22-02-2012 01:14 AM

Ayy artık şu affetme medi.lerim bitsin istiyorum.Yaklaşık bir aydır hergün birilerini affdiyorum:)Ammaaa dün gece gördüğüm rüyaa,geceni bi yarısı gözümü açıp ''aha bilinçaltım affettiğim kişileri iyice temizledi'' dedirtti bana:) İşe yaradığını ve bilinçaltımdaki gereksiz yüklerden kurtulduğumu bilmek,hissetmek nasıl rahatlatıcı anlatamam.Ha gayret devam.Yaklaşık bir hafta sonra bitmiş olacak.Ve ben yeni çalışmalarıma başlayacağım.Bu kadar azimli ve ara vermeden devam ettiğim için kendimi alkışlıyooor 25889 ve kendime iyi ki varsın diyorum girlhaha

simre_suray 22-02-2012 10:44 AM

ya arkadaşım bu affetme durumunu nasıl yapıyorsun... benim o kadar çok var ki affedilecekler hayatımda..nerden başlayacağımı bilemedigimden başlayamıyorum y789 liste filan yapıp onun üzerinden gittin heralde sende...

gülsem 22-02-2012 11:04 AM

Alıntı:

simree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820857)
ya arkadaşım bu affetme durumunu nasıl yapıyorsun... benim o kadar çok var ki affedilecekler hayatımda..nerden başlayacağımı bilemedigimden başlayamıyorum y789 liste filan yapıp onun üzerinden gittin heralde sende...

aynı durum bende de var uzun zamandır uğraşıyorum. başarmaya başladım. ben öncelikle yakın zamanda aklıma geldiğinde beni en çok üzen yada sinirlendiğim kişileri affediyorum. arada geçmişi düşünüyorum. aklıma gelen olursa onları affediyorum zaten başlayınca hiç ummadığınız olaylar geliyor aklınıza. tabi insan önce kendini affedecek ve sevecek. arada meditasyon yapmakda işe yarıyor.dusun2

simre_suray 22-02-2012 03:06 PM

evet şöyle bi düşününce bile hiç hatırımda olmayan olay ve kişileri hatırlayıveriyorum..çorap sökügü gibi geliyor..bi yerden başlamakta fayda var evet.. kendi adıma en güzeli liste yaparak çalışmak..affettikce de üstlerini çizerim sevincli

frezya 22-02-2012 03:39 PM

simreecim,siteye ilk üye olduğum zamanlarda beni çok üzen bir-iki olay için çalışma yapmıştım,meditasyonla.Baya bir aradan sonra birden tam olarak affedemediğimi bir iki kez daha çalışmam gerektiğini düşündüm.eft yaptım önce sonra da meditasyona başladım.gülsemin de söylediği gibi meditasyon esnasında çooktan unutmuş olduğum kişiler bile geldi aklıma,çocukluğumdan bile düşün:) Her meditasyonda biri ya da birileri,baktım olacak gibi değil liste yaptım.Liste 5-10 kişiyle başlayıp 30 u aştı :)) Çoğu gitti azı kaldı şimdi.Ben özlem hanımın sesli affetme meditasyonunu yapıyorum.Sen de başla bir an önce emin ol çok hafifleyeceksin.

simre_suray 22-02-2012 03:59 PM

iyi 30 la kalmış:) ben meditasyon yapmadım hiç.hatta bi çakra meditasyonu var mp3, onu bile dinleyecem sözde 1 aydır erteliyorum hep, hazır degilim demekki :) ilk etapta hoopono yaparım diye düşünüyorum, ekleyebilirsem eft, ekleyebilirsem meditasyon inşallah :)

alhambra 22-02-2012 04:13 PM

Şu affetme işi ve meditasyon nasıl yapılıyor,yeni başlayacaklara önerilerinizz neler arkadaşlar:)hiç denemedim daha önce..

frezya 22-02-2012 05:22 PM

Alıntı:

simree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820876)
iyi 30 la kalmış:) ben meditasyon yapmadım hiç.hatta bi çakra meditasyonu var mp3, onu bile dinleyecem sözde 1 aydır erteliyorum hep, hazır degilim demekki :) ilk etapta hoopono yaparım diye düşünüyorum, ekleyebilirsem eft, ekleyebilirsem meditasyon inşallah :)

Aman nerde 30 u geçti demiştim senin için saydım 50 yi geçmiş girlhaha Demek ki işe yarıyor bak hatırlamıyorum bile girlhaha Çakra meditasyonunu fln sonraya bıraktım.Önce bunları halledeyim de.hooponoyu bilmiyorum ben,ona daha sıra gelemedi ama eft den başla bari sen bir an önce.
Alıntı:

alhambra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820877)
Şu affetme işi ve meditasyon nasıl yapılıyor,yeni başlayacaklara önerilerinizz neler arkadaşlar:)hiç denemedim daha önce..

meditasyon bölümünü incele istersen,daha detaylı bilgiler var orda alhambra.

simre_suray 22-02-2012 05:25 PM

:)) evet evet başlıcam..hoopono ya da sıra getir bir an önce, çok baba yöntemdir o sevincli her an her durumda her yerde yapabiliyorsun ve çok tesirli art56art56

simre_suray 22-02-2012 05:27 PM

vaay 50 kişi he... kimbilir benim saysam kaç kişi çıkacak..ne ağır yükler taşıyoruz sırtımızda farkında olmadan sadanim ..neyse ki farkına vardık sevincli

frezya 22-02-2012 05:28 PM

Tamam,bi inceleyeyim ben.

simre_suray 22-02-2012 05:37 PM

incele arkadaşım..geçen gün bi yere geç kalıyordum..otobüs geldi hemen bindim, normalde bekliyorlar bi 5 10 dk otogarda.. ben başladım hoopono yapmaya devamlı..şoför hızlı hızlı sigarasını içip koştur koştur bindi yerine kalktık ve tam zamanında yetiştim:))) ben seviyorum bu yöntemi yaa...uygulayanlarda memnunlar hep zaten partysmiley

frezya 22-02-2012 05:52 PM

ne güzelll,çekim yasası gibi olmuş:)

simre_suray 22-02-2012 06:02 PM

tam olarak olmasada bi nevi öyle :)))

frezya 22-02-2012 06:09 PM

baktım şimdi biraz ama pek bişey anlamadım,sanırım kitabı okumam gerek.

gülsem 22-02-2012 06:30 PM

benim hoopono dan anladığım evrene bir nevi sevgi enerjisi göndermek (özür dilerim seni seviyorum beni affet) ama bu yöntem otobüsün erken kalkmasını nasıl sağladı onu anlamadım. şoföremi uyguladın

simre_suray 22-02-2012 06:39 PM

:)) aslında mantığı çok basit..sevgi enerjisi yollamak evet bi parçası ama özü degil..özü bizim hayatımıza dahil olmuş hayatımıza bişekilde 5 dk hatta 2 sn de olsa, tv de görerek de olsa olayların bizim oluşturdugumuz gercekler oldugunu bizim içimizdekilerin yansıması oldugunu kabul edip, af dilemek...ben bu konuyu çok araştırdım,gecelerce günlerce, çok okudum...yani yaşantımıza giren her ne olursa olsun irili ufaklı tüm aksaklıklar bizim içimizdekilerden, davranışlarımızdan hatta atalarımızdan gelen hatalardan kaynaklı olarak hayatımızda var oluyorlar..bunu şifadan tutun da günlük basit bi olayda dahi kullanabilirsiniz, çünkü herşeyin sorumlusu biziz..mesela arkadaşım sormuşsun..şoför konusunda şöyle bir metini aklımdan geçirdim tekrar ederek...şöforun şu anda gitmemesinin ve beklemesinin tüm sorumlulugunu alıyorum, benden kaynaklanıyor özür dilerim lütfen beni affet, seni seviyorum teşekkür ederim... bu kadar..kelimeler eklenebilir çıkarılabilir, kişinin içinden nasıl geçiyorsa..samimiyet önemli ve bu 4 kelime şart...

simre_suray 22-02-2012 06:41 PM

ve tabi olduktan sonra da şükür ettim ve teşekkür ettim...

gülsem 22-02-2012 06:55 PM

Alıntı:

simree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820892)
:)) aslında mantığı çok basit..sevgi enerjisi yollamak evet bi parçası ama özü degil..özü bizim hayatımıza dahil olmuş hayatımıza bişekilde 5 dk hatta 2 sn de olsa, tv de görerek de olsa olayların bizim oluşturdugumuz gercekler oldugunu bizim içimizdekilerin yansıması oldugunu kabul edip, af dilemek...ben bu konuyu çok araştırdım,gecelerce günlerce, çok okudum...yani yaşantımıza giren her ne olursa olsun irili ufaklı tüm aksaklıklar bizim içimizdekilerden, davranışlarımızdan hatta atalarımızdan gelen hatalardan kaynaklı olarak hayatımızda var oluyorlar..bunu şifadan tutun da günlük basit bi olayda dahi kullanabilirsiniz, çünkü herşeyin sorumlusu biziz..mesela arkadaşım sormuşsun..şoför konusunda şöyle bir metini aklımdan geçirdim tekrar ederek...şöforun şu anda gitmemesinin ve beklemesinin tüm sorumlulugunu alıyorum, benden kaynaklanıyor özür dilerim lütfen beni affet, seni seviyorum teşekkür ederim... bu kadar..kelimeler eklenebilir çıkarılabilir, kişinin içinden nasıl geçiyorsa..samimiyet önemli ve bu 4 kelime şart...

yakın bir dönem önce bende araştırmıştım bu konuyu gerçekten güzel özetlemişsin mantık biraz daha yerine oturdu aklımda. bu yöntemi ben affetmedede kullanıyorum bazen. kızgın olduğum bazı kimselerin hayatıma girmelerinde bir sebep olduğu ve bir şekilde yaşanan olaydan sorumlu olabileceğimi düşünüp hoopono yaptığım oluyor ve işede yarıyor

simre_suray 22-02-2012 07:15 PM

kesinlikle katılıyorum, affetmek için harika bir yöntem... aslında mantığı çok karmaşık degil ama bu konu hakkında o kadar bilgi kirliligi varki anlaşılmaz hale getiriyorlar konuyu..alakasız yazıları durumları hoopono diye anlatıyorlar filan..ama olay öz itibariyle basit anlatımla bundan ibaret..ve mesela agır konularda söylemimi de detaylandırıyorum..hatta asırlar öncesinde bi dedemiz birinin başını vurduysa onun etkileri bizim hayatımızada yansıyabiliyormuş..

frezya 22-02-2012 08:32 PM

Sanırım sitede okumuştum o kelimelerin faydasını ve bir ara aynanın karşısına geçip söylüyordum.Hoopono oldugunu bilmiyordum.Peki simree,atalarımızın sorumluluğunu mu alıyoruz yani,ya neden biz alıyoruz ki sorumluluklarını ohooo sorumluluk bitmez valla :) Hadi aldık diyelim de,atalarımın ne yaptığını nerden bileceğim.Şöyle mi;biz hooponoyu uyguluyoruz bilsekte bilmesekte o yük diyeyim sıfırlanıyor gibi mi?Ve tabi ki kitabı okuyacağım ama örnek bir cümle versem.Örneğin başım ağrıdığında baş ağrımın bütün sorumluluğunu alıyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim mi diyorum.Baş ağrım geçince de şükredip tekrar teşekkür ediyorum.Doğru mu anlamışım?

Işıldayan Safir 22-02-2012 08:39 PM

Atalardan gelenleri gen aktarımı gibi düşün. Nasıl fiziksel özelliklerimiz ya da bir takım hastalıklar genler yoluyla aktarılıyorsa ve kuşaktan kuşağa geçebiliyorsa inançlar da bu yolla geçiyor. Kimden ne geldiğini bilmemiz biraz sorun oluşturabilir tabii. Ve çözümlemek zaman alabilir. En iyisi atalarla bağları kesmek o nedenle.

frezya 22-02-2012 08:42 PM

İyi güzel de o bağları nasıl kesicez?Göbek bağı meditasyonu işe yarar mı mesela?

Işıldayan Safir 22-02-2012 08:46 PM

Göbek bağı meditasyonunu bilmiyorum. Sedona da yapabilirsin ama onu yaparken dikkat etmek lazım. Yoksa başkalarını affedeyim derken kendin suçluluk psikolojisine girebilirsin.

frezya 22-02-2012 08:53 PM

Hmm,sedonayı bilmiyorum,inceleyeyim de riskliyse hiç uygulamayayım.Suçluluk duygularından kurtulmuşken,bir daha duymaya gerek yok :) göbek bağı kesme meditasyonu,meditasyon bölümünde var.

Işıldayan Safir 22-02-2012 08:57 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820915)
Hmm,sedonayı bilmiyorum,inceleyeyim de riskliyse hiç uygulamayayım.Suçluluk duygularından kurtulmuşken,bir daha duymaya gerek yok :) Yanlış hatırlamıyorsam ismi göbek bağı meditasyonu.Meditasyon bölümünde var.

Valla ya görmemişimdir. Ya da gördüysem de unutmuşumdur. O kadar çok şey okuyorum ki hatırlamıyorum bazılarını. Hatta bazen kendi eklediklerimi bile hatırlayamıyorum.

Neyse sen şimdilik verdiğim linkteki basit imgelemeyi yap istersen. Sedonayı affetmek için uygulayabilirsin. Riskli değil. Sadece fazla düşünüp, yorumlamamak lazım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...jinasyonu.html

simre_suray 22-02-2012 08:57 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820910)
Sanırım sitede okumuştum o kelimelerin faydasını ve bir ara aynanın karşısına geçip söylüyordum.Hoopono oldugunu bilmiyordum.Peki simree,atalarımızın sorumluluğunu mu alıyoruz yani,ya neden biz alıyoruz ki sorumluluklarını ohooo sorumluluk bitmez valla :) Hadi aldık diyelim de,atalarımın ne yaptığını nerden bileceğim.Şöyle mi;biz hooponoyu uyguluyoruz bilsekte bilmesekte o yük diyeyim sıfırlanıyor gibi mi?Ve tabi ki kitabı okuyacağım ama örnek bir cümle versem.Örneğin başım ağrıdığında baş ağrımın bütün sorumluluğunu alıyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim mi diyorum.Baş ağrım geçince de şükredip tekrar teşekkür ediyorum.Doğru mu anlamışım?

alıyoruz valla arkadaşım :)) bizden sonrakilerde bizimkileri alacak :) ben atalarımın hataları konusunu günlük kullanımlarımda degilde, agır durumlarda kullanıyorum.. mesela şifa için... detaylı olarak bağışlanma istiyorum.. şöyle diyorum..tabi bu benim kendi yorumlamam kişiye göre degişebilir...farzedelimki dışarda agır engelli bir kardeşimizi gördüm..diyorum ki,( ismini duyduysam ismiyle duymadıysam) bu cocugun bu durumda olmasına sebep olan içimde yaşantımda ve atalarımdan gelen özür diliyorum..sorumlulugu alıyorum...çok özür diliyorum beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..böyle tekrarlıyorum.. ama içten nasıl geliyorsa öyle söylenmeli diye düşünüyorum..ezber degil yani..yeter ki bu 4 cümlecigi içersin..başın agrıdığında da, başagrıma sebep olan içimde ve yaşantımda ne varsa özür diliyorum..benden kaynaklanıyor beni affet..teşekkür ediyorum..seni seviyorum diyebilirsin mesela..gectigindede tabi şükretmek güzeldir..diger calışmalarındaki başarılarını yükseltir..evet doğru anlamışsın arkadaşım 956k

frezya 23-02-2012 12:19 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820916)
Valla ya görmemişimdir. Ya da gördüysem de unutmuşumdur. O kadar çok şey okuyorum ki hatırlamıyorum bazılarını. Hatta bazen kendi eklediklerimi bile hatırlayamıyorum.

Neyse sen şimdilik verdiğim linkteki basit imgelemeyi yap istersen. Sedonayı affetmek için uygulayabilirsin. Riskli değil. Sadece fazla düşünüp, yorumlamamak lazım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...jinasyonu.html

Doğrudur Zerynthia,belki tekrar bakmak istersin.Link için çok teşekkür ederim.Sedonaya da bakıcam.Tekrar teşekkürler.
Alıntı:

simree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820917)
alıyoruz valla arkadaşım :)) bizden sonrakilerde bizimkileri alacak :) ben atalarımın hataları konusunu günlük kullanımlarımda degilde, agır durumlarda kullanıyorum.. mesela şifa için... detaylı olarak bağışlanma istiyorum.. şöyle diyorum..tabi bu benim kendi yorumlamam kişiye göre degişebilir...farzedelimki dışarda agır engelli bir kardeşimizi gördüm..diyorum ki,( ismini duyduysam ismiyle duymadıysam) bu cocugun bu durumda olmasına sebep olan içimde yaşantımda ve atalarımdan gelen özür diliyorum..sorumlulugu alıyorum...çok özür diliyorum beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..böyle tekrarlıyorum.. ama içten nasıl geliyorsa öyle söylenmeli diye düşünüyorum..ezber degil yani..yeter ki bu 4 cümlecigi içersin..başın agrıdığında da, başagrıma sebep olan içimde ve yaşantımda ne varsa özür diliyorum..benden kaynaklanıyor beni affet..teşekkür ediyorum..seni seviyorum diyebilirsin mesela..gectigindede tabi şükretmek güzeldir..diger calışmalarındaki başarılarını yükseltir..evet doğru anlamışsın arkadaşım 956k

Tamam,anladığıma sevindim girlhaha bakalım ben de bu tarz cümlelerle basit şeylerde deneme yapacağım şimdilik.Bilgi için çok sağol simree.

simre_suray 23-02-2012 02:05 AM

ne demek arkadaşım, anlatabildiysem ne mutlu bana :) zaten insan bu yönteme bi alıştımı ikide bir uygulayası geliyor, keyifli bi çalışma :))

frezya 23-02-2012 02:25 AM

Hepinize iyi gecelerrr.Mutlu,mutlu rüyalar görün inşallah.Sabah dinç uyanın,mutlu huzurlu olun,öyle kalın.

simre_suray 23-02-2012 02:29 AM

amin amin arkadaşım....tatlı rüyalar, şekerli sabahlar sevincli

Işıldayan Safir 23-02-2012 09:38 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820929)
Doğrudur Zerynthia,belki tekrar bakmak istersin.Link için çok teşekkür ederim.Sedonaya da bakıcam.Tekrar teşekkürler.

Güzel bir yöntem bence. Ben bir ara sürekli yapıyordum. Sedona hakkında da buradan bilgi edinebilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 AM.