![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nasıl biliyo benım zayıf yanımı ama.Az sonra yatıcam ama içerim bir kayfe. kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...zrtkxo79-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benimkisi orta şekerli olsun ttli3 bende şöööle kurulayım koltuğuma aa34 acık fazla gömüldüm ama olsun zarar yok girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hea yok canım sağol.. masajla işim olmaz benim.. kahve kafii Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] tamam ablam kayfe daha oluyo ama köpügü tutduramadım telvesi çöksün az daha orta şekerdi demi hemen hazır az kaldı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam telaş yapma olunca içerim aa34 |
khkh56 khkh56 khkh56 sanemce kriz geçiriyorum burda. Bigci kahve deseni süper.teşekkürler. |
[b] telaş dedinde abla aklıma bi şey geldi sevincli annemgili istemeye geldiklerinde annem kahvenini içine köpürsün diye camasır suyu koymul bide tükürmüş sevincli sevincli sevincli kahveyi baska ne köpürtür acaba sevincli sevincli khkh56 bisiklet redflowers ablacıgım burda hazırım masaj istersen |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkan vazgeçtim ben kahve istemiyom dlckrn köpük diye ne koycan kimbilir içine hih33 |
tam agzına layık bu kahve ablam ama üzerindeki kalp deseni oldumu bilmem http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...zjlw7h10-b.jpg bos gitmez yanında 2 lokma bi şeyler olsun . http://80.237.205.52/r/2007/04/20070...mx92nfi4-b.jpg affetdinmi :( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam affederim ama negatif şeyler yazma mesajında .hani demişinya ölüm çıksın falan.. deme öyle şeyler olur mu ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] tamam ablacıgım ya aksam üstü ekdin beni falıma bakmadın bari şimdi bak ben uzun bi yol görüyom yolun sonundada balık var. galiba hayalablam olacakki yada suzy ablamız sevincli onlarda tam fal bakma pskoljisi var bakdmmi lakkkk diye anlıyolar senemce abla azda sne bak ne var bnu falda kısmetmi balık öyleymiş http://80.237.205.52/r/2007/04/20070...6wffwchu-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun haneye ay doğuyo.. bide karışık karışık bişeyler var ama ne var bilmiyorum aa34 benim falım bu kadar ancak girlhaha ben anlamıyorum bakamıyorum diye bazen benim falıma da bakmıyor arkadaşlar girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gece gece fal bakılmaz.Hayra çıkmaz.Hadi ben yatar.Bana tatlı rüyalar (çok bencil gördüm kendimi.)size de tatlı rüyalar efem. ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hismiley hismiley Alıntı:
|
rüya da karşılasmak dileyiyle senemce abla sende gel cedrus abi sende gel japon kale maç yapalım yada veleybol oynarız olmadı istop rüyada cok eglenceli olur sevincli guzel ve kendin kadar tatlı rüyalar redflowers ablacık sevincli bu aarada haneme ay doguyo derken iş yeriyle ilgili galiba balık kısmet diyolar bak uzun geniş bi koridor var yol galiba o sonundada balıkmı desem deniz kızımı desem biri var demi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben yatıyorum bigci uyuyacağım emir büyük yerden yoksa köşede karşılaştıkları ruh ikizinin akıbetine uğrayacağım halay52 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün cafeyi ben kapatıyorum öyleyse herkese iyi geceler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa dur telefonumu masanın üzerinde unuttum onu alayım öyle kapatın aa34 herkese iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] yok daha acık cafe ben kendimden biliyom bazen pederi yollarım bu saatlerde dükkanda olurum dobiyi karsıma alırım dertleşirim yada sazımı alırım elime tıngırdarım azcık . daha acık tüken |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hu huhhhhhh kafede kimse var mı? bu saatte ne sessiz ve korkutucu oluyo kafe sanemce abla bigciii novosibir sesimi duyan va mı ? clapping |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tabiki olur taç yaprak hiç misafirperver deilim dimi girlhaha sana gece gece ne ikram edeyim? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] cerenim burdayım selamlar naber taçyaprak senden naber beni sorarsanız her zaman yaptıgım seyi oynuyorum pc tabiki lattop acık bi yandanda pc oynuyorum bi bende bi bagımlık siz bilmezsiniz psikopatca oyunlar oynuyorum biohock oynuyorum bu saattede bi oynanıyoki anüü aklım cıkıyo sakın pc si olanlar almasın herkez benim gibi pisikopatca oyunlar oynamayı kaldıramaz sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen ne içiyosan ondan alayım maksat tanışmak zaten ceren ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burdayız ceren korkmana gerek yok :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [bende gidiyorum uyumaya gözlerim kapanıyo iyi geceler hismiley |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi uykulaar ama maalesef benim uykum yok hala süt içeyim bari coffe2 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler herkese ben de yavaştan topuklanayım, bigci kaptırma kendini fazla, takma yarın devam edersin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) novosibir senin öpücügün çıkmamıs y789 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ceren sağol arkadaşım, sağlık olsun. :) sana da iyi geceler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi gecelerr catsle |
naberrrr sevincli nasıl gidiyo gece |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada taçyaprak ve learning siz yenisiniz galiba :) hoşgeldiniz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gecenin bu saatinde çok enerjik gördüm sizi, ne güzel b456 Ama benim uykum geldi artık hoşçakalın iyi geceleriydi o, forumda oyunlara fazla dalmışım saat baya geç olmuş, yarın görüşmek üzere catsle Tekrar iyi geceler (bu arada evet ben çook yeniyim novosibir, hikaye güzel oldu ama sevincli) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 AM. |