![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] sevgili senemce ablacıgım hep gül mutlu ol . üzülme inanıyorum kızın kardeşim. en iyi dereceyle tamamlaycak okulunu bu dönemdede az bucuk stres keder gam olacak ama deyecek buna. redflowers sen kahvemı istiyordun buyur kahvel hazır hemde ultra köpüklü başka isteyen varmı ? sevincli sevincli http://www.hizliresim.com/2008/8/18/3679.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim Serkan.. eh bende senin elinden içeyim bir kahve.. ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Oh ya en sonunda biri duydu feryadımı.ellerine sağlık Serkan.Cafeyi sana mı devretsek ne?Akşam olur mu bugün ya. 4897 Aç bırakmazsınız beni de di mi?Neyse ben keyif kahvemi içiyim.En köpüklüsünden gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ablam buyur annem de kahve denince sigarasız kahve içemez oda aklıma o geldi niyeyse afiyet bal olsun ablacıgım buda senin kahven karsılıklı içelim bende içiyim ama bana fal bak sevincli http://www.hizliresim.com/2008/8/18/3742.jpg afiyet bal şeker olsun senemce ablacıgım ablam kahveni içince su benim fala bi yorum yaz aha falım bu sevincli http://www.hizliresim.com/2008/8/18/3735.jpg varmı baska içen. redflowers ablam yemek sefasını kahveden sonra içeriz sen iç o kahveni bitince söyle tazeleyelim bi arada yemek molası ver sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sanemce Serkan fal istiyo senden. aa34 Anladın sen onu.Ben birşey demiyorum. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun Serkan ben genelde fincanın bu tarafından anlamam.. diğer tarafını da sen koymamışın aa34 en iyisi ben çekilip sözü bilenlere bırakayım aa34 bi öğrenemedim fal bakmayı ttli3 [quote=bigci ] [b] ablam buyur annem de kahve denince sigarasız kahve içemez oda aklıma o geldi niyeyse afiyet bal olsun ablacıgım buda senin kahven karsılıklı içelim bende içiyim ama bana fal bak sevincli afiyet bal şeker olsun senemce ablacıgım ablam kahveni içince su benim fala bi yorum yaz aha falım bu sevincli http://www.hizliresim.com/2008/8/18/3735.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Demekki kafede millet bizden memnun değil. agl34 Gel serkan sana devredeyim.Kafenin sağa sola borcu yok.Müşterisi bol.Baya kazançlı bir iş.Ben beceremedim bu işi. sadanim Sen maşallah ikramlarla kahve falıyla hizmette sınır tanımıyorsun.arkadaşları mest ettin.Hayırlı uğurlu olsun sana |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 yorum yok Serkan.Ben faldan hiç anlamam,gerçekten bak hiç anlamam hemde. pc05 Cedrus yapma yahu.Sende bitki çaylarımız olmadan ne yaparız biz. ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [quote=sanemce ] dusun Serkan ben genelde fincanın bu tarafından anlamam.. diğer tarafını da sen koymamışın aa34 en iyisi ben çekilip sözü bilenlere bırakayım aa34 bi öğrenemedim fal bakmayı ttli3 Alıntı:
[b] Halllederizzzz ablacım kafanı takmaa buyur komple her tarafı gözüküyo sevincli sevincli http://80.237.205.52/r/2008/04/20080...iad8l1g9-b.jpg cedrus hoca sen kafede takılk ben meslegimi bırakacak olsam endistru mühendisligi beni bekliyo onu olurum meslegimden memnunum ben sevincli ben ikram yaptım sadece kendi elimle onlaarda cafeden almadım bunları sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) o resimde sanki yapılı bir adam mini etekli kıza kucak açıyo gibi geldi bana kızda ona sarılmak için ileri atlıyo |
sevincli ama mini etekli baayan kim ben kadınlardan uzak dururum genelde cünkü onlar beni sevmek sevincli |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa Serkan buda bulanık ama bakamamki bulanık fincana aa34 aa34 cedrus mızıkçılık seziyorum sanki aşkolsun işletmeciliğine bişey diyen oldu mu yaa dlckrn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] cerenim şimdi harbiden kim bu ya merakdan fıtdırırırırım ben bazen ablama sarılırım ablam tamam be sırnasma der ama ablam hayatı boyunca mini etek giymemişdir annem desem o arkadas bir az 90 60 90 eee benimde sanalda mrb dedigim ablalarım ve kız arkadasımı saymassan tanıdıgım hiç kız yok alal alala merakdan catladım simdi senemce abla kafanı yorma sen bigcide çareler tükenmez buyur buda tabakk falımmm buna bak her şeyy kabak gibi gözüküyor http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...02y2xowf-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam sanemce mızıkçılık yok ha ben yarın ormana gidiyorum topladılarsa alıç çiçeği ile kekik ıhlamur ve kantaron getireceğim.bitkisel otlardan isteyen varmı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok ormantik biri olduğunuz belli khkh56 mümkünse adaçayı getirirseniz sevinirim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir ara kuşburnu çayı müptelasıydım.. sonra da bir ara böğürtlen çayına sardırdım girlhaha elma çayını da ilk içtiğimde yeşil bişey bekliyordum kırmızı rengi görünce şaşırmıştım girlhaha yeşil olsa daha güzel olurdu ama ne güzel kivi gibi, göze de hitap ederdi ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam ben geldim.Gerçi baya bir oldu geleli eve 1 saat kadar girlhaha .Millet benim şöyle bir kıvırasım var.Yani öyle böyle değil.Bu saatte başlasam sabahı bulurum herhalde. uy897 uy897 Ne güzel haberler aldım bugün yahu.Gelin gelin en güzel haberler bana gelin.Ben sizin kıymetinizi iyi bilirim. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tam şimdi kuşburnu ve böğürtlen zamanı toplarsam sanemce sana gönderirim ama ücrete tabi bedava değil bana hergün bol bol enerji gönderrisen öle guitar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam cedrus anlaştık ozaman ttli3 taze taze olsun ama thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam hep birlikte oynayalım ozaman uy897 ben oynamayı bilmem gerçi komik olurum ama olsun girlhaha Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Haydi hep beraber happy6 galiba birileri ruh ikizini buldu.Sokakta köşetyi dönerken galiba birisiyle çarpıştı.Elindeki eşyalar yere yuvarlandı.Beraber topladılar.İşte ne olduysa o an oldu.O ruh ikizini iki gözü mosmor oldu. sonunda gözlüklerle oynamak zorunda kaldı. smileydance |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) O zaman başlıyorum ben redflowers ; kadiiiiifedeeeen keseeeesiiiiiii uy897 aa34 aman ciğerimiiiin köşeeeesii (doğru mu bilmem khkh56 ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bak bak bak senaryoya bak.Kendin yaz kendin inan.Hoşgeldin anne.Cedrus abim ben sana demiştim öyle birşey olacağı zaman neyle karşılaşacağını. 2600 Not:bu arada duru79 un herkese selamı var.Vebali kalmasın üstümde.Üniversiteyi kazananları kutluyor.Yakında gelecekmiş yanımıza tekrar. |
Kadiiifedeeen keseeeesiiii kahveden gelir sesiiiiiii,oturmuş kumar oynar,ah ciğerimiiiiin ahh ciğerimin köşesiiiiiiii.Aman yolla...... Haydaaaaaaa.Yandan uy897 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ay harika !!!! sevincli sevincli süper olduuu ,bizim sahilde çalıyolar davul zurna bunu aa34 Amaaan yooooolaaa Beyoğlu na yoola yoolla yooooooolla (aynı söylediğim gibi uzatıyorum harfleri sayarak yazdım aa34 aa34 ) Anneme gecen dedim bunu duyunca yaanne n ebu şarkı sözleri ne yollanıyo beyoğluna ?nekesesi ? falan kadın koptu aa34 Amlamıyom napim komedi aa34 aa34 Bi de şey var ; ben esmeri fındık ile-ben esmeri badem ile ,ben eessssssmerii fıstık ile besleeeerimmmmm ooooohhh sefamız olsuuuunn uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pamuk aklın fındık,fıstık,bademde ha khkh56 . 9-8 yapalım birazda diycem ama alan çok dar.Bana yetmez y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa34 aa34 khkh56 e hadi romana geçelim zamanı geldi ısındıkk uy897 aklıma gelmiyo şu alişanlı yarışmada guzel şarkılar vardı roman yarşması aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo coşturmuşsunuz bakiyorum. music45 ooohhh oh oynaaaaa oh ohh yandan yandan 70-80-90- 100 oynada şıkıdım oynada ohhh ohh oynama şıkıdım şıkıdım oynama şıkıdım şıkıdım oh yanar döner a aacayipsin işte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktim da geldim ister at ister öp beni ama önce dinle ve bak gözlerime inan bu defa, anladım durumu tövbeler ettimmmm. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen daha bi pop takılıyosun novos :) öz hakiki oyun havaları dururken dur bi fidayda diyelim ;ankaaraaalı fidaaayadaaa 500 altın yediim bir ayddaaa sözler beni öldürüyo aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Oyun bozan ya aa34 Hemen bozdu ortamı.Novocum 9-8 diyoruzz,ne bu Tarkan şimdi.Yarım a yarım ava,yarım a yarım ava (a ların önüde h var ama roman dili bu)Yarım ava çalsanaaaaaa,yarım ava oynasanaaaaaa gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selamlar saygılar hayırlı geceler nasılsınız iyisinizdir demi kahve çay kola vs her türlü meşrubat mesrufat isteyen varsa muracat burdan yardıma ihtiyacım var annem elinde terlikle evde beni arıyo nasıl kurtulurum bilen varmı yada tecrubeli olan sevincli sivri sinek öldürcem diye sinekligi fırlatınca en sevdigi vazosunu kırdım sevincli sevincli guzel attımı yutucak bi yalan bilen varmı sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sinekler devirdi de khkh56 |
Ben sana değilde annene fikir veririm sana 1 hafta oda hapsi versin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo Serkan geçmiş ola wave sana tavsiyem terliğin önüne kendin geç daha az acıtır aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 ne bilim kafam oraya çalışıyor benim de, hani ya da benim elli gram pırasam pırasam üç mum yaksam konyalıyı arasam of of konyalım yürrü yürü yavrum yürü fistanını sürü şimdi de geçti de burdan konyalının biri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 khkh56 khkh56 Alıntı:
|
redflowers ablam buralardamı ona ben kahve ısmarlayım gece gece kendisine gelsin o cok sever kahveyi dur ocagı yakdım ısınıyo kahve http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...r7whyh2j-b.jpg senemce ablam sanada koyuyom daha kahve oturmadı olsun ilk senin nasıl içiyonuz kahveleri daha ocakda yok abla annem bana kıyamaz uyudu bile kurtuldum sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM. |