![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam dostlar ben geldim... şu an tatildeyim ama bi pc buldum ve kısa bir süre de olsa sizleri görmek istedim... şöyle bi baktım da her şey yolunda... muhabbetiniz iyi... asıl konu evet ben yaylalarda geziyorum... gece gökyüzü burda o kadar yakın ki... hava serin... çok sevdiğim bir dostum var yanımda... sorumsuz ve plansız geziyoruz... arada o iş görüşmeleri de yapıyor ama ben sadec doğa dinlenmeyle meşgulüm... sizde aklımdasınız tabi... köroğlu çeşmesinden hepiniz adına buz gibi su içtim dün... atalarımızın bu topraklarda yüzyıllardır geçtiği yaşadığı yerlere bakmak çok heyecan vericiydi... bir de makinam olsaydı sizlerle paylaşırdım ama inşallah bir seonraki sefere... kendinize çok iyi bakın sizleri çokk seviyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin Lier.Merakta bırakmadın sağol.Geldin kıskandırdın bizi.Eksik olma y789 Yaylalara benden selam söyle.Seneye gelicekmiş Belgin de de. Sende kendine çok iyi bak.Dikkat et çarpmasın yayla havası.Bizde seni seviyoruz.Güzel eğlen.Dolu dolu dön. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merak etme redflowers ben yaylalara alışkınım... tabi yinede dikkat ediyorum... inşallah tüm site beraber bi yayla seyahati yaparız... her şey çok güzel gidiyor... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier dostum hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor tatil yala konusunu düşünmeyin ben ileri toplantıların birinde sizi ormanın göbeğinde yaylada misafir edeceğim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] gece gece uyuyodum tam play stationa daldım sevincli acılmısdır dedim besmele cekerek tıkladım acıldı şok oldum sonunda kavusduk ayrı kalmak acı ya özlüyorum burayıı ohh sununda burdayız tekrardan inş bi daha gitmezz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı olsun site herkese. herkese tekrar merhaba. 25889 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba hiiç erkenden uyanıp gelen var mıdır cafede dusun ya da benim gibi hiiç uyumadan geceden kalan biri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba napsam sabah oldu uyuyabilirim acaba ya da artık uyumucamı kabullenip bi kahve mi içsem |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese Günaydın Arkadaşlar hismiley hismiley Nihayet sitemize kavuştuk. Şükürler olsun.Bir an hiç açılmayacak sandım.Meğer hayatımızda ne kadar büyük bir yere sahip olmuş hayatimdegisti. com sitesi.Ben daha önce de birkaç forum sitesine üye olmuştum. Hatta işimle ilgili bir forum sitemiz de var.Ama buradaki bağımlılık hiçbir yerde yok.Sanırım bu sitedeki güzel insanlardan kaynaklanıyor. Yani hepinizden. Kucak dolusu sevgiler hepinize... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın yeni bir hayat |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın taçyaprak hismiley Hayırdır sitenin açılışını beklediğin için mi uykusuz kaldın.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 gerçekten beni çook olmasa da güldürdün keşke öyle olsaydı uyku tutmadı ezandan sonra uyurum diyodum ama genelde ne kadar uyumasamda sabaha doğru sızıyorum ama bu sefer sabah oldu ben de pes ettim kalkıp siteye bakıyım dedim belki açılmıştır keyfim gelir diye bu arada site açılınca bayağıı süpriz oldu sen niye erkencisin iş için mi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [color=darkblue][/color offf ben niye ben böyle oldum yaa dusun tamam bugün biraz huzursuzdum ama beni böyle uyutmucak bişey değildi geç yatsam bile 3-4 saat uyur telkinlerin de etkisiyle dinlenmiş kalkardım şimdi uykusuzluktan mı ne tam huysuz oldum sad456(yaa ben bunları bi günlük açsam orda anlatsam daha iyi olur daaaaa açamadım bi türlüü rt67 neyse kimsecikler yook insanlar gelene kadar burda takılayım kendi başıma hatta kendi kendime söyleneyim kendi kendime huysuzlanayım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet bence de taçyaprak. Günlük açmak çok iyi bir fikir. Tavsiye ederim.İnsan çok rahatlıyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selammmm millet naber pfff dükkanı pislik götürüyo lan dobi ben senin gibi köpegin gene ortalıgı birbirine katmış sinirli bu aralar dısardaki klübede meraklı ve yavrular kalıyo dobiyi dükkanın icine koyuyorum dobi ortalıgı yıkmıs geçirmiş |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Ne kadar çok özlemişim. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] cedrus48 sende iyiki varsın ;) offff seni görünce aklıma ayvalık daki yazlıgımız geliyo bide satdıgımız karavanım geliyo off offf bana zorla gene bi karavan yaptırtcan yaaa treking ve balık psikopatının biriyim benn bi aralar cbr 125 motorum vardı askerden evel onla dagg bayır gezerdim durmadan sevincli ama yok yokk ben gene bi kamp yapmazsam çatlarım bu sene saten blaıga sureklı cıkıyozda nabcan hoca biliyonmu kırıklaye uzanacan deliceye gidecen gece 2.5 3 de sotaya yatacan gögüsüne kadar suya dalacan agları bırakacan geceden sabah kahvaltısında taze taze yayın yiyeceksin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bigci dostum forumdaki dostlarla bir gün şöyle bir çıkar dağlara ormanlara doğru sizi benim çalıştığım ormanlarda gezdiririm.Hem ne iş yaptığımızıda görürsünüz belki Allah göstermesin bir yangın ihbarı olur yangında alevlerle nasıl boığuştuğumuzu görürsünüz Ardından şöyle tüm foırum sizi bir ağaç damgasına çıkartırım iki kişiye balta birinize damga ikinize kumpas ikinize numaratör veririm bir güzel damga yaparız ama numaratör işi beceri ister ağaca numaratörle vurduğun sayıların okunması lazım Yoksa damgalı ağaçları kesecek köylüler birbiriyle kavga ederler. 2600 Sonra damga bitiminde ormanın göbeğinde şömineli dağ evinde size şöyle fırunda pişmiş bir kebab yediririm art56art56 Neyse şimdiden damga ekibini kuralım.Şimdi bize 2 baltacı 2 numaratörcü 2 kumpascı 1 damgacı lazım.Hadi bakalım kimler var gönüllü.Bakın sonunda çok güzel bir ziyafet var. ice1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] eski motor gezilerimi karavan gezilerimi özledim başa baş olacak o çok kişiyle zevk alamazsın boşa masraf onun yerine bi restoruantta otur yemek ye daha eglenceli ama başa başa olacak bide ormanda kayboldummu hahh tamam babamı alacaz bide yanımıza gerçi babam ormana ciftesini almadan gelmez adam keklik ve yaban tavşanı hayranı ya askerde alısmıs godummu 2 80 anlının çatandna vuruyo tavsanları ama bi et var tadına doyamazsın gerçi sen yemeişsindir yaban tavsanı çadır kurcaz yada dedigim gibi geceden ag atcaz sabah taze balık yiycez |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dostum tavşanın tiridi çok güzel olur.Şöyle bol tereyağlı.Dikme tirid süper olur derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] abi ben bıldırcıncıyım ya ala gyik olacak ya bıldırcın bi kaç kere alaya cıkdık av olarak ama tabi ben balık psikopatıyım lisansım vardı aidatı yatırmadım iptal oldu tekrar cıkartdırcam ama diger amatör yörelere gidiyoz tabi gayseri olsun gırrşahar olsun delice dicli kızılırmak affetmiyoz ama lisans iptal olması iyi olmadı karagöle felan gidiyodu ala balık tutmaya lisanssız sokmuyolar oraya :'( bi ara geliyim yanına balıga cıkalım senle bot felan kiralarız ben balık delisiyim bana balık de ne dersen de gümüş balıgı kalkan yayın saten yayın allahın emri bende wv minibüs vardı karavana cevirtmişdim onla her yeri geziyoduk pederle ava balıga eglenceli oluyodu kamp kuruyoduk felan |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam dotlar... yine bir fırdatın ı bulup geldim... server değişmiş pek bilgim yok nedir ne değildir diye ama yorumlara göre iyi de olmuş... sizleri çok özledim ama tatil de güzel gidiyor... yani ne yapacağımı bilemez haldeyim... ama 2 güne kadar dönerim heralde... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin Lier ark5 bizleri özle tabii ama tatilin keyfini çıkar bence sung66 nasılsa geleceğin yer burası 44 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Selamlar Saygılar Hayırlı Akşamlar Nasılsınız iyisniz demi ank baya nemli yanıyorum ya sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selammmm cafede birileri varmı 2 okey atalımya sinirlerim ve moralim bozuk yaa 2 saatdir tek taşa bekliyom yaa olmaz böyle şans :O el degişdiriyom gene tek taşa kalıyoz :O ugurum kaçdı bu gece http://www.hizliresim.com/2008/8/29/282.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci sen nerdesin hadi atalım iki el |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
msn mi ekle ordan detayları konusalım 44 uyumadıysan tabi daha sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Günaydın . hayatım degişdi ahalisi guzel sıcak bir gün her zamanki gibi ramazada az kaldı yahu buyrun sabah kahvaltılrı bende gulensmiley off off şimdi bi köy sofrasında kahvaltı yapmak vardı http://80.237.205.52/r/2007/07/20070...3me25ec9-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba dostlarım Beş yılımı acısıyla tatlısıyla paylaştığım uğruna canımı bile verceğim canım sevgilim herşeyim bitanem askere gitti uzun bir süre ayrı kalacağız agl34 allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun. Sizden ricam bugün birleşip askerlerimiz için açalım ellerimizi mevlaya. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Allahım bütün asker yakınlarının sabrını versin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allah kavuştursun Huzurr.. benimde kardeşim gibi sevdiğim biri gitti askere.. tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Hayırlı Geceler Hayırlı Akşamlar. Nasılsınız İyisinizdir inş |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim sanemce... Bütün askerlerimize hayırlı teskereler olsun inşallah mlk34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Huzur TEz zamanda gider gelir inş . arkadasın Üzülme Hakkariye bile gitse artık komando alımı yok durduruldu o yuzden korkma kötü bi duruma düşmez allah tez zaman sag saglım getirsin yüregini ferah tut bende yaptım bak bak hiç bi şey olmadan burdayım hayırlı teskereler şimdiden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) huzurr allah kavuştursun, tez zamanda gider gelir inşallah. hayırlı tezkereler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) site bende pembeye döndü, herkeste öyle mi, bir ayarı falan var mı, bilen varsa bir yardım lütfen. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anoov bu renk muhteşem kalsın, kim yapıyor bunu yav, biri ayarlıyor mu ? biri kişisel olarak ayarlıyabiliyoruz artık demişti ama. arkadaşlar bendeki renk açık deniz mavisi, muhteşem bir renk, mavi en sevdiğim renktir ayrıca. kim yaptıysa çok teşekkür. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aha buldum tamam, bilmeyenler için söyleyeyim, online olduğunuz sürenin altında renk kutuları var, oradan istediğiniz rengi saçebiliyorsunuz, forum çerçevesi için. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selamlarr günaydınnnn degerli insanlar nasılsınız iyimisiniz ne var yok ben uyumadım daha sevincli uyku tutmadı o kadar sevinçli ve mutluydumki yaa ben takdım bu köy kahvaltısına yaa en kısa zamanda köyemi ucsam ne bi haftalıgına omaç dedigimiz yumurta ve yufkadan yapılan kahvaltı yemegini . taze taze gül reçeli ve taze zeytinleri saff zeytin yagını tulum peyniriin keçi sütünden yapılmıs olanı taze sıcak sütü ne bileyim köy kahvaltısında yenen şeyleri ama buralarda bulunmuyo onlar malesef şimdilik bunlarla idare edicez hadi buyrun kahvaltıya http://80.237.205.52/r/2007/08/20070...7zz5l07y-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşım biizm buralarda bulunuyor köyüm oturduğum yere 5 km her haftasonu gidiyorum annem sağolsun bir kahvaltı hazırlıyor en güzeli herşey doğal yumurtasından sütüne yoğurdundan peynirine relinden balına kadar hepsi katkısız nbizzat o köyde yetişenler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 AM. |