![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkeze günaydııııınnn...sezencim durumun böyle olmasaydı o saatte yenir mi derdim n9598 ama senin durumun farklı,olsun yemişsin artık kızma kendine afiyet bal şeker olsun,yarasın bebişlere vitamin olsun..ama rahatsız da oluyorsan uyuyamıyorsan tabi o kadar yeme o saatte...sonra kızarsın kendine,,ee canım şu durumda da kendine kızman uygun olur mu..suç yemeklerde,en lezzetli yiyecekler insanı rahatsız eden,sağlıksız yiyecekler...olur mu canım?aaaa...bak sağlıklı yiyeceklere sessiz sakin,yiyorsun hiçbir şey olmuyor,ne kilo alıyorsun nede miden rahatsız oluyor...evet bu lezzetli yemekleri kınıyorum,suçlu onlar,bu kadar leziz olmamalıydılar... khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya kardeşim durumu böle de gecenin 12 sinde 4 lahmacun yenir mi 789569 bak bebeler de rahatsız olmuşda uyuyamamışlar tuh788 gözünü seveyim sezen canın çekti 1 ye tatmin olsun hissiyat ...hamileliğin açısında da önemli çok kilo almaman... söz hangi gözün dersen o gözünü seveceğim ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merabalaaar.... sezeeen afiyetler olsun sana yarasın.... eee nerde bu millet dökülün bakalııım... 8977 8977 8977 8977 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) asisleeer...nerelerdeydin kaç günlerdir kardeş.. hoş gelmişseeeen.... wave wave wave wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ya bakin 3 saat uyumum ama gece neler yaotim:P utu yaptim aylardim ertelegim utumu. bilasik makinam bozulmustu ici disi bilasik doluydu onlari yokadim gece sabah 7de uyudum ama simdi uyandim 3 saatlik uykuyla neyse birdaha lahmacun yiyemiycem cunki buzlukta nekadar lahmacun varsa bastim coppe evde cekirdek bastim cope one oleyle ya misafir gelirse onune hemen koyayim diye hazirladigim yiycekleri boyle bazen ben oturup yiyorum. haklisniz valla suc bende degil lezetli yiyecekler hehehee. neyse uzmeyim kendimi deginiz gibi bebislerim yuva yapacaklar onlarada lazim benden daha yemiyorlar sanirim 5haftalikene benden yemeye basliycaklarmis simdi kendi kendilerine ida ediyolar. benden yemeye bas;asinlar oburlarki benim bebeklerim obur olur incecik olurum ozaman ben:PPP |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
sevgili kardeşim fazla kilo alırsan hamilelikle ilgili sorunlar yaşarsın. o yüzden ben sana dikkat et fazla kilo alma diyorum.du sana daha açıklayıcı veriler bulayım dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada shamanic yok ortada 4897 4897 blook blook blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet yaa en son sen yaz ben yemek yapıyorum rüya tabiri yaparım dedi sonra kayboldu. dusun alla alla acaba yine görüyor ama sesini iletemiyormu bize acaba hismiley shmanicc oradaysan 3 kez ekrana tıkla hismiley sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok şükür sitemiz açıldı tekrar.... günaydııııın,millet nassınız bakalım..... hayal ablam sanada günaydıııın..... k8908 k8908 k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sitemizde teknik bir sorun vardi dün akşamdan beri ulaşılamıyordu.Neyse sorun giderildi tekrar yayindayiz... blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydıııııın hepinize en aydınlık günlerden birisi olsun bu gün..suzyciğim sanada günaydın...arkadaşlar..buluşmak için facebook'a ihtiyacımız kalmadı..arkadaşlar buradada birbirini buluyor..biz suzzyle burada buluştuk,daha önceden tanışıyormuşuz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ewweeeet.... ben ben çooook mutlu oldum dün geceden beri eskileri kurcalıyorum abla senin benede sana ileteceğim çok güzel hatıra resimlerin var bi gü onları sahibine vericem... sana çooook teşekür ederim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar Nasılız bugün? Sezen bebişlerimiz nasıl? Bu arada yakında Oldukça oragize bir Hayatım değişti toplantısı yapabiliriz. Bir nikah salonunda dilimin altında bir bakla var ama ben çıkarmayacağım. uy897 Sadece mutluluklar diliyor gerçek aşkı bulduğuna canı gönülden inanıyorum arkadaşım.Hep mutlu ol emi art56art56 Hepinizi seviyorum iyiki varsınız k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nedir o bakla.. hayırlı olsun mu desek acaba?güzel haberler ver bize pamir.. hadi bakalım bekliyoruz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Durum şudur İki genç birbirlerini görür ve vurulur ikiside birbirlerinin doğru insan olduğuna inanır şimdi sıradaki adım esas adamın esas kıza romantik bir akşamda güller serilmiş bir ortamda bir buzun içerisinde bir tek taş sunmasına gözlerinin içine bakarak evlen benimle demesine kalmıştır olay.İstersen senaryosunu replik ve mimiklerini de yazarım. 25889 Hepimize gerçek aşklarını bulmalarını temenni ediyorum. TÜM AŞIKLARA hedef alıp vursan da özenli sözlerin oklarıyla süslemedim harfleri adını oluşturanların dışında dökmedim yüreğimi kimsenin gözlerine ey aşk beni yağmala aşk beni tara... bilsin hiçbir şey umrumda değil dağlarım yaralarımı çabuk geçsin öğrenirken hasretinle sevişmeyi gözyaşlarım akabilirler özgürce içimde öyle güzelsin ki onu kirletmeyeceğim seninle bağlasan durmaz göndersen gitmez laftan anlamaz sözümü dinlemez başına buyruk duyguları savruk beni bana kırdıran bu gönül canıma düşman yanıyor bedenim acıyor içim yoktan anlamıyor benliğim bitmiyor geceler geçmiyor günler adı aşk bu eziyetin |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 ne güzel hayırlı olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heaaaayt.... nerdesiniz a dostlaaaar.. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 burda yaww miiiiiiyyyyyyyaawwwwwwwww wave dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nabeer pisicik.. valla shamanic olmayınca kimsenin siteye baktığı falan yogaliba |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] heytt bee! buradayım.!!! Princess Tutu- Lacrimosa- Mozart la başlamak istedim geceye seven varmıdır? lacrimossa sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel cim.. you tube den yada diğer yerlerden nasıl indiriyorsunuz bu güzel şeyleri.. banada anlat bende eklemek istiyoooom... ve bu işi yaparken forum açık mı olyor... hele bi anlat baaaakiiim gurbaaan... |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dünyanın en güzel bayanları güzel akşamlarınız olsun inşallahh.... kiss3 2 gündür iş görüşmelerim vardı... biri anyada biri konyada .. e burası da istanbul çıkınca yola... klaıyosun valla sokaklarda.. biraz daha artarsa istanbulun nüfusu ve trafiği gönüllü olarak sosyal fobili olucam ona göre... hih33 pamir cim nikah salonunda buluşuruz demişsin ama biz yaklaşık 10.000 kişilik bir aileyiz fazla yük olmayalım... girlhaha emel öğrendinmi şekerim.. kimmiş bu saman altından su yürütenler... dusun gerçi böyle güzel su yürütmelere can kurban... darısı bekarların başına... ttli3 hadi kızlar su akar bulur yolunu... thumbsanim hayal abla ile suzzy ne kadar güzel demek eski dostlar çıktınız.. ark5 bu forum nelere kadir... heyyt bee blissy daha okuyamadığım bir sürü konu var bana müsade.. diğer sayfalarda karşılaşırız nasıl olsa sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bacım en güzel bayanları demişinde erkekler alınmasın s45apk e aslında düşündüm de alınmazlar herhalde dogru söze sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili shamanic... evet biz hayal ablayla eski tanışık çıktık ve bu tamamen tesadüf oldu,çoook severim kendisini gerçektende ablamız o bizim.. senin içinde şöyle bişey demeden geçemiycem arkadaşım..... benim hayatıma girmiş olan çok sevdiğim bir arkadaşımı andırıyorsun tarz olarak, şu an kendisi bana çoook uzaklarda, DERYA, bu arkadaşımın tayini çıktı,kayseride şu an.... ve inan gidişini aylarca kabullenemedim,şimdi şimdi biraz alıştım yokluğuna, oda senin gibi bildiği her şeyi paylaşırdı benimleve bizlerle,inanılmaz esprili bi yanı vardı,neşe saçardı bulunduğu ortama, onun yanında normal bi şekilde durulmaz sürekli gülünür ve eğlenilirdi. çoğu zaman ağlancak halimizede gülerdik...o yaklaşık bir yıldı yok msn den görüşüyoruz.... b456 b456 işte sen gibi oda neşelendirirdi bizleri... şimdi düşünüyorumda belkide bir derya daha girdi hayatıma. ve binlerceee DERYA... BEN GÖNÜLDEN BAĞLANDIM SİZLERE... SAĞOLUN.. çooook duygulandım bu ara ağlayasım geliyor zaten... 88a 88a |
çook mers. bi bakayım barii ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evvet vavlide sultanı yatırdım yoruldun sen diyerekten..bi selam vereyim dedim işlere dalmadan..hepinize selamlar ve saygılı sevgiler en kocamanından... kiss3 pisicik sana özel bir öpücük kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablaaaaaa... hoş geldiiin naaber yazışmayalı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) suzzy yanaklarım gene al al oldu utananadam utananadam ... ark5 belki deryanın duyguları akmıştır bana da onları aktarmışımdır sana... sevgilerimi ilet kendisine.. onayi emel cim yakışıklı beyler az katılım gösteriyorlar ya onun için öyle dedim.. belki gaza gelip karışırlar aramıza bizde varız diye.. ttli3 ( 12389 işe yarar mı dusun ) hayal abla bizde isteriz öpücük... bizimki de genel olsun ama olsun bizene bizde isteriz... sevincli farelerin intikamı catsle buda bu akşamın eğlenceliği http://w3.balikesir.edu.tr/~osinan/intikam.gif http://img131.imageshack.us/img131/4769/200601056gp.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aşa mahallede doğum günü partim var kusura bakmayın cafeye gelemiom misafirlere limonata kuru pasta yetişmioooo wave blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biliyom kendi partine takılcağını sevincli ondan fareleri saldım buraya aa34 http://www.toms-bastelbude.de/pics/mouse.gif |
bu arada hayal abla hani bize basımız kelmi nitekim olmadıgımı biliyon sevincli sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ahhh canım hala beni kıskanıyrsun belli her halinden girlhaha Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 bunlarda tüm siteye |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heyoooo yaşasınnn bizede geldiii http://xmo.blogs.com/pdld/smiley%20flowers-tm.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar.... bu sabah biraz gerginlik vardı üzerimde... zor bi gün olucak benim için,geçmişte yaşanan, ve hoş olmayan bir durum böyle ara ara karşıma çıkıyo.... aynı zamanda güzelde gelişmelerin olabileceği bir gün, ikilem yaşatıyor bana bu gelişmeler... işimizle ilgili bitakım iyi gelişmeler bekliyorum aynı zamanda bu gelişmeler beni belkide derinden etkileyecek, arkadaşlar hepinizin yoğun enerjisine ihtiyacım olacak bu aralar, kendimi şu an daha iyi hissediyorum... neutrali5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal abla sana önemli bir şey sorucam.. aynı şirkette çalıştığım senem arkadaşım,ın bu aralar doğa üstü yetenekleri çıkmaya başladı,kendisi aşırı iyi niyetli, bundan bir kaç ay önce evde geceleri bi takım karaltılar görmeye başladı.. evli ve eşi uyurken görünüyor bunlar, ben pek anlattırmıyodum ona, tırsarım biraz... kendisi geceleri sürekli konuşmuş ve kendi kendine telkin vermiş yok böyle şeyler,iyiyim ben diyerek... ama şimdi görüntü gibi değil , içsel konuşma şeklinde,seler duyuyor ve konuşuyorlarmış onunla... benle ilgilide çok şey söylemişler ..(öyle diyor kendisi) o iç ses duytmaya başladığında odada yoğun bir ısı artışı oluyormuş.. şimdi.. bu arkadaş uzun zamandır böyle spirutiel konularla haşır neşir, ve oldukça yoğun ve derinlemesine araştırmalar yapıyor.. kendisi bizzat sormamı istedi,böyle şeylerin olup olamayacağını.. açıkçası bende merak ettim ne yalan söyleyeyim... dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sabahtan beri döktürüyor bu arkadaşım.. kafamı karıştırdı yahuu,daha önce bir iki şey yaşamış,olmuşda... .. daha önce dediğim bir kaç haftadır.. yeni bu şeyler yani.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar günaydın Bugün çok gergin bir işgünü geçirdim. Ve biraz önce bağları kopardık.İstifaya zorlanıyorum moralim çok bozuk 2,5 yılımı verdim ben buraya ya 88a |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |