![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... Yeni gününüz yeni haftanız aydınlık olsun... Bizim buralarda çalışma mevsimi bende 2 gün çalıştım... super (fındık toplama) Ekmeğini beden gücüyle kazananların tatlı yorgunluğu var üztümde ama... bisiklet Toprakla doğayla iç içe 2 gün geçirmenin sabah erkenden kalkıp iş üretmenin güzelliğini yaşadım... Aslında herkes ara sıra bile olsa bunlaru yaşamalı... Şimdi Pc ' min başında sizlere kavuşmanın mutluluğu da var... pc05 Hepinizi çok özlemişim bu arada... hismiley http://www.cografyaogretmeni.org/gal...toprak_ana.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar... super iyi haftalar diliyorum... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben geldim,ben geldim blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin kız kardeşim iyi tatil yaptın iki gün... fbsmile seni burda görmek güzel.. 956k |
Ojbulduk beya.Naparsınız?özlediniz mi bakem beni khkh56 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34 neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan. lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler...... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım çok geçmişler olsun.Ben 2 noktayla desteklerim hemen şifa olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim... Tabiki anne yüreği titrer ama biraz sabırlı ve güçlü olursanız onlar için daha iyi olur... Bebişe ve kızınıza acil şifalar dilerim.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun mücevher... acil şifalar dileklerimle... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili mücevher gecmis olsun, Rabbim sana güc kuvvet ve yavrularina acil sifalar versin...(amin) insallah en kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz Sevgiler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sadanim mücevherim çok geçmiş olsun.... dualarımız sizinle.... ark5 |
sabahlara kadar eşimle birlikte uymaz nöbet tutardık...anne yüreği...dayanamıyor insan.. sadanim uyku tutmuyor onlar hastayken...geçmiş olsun canım...düzelicekler merak etme sen... b456 onlar çiçek gibi en ufak şey de gül gibi soluyorlar..ama bazen bir yetişkinden daha dirençlide olabiliyorlar...bak maaşallah kötü bir şeyde çıkmamış...çok şükür... onayi sende topla kendini...hiç bir şey olmuyacak...rahatla biraz...bütün dualarımla ve enerjimle acil şifalar diliyorum evlatlarına....tekrar geçmiş olsun.... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mücevher çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...İnşallah en kısa zamanda bebeişimizin çok iyi olduğu haberlerini duyucağımızı biliyorum..Zaten çok küçük melekler onu koruyordur.. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin canım..Yokluğun çok belli oluyor biliyormusun?Artık tatil falan yok sana.Otur oturduğun yerde site sınırlarını geçmek yok ona göre.. Alıntı:
|
umarım iyi geçmiştir...dinlenip toparlandınmı bakeem...hıı... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dinlendim toparlandım,eğlendim,yüzdüm,türküler fasıllar dinledim,yakamoz seyrettim,enerjimi topladım geldim. Duru dışardaymış gelsin size daha ne haberler var ne haberler. aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayy mücevher ablam,elimden geleni yapacağım bende...Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,kızlarına... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45 hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayyy canlarım benim iyilermi çok sevindim. ttli3.Söylemiştim onları korurlar diye mlk34 İkisinide öp,kokla benim için kiss3 kiss3 kiss3 Çok sevindim çoookkkk şükür iyiler.. blissy(maaşallah) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım Mücevherim duyunca çok üzüldüm neyseki şimdi iyilermiş .Allah sana ve yavrularına iyilik, sağlık ve sıhhat versin.Bende çocukların kabakulak çıkarmasını hatırladım bir an.Önce Gamze sonra Mustafa 18 gün sonrada ben çıkardım en ağırda ben geçirdim.Anne olmak kolay değil onlar iyileşiyor ama bizde yürek kalmıyor.Canım seni ve güzel kızlarını öptüm Allaha emanet olun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... Yeni güzel bir günden hepinize merhaba... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese djj |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın millet nasılsınız iyisinizdir inşallah super ben dede oldummm blissy blissy bu yaşda nasıl olacak tabiki dobim [ köpegim] baba oldu dolayısıyla bende dede oldum sevincli dobinin karısı meraklı dün akşam saatlerinde 3 erkek 3 kız sivas kangal [dobi] sibirya kurdu [meraklı] kırması 6 köpek dünyaya getirdi biri öldü ama olsun genede o kadar mutluyumki gözlerim parıldıyor resmen mutlu olmak cok guzel bir şey |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah dedeli nineli büyütsün sevincli tebrikler alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) izumi tşk ederim ama nineleri yok gulensmiley sadece dedeleri var oda ben yani onlar benim torunlarım gözlerini bile açmadılar daha çok küçüklerrr elime almaya korkuyorum onları sevincli saten dobi yanasdırmıyo yavruların yanına çok hırçınlaşdı babalık iç gidüsü böle bi şey her halde ben baba değilim onu anlamam meraklıda anne oldu oda aynısı çok hırçın anne babalar böle oluyo demek smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba herkese.Tünaydın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim ablacım.Yemek molası verdim.Programı çözmeye çalışıyorum sabahtan beri.Baya bir dosya birikmiş onları girdim güzel bir iş.Yalnızım kimse yok.Olsa da kendime ait bir odam var y789 Rahatsız eden olmayacak yani.Sadece dosya yığınları pc ve ben.Evde yaptığımın aynısını burada yapıyorum.Patron çok iyi akşam yazıcam ayrıntılı. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay ne güzel seni gün içinde görebilmek redflovers cim... ttli3 tekrar yeni işin hayırlı olsun...bu arada sana bir haberim var dün akşam bu gün için iki nokta denedim kendimle ilgili...bakalım yapabiliyormuyum diye.... oldu hocam yapabiliyorum sevincli ...sanada deniycem akşama..... girlhaha bigcii... bebişlerin hayırlı olsun ömürlü olsun...ne güzeldir şimdi o yavrular.... gulensmiley |
gözlerini açsınlarda isim koycam 1. ölmeseydi güzel olacakdı ağla 4 oglan 2 kız olmus kızın biri dogmadan ölmüş ağla gözlerini açsalarda isim koysam acaba isimleri ne olsun düşünüyorum yüzlerce ad buldum kızın adı belli hayat yada sevimli gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 88a 88a 88a |
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kübra üzme bizi ağlama ya. herkese iyi geceler, ne yaparsınız, ne edersiniz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gecenin sabaha varmasını bekleriz....sabahında geceye... ::) dusun böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehehehe nerede bekliyorsun? otobüs durağında mı? aa34 dl67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok.... otobüs durağında genelde otobüs beklerim.... super ya sen? çeşitli amaçlar için kullanıyorsun sanki bekleme ihtiyacı duyduğunda otobüs durağına gitmek zor olsa gerek 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM. |