Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Lier22 11-08-2008 08:34 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın dostlar... Yeni gününüz yeni haftanız aydınlık olsun...

Bizim buralarda çalışma mevsimi bende 2 gün çalıştım... super (fındık toplama)

Ekmeğini beden gücüyle kazananların tatlı yorgunluğu var üztümde ama... bisiklet

Toprakla doğayla iç içe 2 gün geçirmenin sabah erkenden kalkıp iş üretmenin güzelliğini yaşadım...

Aslında herkes ara sıra bile olsa bunlaru yaşamalı...

Şimdi Pc ' min başında sizlere kavuşmanın mutluluğu da var... pc05

Hepinizi çok özlemişim bu arada... hismiley

http://www.cografyaogretmeni.org/gal...toprak_ana.jpg

MuminOKAN 11-08-2008 09:17 AM

merhaba arkadaşlar... super

iyi haftalar diliyorum... sapkal89

Belgin ∞ 11-08-2008 09:31 AM

Ben geldim,ben geldim blissy

MuminOKAN 11-08-2008 09:33 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı

ojgeldin beyaa super

Lier22 11-08-2008 09:37 AM

hoşgeldin kız kardeşim iyi tatil yaptın iki gün...

fbsmile

seni burda görmek güzel.. 956k

Belgin ∞ 11-08-2008 09:51 AM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ojgeldin beyaa super

Ojbulduk beya.Naparsınız?özlediniz mi bakem beni khkh56

Belgin ∞ 11-08-2008 09:52 AM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin kız kardeşim iyi tatil yaptın iki gün...

fbsmile

seni burda görmek güzel.. 956k

Hoşbuldum Lier.Dolu dolu tam 4 gün sürdü tatilim.Çok özledim burayı.Telefondan hep haberlerinizi aldım ama.Uzak takipteydim. y789

mücevher 11-08-2008 11:36 AM

merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

Belgin ∞ 11-08-2008 11:40 AM

Canım çok geçmişler olsun.Ben 2 noktayla desteklerim hemen şifa olsun.

Lier22 11-08-2008 11:48 AM

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim... Tabiki anne yüreği titrer ama biraz sabırlı ve güçlü olursanız onlar için daha iyi olur...
Bebişe ve kızınıza acil şifalar dilerim....

teoman_ 11-08-2008 12:41 PM

geçmiş olsun mücevher...
acil şifalar dileklerimle...

Su_Duru 11-08-2008 12:54 PM

Sevgili mücevher gecmis olsun, Rabbim sana güc kuvvet ve yavrularina acil sifalar versin...(amin)
insallah en kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz

Sevgiler

melodiss 11-08-2008 01:02 PM

sadanim

mücevherim çok geçmiş olsun.... dualarımız sizinle.... ark5

suzzy 11-08-2008 01:09 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

canım...panik yapma gülüm onlar çocuk hastalanarak büyüyorlar ne yazıkki...benim kzımında geniz eti probleminden dolayı iki güne bir acillere taşınarak büyüttüm... sad456

sabahlara kadar eşimle birlikte uymaz nöbet tutardık...anne yüreği...dayanamıyor insan.. sadanim

uyku tutmuyor onlar hastayken...geçmiş olsun canım...düzelicekler merak etme sen... b456

onlar çiçek gibi en ufak şey de gül gibi soluyorlar..ama bazen bir yetişkinden daha dirençlide olabiliyorlar...bak maaşallah kötü bir şeyde çıkmamış...çok şükür... onayi

sende topla kendini...hiç bir şey olmuyacak...rahatla biraz...bütün dualarımla ve enerjimle acil şifalar diliyorum evlatlarına....tekrar geçmiş olsun.... hismiley

duru79 11-08-2008 01:13 PM

Mücevher çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...İnşallah en kısa zamanda bebeişimizin çok iyi olduğu haberlerini duyucağımızı biliyorum..Zaten çok küçük melekler onu koruyordur..
Alıntı:

duru79 11-08-2008 01:15 PM

Hoşgeldin canım..Yokluğun çok belli oluyor biliyormusun?Artık tatil falan yok sana.Otur oturduğun yerde site sınırlarını geçmek yok ona göre..
Alıntı:

suzzy 11-08-2008 01:27 PM

Alıntı:

hoşgeldin canım... vien1 nasıl geçti tatilin.... tatilsmiley

umarım iyi geçmiştir...dinlenip toparlandınmı bakeem...hıı... super

Belgin ∞ 11-08-2008 02:30 PM

Dinlendim toparlandım,eğlendim,yüzdüm,türküler fasıllar dinledim,yakamoz seyrettim,enerjimi topladım geldim.
Duru dışardaymış gelsin size daha ne haberler var ne haberler. aa34

Akulina 11-08-2008 03:45 PM

Ayy mücevher ablam,elimden geleni yapacağım bende...Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,kızlarına...

mücevher 11-08-2008 06:51 PM

canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45
hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96

duru79 11-08-2008 06:57 PM

Ayyy canlarım benim iyilermi çok sevindim. ttli3.Söylemiştim onları korurlar diye mlk34
İkisinide öp,kokla benim için kiss3 kiss3 kiss3 Çok sevindim çoookkkk şükür iyiler.. blissy(maaşallah)
Alıntı:

canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45
hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96

Mustang 11-08-2008 07:40 PM

Canım Mücevherim duyunca çok üzüldüm neyseki şimdi iyilermiş .Allah sana ve yavrularına iyilik, sağlık ve sıhhat versin.Bende çocukların kabakulak çıkarmasını hatırladım bir an.Önce Gamze sonra Mustafa 18 gün sonrada ben çıkardım en ağırda ben geçirdim.Anne olmak kolay değil onlar iyileşiyor ama bizde yürek kalmıyor.Canım seni ve güzel kızlarını öptüm Allaha emanet olun. kiss3 kiss3 kiss3

Lier22 12-08-2008 08:49 AM

Günaydın dostlar... Yeni güzel bir günden hepinize merhaba... hismiley

teoman_ 12-08-2008 09:45 AM

günaydın herkese djj

melodiss 12-08-2008 09:56 AM

Günaydın.....

http://www.resimmotoru.com/data/medi...ek_sevgili.jpg

bigci 12-08-2008 09:58 AM

Günaydın millet nasılsınız iyisinizdir inşallah super

ben dede oldummm blissy blissy bu yaşda nasıl olacak tabiki dobim [ köpegim] baba oldu dolayısıyla bende dede oldum sevincli dobinin karısı meraklı dün akşam saatlerinde 3 erkek 3 kız sivas kangal [dobi] sibirya kurdu [meraklı] kırması 6 köpek dünyaya getirdi biri öldü ama olsun genede o kadar mutluyumki gözlerim parıldıyor resmen mutlu olmak cok guzel bir şey

pakguc 12-08-2008 11:29 AM

allah dedeli nineli büyütsün sevincli
tebrikler alk78

bigci 12-08-2008 12:34 PM

izumi tşk ederim ama nineleri yok gulensmiley
sadece dedeleri var oda ben yani onlar benim torunlarım gözlerini bile açmadılar daha çok küçüklerrr elime almaya korkuyorum onları sevincli saten dobi yanasdırmıyo yavruların yanına çok hırçınlaşdı babalık iç gidüsü böle bi şey her halde ben baba değilim onu anlamam meraklıda anne oldu oda aynısı çok hırçın
anne babalar böle oluyo demek smiliyface

Belgin ∞ 12-08-2008 12:39 PM

Merhaba herkese.Tünaydın.

Belgin ∞ 12-08-2008 02:51 PM

Teşekkür ederim ablacım.Yemek molası verdim.Programı çözmeye çalışıyorum sabahtan beri.Baya bir dosya birikmiş onları girdim güzel bir iş.Yalnızım kimse yok.Olsa da kendime ait bir odam var y789 Rahatsız eden olmayacak yani.Sadece dosya yığınları pc ve ben.Evde yaptığımın aynısını burada yapıyorum.Patron çok iyi akşam yazıcam ayrıntılı. kiss3

suzzy 12-08-2008 03:03 PM

ay ne güzel seni gün içinde görebilmek redflovers cim... ttli3 tekrar yeni işin hayırlı olsun...bu arada sana bir haberim var dün akşam bu gün için iki nokta denedim kendimle ilgili...bakalım yapabiliyormuyum diye....

oldu hocam yapabiliyorum sevincli ...sanada deniycem akşama..... girlhaha

bigcii... bebişlerin hayırlı olsun ömürlü olsun...ne güzeldir şimdi o yavrular.... gulensmiley

bigci 12-08-2008 04:51 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
ay ne güzel seni gün içinde görebilmek redflovers cim... ttli3 tekrar yeni işin hayırlı olsun...bu arada sana bir haberim var dün akşam bu gün için iki nokta denedim kendimle ilgili...bakalım yapabiliyormuyum diye....

oldu hocam yapabiliyorum sevincli ...sanada deniycem akşama..... girlhaha

bigcii... bebişlerin hayırlı olsun ömürlü olsun...ne güzeldir şimdi o yavrular.... gulensmiley

yaa yaa ne kadar tatlılarrr minnacıklar gözlerini açmadılar daha sevincli

gözlerini açsınlarda isim koycam 1. ölmeseydi güzel olacakdı ağla 4 oglan 2 kız olmus kızın biri dogmadan ölmüş ağla
gözlerini açsalarda isim koysam acaba isimleri ne olsun düşünüyorum yüzlerce ad buldum kızın adı belli hayat yada sevimli gulensmiley

kübrayigit 12-08-2008 10:15 PM

88a 88a 88a

suzzy 12-08-2008 10:44 PM

Alıntı:

kyigit Nickli Üyeden Alıntı
88a 88a 88a

kübracım ağlama canım...her şeyin hayırlısı....lütfen ağlama... sad456

melodiss 12-08-2008 11:03 PM

Alıntı:

88a 88a 88a

http://www20.uludag.edu.tr/~eris/_images/umut.jpg

teoman_ 12-08-2008 11:04 PM

Alıntı:

88a 88a 88a

dusun dusun dusun

Novos 13-08-2008 01:14 AM

kübra üzme bizi ağlama ya. herkese iyi geceler, ne yaparsınız, ne edersiniz?

melodiss 13-08-2008 01:18 AM

gecenin sabaha varmasını bekleriz....sabahında geceye... ::) dusun böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte 44

Novos 13-08-2008 01:30 AM

hehehehe nerede bekliyorsun? otobüs durağında mı? aa34 dl67

melodiss 13-08-2008 01:39 AM

yok.... otobüs durağında genelde otobüs beklerim.... super ya sen? çeşitli amaçlar için kullanıyorsun sanki bekleme ihtiyacı duyduğunda otobüs durağına gitmek zor olsa gerek 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM.