![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın tüm dostlara Kafemize hpşgeldiniz vien1 Herkese bugünün mutluluk başarı ve kazançlar getirmesini dilerim. derty Kafemiz açılmıştır.Çay suyunu koydum. kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın dostlar... çok yoğun çalışıyorum bisiklet ama sizi takip ediyorum... ara verdiğimde çay alırım cedrus48 hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın. herzamanki gibi en sertinden var mı?? bu aralar ne yerdeyim ne gökte... sağlıcakla... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nihayet sonunda .2 gündür giremedim yaa.noldu siteye .hayataımda nasıl da yer kaplıyomuş burası .boşlukta hissttim kendimi.bişeyler eksikti. cilgin897ama sonunda yine burdayız.bana bi çayyyyyy kahvesmiley dl67 |
|
agl34 88a kalbim çok pis kırıldı ne demek kuduzmu ne demek abi. senin evladın varmı oglun kızın yada manevi evladın merak etme ben serefsiz it kopuk bi pislik olabilirim belki ama o köpek bendende diger insanlardanda temiz o köpek benim elime geldiginde daha 18 günlükdü şimdi 7 yaşında merak etme benim komutum olmadan tüyüne dokunamaz ama komut verdigim allah dısında kimse alamaz seni elinden. ben yemediklerimi yediriyorum ona ben yemiyorum yiyemiyorum dobiye harciyorum ben ona köpek bile diyemiyorum evlat sevgisinin kücük bi kısmını onda keşvettim ben bana gçre bi kediden farkı yok merak etme tüm aşılarıda yapıldı fazlasıyla merak etme gelmez bi daha cafeye. kuduz felan degil . mis gibi kokuyo her gün yıkarım tüylerini kabartırım saç kurutma makinasıyla . |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkancım Cedrus şaka yapmış sana.. senin dobiyi çok sevdiğini biliyoruz. dobiye ithafen söylenmiş bir söz değil o. genel kullanılan bişey.. ben bikere kızımı ısırdım, aşıların tammı bari dedi y789 küseyimmi bende ona şimdi.. biliyorumki sevgisinden öyle dedi bide ısırılmak hoşuna gitmedi girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkan senden çok ama çok özür diliyorum.Valla kusura bakma.Gece yazını gördüm cevap yazayım dedim ama yazıyı uzun bulunca üşendim tamamını okumadım sadece köpeği pardon dobiyi bağladığını okudum diğerlerini uzun bulduğum için okumadım utananadam Beni lütfen affet.Benim ne dobiden haberim var.Nede senin için o kadar değerli olduğundan.Bende birde köpek korkusu fobisi var küçükken büyük bir çoban köpeği baya bir kovalayıp çok kötü bir şekilde ısırmıştı.Hala kabuslarımda görürüm beni kovalar kovalar tam yakalayacağı zaman çok kötü korkmuş şekilde uyanırım.İnanırmısın bırak büyük köpeği Ben köpeğin yavrusundan bile korkuyorum sung66 Ama bişey daha söyliyeyim köpeğin yavrusundan korkan bu kişi yılandan hiç korkmaz eline bile alır.Onunla oyuncak gibi oynar sapkal89 Lütfen dostum beni affet.benim hayatta en istemediğim şey birisinin kalbini kırmaktır 88a Lütfen sana yalvarıyorum smiliyface Bu kardeşini affet.affetmek büyüklüktür ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dostlar ben tatile çıkıyorum... kırsal bölgede yaylada olacağım için nete girebilirmiyim bilemiyorum... eğer fırsat bulursam görüşürüz... kendinize iyi bakın... hismiley döndüğümde hepiniz burda bıraktığım gibi bulmak istiyorum... super hepinizi ayrı ayrı çok çok seviyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Güle güle Lier.Yolun açık olsun.İyi tatiller hismiley |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi tatiller Lier hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] ops gene giremedim siteye geri açıldı sonunda saten moralim bozuk bide siteye giremycem gene 2 gün dedim ohh be acıldı ferahladım biraz . |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oh ne güzel, kafanı dinle biraz lier, iyi tatiller. wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] cafe gene sessiz bu gün N'ber millet nasılsınız hu huuuuu sesimi duyan varmı hayat nasılll hadi şarkı söyleyelimmi redflowers geçen gün kadifeden kesisi felan diyodun neydi o espiri baya gülmüşdüm sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu gece kafe erken boşalmış.Pek rağbet yok kafeye müşteri kimse kalmamış bu saatte bende kapatayım ilk defa bu kadar erken kapatıyorum kafeyi kapatmadan herkese bir kahve ikram edeyim kahvesmiley AFİYET OLSUN. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] yAAA babam geldi yeni eve niye geç geldin baba dedim offf meraklı hastalnmış yaaaa offff zavallım benim [dobinin karısı ] canım sıkıldı gece gece yaaa offf offf of vede offff su tatlılıga bakarmısınız yaaaaa http://www.hizliresim.com/2008/8/23/149.jpg dükkana gitcekdim gitme dedi babam yeni dogum yaptı diye hastalanmış ya cok korkuyom ya seviyom köpeklerimi ben nabıyım insanlardan daha çok seviyorum hayvanları |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkan o yavrulardan bitanesini bana hediye edermisin thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimsecikler yok galiba cafede neyse zaten benim de karnım ağrıyo ıhlamur var mıdır acaba |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] ooooo taç yaprak ablam hg sefalar getiridn senemce abla özür dileyerek kırsam seni 4 oglanı sattım oglanlar yok saten bi tane kız var kızıda birine taaa ne zamandan sözüm var erzurumdan almaya geliyolar o arkadaşa vericem ama söz bir daha ki ciftlesme mevsimine 1 tane ayarlarım sana sözzz :d bka sımdıden hazırladım adını sen koy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allahım dobi bu mu sunun tatlılıga bak serakan aslında bitanede bana versen hiç fena olmaz girlhaha taç yaprak ben varım kafede çok geçmiş olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba benden başka ağustos ağustos kendini hasta eden var mı dunk56 yarın ben fuara gidecektim yaaa 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne fuarı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun taçyaprak ark5 Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol cerencim bigci naber nasılsın ablacığım gözünaydın yavruların olmuş |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] taç yaprak ablam bende 2 gündür cok merak ettim seni yaaa içime bi kurt dusdu üzüldüm acaba hastamı dedim cok geçmiş olsun yaaa agl34 ceren dobi bu degil bu dobinin karısı meraklı yavruları öbür ciftleşme mevsiminden 2 tane söz size ayırcam ama erkek olursa istiyolar :S bırakmıyolar peşimi birisi erzurumdan geliyo almaya biride antalyadan 1.000€ a sattım erkekleri kızıda bi arkadaşım istedi ona verdim ama öbür ciftleşme mevsimine birer tane yavru size sözz senemce abla bi ara senle muhabbet edelim özelden felan sana köpekler hakkında bilgi veriyim hismiley sagol taçyaprak ablam yavrular oldu ama anaları hasta oldu gözlerini yeni açdı yavrular işte sattım da analarından kesecem en az 18 günlük olmasını bekliyoz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) izmir fuarı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun taçyaprak Bende bu mevsimde nezle oldum Ha bire hapşuruyorum.Ne oldu anlamadım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun taçyaprak, tylolhot at tavsiye ederim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee kimse Allah razı olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) novasibir ne ilacı o ben bilmiyom bu arada askinsofi hoşgeldin vien1 sana da geçmişler olsun |
[b] bu kadar çabukmu :S allahım ablam bi an evel iyileşsin rahatlasın dedim içimden :S |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) soğukalgınlığı falan mı ? eczanelerde satılıyor toz ilaç, limon suyu gibi bir şey. |
|
abla sana bi davar köpegi alalım o zaman akbaş uygundur evdede beslenir fakat 2 yıl yaşar en fazla sen süs köpegi al sadece husky ler hiç bi halttan anlamaz safkan sa süs köpegidir o süs için çişini ögrenir gel gel git git seni korumaz etmez oyuncak ayı al daha az masrafsız olur yada kedi al abla evin nasıl bilsem sana ona göre kopek önericem ama bence sne teriyer cinsi köpeklere bak husky kangal sana gitmez aslında sana saglam bi akbaş var bizim köyde yavru onu yollarım sana ama sen bakamazsın ona onun için toprak alan lazım betonda fazla yaşayamıyolar ölüyolar bide benim kangalların bakımıda kolay hemen her seyi ögreniyolar sahiplerini koruyolar hemen sahipleniyolar sahiplerini tanıyolar fakat beton onları yavaşlatıyo mama kadar betonda onemli toprak ve geniş bi alan lazım abla sen kuşa bak kuşa kuş al sevincli ama yok köpek diyosan bi 10 ay sabret sana öbür döllenme mevsiminde bi erkek yollayım dobiyle meraklının yavrularından yani anladın demi abla demek istedigimi . beton köpeklere zararlı sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] ne ise ben yatıyım finnnn bu gecelikde bu kadar cafemiz kapandı efenim aslında biz bu cafeden kurtulalım bu ne ya geç saatte kapatsan biri içerde olyo en iyisi biz buraya acık hava bi tezgah diyelim kokareççi nasıll fikir bundan sonra bizim cafe kokareççi tamammı 24 saat açık smiliyface gulensmiley kapanışı güzel bi resimle yapıyorum . http://www.hizliresim.com/2008/8/23/373.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın nerdesiniz herkes uyuyor mu hala gogogo .Hadi kalkın artık kalkın kalkın clapping |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |