![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba t678 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba !.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba :D |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arakdaşlar nasılsınız bakalım bu aralar keyifler nasıl :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi geceler dilerim |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugün çok güzel bir gün, gökyüzü masmaviiiii, günaydınnnnnnn! :))) Karga sesleri mi duyuyorum ne :) http://www.carleton.ca/residence-lif...e_sky_1920.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne güzelsin yağmur, SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar :) güne tatlı bir şarkı ile devam etmek isteyenler için, özel seçim :) eski 45 likler -hayat bayram olsa- / fizy. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bütün dünya buna inansa bir inansa, Hayat bayram olsa İnsanlar elele tutuşsa,birlik olsa Uzansak sonsuza.... Eskiden beri çok sevdiğim bir şarkıdır bu,teşekkürler Mümin..Hatırlamama vesile oldun.. Herkese günaydınlar:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ŞU DÜNYADAKİ EN MUTLU KİŞİ MUTLULUK VERENDİR.. HERKESE GÜNAYDIN... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııııııııııınnn 956k Herkese hareket dolu ,sağlıklı ve mutlu günleeeeeerrr gulensmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) harikasın Mümin music45 Yeni Bir Hayat'çım , Çerkeskızı, Sümbülii sizlere de, herkese günaydın http://img1.loadtr.com/b-419001-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) güzel bir gün olsunO0 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...0_n[1].jpg ... bir yorgunluk kahvesi olsun akşama karşı .. dost selamıyla köpüklensin taşsın muhabbeti .. her dost ile bir dize eklensin gönül şiirimize .. telvesi gönül eliyle hoş ve zengin olsun .. sefa olsun ...:))) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) O halde kahveler de benden olsun. Afiyet olsun 956k http://3.bp.blogspot.com/_ncLitp2MH9...s320/kahve.gif http://img2.blogcu.com/images/m/e/r/..._041_selda.gif |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ellerine sağlık bol köpüklü kahveye hayır denmez doğrusu teşekkürler cnm. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar... İçimde müthiş bir enerji var , sadece tenis oynamak değil yoga da yapmak istiyorum. Ama bir kursa gitmeye malesef vaktim yok. Bildiğiniz güvenilir bir yoga cd si var mı? Gönlünüzce bir gün diliyorum hepinize, gülekalın... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende bir ygs-lys adayı olaraktan internetten konu anlatımına bakmak için açtım bilgisayarı. her açtığım zaman yaptığım gşbş buraya uğramadan çıkamadım. bir yandan da Kardeşimin önerdiği telkinleri dinliyorum ve mutluyuuum... teşekkür ederim dostum beni böyle süper bir site ile tanıştırdığın için :))) <3 <3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar; Bende yeni sayılırım henüz nerde ne yapılıyor sitede dolaşarak keşfetmeye çalışıyorum. telkinlere yeni başladım henüz ne olduğunu bilmiyorum sanki iyi gibiyim. Ama çok acemiyim. Böyle acemilere yardımcı olan yüce gönüllü arkadaşlar varsa çok mutlu olacağım. Ben a sosyal biri olduğum için kolay arkadaşlık kuramıyorum çekiniyorum. Herkese sevgiler gönderiyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hey millet merhabaa yeni ismimle bi yazayım dedim (: |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dj tiesto esliginde, sogumaya yuz tutmus cayimi icerken, forumdaki dostlarin duygularini, fikirlerini ogrenmek icin siteye girmem gerektigini dusundum.. herkese kocamann merhabalar... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba.herkese güzel bir pazar diliyorum..ben de yeni sayılırım.daaha önce üye olmuştum ama uzun süredir girmemiştm buraya.dün telkinlere yenden başladım.şimdilik sosyallik arttırıcıyı dinliyorum.bu sitede insanların birbiriyle yardımlaşmaya dayalı güzel ilişkiler içinde olduğunu gördüm ve aranıza katılmak istedim.çünkü yeni insanlar tanımaya ve konuşmaya ihtiyacım var.umarım bu site herkese faydalı olur ve gerçekten hayatımız değişir :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:(( sersem gbiyimm.. |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bilirsinizzz işte sersemlik haliinii öyleee bnmkide...çok dengesiz bi ruh halim var bi iyiyim mutluyum birde bakmışın bunalım takılıyom fln bu ne dengesizlik diyorum kendi kendme..;)) yavaştan yavaştan kafayı mı kırıyorum acaba.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aliss cim herkeste var aynı durum. sanırım havaların dengesizliği bize yansıyor. actionsmile |
dusun2 evvett haklı olabilirsin....:) superxy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldım ama kımse kalmamıs artık akşama uğrarım |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar, çoookkkk uzun zaman oldu sevgili arkadaşlarım birgün beni aradı ve "toplantı yapıyoruz katılmak istermisin ? " diye sordular... tabiiki katılırım dedim... ve çok güzel hayatım değişti arkadaşlarımı görme fırsatım oldu... bir süre şifre problemi yaşadıkktan sonra artık buradayıımmmm :) bu platformu özledim... sizleri özledim.... artık sık sık buralarda olacağım eskisi gibi... site değişmiş, tekrar alışmak zaman alabilir.. kısacası BEN GELDİİİMMMMMM :))) İZUMİ... |
Hoş geldinizzzzz :) Çok çabuk alışırsınız ben yeni olmama rağmen çabucak alıştım. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) “Yapraklar gibidir çocukların da; yapraklar gibidir sana coşkuyla övgüler yağdıran, seni eleştiren, ya da seni lanetleyen insanlar; yapraklar gibidir seni itham eden, yargılayan ve mahkum eden insanlar; yapraklar gibidir seni gizliden kınayan, ayıplayan veya alaya alan insanlar da. Onların hepsi ilkbaharda doğarlar, sonra rüzgar gelir, yere savurur onları, sonra orman yenilerini üretir onların yerlerine. Geçmişte olan bütün şeylerin şimdi de olduğunu, gelecekte de olacağını düşün. Geçmişteki dramları, birbirinin aynı sahneleri gözünün önüne getir. Hadrianus’un ya da Antonius’un yahut Philip’in, İskender’in ya da Croisus’un saraylarını düşün; Sezar’ı düşün, Brutüs’ü düşün. Bunların hepsinde oyunun aynı olduğunu, yalnızca oyuncuların farklı olduğunu düşün.” Homeros’un Romalıların bilge hükümdarı Marcus Aurelius’tan bir alıntı. merhaba arkadaşlar. yukardaki yazıyı az önce okudum. çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) seni benm gbi seven bulamazsınnnnn tanrımm bu rüyadannn hiiiiççç uyandırmasınn..:)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) fox ta şifreler programını şuan izleyen var mı arkadaşlar? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hindu dinleriyle ilgiliydi konu kimse izlemiyor galiba forum ahalisinin bilgi ve fikirlerini merak etmiştim |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar. Site içindeki profile mesaj gönderme yoluyla yapılan haberleşme kafamı karıştırıyor. Zaten karışığım. Buraya toplanmaya geldim. Kimse üstüne alınmasın. Belki alışamadığım için yadırgıyor da olabilirim. actionsmile Burayı seviyorum, siteyi iyi ki bulmuşum. Sevgiler.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam planner cm sen nasil istersin y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |