![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahve de pek güzel görünüyor ama ben önce kahvaltı etsem iyi olacak y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet dediğin gibi geri dönüşler ya çok geç oluyor, ya da dönmüyorlar. iş arayan çok olunca işverenler daha dahasını arar olmuşlar.. cvyolla.com uda inceleyeceğim canım. teşekkür ederim desteğin için kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Zeyneb'cim bizim sana hoşgelişler kahvesi ikram etmemiz gerekirken sen bizden erken davrandın.Ben hayır diyemem türk kahvesine yeni içmeme rağmen smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) asla hayır diyemediklerimden türk kahvesi... orta şekerli alayım bende... smiliyface saolasın zeyneb http://www.evcini.com/images/turk_kahvesi.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün diger günler gibi güzel ve neseli günlerimden biri redflowers´cim ve bu nesemi sizlerle paylasmak istedim ve ben genelde neseli anlarimda hep bir kahve icerim ttli3, öncesi sonrasi yok, önemli olan saygi ve sevgiyi en güzel sekilde yasamak... 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo ablacigim, acmismi, dur bakim kahvaltida hemen güzel bir sekilde hokus pokus yapip hazirliyabilecegimmi onayi zor oldu ama güzel bir kahvalti buyrunyrl78 http://80.237.205.52/r/2007/07/20070...3me25ec9-b.jpg beraberce yiyelim afiyet olsun hepimizeeee s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok güzel görünüyor çayın ve balın kokusu burnuma kadar geldi... iyi güzelde 3 aylardayız... belki oruçlu olan arkadaşlar vardır... biraz dikkatlimi olsak ne... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvaltı çok güzel görünüyor zeyneb harikasın kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar az önce farkettim de bu gün bu sitenin erkek üyeleri nerdeler... hiçbiri yok... sizde farkına vardınızmı bilmiyorum... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) höhöyttttt wave noluyo bakim burda.. ben geldimmm hismiley *zeyneb* mrb... sapkal89 hoşgeldin t678 ooo bakıyorum hemn uyum sağlamışsın kahve fln iyi çalışılmış girlhaha kahve dedin can evinden vurdun bizimkileri sevincli ve tabi benide bak hemn yapıyorum kendime şimdi kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun melodis´cim, bu ara dogumgününmü vardi bilmiyorum ama IYIKI DOGDUN, nice mutlu senelere smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gülüm hoşgeldin.Nasıl geçti akşam parti falan yaptınız mı pasta neliydi ne hediyeler geldi.Bu 3 soruya derhal cevap istiyorum y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşkkür ederim zeynep (p'le yazsam olur mu?) evet dün doğum günümdü en azından ben öyle biliyorum annem karıştırmadıysa hep şüphe etmişimdir acaba 6-7-11-12 flnda düz hesap 10 diyelimmi dediler acaba diye khkh56 khkh56 kimliğimde 28 yazıyor çünkü girlhaha girlhaha neyse 10 diyolar ya o gün kutlucaz artık k8908 sevincli hoşbuldum begocum akşam bişey yoktuda gündüz arkadaşlar fln vardı işte öyle küçük toplantı gbi bişi amannnnnn bu yaştan sonra bide parti mi yapcam kendime girlhaha pasta çikolatalıdı cnm,hediyeler söylenmez girlhaha yok o parasıydı dimi olsun ben değiştirdim y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Senin bugün değiştirme modun devreye girmiş anlaşıldı.B yerine p,Redflowers'a bego,para yerine hediye. y789 Hadi öyle olsun bakalım.Söyleme sen dur ben sana yapıcağımı bilirim. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 ben her daim değişim içersindeyim cnm beğenmediysen geri alalalım sayın Redflowers hih33 aman napcaksın bana bak çok korktum şimdi dlckrn khkh56 Alıntı:
tekrar teşkkür kiss3 |
b ile yazsan sevinirim melodis´cim smil56 tekrar nice mutlu yillara ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar herkese merhaba bu aralar kafamı çok kurcalayan bir soru var bu kadar şeyle ugraşıyoruz,telkinler,iki nokta çakralar biçok arkadaşım gibi bende birşeyler yapmaya çalışıyorum.önemli olanın içselleştirme oldugunu birsürü ugraştan sonra anladım.oshonun dedigi gibi idrak ama idrak kendi kendine olan birsey siz ugrasıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz basladıgınız noktadasınız.bu kadar sözü içselleştirme yada idrakla ilgili deneyimi olanların paylaşması için yazdım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aysegülll sen osho mu okuyosun... bende de var tam takım... farkındalıktan başlamıştım en son şu an ego yu okuyorum... 2006 dan buyana ... hayran oldum adama sen nasıl buldun... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burdaki birçok insan gibi evet bende osho okuyorum.en çok düşündügüm şey ise farkındalıkla birlikte negatif düsüncelerin bir anda bırakılacagını ve bunun kendi kendine olacagını söylüyor.yılan görüp sıçramak gibi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim. |
teşekkür ederim utananadam haklısın aslında.ama ben kendimi telkinlere öyle şartlandırmışımki onun etkisidir diye beklerken ,böyle bir sonuç insana resmen şok etkisi yapıyor dunk56 sevinemedim bile. mlk34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şok etkisi çabuk geçer.Bak ne güzel bekliyor olucak seni yanı başında.Herşey güzel olur inşallah.Sitemize bir bebek daha geliyor. vien1 |
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) doktorlar bizden çok korkarlar..kaynana kılıklılar hemen gün hesaplar diye..bir anda kendimi gün hesaplarken buldumm. utananadam .bi utandım.. utananadam haklıymış adamlar..şubat- mart gibi geliyor bebiş hayırlısıyla.. aa34 aa34 aa34 gözümüz aydın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiim s456 s456 s456 s456 s456 s456 arada uğrayıp kaçıyordum, söylemesi ayıp şu sıralar çok yoğunum da 44 y789 herkesi çok özledim.. selamlar ediyor hepinizi kocaman öpüyoruuuuuuuuuum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu. beni gör diyip duruyordu. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kitapçıları gezdiim ,çook severek ,özenle inceleyerek çook güzel kitaplar aldımmm çook mutluyum ttli3 ttli3 hatta quantumla ilgili bir kitabın çok methini duymuştum, haldır haldır aradım,en son bir yerde buldum,inceledim ,almaktan vazgectim, ne ilgincim ya ama napayım almak içimden gelmedi,bu değerli siteden öğrenebileceğim genel bilgiler vardı ,boşa aramışım ama çok daha guzel tam istediğim gibi bir kitap buldum aa34 girlhaha girlhaha kiss3 |
bi sinyal mi dersin? sevincli |
|
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t10780.0.html |
başlığımız "matrixe hükmedin" okurken kaybolacaksın super smiliyface 956k |
bu arada senin dediğin, kitabı arayıp almama meselesi bende de var. neden öyle bence insan bazen aradığı bir şeyi beynide çok büyütüyor, önemsiyor sonrada bir de bakıyor ki gerçeği hiç de öyle değilmiş, beklentilerini karşılamıyor yani. >:( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet caribbean super ben de kendime inanamıyorum tam 30 dk aç kapa aç kapa sayfalarını inceledim bu sefer ,alsam sonra okusam belki şimdi bi negatif dusuncem oluştu dedim ama baktım yok bu benim aradığım şey değil ben daha teknik birşey peşindeydim ttli3 ,eskiden begenemsem de alırdım kenara koyardım oyle evde okunmayan cok kitabım var ,hatta arkadaşım ısrarla al demiştir o an onu kıramamışımdır ama eve gelip öfff diyerek rafa kaldırıp koymuşumdur ttli3 artık oyle yapmıyorum kararlılığımı koruyorum super ttli3 girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 25889 lar pamukk için gulensmiley uy evde dura dura canım sıkıldı, az bi hava alayım da gelem. hismiley |
şimdiden analı babalı olsun...ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun.... ttli3 http://www.firatuni.com/upload/bebek_23_7042810321.jpg |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne oldu herkese rehavet çöktü galiba.Sitede kimse kalmadı mı yahu? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |