Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

sanemce 11-07-2008 12:16 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

kahve de pek güzel görünüyor ama ben önce kahvaltı etsem iyi olacak y789

sanemce 11-07-2008 12:19 PM

evet dediğin gibi geri dönüşler ya çok geç oluyor, ya da dönmüyorlar. iş arayan çok olunca işverenler daha dahasını arar olmuşlar.. cvyolla.com uda inceleyeceğim canım. teşekkür ederim desteğin için kiss3

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
evet işsizlik insanı bunaltıyor bende yaşadım bu durumu hepimiz yaşamışızdır ve yaşamicamızında garantisi yok.tek yürek olmak en güzeli.kariyer net,yenibiris falan iyi siteler zaten ama geri dönüşler çok geç oluyor.arkadaşıma tekrar sordum, cv sini yolladıktan sonra aynı gün içinde geri dönüşler olmaya başlamış ona bir tek seçmek kalmış. inşallah istediğin iş en kısa zamanda bulur seni,sevgiler...

Belgin ∞ 11-07-2008 12:20 PM

Zeyneb'cim bizim sana hoşgelişler kahvesi ikram etmemiz gerekirken sen bizden erken davrandın.Ben hayır diyemem türk kahvesine yeni içmeme rağmen smiliyface

Lier22 11-07-2008 12:23 PM

asla hayır diyemediklerimden türk kahvesi...
orta şekerli alayım bende... smiliyface
saolasın zeyneb
http://www.evcini.com/images/turk_kahvesi.jpg

*zeyneb* 11-07-2008 12:25 PM

bugün diger günler gibi güzel ve neseli günlerimden biri redflowers´cim ve bu nesemi sizlerle paylasmak istedim ve ben genelde neseli anlarimda hep bir kahve icerim ttli3, öncesi sonrasi yok, önemli olan saygi ve sevgiyi en güzel sekilde yasamak... 98569

*zeyneb* 11-07-2008 12:27 PM

ooo ablacigim, acmismi, dur bakim kahvaltida hemen güzel bir sekilde hokus pokus yapip hazirliyabilecegimmi onayi

zor oldu ama güzel bir kahvalti buyrunyrl78

http://80.237.205.52/r/2007/07/20070...3me25ec9-b.jpg

beraberce yiyelim afiyet olsun hepimizeeee s45apk

Lier22 11-07-2008 12:36 PM

çok güzel görünüyor çayın ve balın kokusu burnuma kadar geldi...

iyi güzelde 3 aylardayız... belki oruçlu olan arkadaşlar vardır...

biraz dikkatlimi olsak ne... smiliyface

sanemce 11-07-2008 12:39 PM

kahvaltı çok güzel görünüyor zeyneb harikasın kiss3

*zeyneb* 11-07-2008 12:39 PM

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel görünüyor çayın ve balın kokusu burnuma kadar geldi...

iyi güzelde 3 aylardayız... belki oruçlu olan arkadaşlar vardır...

biraz dikkatlimi olsak ne... smiliyface

haklisiniz düsünemedim ama uyari icin tesekkürler smil56

Lier22 11-07-2008 01:01 PM

arkadaşlar az önce farkettim de bu gün bu sitenin erkek üyeleri nerdeler...
hiçbiri yok...
sizde farkına vardınızmı bilmiyorum...
smiliyface

melodiss 11-07-2008 01:53 PM

höhöyttttt wave noluyo bakim burda.. ben geldimmm hismiley

*zeyneb* mrb... sapkal89 hoşgeldin t678 ooo bakıyorum hemn uyum sağlamışsın kahve fln iyi çalışılmış girlhaha kahve dedin can evinden vurdun bizimkileri sevincli ve tabi benide bak hemn yapıyorum kendime şimdi kahvesmiley

*zeyneb* 11-07-2008 01:55 PM

afiyet olsun melodis´cim, bu ara dogumgününmü vardi bilmiyorum ama IYIKI DOGDUN, nice mutlu senelere smil56

Belgin ∞ 11-07-2008 01:56 PM

Gülüm hoşgeldin.Nasıl geçti akşam parti falan yaptınız mı pasta neliydi ne hediyeler geldi.Bu 3 soruya derhal cevap istiyorum y789

melodiss 11-07-2008 02:09 PM

teşkkür ederim zeynep (p'le yazsam olur mu?) evet dün doğum günümdü en azından ben öyle biliyorum annem karıştırmadıysa hep şüphe etmişimdir acaba 6-7-11-12 flnda düz hesap 10 diyelimmi dediler acaba diye khkh56 khkh56 kimliğimde 28 yazıyor çünkü girlhaha girlhaha neyse 10 diyolar ya o gün kutlucaz artık k8908 sevincli

hoşbuldum begocum akşam bişey yoktuda gündüz arkadaşlar fln vardı işte öyle küçük toplantı gbi bişi amannnnnn bu yaştan sonra bide parti mi yapcam kendime girlhaha pasta çikolatalıdı cnm,hediyeler söylenmez girlhaha yok o parasıydı dimi olsun ben değiştirdim y789

Belgin ∞ 11-07-2008 02:13 PM

Senin bugün değiştirme modun devreye girmiş anlaşıldı.B yerine p,Redflowers'a bego,para yerine hediye. y789
Hadi öyle olsun bakalım.Söyleme sen dur ben sana yapıcağımı bilirim. khkh56

melodiss 11-07-2008 02:17 PM

khkh56 ben her daim değişim içersindeyim cnm beğenmediysen geri alalalım sayın Redflowers hih33

aman napcaksın bana bak çok korktum şimdi dlckrn

khkh56
Alıntı:

b ile yazsan sevinirim melodis´cim smil56

tekrar nice mutlu yillara ttli3
tmm cnm ttli3

tekrar teşkkür kiss3

*zeyneb* 11-07-2008 02:18 PM

Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
teşkkür ederim zeynep (p'le yazsam olur mu?) evet dün doğum günümdü en azından ben öyle biliyorum annem karıştırmadıysa hep şüphe etmişimdir acaba 6-7-11-12 flnda düz hesap 10 diyelimmi dediler acaba diye khkh56 khkh56 kimliğimde 28 yazıyor çünkü girlhaha girlhaha neyse 10 diyolar ya o gün kutlucaz artık k8908 sevincli

hoşbuldum begocum akşam bişey yoktuda gündüz arkadaşlar fln vardı işte öyle küçük toplantı gbi bişi amannnnnn bu yaştan sonra bide parti mi yapcam kendime girlhaha pasta çikolatalıdı cnm,hediyeler söylenmez girlhaha yok o parasıydı dimi olsun ben değiştirdim y789

b ile yazsan sevinirim melodis´cim smil56

tekrar nice mutlu yillara ttli3

aysegul_tirtil 11-07-2008 03:06 PM

arkadaşlar herkese merhaba bu aralar kafamı çok kurcalayan bir soru var bu kadar şeyle ugraşıyoruz,telkinler,iki nokta çakralar biçok arkadaşım gibi bende birşeyler yapmaya çalışıyorum.önemli olanın içselleştirme oldugunu birsürü ugraştan sonra anladım.oshonun dedigi gibi idrak ama idrak kendi kendine olan birsey siz ugrasıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz basladıgınız noktadasınız.bu kadar sözü içselleştirme yada idrakla ilgili deneyimi olanların paylaşması için yazdım

Lier22 11-07-2008 03:12 PM

aysegülll sen osho mu okuyosun... bende de var tam takım...
farkındalıktan başlamıştım en son şu an ego yu okuyorum...
2006 dan buyana ...
hayran oldum adama sen nasıl buldun...
smiliyface

aysegul_tirtil 11-07-2008 03:27 PM

burdaki birçok insan gibi evet bende osho okuyorum.en çok düşündügüm şey ise farkındalıkla birlikte negatif düsüncelerin bir anda bırakılacagını ve bunun kendi kendine olacagını söylüyor.yılan görüp sıçramak gibi.

kübrayigit 11-07-2008 03:31 PM

arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 03:34 PM

Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim.

kübrayigit 11-07-2008 03:40 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim.

teşekkür ederim utananadam haklısın aslında.ama ben kendimi telkinlere öyle şartlandırmışımki onun etkisidir diye beklerken ,böyle bir sonuç insana resmen şok etkisi yapıyor dunk56 sevinemedim bile. mlk34

Belgin ∞ 11-07-2008 03:47 PM

Şok etkisi çabuk geçer.Bak ne güzel bekliyor olucak seni yanı başında.Herşey güzel olur inşallah.Sitemize bir bebek daha geliyor. vien1

*zeyneb* 11-07-2008 04:05 PM

Alıntı:

kyigit Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface

ne kadar güzel bir haber bir yegenimiz geliyorrrrrrr

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 11-07-2008 04:55 PM

doktorlar bizden çok korkarlar..kaynana kılıklılar hemen gün hesaplar diye..bir anda kendimi gün hesaplarken buldumm. utananadam .bi utandım.. utananadam haklıymış adamlar..şubat- mart gibi geliyor bebiş hayırlısıyla.. aa34 aa34 aa34

gözümüz aydın

MuminOKAN 11-07-2008 07:11 PM

Resme Bak Yaaaa alk78 İşte Olay Budur.... Çok Saolun... 956k Beklediğimize Değdi super

meryemi 11-07-2008 07:17 PM

merhabalaaaaaaaaaaaaar

ben geldiiiiiiiiiiiim s456 s456 s456 s456 s456 s456

arada uğrayıp kaçıyordum, söylemesi ayıp şu sıralar çok yoğunum da 44 y789

herkesi çok özledim.. selamlar ediyor hepinizi kocaman öpüyoruuuuuuuuuum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Novos 11-07-2008 07:23 PM

hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu.
beni gör diyip duruyordu. super

Pamukk 11-07-2008 07:26 PM

kitapçıları gezdiim ,çook severek ,özenle inceleyerek çook güzel kitaplar aldımmm çook mutluyum ttli3 ttli3
hatta quantumla ilgili bir kitabın çok methini duymuştum, haldır haldır aradım,en son bir yerde buldum,inceledim ,almaktan vazgectim, ne ilgincim ya ama napayım almak içimden gelmedi,bu değerli siteden öğrenebileceğim genel bilgiler vardı ,boşa aramışım ama çok daha guzel tam istediğim gibi bir kitap buldum aa34 girlhaha girlhaha kiss3

MuminOKAN 11-07-2008 07:30 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu.
beni gör diyip duruyordu. super

sapkal89

bi sinyal mi dersin? sevincli

Novos 11-07-2008 07:37 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı

sapkal89

sanırım öyle, dusun peki iki nokta konusu var mıydı sitemizde?

MuminOKAN 11-07-2008 07:40 PM

Alıntı:

Alıntı:

sapkal89

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t10780.0.html

Pamukk 11-07-2008 07:41 PM

Alıntı:

Alıntı:

sapkal89

ah bizim bu güzel sitemizde olmayan kişisel gelişim konusu var mı canım lütfenn aşkolsun khkh56 khkh56
başlığımız "matrixe hükmedin" okurken kaybolacaksın super smiliyface 956k

Novos 11-07-2008 07:58 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı

ah bizim bu güzel sitemizde olmayan kişisel gelişim konusu var mı canım lütfenn aşkolsun khkh56 khkh56
başlığımız "matrixe hükmedin" okurken kaybolacaksın super smiliyface 956k

pamukk ilgin ve paylaşımın için teşekkürler.

bu arada senin dediğin, kitabı arayıp almama meselesi bende de var. neden öyle bence insan bazen aradığı bir şeyi beynide çok büyütüyor, önemsiyor
sonrada bir de bakıyor ki gerçeği hiç de öyle değilmiş, beklentilerini karşılamıyor yani. >:(

Pamukk 11-07-2008 08:05 PM

evet caribbean super ben de kendime inanamıyorum tam 30 dk aç kapa aç kapa sayfalarını inceledim bu sefer ,alsam sonra okusam belki şimdi bi negatif dusuncem oluştu dedim ama baktım yok bu benim aradığım şey değil ben daha teknik birşey peşindeydim ttli3 ,eskiden begenemsem de alırdım kenara koyardım oyle evde okunmayan cok kitabım var ,hatta arkadaşım ısrarla al demiştir o an onu kıramamışımdır ama eve gelip öfff diyerek rafa kaldırıp koymuşumdur ttli3 artık oyle yapmıyorum kararlılığımı koruyorum super ttli3 girlhaha

Novos 11-07-2008 08:26 PM

25889 lar pamukk için gulensmiley uy evde dura dura canım sıkıldı, az bi hava alayım da gelem. hismiley

suzzy 11-07-2008 09:49 PM

Alıntı:

kyigit Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor.
şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam

kübracım...bu harika bir haber... tender45 çok sevindim..belli ki bebiş size sürpriz yapmış...hayırlısı inşallah..

şimdiden analı babalı olsun...ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun.... ttli3

http://www.firatuni.com/upload/bebek_23_7042810321.jpg

Novos 11-07-2008 10:10 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

sapkal89

teşekkürler

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t10780.0.html

Belgin ∞ 11-07-2008 10:45 PM

Ne oldu herkese rehavet çöktü galiba.Sitede kimse kalmadı mı yahu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM.