![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ee peki 15 in altı olursa seminer iptal mi olacak?peki orada hepimizi transa sokacak mı adil bey?:) smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yoo iptal söz konusu değil.Herşey kesinleşti biliyorsun.Herkes tek tek transa giricek isteyen tabii. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar seminer olacak..şaman ve ben adil beyin istediği sayıyı toplamaya çalışıyoruz..ve galiba 15 in üzerinede çıkacağız gelen isteklere, ve bilgilenmek isteyen kişileri göz önüne alırsak..bizim için önemli olan..şu an karar vermiş arkadaşların vaz geçmemesi..hayatımızda ilk defa böyle bir işe kalkıştığımız için...bir gün önce geliyorum deyip sonra vazgeçen olduğunda, yaa ben yanlışmı yapıyorum acaba diye tereddüte düşüyorum..acaba zorladımmı çocukları, diye üzülüyorum..diğer yandanda adil beyi kendimize o kadar güvendirdimki, adam gitti bize uygun bir yer ayarladı..böyle organizasyonlar yapılırken ön ödemede yapılıyor..yani adil bey cebindende ödeme yaptı..bu saatten sonra bu toplantının iptali söz konusu değil..hiç kimse gitmese bile ben ne yapar yapar, 15 kişilik parayı toplar tek başıma giderim..artık adil bey beni transa sokarda bir daha çıkarmazmı. dusun ..yoksa transa sokup beynimi alt üst ediptemi bırakır dusun orasını bilemem. dusun .ama şu ana kadar ilgi iyi..gelmek isteyenler çok ..haaa gelen kaç kişi olur onu bilemem..çünkü en baştada söyledim..vakit, para, ve kurtulma isteği sizin...disikciğim benim katıdığım seminerde adil bey 2 kişi hariç herkesi tek tek transa soktu..iki kişiden biri bendim birde doktor hanım vardı..vaktin bize yetişmediğinden değil..ben ve doktor hanım istemedik..ama size şunu söylemeliyimki orada bulunduğumuz zaman içinde daima transtaydık..burada ne sorarsanız ben size ancak bizim seminerde gerçekleşenleri anlatabilirim..gerisini siz seminere katılınca göreceksiniz..sevgiler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhhhhhhhhhhhhh bu tatil denen sey ilaç resmen derty derty enerji doldum yerimde duramıyorum ne öss ne baska bişey stersi kaldı üstümde uy897 uy897 öss için yazdıgım seyi görünce çok kızdım tamam odtü olmıcak ama daha biçok güzel üniversite var s456 puanımda 260 yakın geliyo bosu bosuna dert ettim kendime onayi onayi basımda dertte biraz ben arkadaslarımla ailemden gizli amasraya gittim güzelce tatilimi yaptım eve gelince babam demesin mi amasraya gidiyoruz diye aynıyerde iki kere tatil yapmak zoruda kalıcam nese tatil tatildir her türlüsünü severim neseli56 derty derty buarada foruma bir girdim bir seminerden bahsediliyo bu seminer nerde yapılıcak ki dusun aman hayal abla sen transa giripde çıkamazsan biz naparız burda sensizzzz bu konuda adil beyle özel görüsme yapmamız lazım girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya arkadaşlar içinizde ücretli telkinlerden edinen varmı,varsa faydalı oldumu? merak ettim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayrıca transa girme olayı nedir, kaçırmışım.ne işe yarar.? blook biri beni aydınlatsın lütfen.bende katılmak isterim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu ayın 29 unda İstanbul'da seminer var.Hipnoz semineri.Trans konusu o.Ayrıntılar hayalayaz'ın günlüğünde. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yardımsever insanın hali bir başka oluyor Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.resimekle.gen.tr/pics/e05...3de52f3b7b.jpg Hoşgelişler ettin Mümin.Okan.Şerefine bi karikatür çiziverdim hemen. y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siz anlamazsınız bu şiiri :D BMW em var borbetli olmayanlar çok dertli 20 inç fazla gelir 17 si yeterli logo iptal kaput uzatma hella mor stop, farlar kara böbreklerde siyahsa çekilin iki şerit kenara ön,arka tampon,yanlar marşpiyer bagajk üstü 40 cm spoiler bütün camlar lazer karartma ortada tek silecek görüntün yeter apexdir amörtisör,yay yerle bir makine yükseklik yok say kardeşim bu ne biçim memleket her taraf kasis,çukur,fay paspaslar ///M, koltuklar recaro egzost sabring,vites topuzu sparco cumartesi maslak tuning shoptayım direksiyon tabiki italyan momo filtrem K&N kulelerde gergi egzantiriğim ise 300 dereceli kaputun üstü delik altı turbo sellektör yapıyor bana hırbo standartı 170 modlu 250 BMW geliyo uzaktan belli hiç düz gitmez hep yan yan akıllı sürücüsü yok hepsi deli müzik sistemi olmazsa olmaz 1500-2000 Watt yinede az 1 mid,2 bass,2 anfi alo kicker rockford focal, |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok duygulandım. saolasın. hocam öğretme aşkıyla yanıp tutuşuyor. işte kpss hocaları ne hale getiriyor. allah yardımcıları olsun. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) angaraya birden fena yagmur indi gök felan gürüyo hadi hayırlısı :D 02:54 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar herkese:) istanbulda da sabah yağmakla yağmamak arasında kararsız bir hava vardı.sanırım hala öyle ama ben ofisteyim.herkese sevgiler... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada bu akşam takımıza enerjimizi yollayalım arkadaşlar...unutmayalım.... kiss3 cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınlar Türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan. khkh56 Günaydınlar site ve günaydın disik feribot çalışır umarım.Ben deniz otobüsüyle gelicemde de İstanbul'a hava kapalı deyince bende surat düştü. Dur meteorolojiyi arıyımda bişiler yapsınlar.Açsınlar havayı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar nasılsınız. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Mümin.Okan.Bne çok iyiyim sen nasılsın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben iyiyim bugün cuma çünkü:) sen nasılsın mümin.okan smiliyface hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
allah daha iyi eylesin arkadaşlarım. jive dansına bakıodum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlaaaar djj redflowers feribotlar bu havada çalışmamazlık yapacaksa istanbul istifa etsin yani hih3 bugün cuma evet disik iyi olma konusunda katılıyorum sana f678h mümin okan kahve içmeye gelmiştim ama dusun bugün kahve yok galiba 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olma mı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) I run each teen me ? A wet each team.I run each make is tea your sun each. Higher them in each team.Catch bar duck each teen? On bar duck each team. WHY HİGH ONE WHYY.. OKUNUŞU: Ayran içtinmi? Evet içtim . Ayran içmek istiyorsan iç.Hayır temin içtim.Kaç bardak içtin.On bardak içtim. VAY HAYVAN VAYY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet şöyle şekerli kallavi bir türk kahvesi olsa fena olmaz dı de mi?:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şimdi mümin.okan yapar getirir bize kendi elleriyle 12389 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaww oralara yagmur yagdımı ankara gece fırtına idi :D gök felan gürlüyodu baya yagdı şimdi günlük güneşlik |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayyyy hadi o zaman mümin.okan bak beklioruz smiliyface benimki şekerli olsun zahmet olmazsa mangalda yaparsan çok makbule geçer,kendine de yap ama şöle hepberaber tatlı talı sohbet edelim kahvelerimizi yudumlarken smiliyface kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) wowww köpüklü köpüklü gelmiş bile kahveler...hatta hazırda içilmişi fal kapatılmışıda var smiliyface o zaman fallarınız benden ben bakarım hepinize ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkeslere... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sana da günaydın teoman,avatarına bayıldım:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) usta çok ders çalışıon ara ver. yüzündeki gülümseme eksik olmasın. kpss ye doğru gittiğin belli. bak oda seni bekliyor... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0/amexspor.gif yüzündeki ifadeyi görmek istermisin? http://www.resimler.tv/data/thumbnai...an-futbolu.gif |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...cseen#msg62939 buradan bakabilirsiniz arkadaşlar Alıntı:
|
yok o kpss. yüzündeki görüntü de hemen yanındaki elinde top olan ve zıplayan |
ama ben kendime bunun kadar güveniyorum ehehehe s45apk http://www.nconnect.net/~chuck/Taz%2...s/football.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) akşama görüşmek üzre bu modifmanyak adam deneme sürüşlerine cıkar :D gölbasına gidiorum bbb :D nabıyım ankarada deneme sürüsü yapılcak en uzun otoban haymana yolu :D altımda 1200 beyglirlik bi canavar olunca yollar :D bana az geliyo mazallah awelin birine carparım sonra suclu ben olurum :D gölbasıııı gölbasıı aklıma balkgeldi hadi balık tutalım yaa ama sanal balıkk :D bu arada aranızda kac tane benim gibi balık meraklısı var varsa turna yayın merakı varmı gümüş merakı varmı yada ava gidermi merakdan sordum sadece:D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu cafe'ye ilk gelişim belki bir kahve kahvesmiley ısmarlayan olur zira kukumav kuşu gibi dün gece gördügüm rüyanın anlamını çözmeye çalışıyorum. dusun 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) buyur abla y789 [URL=http://www.kokteyll.com/images/kahve.jpg]http://www.kokteyll.com/images/kahve.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar aranızda ekonomiyle haşır neşir olan var mı doların durumu sizce ne olacak?ne zaman yükselir veya düşecek mi daha? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 AM. |