![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gene sonuc gerizekalının biri ateş acıyo yigenim uykusundan nasıl sıcradı cocuk hala tiryio yaa yeniliyoruz işte 3-2 ister vatan haidi desin arkadaslar iste baska sey arkadas bana az evel sms atmıs vatan hainisin diye turkiye yenilsin umrumda degil futbolla ilgilenmemek vatan hainligimi ? biz turk milleti olarak neden her seyi silahlar kutlarız bunu bi türlü anlamıyorum her seyi silahla kutluyorsa özellikle futbolu saolunmu ben almayım futbol sadece basit bi sporr turkiyede yuzlerce branşdan birisi bu arada mac bitti sanırım hiç izlemedimki sadece arada bi içeriye bagırarak ogrendim mac skorunu dedimya anlamıyorum gercekdenn anlamıyorumm silah :P saglıcakla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kaybettikkk sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vatan haini varsa o da rüştü'dür. her maçta yaptığını yaptı ve hatalı gol yedi. Rüştü'nün bir an önce kendisinin aptal olduğunu kabul ederek, Türk milletinden özür dilemesini ve futbolu bırakmasını öneriyorum. Rüştü rezi ettin bizleri. 5 top geldi üzerine, üçünü yedi adam. bayrakları filan da hazırlamıştım ne güzel... canım çok sıkıldı şimdi 88a 88a 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın güzeller... dün gece yenildik belki ama ezilmedik... eğer tam kadro rahat bir şekilde çıksak maça yenebilirdik... ama buda bir başarı... İngiltere hiç katılamadı... Fransa İtalya Hırvatistan Vs. herkes bizden önce evine döndü... bizse Avrupanın en iyi 4 takımından biriyiz... başarıda tabiki çıta yüksek tutulmalı ama... bence bütün olumsuzluklara rağmen bu da büyük bir başarıdır... Milli Takımı ve takımın bu hale gelmesinde emeği olan futbolcusundan malzemecisine kadar tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler... sizinle gurur duyuyoruz... alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 25889 25889 25889 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben böyle sınavında ben böyle kpss ninde ben böyle ......... yuh bee günlere başlamak bu kadar mı sıkıcı olur ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaslar merhbalar nasılsınız bu ilaçlar fena uyutuyo beniya uyumak guzel bi şeymiş yeni farkınavarıyorum rahatlıyo insan uyuyunca |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sadece biz değil, bütün dünya inanmıştı finale kalacağımıza. Ama, bütün dünyanın da taktirini kazanan bir turnuva oynadık. Almanlar, bizi kendi usülümüzle, yani gollere hemen karşılık vererek elediler. Ama, biz Kupayı alacak takımdık. İnşallah, dünya kupasını alırız artık. Maç bitti, hayat devam ediyor. Üzülmeyelim, böyle bir turnuvayı ve futbol istatistiklerini alt üst ettik buna sevinelim. Millilerimizle Gurur Duyuyoruz. super http://www.kitapyurdu.com/ekart/bresimler/Tebrikler.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ELAZIĞ’ın Kovanlı Köyü’ne bağlı Sekiler Mezrası’nda, süt sağarken ağzına kaçan sineği öldürmek için haşere ilacı içen 52 yaşındaki kadın, zehirlendi. Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan R.K, Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı. 3 gün yoğun bakımda kalan Keleş, tedavisinin ardından taburcu edildi. khkh56 aa34 Trajikomik. Güler misin, ağlarmısın. Yurdum insanı.. 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://images.habervitrini.com/haber...f__karata_.jpg Taktik Gibi Dua. khkh56 Cuma Namazı öncesinde, Avrupa Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hırvatistan ile karşılaşacak olan milli takım için taktik gibi dua eden Lütfü Karataş, milli takım kalecisi Rüştü'nün panter gibi kurtarışlar yapması, defansın topları kesmesi, golcülerin 90'dan rakip kaleye topu takmaları dileğinde bulundu. İşte Lütfü Hoca'nın duası: "Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, seni sena eden dilleri, duamıza amin diyenleri, Avrupa'ya gidenleri, Türkiyemizi temsil edenleri, vatanımızın nam-ı hesabında mücadele edenleri, takımımıza taktik verenleri, cennet yurdumuz için ter dökenleri, güzide milli takımımızın kötü gününde, iyi gününde yanında olanları, Avrupa'nın her tarafında milli takımımızı yalnız bırakmayanları, iki cihanda azil eyle Yarabbi. Bundan sonra İmparator Fatih hocamıza ve ekibine takımımıza güzel taktik vermeyi, kalecimiz Rüştü'ye panterler gibi uçmayı, gelen topları doksandan yakalamayı, defansımıza Sabri'ye, Gökhan'a, Emre Aşık'a bir kalkan olmayı, aldıkları topları isabetli pas olarak arkadaşlarına atmayı, sağ açığımıza, sol açığımıza fırtına gibi esmeyi, santraforumuza güzel toplarını atmayı, kaptanımız Nihat'a, Arda'ya, Tuncay'a Hırvatistan kalesine topları doksandan takmayı, Hırvatistan'ı yenmeyi, bizleri sevindirmeyi, yuvalarımızı neşelendirmeyi, kendilerine nasip eyle Yarabbi. Hakk'ın batıla galip gelmesi için, milli takımımızın başarılı olması için, Türkiyemizin Avrupa zaferi için Allah rızası için el Fatiha" |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu da Almanya maçı için Dua... thumbsanim Türkiye'nin uğurlu hocası Lütfü Karataş, bu akşam oynanacak olan Türkiye-Almanya 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final karşılaşması öncesi dua etti. Karataş, "Fatih hocamıza fazla terlememeyi, heyecandan uzak kalmayı kendisine nasip eyle yarabbi. Zenci futbolcumuz Mehmet Aurello ve Kazım Kazım'a da fırtınalar olmayı, takımımıza bütün yardımlarını esirgememeyi, sonuna kadar maçı götürmeyi ve bize zafer yaşatmayı kendilerine nasip eyle yarabbi" dedi. khkh56 A Milli Takım forması giyerek kale direkleri önünde dua eden eski futbolcu emekli İmam Lütfü Karataş, "Hırvatistan'a ettiğimiz duamızda Fatih hocamızın taktiklerini, kalecimiz Rüştü'nün panterler misali uçmasını, defansımızın karşıdan gelenlere kalkan olmasını, sağ ve sol açıklarımızın fırtına gibi esmesini, golcülerimizin doksandan hedefe ulaşmasını sana götürdük. Hepsi senin 30 saniyelik mucizenle tahakkuk etti. Dualarımız kabul oldu. Şükürler ediyoruz. Allah'ım şimdi aynı düşünce ve duyguların tekrarını Almanya karşısında Türkiye'de ve Avrupa'da bulunan Milli takım aşıkları olarak bütün kalbimizle bekliyoruz. Kabul eyle Allah'ım. Yarabbi." diyerek A Milli Takımıza destek oldu. Lütfü Hoca şehir magandalarına da seslenerek duasını şöyle sürdürdü; "Özellikle 70 milyonun milli sevincine kurşun sıkanların bir an evvel ellerindeki silahları bırakıp çılgınlıklara son vermelerini senin kapına gönderiyoruz. Onları da bertaraf eyle ya rabbi." khkh56 Uğurlu hoca Karataş, "Sevgili imparator Fatih hocamıza güzel taktik vermeyi. Kalecimiz Rüştü'ye doksanlardan topları yakalamyı, defansımıza karşıdan gelen bütün topları kesmeyi, sağ ve sol açığımıza isabetli paslarını atmayı, santrforumuz Semih'e de topları doksandan takmayı, Almanları yenmeyi nasip eyle yarabbi" sözleriyle duasına son verdi. Duaların içerikleri çok hoş... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) her şey çok güzel çok süper olacak.Artık yaşam ışıl, arkadaşlar hepinşzşin sayesinde , sevgıyle kalın............ |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam site sakinleri.Akrabalarda geziyorum.En sonunda bi pc buldum da yazıyım dedim.Yarın görüşürüz artık.Bu arada evimi özledim ben agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim nickin rengi değişmiş, ben de şaşırdım... ooo67 Meğer üstat olmuşuz yahu... smiliyface Baya bi yıldızım da olmuş... y789 Emekli de olacaz yakında. hpm2 |
bu gidişle hep birlikte emekli olucaz buradan.... s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim suzzy. sung66 Emekli olalım da, bi Hacca, Umreye gidelim artık. y789 Sonrada çocukların düğünü falan. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) seni bilmem ama ben emekli olunca yerime kızımı dikicem yerime... sevincli forum benim yokluğumu hissetmesin... khkh56 şimdiden yetiştiriyom onu foruma... girlhaha |
sen gel bir foruma alıcam seninde msn'ni konuşalım karşılıklı... super yarım kaldı o gün sohbetimiz... |
Çekirdekten yanii.. O da iyiymiş.. super Küçük suzzy mi olacak yani. aa34 Gelsin tabi, ne de olsa senin kızın akıllıdır yani.. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok yook..ben onun adını ördek koyucam.... mlk34 yada suna ördek...yada yeşil başlı ördek...bu böyle uzaaar gider mehmet...sorma... aa34 akıl konusunda sanırım IQ'su benden daha iyi... utananadam bazen cevapsız bırakıyo kerata bizi... terli345 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli bymehmet cim üstatlığın hayırlı olsun.. s456 http://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gifhttp://img123.imageshack.us/img123/4379/56ex4ok8.gif ark5 mumin.okan ı ve seni bu şekilde yanımızda görmek bizler için mutluluk verici.. thumbsanim her ikinizi de tekrar tebrik ederim.. http://img206.imageshack.us/img206/8815/cicek13kw1.gif yardımlarınız ve forumumuza olan değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.. darısı suna ördeğimizin başına.. ttli3 girlhaha sevgiler actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili üstadlar hayırlı vede uğurlu olsun.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhabalar... günaydınlar... by mehmet tebrik ederimm hayırlı uğurlu olsun ne kadar zam aldın kaç paraveriyorlar kıdemin yükseldi ya girlhaha girlhaha tebrik ederim tekrardan 25889 hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tebrikler mumin okan 25889 hayırlı olsun |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bymehmet hayırlı olsun üstad lığınız.... hakettiğinize inanıyorum... yazılarınızı ve yorumlarınızı elimden geldiğince takip ediyrum... ama bundan sonra işiniz daha zor... daha çok sabır... daha çok emek gerek... smiliyface sevindim... http://www.turkpartner.de/Haberler/aserin.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkürler Lier22. sung66 Sırada sen varsın artık. super Seni de üstad olarak görelim en kısa zamanda. 956k Bence sen de hak ediyorsun. alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) inşallah... güzel temennilerin için teşekkür ederim... böyle bir sitede şeref duyarım... ama bu sitede bir yerinin olması gerçekten çok güzel... burdaki arkadaşlıklar... dostlar hakikaten bulunamaz... zamanla çok çok daha iyi olacak... çünkü tek menfaatimiz burda paylaşmak... sevgiyi mutluluğu büyütmek... smiliyface |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende tebrik ederim by mehmet, üstadlığın hayırlı ve uğurlu olsun smiliyface alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) samanyolu gibisiniz by mehmet super, daha fazla ve daha renkli olması dileklerimle. thumbsanim sağlıcakla ve ışıkla kalalım super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese SeLam.. Nasılsınız Hayatım Değişti AiLesi .. ? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burasımı yeri bilmiyorum ama buraya açtım işte.... ...............SAMSUN-TERME-KOCAMAN KASABASI........... arkadaşlar aşağıdaki öğrencinin şu gözlerini kim nerede görse tanır... lütfen mümkün derece maili ilerletin........... http://bilgisayarbilisim.net/files/dlara_kayiki_382.jpg Arkadaşlar 21 nisan da üzücü bir olay yaşadık 3. sınıf öğrencimiz Dilara Kayıkçı Arkadaşları ile ders çalışmak üzere evden ayrılmasından sonra herhangi bir haber alınamadı.Görgü tanıkları ve 4 yaşındaki küçük kardeşinin ifadelerine göre ;2 kişi tarafından zorla bir araca bilndirildiği bilgisi dışında hiç bir bilgi yok.21 Nisandan bu yana yapılan tüm aramalara rağmen izine rastlanmadı. EŞGALİ; 9 yaşında boy:132 CM Ağırlığı:30- 33kg siyah ve kısa saçlı çekik gözlü okul olarak elimizden gelen çabaları gösteriyoruz.Bu konuda duyarlı olan herkesin yardımlarına muhtacız.Küçük kızın resim ve eşgalinin internet ortamında da duyurulmasının bizlere katkı sağlayacağını düşünüyoruz.LÜTFEN BU KONUDA YAPILABİLECEK ÇALIŞMALARIN YÜRÜTÜLMESİNDE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.bu acı olayın web de ses getirmesi adına neler yapabileceğimiz konusunda da bilgi verirseniz seviniriz İLETİŞİM: MAIL : sait-tug@hotmail.com tlf:3628831249 kocaman ilköğretim okulu TERME-SAMSUN bu konuda bilgisi olanların 156 Jandarma ihbar hattına veya 3628831249 nolu okul telefonuna ulaşmalarını beklediklerini ifade etti. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhabalar nasıl olmuş buralar çok değişmiş sitenin yarısından çoğunu tanımıo olmuşum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çabuk enetulmuşuz bi hoşgeldin dienimiz yok agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya unutulmuş olur musun hiç ?hoşgeldin vien1 valla 7-8 ay önce bu sitenin yıldızlarından biriydin smiliyface .tekrar eski günlerine geri dön ,böyle bi kaç isim daha var aklımda ama ne oldu küstüler mi acaba dedim geçen aydan itibaren tekrardan siteye girmeye başlayınca.neyse öyle değilmiş.sen nasılsın asıl ,sağlığın ne durumda? iyi haberlerini bekliyoruz smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaslar naber nasılsınız fena heycanlıyım kalbim yerinden cıkacak :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) profesyoneller heyecenlanmaz bigci... bu gece rüyamda doktor oğluma patlıcan çorbası yapmamı ben de o çorbayı bildiimi söylüyorum y789 tem neden diye soracakken uyanıyorum hakkattende bildiğim ama uzuuuuunn senelerdir yapmadığım bir çorba....yosa çorba bana küstüde yapmıyorun diye rüyamamı girdi beni yap beni yap pişir diyee smil56 sabahta rüyamda babam dondurma almıştı yanında da çok güzeeelll badem vardı meyve şeklinde camın içersinde çok hoş görünüyordu ne güzel rüyalar görmüşüm yavv smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM. |