![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada herkese aydınlık güzel enerjik bir gün diliyorum hayatım değşti ailesi.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 2004 den beri pistlerde yoqum 4 sene aradan sonra tekrar evime dönüyorum onun heycanı var :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoş geldiniz, size üzülmek yakışmaz. yiyip içtikleriniz sizin olsun, gezip, gördükleriniz,yaşadıklarınız ve sizin nasıl gördüğünüzü bize anlatmanız mümkünmü?. Bizler gezmeyen veya gezemeyen kişileriz. Bizim içinde gezip gördünüz değilmi.? Merakla izlenimlerinizi bekliyoruz. Cevrenize her zaman güneş olun . Beklemek kırıcıdır. En güzeli beklememek gelen her mesaj size mutluluk ve neşe katar . sevgiyle kalın. Kucak dolusu, gönüller dolusu hoş geldiniz......... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ehh o kadar olur tabi tatlı heyecenlar nede olsa smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldiniz mert bey bu kadar uzun aralar vermeyiniz lütfen .. bilgilerinizden yararlanmak isteriz.. ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heycanmı bilmem ama o kadar emek vrdik :D her ne kadar fazla sevmeselerde motor sporları futboldan milyarlarca kat daha iyi daha mantıklı daha iyi daha gelişdirici daha yararlı bi spor :d kızımm oglum gibi topladım o aracı haticede neticede yarın belli olacak ankarada olan herkez gelsin bence oraya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben yeni sayılırım... Lier22 hemen hergün burdayım... daha önceki paylaşımlarınızdan tanıyorum sizi... yeniden burda görmek güzel... yuvana hoşgeldin yeniden... psiko hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada site sizede iyi günler... bu aralar bi rehavet var sanki site içinde... havalardanmıdır neden... hepinize güzel mutlu günler DOSTLAR... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende geldim burdayım.Özledim sitemizi 3 gündür.Yarım yamalak girmeye çalıştım ama.Umarım herkesin keyfi yerindedir. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hani derler ya evimmmmm evimmmm guzel evimm :D ablacıgım evine hg :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar arkadaslarr nasılsınızzz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) berk sagol senden naber |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) noolsun biraz takılayımda moral depolayım diye geldim işte smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) maksak muhabbet yani :D bende yigene oyun arıyom pc de bi tane ooyun yok bnede sagdan soldan indiriyom offf yigenler basdı eviii :D ablammın toplantısı varr ufak olan kucagımda öbürüde dıyııııııııııı bana oyun acccccccccccccccccccccc die basımın etini yiyoooo bende ona gore oyun yokk :D hep doom 3 reSİlent evel gibi psikopatca oyunlar var bı kac tane ınıyo bakalım rahatlıycam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende Carom3d.com dan bilardo oynuyorum online... okadar gerçekçi ki başından kalkamıyorum... üye oluyosun programını indiyiron ve bağlanıyosun super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de 6800 g force ekran kartı 250 gb hard disk var:D sabit disk 3 e bölünü fdc :D d karısık c program e ful oyun cakılı ve azına kadar dolu d ye yukluyoru m yeni oyunları :D 5 kere bitirdigim oyunu siliyorum oyun&film benden sorulur askere gitmeden evel vcd dvd dukkanımız vardı binanın altınde :D ne arasan turkiye piyasasına girmeyen oyunu ben oynuyodum :D sen punisher 2 yi oynadınmı ? oynayamazsın cunku turkiyeye giriş tarighi 2009 :D ben o oyunu bitireli en az 1 sene oluyo :D turkiyedeki satıs izni 2009 da galiba ama ben :d 1 sene oluyo rahat bitireli :D kafadan catlak bi oyun meraklsıyımdırda :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi akşamlar.. eve yeni geldim.. yorulmuşum insan gezerkende yoruluyor güzel bir gün geçirdim ailemle allah kimseyi ailesinden ayrı bırakmasın tender45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn evine hg o zaman :D benim gibi yap sende rahatlıycaksın uzan koltugunaa koy bi dvd film :d ki benim gibi yapma film koy sadece ben su anda elm sokagı kabusun izliyorum :d al eline kolanı ve mısır cipsini film izle rahatlatıcı oluyo :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci baba nasılsın yine karşılaştık smil56 ben pek oyun oynamıyorum bende film izlemyi severim en iyisini yapıyorsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaaa akşam akşam msnde bi kıza catdık ya:S bni tanıyo adımı biliyo cep nomu biliyo nerde oturdugumu biliyo arabamın plakasını dahi biliyo :S cam acdı ama kendini göstermiyo sadece sesini duyuyom ben 98 97 den beri sanal alemdeyim beni kolay kolay kekolayamazlar harbiden kız bu :S saçını gösteriyo sadce :s kim bu yaaa:S merakdan kudurdum biri beni işletiyo ama kimmm |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 gecen banada seni uzaydan izliyorlar dost tavsiyesi ne diye mesajlar geldide fakeymiş ,senin durum tabi daha farklı valla baba hayırdır inş ne deyim smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki eski kız erkadaşım işletiyordur b456 olamazmı kızlar yapar ole şeyler n9598 smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaa kim buuuuu külüstür ya:s offffff zehrayı bile tanıyoooooo :S kim bu kimmmmm mahelleden awelin biri yada işyerindfen felan biri beni kekliyo ama kimmm çatlıyacam merakdannnn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci boşver atv de güzel bir film var stardada 1 den sonra var izlersen ,ben izlemeye gidiyorum iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şu an trt2 de kaliteli bir film var onu izliyorum hadi iyi geceler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ii bi daha bu cafeye yazmayım o zaan :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen bilirsin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigciiii yarın senin yarışın var ne zaman dinlencen dermişim..bigcide evde bir tane vardı, bir tanede burda oldu etti iki dermiş..peki bu iki kişi kimlermiş diye birde sorarmışım..sen şimdi boşver msn deki abuk kızları..onlar rakiplerinin sana gönderdiği ajanlar..yarın derece alamayasın diye, zihnini meşgul edip uyutmayacaklar..yarıştada seni kolayca geçecekler..kanma çocuğum sen onlara..yat uyu ve iyice dinlen bi güzel..başarıların için şimdiden kutlarım.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablacım haklısın da ,eğer kızla konuşmazsa da meraktan uyuyamıcak bence 44.bari konuşmayı kısa kesebilse.ama kesin biri dalga geçiyo bigci ,valla hayal ablanın dediği gibi rakiplerin işi olma ,ihtimali var.karşındakine durumunu izza et,abuk olsa da belki anlayışlı biridir.en azından boş zamanında konuşursun,merakını gidermek için.herneyse,burdakilerin fikrini es geçme derim.sağlıcakla ,sevgiyle.yarışta başarılar smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo67 ooo67 ooo67 Ben GELDİMMMMM.... smiliyface http://img237.imageshack.us/img237/4...2808hs21tt.jpg hepinizi özledim gerçekten agl34 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoş geldin sefalar getirdin melodis. actionsmile Nerelerdeydin. Kaybolmuştun. Neyse, iyi ki geldin... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar iyi geceler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin melodis sevincli,tabii öss sonrası bi tatil gerekli smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyigeceler ve tatli rüyalar hepimize kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar... Melodis hoşgeldin... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese, kimse yok mu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar... mutlu ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum... super hadi hep beraber bugün mutluluğu seçelim??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nasıl hissediyorsun mümin yorgnluk hissi var mı?ben tam düşündüüğüm saatte uyandım ama zor kalktım ve hala uykum var üstelik gece maçı bile izleyemeden uyumuşum.halbuki o coşku dolu anı yaşamak isterdim,almanyanın yenilişini izlemek bana büyük bir haz verecekti ama ben koma halde uyumuşum.sadece gece bir krampla uyandım sonra yine uykuya aynen devam:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM. |