![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neden gittin sanki hih33 iyidik böyle hih33 hazır işsizde kalmışken gezerdik bol bol dlckrn Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ne gezerdik ama.Gerçi evde rahattık ya,hiç çıkmadık.Valla kendi evim gibiydi.Maceraları yazıcam yarın sevincli Ben vedalaşmam dedim ya akşam onun için gittim gibi gelmiyor bana.İkinizide yüreğimin en taze yerinde getirdim gelirken. ttli3 Ben Ankara'ya gidip tutayım evi,bulıyım işimi yanıma geliceksiniz zaten kaçar yok ona göre.Birlikte geçiniriz biz. blissy Zeyno'ya selam benden kocamaaaannnn kiss3 |
Oyy bir an hiç gelemiyorum sandım.Feribot doluymuş.2 saatlik yolu 6 saatte geldim 3 aktarma.Ama evimdeyim en güzeli bu sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehe istanbulla dokularım uyuşmadı benim sanki 44 sen ankara'ya taşında orayamı gelsem napsam 12389 kocaman bi yer tutarız sen bi cafe açarsın büyükler için, bende büyükler rahat etsin diye çocuklarını bırakabilecekleri bi bölüm oluştururum sevincli zeynep'i de ODTÜ ye yerleştirince kim tutar bizi blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) E tamam işte plan hazır.Kimse tutmasın açarız ya.Aaa hakkatten çok hoşma gitti bu fikir.Yapsak mı gerçekten blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne oluyor orda?Hayaller kuruluyor hep beraber ankaraya gidiyorsunuz?ee biz ne olucaz?banane banae bende gelirim Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Redflowers canım benim 5 dakikadır msn den hoşgeldin diyicem diyemiyorum yazılarım ulaşmıyor sana.Sanemce sanada yazamıyorum..Sizin msnlerde sorun varmı?Yoksa sorunlu sadece benmiyim dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen halkla ilişkilerden sorumlusun seni unutur muyuz hiç.Çıkın çıkın gelin gari.İşsiz kimse kalmasın sitede.Hepinize yeter benim iş. y789 Yok yavrum bende sorun yok msn de. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim msn de sorun ozaman...seni titrettim ama yazamıyorum.Sanemce yazdığın geldi ama benim yazdıklarım gitmiyor 4897 Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: pişşt |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) durucum sen bi pc yi kapat aç bari arada bi tutuyor gıcıklığı girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kızlar msni açtım kapadım,titretiyorum olmuyor.Neyse planınız hoşuma gitti.İnşallah gerçekleşir gerçekleşmemesi için hiç bir neden yok.Sizin gibi başarılı,akıllı,zeki,yetenekli kızları kim tutar? 25889 25889 25889 956k 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehe iki dakka da ürettim valla planı demekki düşünsem bişeyler çıkacak blissy k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Siz gerçekten istedikten sonra olmayacak birşey yok.Bencede güzel fikir.Hem banada kapı açılmış olur(kendimi yüzsüzce böyle davet ettiririm işte ttli3)Ben halkla ilişkilerinizi burdan da yürütürüm.Ankaraya gelince beni gezdiririsiniz değil mi? Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugün herkes derin uykuda anlaşılan.Kimse yok mu iki sohbet edelim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iki gündür nette problem var giremiyorum... hepinize selamlar... dostlar... inşallah bu mesaj iletilir... 128956 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burada sohbet köşesi de varmış meğer ne kadar güzel smiliyface bunu keşfettiğim çok iyi oldu gerçekten blissy herkesin gününün güzel geçmesini diliyorum arkadaşlar t678 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugün biraz durgun olsada bir cafemiz var silvia. sevincli Sende hoşgeldin cafemize. vien1 Seninde günün güzel geçsin. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi günler art56art56 |
ortam çok güzel gerçekten..hepinizi çok sevdim 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi akşamlar herkese yoruldum da biraz dinleneyim dedim smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook selamlar arkadaşlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkesee bugün kahveler benden arkadaşlar http://up.negatif.com/fotolar/487/21...4569c29d41.jpg afiyet olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam kahveye yetiştim soğumadan. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) onayi yeni yapmıştım yetiştin ark5 thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen yine soğuk içip beni delirtme de khkh56 Ellerine sağlık gülüm tam kıvamında olmuş.Fallar da benden sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhaba.. hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın geçti heralde tünaydın... bizim nette bi sorun var son 3 gündür... kahveyi de kaçırşım... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam.... hismiley Size "öğretilen ve anlatılan dünyanın",anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır.Korkmanız,çekinmeniz,endişe etmeniz gerektiği söylenen herşey,bu betimlemenin pençesindeki insanların fikirleridir.Oysa bunlar olumsuz duygulardır ve hiçbiri dünyaya geldiği haliyle insanın mayasında olan hisler değillerdir. 'İnsan korkusuz doğar..Korku zorla öğretilir.' Hayatınızda karşınıza çıkan herkesin özel bir görevle geldiğine emin olun.Ve ona varlığı için teşekkür edin.Özellikle düşmanınızsa.. Bu sizin dünyanınz Telefondaki arkadaş sizsiniz.Çalışanlarınız,üstleriniz,aileniz,hepsi sizsiniz. Yay da,ok da,hedef tahtası da; hepsi sizsiniz.. Önünüzde gelecek varken geçmişle uğraşmayın.Ama geleceği de yeni bir'eski geçmiş'yaratmak için yaşamayın.Onu şekillendirin;geçmişinizi tekrarlamaktan kurtulun.. Gerçek=Düş+ zaman dır.İnanmak için görmeyi beklemeyin.İnanın ki görebilin.. Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek 'MUTLULUK' tur.Ekonominin tanımı 'Mutluluk'başka hiçbir şey değildir.Her zaman iyi bir ekonomist olun.. Düşleyin,düşleyin,düşleyin..Düş var olan en gerçek şeydir.. Stefano E. D'anna http://www.eminegonul.com/image_pool/cicek.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam selam hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi pazarlar. sevincli Nasılsınız bugün. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınnn thumbsanim ben çok iyiyim thumbsanim herkes iyi olsun thumbsanim yarın pazartesi yeni bir haftanın ilk günü thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet yarın pazartesi dusun Ve ben yarın Ankara'ya gidiyorum sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa ciddimisin gidiyosun yarın dusun bende geleyimmi hehehe thumbsanim neyse sen bir yerleş ben ozaman geleyim 12389 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dün internetten ev fiyatlarına baktım.Beni çok zorlamayacak herhalde.Semtleri de güzel.Tabii işim nerede olursa ona yakın ev tutucam. Canım var ya dün biraz umutsuzluğa kapıldım ama siteden bir kaç dost aldı olumsuzluklarımı sağolsun herkes. Her şey çok güzel olucak.Kalbim öyle çarpıyor ki pır pır. Yeni bir yaşam.Neyse daldım buraya yazdım biraz uzun oldu. Bekle beni Ankara. sevincli sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) k8908 selammmmm uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam.Nasılsınız site sakinleri.Ben yoldayım bir kaç saat kaldı Ankara'ya. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı yolculukların olsun ablam.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağ ol ablacım.Çoğu gitti azı kaldı.Ama araba çok rahat internet bağlantısı falan var.Şarj bitmek üzere gerçi ama yinede burdayım emektar site sakiniyim ben. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers sms imi gördünmü canım kiss3 yoluna giriyor birtakım şeyler k8908 k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM. |